מכבי תל אביב בכדורסל
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
חחחח
גדול אתה. שלושה משחקים וחרצת גורל של שנים.
גדול אתה. שלושה משחקים וחרצת גורל של שנים.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אתמול בניצחון על לימוז' הרבה דברים מעניינים:
סל של הצרפתים שמלושת רבעי מגרש
איבוד של 18 הפרש
משחק על של לנדסרג
משחק מצויין של אוחיון
9 נקודות של פארגו בדקה האחרונה אחרי שדי חירב למכבי את המשחק
0 מ-7 לסמית מה-3
סל של הצרפתים שמלושת רבעי מגרש
איבוד של 18 הפרש
משחק על של לנדסרג
משחק מצויין של אוחיון
9 נקודות של פארגו בדקה האחרונה אחרי שדי חירב למכבי את המשחק
0 מ-7 לסמית מה-3
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מי שחושב שמכבי שיחקה אתמול יותר טוב מנגד מאלגה, טועה. גם פה המלחמה ניצחה והכדורסל היה פושר עד מגעיל.
ההבדל הוא שמאלגה קבוצה טובה מלימוז' לכן זה נראה כאילו אתמול היה יותר כדורסל ופחות צלחמה משבוע שעבר.
בכל מקרה, אני עדיין בדעה שגודס לא מתאים. למזלו, יש לו את כל השלב הראשון להוכיח לי שאני טועה כי לעלות כבר עלינו.
ההבדל הוא שמאלגה קבוצה טובה מלימוז' לכן זה נראה כאילו אתמול היה יותר כדורסל ופחות צלחמה משבוע שעבר.
בכל מקרה, אני עדיין בדעה שגודס לא מתאים. למזלו, יש לו את כל השלב הראשון להוכיח לי שאני טועה כי לעלות כבר עלינו.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

מבחינת איכות מכבי שיחקו חלש רוב המשחק
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

תבוסה קשה ביותר למכבי 84:61 מול צסק"א
בקהל מיקי ומוטי וטל ברודי...
בקהל מיקי ומוטי וטל ברודי...
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

·guyezra כתב:תבוסה קשה ביותר למכבי 84:61 מול צסק"א
בקהל מיקי ומוטי וטל ברודי......
ואני שורה מעליו
עכשיו ברצינות. אין ספק שגודס לא מתאים. אף אחד לא ישכנע אותי שהסגל של השנה חלש מהסגל של שנה שעברה. לדעתי אפילו חזק יותר. האם גודס צריך ללכת הביתה? יש שתי אסכולות:
1) לבנות מאמן - בדיוק כמו שנותנים לשחקן לרוץ 30 דקות למשחק לאורך תקופה למרות שהוא לא מספק את הסחורה ובדיוק כמו שמוותרים על חיזוק כדי לתת לקבוצה לרוץ יותר משנה ביחד ככה אפשר גם לבנות מאמן. אם בכל פעם שמכבי יביאו מאמן צעיר ו"מבטיח" ותזרוק אותו אחרי כמה הפסדים, למאמן הזה לא יהיה שום סיכוי בעולם להתקדם לרמות הגבוהות. אפשר לתת לגודס שנת נפל תמורת השנה הבאה.
2) לזרוק אותו ולהביא מאמן אחר - פה נשאלת השאלה את מי? פיני לא יקבל את עמדת המאמן הראשון ואני גם לא ממש בעדו. יש את אדלשטיין שסביר להניח עדיף על גודס אבל לא מציאה גדולה. אם בלאט ימשיך לפשל בקליבלנד אז אולי יוחזר למכבי מתישהו. בכל מקרה, לזרוק זה הכי קל בעולם. השאלה היא את מי מביאים במקום (זה נכון גם לגבי שחקנים).
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

את פארגו כדאי כנראה להכניס רק ב-5 דקות האחרונות
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

זה מצחיק וגם לא מצחיק כאחד. השקעתי לא מעט כסף העונה במנוי וזה כמעט נכנס להיסטוריה של המנויים היקרים ביותר אי פעם פר משחק.
הפסד היום היה מקרב מאוד את מכבי ללכת הביתה בעוד שבועיים. הפסד מתקבל על הדעת בזגרב ועוב נפילה בייתית הגיונית העונה נגד קבוצה לא רעה כדוגמת מלאגה והיינו אומרים שלום יפה.
האם שמחתי בסוף המשחק? ממש ממש לא. הפס נגד צסק"א בשבוע שעבר בהפרש של 3-4 היה גורם לי לשמוח הרבה יותר.
היום ספציפית היה למכבי את סמית ורנדל. אוחיון נתן את כל כולו וזה ראוי להערכה אבל כולנו יודעים שכל כולו לא מספיק לרמות הגבוהות של אירופה. סופו עדיין בחצי קלאץ' ולדעתי עמדת המאמן היא הבעיה בכך שלא משתמשים בו כמו בעונה הקודמת. צריך לנצל כל דקה שהוא על המגרש ויש לו אויר אבל העונה זה ממש לא קורה. הוא מקבל את הכדורים במקום הלא נכון ושם הוא שחקן מוגבל.
עלינו לשלב הבא אבל לפחות לכרגע (ניסים אנחנו יודעים שקורים מדי פעם) נראה שלהצלבה לא נגיע השנה ובמכבי זה נחשב כישלון. האם הייתי עושה שינוי?
אני נגד שינויים כל עוד אני יודע שיש תחליף ראוי. נכון לכרגע, חוץ ממאמן חופשי, אני לא רואה שום תחליף ראוי.
בקיצור, אולי כדאי שנה אחת להרגע מההייפ של שנה שעברה שלא היה קשור לשום מציאות ונרד חזרה לקרקע. אולי נצליח לבנות מאמן טוב יותר לעונה הבאה.
הפסד היום היה מקרב מאוד את מכבי ללכת הביתה בעוד שבועיים. הפסד מתקבל על הדעת בזגרב ועוב נפילה בייתית הגיונית העונה נגד קבוצה לא רעה כדוגמת מלאגה והיינו אומרים שלום יפה.
האם שמחתי בסוף המשחק? ממש ממש לא. הפס נגד צסק"א בשבוע שעבר בהפרש של 3-4 היה גורם לי לשמוח הרבה יותר.
היום ספציפית היה למכבי את סמית ורנדל. אוחיון נתן את כל כולו וזה ראוי להערכה אבל כולנו יודעים שכל כולו לא מספיק לרמות הגבוהות של אירופה. סופו עדיין בחצי קלאץ' ולדעתי עמדת המאמן היא הבעיה בכך שלא משתמשים בו כמו בעונה הקודמת. צריך לנצל כל דקה שהוא על המגרש ויש לו אויר אבל העונה זה ממש לא קורה. הוא מקבל את הכדורים במקום הלא נכון ושם הוא שחקן מוגבל.
עלינו לשלב הבא אבל לפחות לכרגע (ניסים אנחנו יודעים שקורים מדי פעם) נראה שלהצלבה לא נגיע השנה ובמכבי זה נחשב כישלון. האם הייתי עושה שינוי?
אני נגד שינויים כל עוד אני יודע שיש תחליף ראוי. נכון לכרגע, חוץ ממאמן חופשי, אני לא רואה שום תחליף ראוי.
בקיצור, אולי כדאי שנה אחת להרגע מההייפ של שנה שעברה שלא היה קשור לשום מציאות ונרד חזרה לקרקע. אולי נצליח לבנות מאמן טוב יותר לעונה הבאה.
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
יש למכבי בעייה רצינית בעמדה 1-2. היא יותר קשה לדעתי מעמדת הסנטר.
פארגו והיינס פשוט לא תורמים כלום כרגע.
אני דווקא חושב שצריך להחליף את פארגו ולהשאיר את היינס כי לפחות הוא עושה הגנה וממעט בטעויות בהתקפה.
פארגו והיינס פשוט לא תורמים כלום כרגע.
אני דווקא חושב שצריך להחליף את פארגו ולהשאיר את היינס כי לפחות הוא עושה הגנה וממעט בטעויות בהתקפה.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

עוד שלושת רבעי השעה יוצא לשדה התעופה אז החלטתי לרשום עכשיו כמה מילים על המשחק.
אז כן, מכבי ניצחה קבוצה בינונית בעוד משחק לא מי יודע מה מרשים. יש לי שני דברים לומר על משפט הראשון:
1) קשה לי לומר על קבוצה שניצחה אותנו בבית בלי קשר באיזה כושר היינו אז ב 10 הפרש משהו רע
2) אני חושב שיש קצת יותר חיבור בין השחקנים ממה שהיה בתחילת העונה למרות שהמשחק עדיין לא שותף והכוכב של הקבוצה עדיין כבוי.
גם מבאס אותי שהיינס סופסוף נכנס לעיניינים וכבר נפצע. חוץ מזה, איכשהו תמיד יוצא שהשחקן שאמור לעזוב ממש עכשיו את מכבי פתאום נותן משחק לא רע.
בכל מקרה, עוד ניצחון וכנראה הבטחה של מקום שני (בדקתי ב YNET תוך כדי שכתבתי את זה וראיתי ש 51-31 למלאגה וכבר באתי לחזור בעצמי עד שבדקתי ב BET365 ונרגעתי, שיוויון 62).
בסיבוב הבא יש עוד 14 משחקים. עולם ומלואו להשתפר בהרבה ולהריץ שחקנים חדשים אם וכאשר (אולי סלוטר?).
אז כן, מכבי ניצחה קבוצה בינונית בעוד משחק לא מי יודע מה מרשים. יש לי שני דברים לומר על משפט הראשון:
1) קשה לי לומר על קבוצה שניצחה אותנו בבית בלי קשר באיזה כושר היינו אז ב 10 הפרש משהו רע
2) אני חושב שיש קצת יותר חיבור בין השחקנים ממה שהיה בתחילת העונה למרות שהמשחק עדיין לא שותף והכוכב של הקבוצה עדיין כבוי.
גם מבאס אותי שהיינס סופסוף נכנס לעיניינים וכבר נפצע. חוץ מזה, איכשהו תמיד יוצא שהשחקן שאמור לעזוב ממש עכשיו את מכבי פתאום נותן משחק לא רע.
בכל מקרה, עוד ניצחון וכנראה הבטחה של מקום שני (בדקתי ב YNET תוך כדי שכתבתי את זה וראיתי ש 51-31 למלאגה וכבר באתי לחזור בעצמי עד שבדקתי ב BET365 ונרגעתי, שיוויון 62).
בסיבוב הבא יש עוד 14 משחקים. עולם ומלואו להשתפר בהרבה ולהריץ שחקנים חדשים אם וכאשר (אולי סלוטר?).
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

אז מה... שום מילה על הניצחון על בארסה 
עוד טיפה ריכוז והיה מסתיים 7+.
מכבי שיחקה הגנה מעולה!
מעניין איך ישחקו היום מול ירושליים.
עוד טיפה ריכוז והיה מסתיים 7+.
מכבי שיחקה הגנה מעולה!
מעניין איך ישחקו היום מול ירושליים.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מה אומר לך, לא מת על איך שמכבי משחקים. לא היום ולא בחמישי. היום בכלל היה משחק סוליסטי. כמו שאנחנו יודעים משחק סולסטי לא מחזיק מים לאורך זמן.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

חייב לומר שהנצחון אתמול הרשים אותי הרבה יותר מהנצחן בשבוע שעבר. נכון שברצלונה קבוצה חזקה יותר מז'לגיריס אבל לא קל לנצח אצלם (ריאל ירקה דם) והיו לא מעט שלבים שהייתי בטוח שאנחנו הולכים לאבד את המשחק הזה.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, אני יודע שהעונה השירשור קצת איטי אבל רוצה להאמין שזה לא בגלל שאנשים הפסיקו לאהוד את מכבי אלה סתם בגלל שאין כוח לכתוב.
השבוע, חבר שהיה מנוי במשך שנים ולא חידש השנה, אמר משפט שהתברר היום כגאוני: "רק בשביל המשחק השבוע היה שווה לעשות מנוי".
אני אתחיל דווקא מהאוירה בהיכל. אני יושב ביציאי הרולקסים ואנשים שבד"כ יושבים ספונים בכיסאם קמו וצעקו בוז לכיוון הקהל כדי להדליק את אלה שיושבים מעליהם. ללא ספק המשחק הכי טוב שראיתי בהיכל.
עכשיו למשחק עצמו. קודם כל ניצחון אדיר. חשבתי על ניצחון בכושר הנוכחי של מכבי על ריאל אבל כשהתחיל המשחק הבנתי שזו לא אותה הליגה ולנצח אי אפשר. הפסד בהפרש סביר יגרום לי לעונג רב. פתאום נכנסו לנדסברג והיינס והתחילו לקלוע שלשות. מי היה מאמין? חשבתי לעצמי, אולי.
עדיין במחצית הם הובילו בשמונה. בהחלט סימנתי את המשחק הזה כמשחק טוב אבל ניצחון לא נראה באופק.
המחצית השניה היתה אופרה אחרת לגמרי. מספיגה של 54 בחצי הראשון הורידו מכבי את שחקני ריאל ל 32 בחצי השני!! מטורף. ג'רמי פארגו, בדרך כלל שחקן הגנה חלש. לא בגלל שהוא לא יודע. בגלל שהוא (ויסלחו לי דומיו) ערס מגעיל. דאווינר. אבל שמו לו את קארול כמשימה ואני חייב לומר שלא ראיתי שמירה כזאת על ג'ייסי קארול מימיי. פשוט צל.
קראתי את הטור של מליניאק ב YNET והוא אמר שם משהו שמאוד שיעשע אותי. "בנוכחות של רנדל מרגישים רק שהוא לא על המגרש. ריאל רצה 10-0". משפט גאוני.
תוסיפו לסלט הזה יכולת הזויה של היינס והרי לכם ניצחון על ריאל.
השבוע, חבר שהיה מנוי במשך שנים ולא חידש השנה, אמר משפט שהתברר היום כגאוני: "רק בשביל המשחק השבוע היה שווה לעשות מנוי".
אני אתחיל דווקא מהאוירה בהיכל. אני יושב ביציאי הרולקסים ואנשים שבד"כ יושבים ספונים בכיסאם קמו וצעקו בוז לכיוון הקהל כדי להדליק את אלה שיושבים מעליהם. ללא ספק המשחק הכי טוב שראיתי בהיכל.
עכשיו למשחק עצמו. קודם כל ניצחון אדיר. חשבתי על ניצחון בכושר הנוכחי של מכבי על ריאל אבל כשהתחיל המשחק הבנתי שזו לא אותה הליגה ולנצח אי אפשר. הפסד בהפרש סביר יגרום לי לעונג רב. פתאום נכנסו לנדסברג והיינס והתחילו לקלוע שלשות. מי היה מאמין? חשבתי לעצמי, אולי.
עדיין במחצית הם הובילו בשמונה. בהחלט סימנתי את המשחק הזה כמשחק טוב אבל ניצחון לא נראה באופק.
המחצית השניה היתה אופרה אחרת לגמרי. מספיגה של 54 בחצי הראשון הורידו מכבי את שחקני ריאל ל 32 בחצי השני!! מטורף. ג'רמי פארגו, בדרך כלל שחקן הגנה חלש. לא בגלל שהוא לא יודע. בגלל שהוא (ויסלחו לי דומיו) ערס מגעיל. דאווינר. אבל שמו לו את קארול כמשימה ואני חייב לומר שלא ראיתי שמירה כזאת על ג'ייסי קארול מימיי. פשוט צל.
קראתי את הטור של מליניאק ב YNET והוא אמר שם משהו שמאוד שיעשע אותי. "בנוכחות של רנדל מרגישים רק שהוא לא על המגרש. ריאל רצה 10-0". משפט גאוני.
תוסיפו לסלט הזה יכולת הזויה של היינס והרי לכם ניצחון על ריאל.
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

באמת אחד המשחקים היותר טובים של מכבי בתקופה האחרונה.
מדהים לראות שבכל משחק יש שחקן אחר שמתעלה ומספק נקודות.
אני עדיין חושב שלסיים 1-2 יהיה קשה מאוד, אבל כל עוד לא מסיימים במקום 4, הכל אפשרי.
מדהים לראות שבכל משחק יש שחקן אחר שמתעלה ומספק נקודות.
אני עדיין חושב שלסיים 1-2 יהיה קשה מאוד, אבל כל עוד לא מסיימים במקום 4, הכל אפשרי.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

פארגו לקח ופארגו נתן....
טוב שלא הפוך
היה ברור שהשלשה תיכנס...
עוד משחק מעולה של סמית'
טוב שלא הפוך
היה ברור שהשלשה תיכנס...
עוד משחק מעולה של סמית'
- jepe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1411
יאללה משחק אדיר!!
איזו דרמה.
איזו דרמה.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

· כשהוא רץ לכיוון הספסל היה ברור שזה נכנס. שחקן מרגיז מאוד. כל המשחק עשה רק נזק.guyezra כתב:פארגו לקח ופארגו נתן....
טוב שלא הפוך
היה ברור שהשלשה תיכנס...
עוד משחק מעולה של סמית'...
סמית נשמה. גם יוגב, למרות שמוגבל שחקן נשמה. היינס לא הגיע למשחק הזה. לנדסברג הגיע בחצי קלאץ'.
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

המשחק הזה רק מראה שלקבוצה יש אופי.
במשחק די רע של מכבי, לנצח במגרש חוץ קשה אחרי שאתה כבר בפיגור 10 זה די מרשים.
אחרי ההפסד של בארסה לריאל, יש סיכוי לא רע למקום 2.
במשחק די רע של מכבי, לנצח במגרש חוץ קשה אחרי שאתה כבר בפיגור 10 זה די מרשים.
אחרי ההפסד של בארסה לריאל, יש סיכוי לא רע למקום 2.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

צריך לראות מה תהיה התוצאה בין הקבוצות במפגש בברצלונה כי גם אנחנו לא ננצח את ריאל במדריד.