אני רואה שפה חזקים בעניין של XBMC אשמח לצומת לב קטנה שאני לא מקבל עליה תשובה ..
XBMC יכול לנגן סרט מנקודת צפיה אחרונה של הסרט שניפסק? (זתומרת עם ראיתי סרט הפסקתי אותו ולאחר מיגן מפעיל אותו שוב ...שזה ישאל עם להמשיך מנקודת צפיה אחרונה זו הכוונה.. אשמח לתשובה..ואיך לעשות זו עם זה קיים.!
נ.ב אני מישתמש XBMC דרך סטרימר Minix Neo X5 מזרים ברשת ביתית דרכו לטלויזיה..! .תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי ציפס ב 14/02/2014 3:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
tomer1749
חבר ותיק
תגובות: 1310
שליחה
ציפס כתב:אני רואה שפה חזקים בעניין של XBMC אשמח לצומת לב קטנה שאני לא מקבל עליה תשובה חחח
XBMC יכול לנגן סרט מנקודת צפיה אחרונה של הסרט שניפסקה? זו כל השאלה אשמח לתשובה..
נ.ב אני מישתמש XBMC דרך סטרימר Minix Neo X5 מזרים ברשת ביתית דרכו לטלויזיה..! ואני חזק בצפיה בסרטים ולהירדם באמצע אז זה ממה חשוב לי הקטע של עצירת הסרט ועם זה יכול להמשיך מנקודת עצירה..תודה מראש
...
ברור אבל אם אתה נרדם באמצע הסרט אל תצפה שxbmc ישים לב שנרדמת ויעצור (לא בגרסא 13 )
kafkok כתב:o2ri שאלה
כשאתה לוחץ על עוד תוצאות בקטגוריה 2013 אתה לא מקבל כלום. כאילו מאות סרטים נמחקו מהמאגר
אותו הדבר לגבי 2012. האם אפשר לסדר את זה? האם אתה עובד על זה או ידוע לך על מישהו שעושה זאת?
בכל מקרה תודה על הכל ובאופן כללי אתה וחבריך כאן עושים עבודה נהדרת. אשמח לתגובה.
...
אין לי שום קשר לאתר הזה ולתכנים שמוצגים בו .
בתוסף היתה בעיה שתוקנה .
אני ממליץ להשתמש באופציית החיפוש שנוספה לאחרונה -השימוש בקטגוריות בתוסף הזה -זוועתי.
ציפס
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
שליחה
tomer1749 כתב:
...
...
ברור אבל אם אתה נרדם באמצע הסרט אל תצפה שxbmc ישים לב שנרדמת ויעצור (לא בגרסא 13 )
...
אוי נו אחי אל תעשה מיזה בדיחה.(ערכתי את זה לא נכון).אני מפסיק תסרט..ושארצה לראות תסרט שוב שפשוט יבקש עם להמשיך מנקודת צפיה אחרונה..זו כוונתי..זה היה לי בעבר ב Xtreamer Sidewinder דרך יואסבי אבל..אז שואל לגבי xbmc קיים כן או לא?
tomer1749
חבר ותיק
תגובות: 1310
שליחה
ציפס כתב:
...
...
אוי נו אחי אל תעשה מיזה בדיחה.(ערכתי את זה לא נכון).אני מפסיק תסרט..ושארצה לראות תסרט שוב שפשוט יבקש עם להמשיך מנקודת צפיה אחרונה..זו כוונתי..זה היה לי בעבר ב Xtreamer Sidewinder דרך יואסבי אבל..אז שואל לגבי xbmc קיים כן או לא?
עוד לא בדקתי באיזו גרסא זה נכנס אבל היו שני דברים עיקריים:
1. קצת refactoring של קוד בנוגע לניגון רשימות M3U8. פה נכנסה הבאג (כבר מצאתי אותו בסביבת פיתוח אז לייצר PR שיתקן אותו זו לא תהיה בעיה).
2. שינויי API בטיפול ב-URLים באופן כללי. להערכתי זה לא יהווה בעיה ברגע שאני אפתור את 1.
עריכה - חכו לעדכון . הבאג משפיע על ניגון של כל M3U.
תיקנתי אתמול בלילה את הבאג ב-XBMC והם עשו merge. זה כבר נמצא בנייטלי של ה-19/2.
o2ri, זה מזכיר לי שדיברנו על זה שמשום מה הפלאגינים לא עבדו לך ואצלי כן. ראיתי שהקוד הבעייתי נכנס לפני 23 ימים
כך שגם הגרסא שלי הכילה את הבאג אבל זה באג שמאפשר לפעמים בפוקס שזה יעבוד. כנראה שאצלי על המחשב זה
פשוט עבד. עכשיו זה כבר לא.
מי שיש לו נייטלי כלשהו של Gotham ומאקו/רשת לא עובדים לו שיעדכן לנייטלי של ה-19. תיהנו!
o2ri
חבר ותיק
תגובות: 1022
שליחה
כל הכבוד אתה תורם לקהילה העולמית ,תענוג אבדוק ואדווח
אופיר28
חבר ותיק
תגובות: 1091
שליחה
הי,
שאלה קטנה - אני מחפש כבר הרבה זמן לינק ל"בובה של לילה" העונה החדשה ולא מוצא.
מצאתי את העונות הקודמות באחד התוספים אבל לא את העונה הנוכחית.
איפה אפשר למצוא את זה ?
תודה
o2ri
חבר ותיק
תגובות: 1022
שליחה
אופיר28 כתב:הי,
שאלה קטנה - אני מחפש כבר הרבה זמן לינק ל"בובה של לילה" העונה החדשה ולא מוצא.
מצאתי את העונות הקודמות באחד התוספים אבל לא את העונה הנוכחית.
איפה אפשר למצוא את זה ?
תודה
...
היי אופיר
תבדוק יותר מאוחר בISRAELSPORTS או שתעדכן את המקור ב"כח".