תגובות למדריך להקלטה דיגיטלית של שידורי Yes ב-SageTV

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
nati086
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 432

שליחה

nati086 כתב:
*התשלום הוא חודשי, שנתי או חד פעמי?

*יש אפשרות לעשות את כל הקטע של ההקלטה הדיגיטלית גם בתוכנות אחרות כמו מדיה סנטר של מייקרוסופט וכ'ו או שזה פטנט רק ב-SAGETV?

*ההקלטה בתוכנה היא ישירות מלוח השידורים?

*ואפשר לדלג על פרסומות בשידור חי?
...

ומה לגבי השאלות הללו^^^

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

לא ברור לי מה אתה מתכוון ללדלג על פרסומות בשידור חי.

מה הכוונה ישירות מלוח השידורים?

הקבוצה הזאת משתמשת ב SAGE
אולי אפשר תוכנה אחרת - אני לא יודע אם יש משהו שיעבוד כמו SAGE
התשלום הוא עד ש SAGE מבקשים עוד כסף לשדרוג לגירסה הבאה.
יכול להיות שזה יהיה בקרוב עם גירסה 7

nati086
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

zovirax כתב:לא ברור לי מה אתה מתכוון ללדלג על פרסומות בשידור חי.

מה הכוונה ישירות מלוח השידורים?

הקבוצה הזאת משתמשת ב SAGE
אולי אפשר תוכנה אחרת - אני לא יודע אם יש משהו שיעבוד כמו SAGE
התשלום הוא עד ש SAGE מבקשים עוד כסף לשדרוג לגירסה הבאה.
יכול להיות שזה יהיה בקרוב עם גירסה 7
...

*אני מתכוון אם אפשר לדלג על פירסומות אבל לא רק מדברים שהוקלטו גם על פירסומות שמשודרות בשידור חי (כמו שעכשיו סתם דוגמא הקלטתי בוידיאו תוכנית ויש באמצע פרסומות אני יכול לדלג עליהם אבל אם אני רואה בשידור חי תוכנית באותו זמן שהיא משודרת ויש פרסומות באמצע אני לא יכול לדלג עליהם)

*וגם הכוונה שלי להקלטה ישירות מלוח השידורים זה שאם אני אלך למדריך השידורים אבחר תוכנית ואז אלחץ OK התוכנית תוקלט בלי לכוון טיימר

*ולגבי ה-SAGE כל כמה זמן יוצא שידרוג גירסה?
ואם יצא שידרוג חדש אני חייב לשדרג או שאני יכול להישאר עם הגירסה שהייתה לי?

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019

שליחה

1. דילוג פרסומות אפשרי רק לאחר שתוכנה שמסוגלת לזהות פרסומות רצה ברקע ומסמנת את אותם חלקים.
2. אם אתה מתכוון שניתן לדלג כם בשידור חי - אז כן, אבל צריך לקחת בחשבון שאי אפשר לקפוץ קדימה מעבר לזמן שבשעון...זאת אומרת שאם התחלת לצפות בחי, הלכת לשירותים לחצי שעה, אתה חוזר וממשיך לצפות (בעצם בדיליי של חצי שעה). אם אתה נתקל בפרסומות אתה יכול לדלג אבל כאשר דילגת חצי שעה קדימה אין לך עוד לאן לדלג... בדרך כלל לא צופים ב"חי" כשיש מערכת מדיה סנטר. ום כן, דואגים להתחיל לצפות מספיק זמן אחרי כדי שאפשר יהיה לדלג מעל הפרסומות ולהגיע ל"חי" בסוף התכנית.
3. רצוי כי תכנס לאתר של SAGETV כצת להתרשם.
4. תוכל לעשות כל סוג הקלטה שתרצה - החל מליחיצה על RECORD בלוח המשדרים כדי שתוכנית תוקלט, דרך יצירת הקלטות לפי שם או סוג תוכנית ואפילו שהמערכת תקליט בשבילך תוכניות שהיא חושבת שאתה אוהב (היא לומדת אותך...). היא יודעת להקליט סדרות כמובן...
5. אתה יכול להיות שקט עם SAGETV לגבי שדרוגים. לרוב הם לא עולים כסף ואם כן, אז התשלום הוא סמלי.
6. אתה אף פעם לא חייב לשדרג...התוכנה לא פג תוקפה אם לא משדרגים.

אורן.

nati086
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אורן אז אם השידרוג לא עולה כסף מה העלות הסופית של SAGETV?

ואם התשלום הוא חודשי, שנתי או חד פעמי?

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

העלות היא חד פעמית - רכישת התוכנה.
שים לב כי אם רוצים לצפות במחשבים אחרים אז צריך לרכוש רשיונות נוספים ל-קליינטים (זול יותר מהתוכנה עצמה).

אורן.

nati086
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אורן תגיד יש תוכנות אחרות חוץ מה-SAGETV שאפשר לעשות את כל הקטע של ההקלטה הדיגיטלית?(ולא מדיה סנטר של מייקרוסופט)

ולגבי השלט יש לי שלט ורציתי לדעת אם הוא מתאים זה השלט:

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DNRC126

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

אין תוכנה כיום בשוק שטובה מ-SAGETV בנושא ההקלטות ונתינת פתרון מלא להקלטה וצפייה בכל החדרים בבית, הן ממחשבים והן מאקסטנדרים...לדעתי...
השלט תואם לשלט של מיקרוסופט ולכן גם נתמך ב-SAGETV.

אורן.

nati086
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

*כמה ערוצים אפשר להקליט שהם לא מאותו טרנספונדר?

*אם אני קונה כרטיס כזה:

http://www.dvbshop.net/product_info.php ... ofnamvceqn

ואני אחבר שתי כבלים של RF מהשקע של יס בקיר ע"י מפצל אני אוכל להקליט יותר ערוצים שהם לא מאותו טרנספונדר או שזה לא נותן איזו הטבה מיוחדת בנושא?

*ואם אפשר לקבל המלצה ל-DVB-S2 של טיונר אחד טוב ולא כזה יקר ועדיף עם אפשרות קנייה לארץ.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

לגבי העניין של הטרנספונדרים .
זה קצת מסובך, מאחר ו dvbe4sage מבצעת את ההקלטה ולא ה SAGE אין אפשרות לנהל עניין הטרנספונדרים.
אז עדיף כמה שיותר טיונרים פיזים.

הכרטיס שהצעת נשמע נחמד - השאלה אם dvbe4sage יתמוך בו.
תסתכל פה על כרטיסים
http://www.vesalia.de/r0e_digital_tv_dvb_s.htm

nati086
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

zovirax כתב:
תסתכל פה על כרטיסים
...
אז איך אני אדע על כל כרטיס אם הוא תומך ב-dvbe4sage?

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

TechnoTrend
Technisat

mpogr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 582

שליחה

רוב הסיכויים שהוא יעבוד, כי היום לכל הכרטיסים יש דרייבר BDA. יכול להיות שאני אצטרך קצת לעדכן את הקוד לטובת התמיכה ב-S2, אבל אתה יכול לסמוך עלי שאני אעשה את זה כשיהיה לך את הכרטיס.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

אז הכרטיס הזה יכול להיות אופציה מצויינת.
חוסך מקום במארז.

nati086
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

nati086 כתב:*כמה ערוצים אפשר להקליט שהם לא מאותו טרנספונדר?

*אם אני קונה כרטיס כזה:

http://www.dvbshop.net/product_info.php ... ofnamvceqn

ואני אחבר שתי כבלים של RF מהשקע של יס בקיר ע"י מפצל אני אוכל להקליט יותר ערוצים שהם לא מאותו טרנספונדר או שזה לא נותן איזו הטבה מיוחדת בנושא?

*ואם אפשר לקבל המלצה ל-DVB-S2 של טיונר אחד טוב ולא כזה יקר ועדיף עם אפשרות קנייה לארץ.
...
zovirax כתב:לגבי העניין של הטרנספונדרים .
זה קצת מסובך, מאחר ו dvbe4sage מבצעת את ההקלטה ולא ה SAGE אין אפשרות לנהל עניין הטרנספונדרים.
אז עדיף כמה שיותר טיונרים פיזים.

תסתכל פה על כרטיסים
...

*אחי לא ענית לי על השאלה ששאלתי (כמה ערוצים אפשר להקליט שהם לא מאותו טרנספונדר?) ואם אפשר להקליט רק ערוץ אחד שהוא לא מאותו טרנספונדר ואני אשתמש בכרטיס שלמעלה עם השתי טיונרים ואחבר שתי כבלים של RF מהשקע של יס בקיר ע"י מפצל אני אוכל להקליט יותר ערוצים שהם לא מאותו טרנספונדר?

*ולגבי שתי הכרטיסים האלו הם גם מתאימים וטובים?

http://www.dvbshop.net/product_info.php ... ofile.html

http://www.dvbshop.net/product_info.php ... ofile.html

ytulpan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166

שליחה

nati086

1. אפשר להקליט בעיקרון את כל הערוצים של טרנספונדר בו-זמנית, על אותו טיונר פיזי. יש כמובן להגדיר מספיק טיונרים ווירטואלים. אצלי יש 3 כרטיסי TT ומוגדרים 7 טיונרים ווירטואלים. הכל עובד במקביל ללא בעיות על CPU חלש יחסית (P4 3G) תחת מע' הפעלה server 2008, וגם כשיש מספר הקלטות במקביל (כולל HD) ממש אין בעיות ניצולת CPU או זכרון. לעולם, כולל בזמנים הכי עמוסים עם הרבה הקלטות בו-זמנית לא ראיתי יותר מ-20% CPU לטובת DVBE4SAGE. השרת של SAGE עצמו כמעט לא צורך משאבים.

2. אם אתה רוצה להיות ממש בטוח שיעבוד במכה ראשונה, קנה כרטיסים שכבר נוסו, אם כי, כפי שהסבירו לך, רוב הסיכויים שיעבוד עם כל כרטיס תומך BDA. גם אני חשבתי לרכוש את כרטיס המיסטיק בגלל חסכון בחריצי הרחבה, אבל חיכיתי שמישהו אחר יבדוק קודם.

3. אני אישית נגד טיונרים חיצוניים מחוברי USB. למרות שיש פה מספר חבר'ה שעובדים איתם ללא בעיות. זאת מכיוון שבקצבים גבוהים ניהול ה-USB לדעתי פחות אמיו ומאד תלוי ב-chipset. אני גם לא אוהב את הספקים המעפנים שלהם.

4. לצורך הEPG יש צורך בתכנה נוספת (xmltv importer), שרצוי לקנות את גרסת התשלום שלה (משהו כמו 20 יורו), שיחד עם תכנת epgfromdvb של mpogr ייתנו לך את אותו ה-EPG כמו ביסמקס.

5. יש בעיה גדולה בכך שהנגן של sage לא יודע להציג כיתוביות dvb ולכן אני משתמש בתכנה אחרת לנגינת החומר המוקלט. ב-PC זה לא ממש משנה, אבל אי אפשר כמובן להשתמש באקסטנדרים שלהם ולראות כיתוביות DVB. צריך לציין שהאקסטנדרים ממש טובים, עובדים על ריח חשמל (8W), שקטים לחלוטין וקטנטנים, ויודעים אפילו לנגן bluray ב1080p באיכות מדהימה.

6. קח בחשבון התעסקות ראשונית לא טריוויאלית. sage היא לא ממש consumer oriented ופונה לשוק היותר מתוחכם, יש לה לא מעט הגדרות, אבל יש מדריכים מצויינים באתר. כשבסוף יעבוד, זה מאד מאד יציב.

7. סה"כ זה הפתרון הכי טוב שאני מכיר לטלוויזיה דיגיטלית כלל ביתית. קשה לחזור למשהו אחר.

בהצלחה !

ari_cohen
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20

שליחה

urisavor כתב:כן - לפני כשלושה חודשים.
ונכון, קיבלתי כרטיס לבן עם "Z" - והעסק "מנגן" SD וHD.
...
אורי לפי דבריך אם אני מזמין 2 ממירים מקס ו- מקסHD אני יכול להשתמש בכרטיס של המקס להכניס לקורא כרטיסים ולראות גם HD במחשב נכון?

urisavor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 909

שליחה

לפי sבריי יחד עם דברי מיכאל, כך זה נראה. בכל אופן, אם הבנתי נכון, זה עדיין לא הוכח.
עדיף בכל מקרה להתעקש על yedHD.

ytulpan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166

שליחה

שאלה לי אליכם.

כבר קרה לי כמה פעמים שה-epgfromdvb דפק לי הקלטות. למרות שהגדרתי אותו להשתמש בכרטיס האחרון, ולמרות שהוא רץ ב-5 בבוקר, קשה לעקוב אחרי סידור העבודה של sage, ואז מתרחשת התנגשות בין dvbe4sage לבין הורדת ה-epg.

אני יודע שמתישהו mpogr יוריד את ה-epg דרך dvbe4sage, אבל עד אז...

בדקתי מחדש את megaepg שהשתמשתי בו בעבר, כשהקלטתי רק עם HD-PVR, והאמת שהוא נראה די טוב. אני לא רואה הבדלים בתוכן או בטווח התאריכים. הקובץ אפילו יורד ממש מהר.

אז מה דעתכם ?

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

אין דיוק כמו של ה EPG מ YES
כמה כרטיסים יש לך?

חזור אל “תוכנה - KODI”