לה ליגה - הליגה הספרדית
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
כבר הרבה מאוד זמן לא היה משחק עם שיפוט כל כל מגמתי לטובת בארסה..... מה חדש??
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

פנדל לטובת בארסה אחרי עבירה על סאנצ'ס.
מסי מעלה את בארסה ל-3-1 עם שערו ה-60 העונה במדי בארסה בכל המסגרות!!!
מסי מעלה את בארסה ל-3-1 עם שערו ה-60 העונה במדי בארסה בכל המסגרות!!!
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

אוי אוי אוי, אנחנו בכיינים... מה חדש?taoyossi כתב:כבר הרבה מאוד זמן לא היה משחק עם שיפוט כל כל מגמתי לטובת בארסה..... מה חדש??...
לא יודע אם ראית, אבל הפנדל שסראגוסה קיבלו היה גבולי מאד.
ובעוד אני כותב, מסי מבשל באומנות לפדרו, בשעה טובה, כל כך הרבה זמן חיכינו לשער מפדרו.
4-1 לבארסה.
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
מה שהכי יפה זה לראות את המהירות שפויול מגיע לשופט להתלונן על העברה שהובילה לכרטיס האדום.
בקשר לבכיינות נגיד שאני מקבל את זה שאוהדי קטלוניה לא בכיינים ואוהדי הבלאנקוס כאלה. רק חבל שגם השחקנים שלכם בכיינים כמונו. לא נורא, ניקח את האליפות הזאת גם ככה (פנדל ואדום נוסף במשחק.... זה בטח שובר איזה שיא של כל הזמנים)
בקשר לבכיינות נגיד שאני מקבל את זה שאוהדי קטלוניה לא בכיינים ואוהדי הבלאנקוס כאלה. רק חבל שגם השחקנים שלכם בכיינים כמונו. לא נורא, ניקח את האליפות הזאת גם ככה (פנדל ואדום נוסף במשחק.... זה בטח שובר איזה שיא של כל הזמנים)
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- osherov
-
- גורו Android

אני חותם על מה שקיבלתם....פנדל וכרטיס אדום. ת'אמת מספיק לנו רק הכרטיס האדום במחצית הראשונה כדי לפרק את ולנסיה.
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- osherov
-
- גורו Android

-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

אז לא הבנתי, איפה הבעיה בדיוק?
האם לא היתה עבירה של צהוב? (זו שהובילה לאדום, בגלל צהוב שני).
האם לא הגיע פנדל לברצלונה? (אמנם ראית את זה בתקציר, אבל בכל זאת).
עכשיו, בלי לזרוק סתם סיסמאות לאוויר, תאמר לי אם היתה בעיה בשתי ההחלטות הללו שעליהן אתה מתלונן.
האם לא היתה עבירה של צהוב? (זו שהובילה לאדום, בגלל צהוב שני).
האם לא הגיע פנדל לברצלונה? (אמנם ראית את זה בתקציר, אבל בכל זאת).
עכשיו, בלי לזרוק סתם סיסמאות לאוויר, תאמר לי אם היתה בעיה בשתי ההחלטות הללו שעליהן אתה מתלונן.
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
הלכתי באחת השדרות ושמעתי שאגות שמחה מהבארים עם הטלויזיות.
טוב שיגיעו כולם ביום ג' עם מצב רוח טוב
טוב שיגיעו כולם ביום ג' עם מצב רוח טוב
משה
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

משה,
איך לא נכנסת לאיזה פאב כדי לראות את המשחק?
מחר בערב יש משחק של ריאל, אני מציע לך ללכת לאחרד הפאבים ולראות אותו,יש פאב ספורט בלה רמבלה, אם אני לא טועה, זה במספר 31.
חוץ מזה יש לא מעט פאבים שמשדרים אירועי ספורט בסימטאות שלצידי הלה רמבלה.
איך לא נכנסת לאיזה פאב כדי לראות את המשחק?
מחר בערב יש משחק של ריאל, אני מציע לך ללכת לאחרד הפאבים ולראות אותו,יש פאב ספורט בלה רמבלה, אם אני לא טועה, זה במספר 31.
חוץ מזה יש לא מעט פאבים שמשדרים אירועי ספורט בסימטאות שלצידי הלה רמבלה.
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
אם הייתי רוצה לראות את המשחק, באמת שלא חסר איפה.
העדפנו סיבוב שני על המזרקות.
העדפנו סיבוב שני על המזרקות.
משה
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

מחזה יפה.moco כתב:אם הייתי רוצה לראות את המשחק, באמת שלא חסר איפה.
העדפנו סיבוב שני על המזרקות....
- osherov
-
- גורו Android

כן, הצהוב שהוביל לאדום לא היה צריך להישרק!
חבר שלי בעבודה העלה תאוריה בנוגע לסיבה שהשופטים נוטים כמעט כל הזמן לכיוון הקבוצה שלך. הוא חושב שזה נובע מכך שהשופטים הם בני אדם וככאלה הם חובבים קבוצת כדורגל ורובם אוהדים אתכם ולכן, גם אם לא במכוון, הם שורקים לטובת בארסה
אני לא חושב כמוהו, לדעתי זמ מגיע ממשהו אחר
חבר שלי בעבודה העלה תאוריה בנוגע לסיבה שהשופטים נוטים כמעט כל הזמן לכיוון הקבוצה שלך. הוא חושב שזה נובע מכך שהשופטים הם בני אדם וככאלה הם חובבים קבוצת כדורגל ורובם אוהדים אתכם ולכן, גם אם לא במכוון, הם שורקים לטובת בארסה
אני לא חושב כמוהו, לדעתי זמ מגיע ממשהו אחר
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

לא היה צריך להישרק כי?osherov כתב:כן, הצהוב שהוביל לאדום לא היה צריך להישרק!
אני לא חושב כמוהו, לדעתי זמ מגיע ממשהו אחר...
האם זו לא היתה עבירה?
ואם זו כן היתה עבירה (מה שאומר שהשריקה היתה במקומה) האם זו לא עבירה של צהוב (עזוב את זה שזה צהוב שני, תחשוב על זה כעל צהוב ראשון)?
לגבי נטיית השופטים, ואני אשמח לשמוע ממה אתה חושב שזה מגיע, שעשע אותנו...
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
אבי
הגיע צהוב כמו שהגיע פנדל שני נגד מילאן.
חבורה של סמרטוטים כל קטלוניה שלך..
הגיע צהוב כמו שהגיע פנדל שני נגד מילאן.
חבורה של סמרטוטים כל קטלוניה שלך..
...
- osherov
-
- גורו Android

בדיוק
אבי,
עברה הייתה, אבל להוציא על זה כרטיס אדום (צהוב שני) זה ביזוי המשחק. בתוצאה של 2:1, מחצית הראשונה, משחק רגוע ולא אלים אז שחקן מכשיל שחקן אחר באזור לא מאיים על השער....ושופט מחליט להוציא אדום ושוב לגמור משחק בלי שום סיבה או הגיון זה פשוט טמטום.
אל תשחק אותה תמים....ברור שיש משמעות לכך שזה צהוב שני ולא צהוב ראשון, בדיוק כמו שיש הבדל בין עברה בחצי המגרש ועברה בתוך הרחבה שמובילה לפנדל. תפקידו של השופט זה לתת לשחקנים להכריע על המגרש ולא להכריע בעצמו..כל זה בתנאי שזה לא עובר את הגבול. הצהוב השני אתמול היה מגוחך ורחוק מאוד מלעבור את הגבול של גמירת המשחק (אגב, הפנדל כנגד מילאן היה בכלל הזוי ברמות של העפת השופט ההוא מלשפוט במשחקים בינלואמים).
התאוריה שלי היא פשוטה ורשמתי אותה כאן לא מעט. הקטלונים, מייצירים לחץ מכוון כנגד השופט כטקטיקת המשחק שלהם (בכי, הצגות והתנפלות על השופט בעברות המשפיעות). עם הלחץ הרגיל שיש לכל קבוצה גדולה כנגד השופטים ועם היכולת של ברצלונה להחזיק בכדור 60 אחוז מהזמן ועם הטקטיקה הזאת, קשה מאוד לשופט להיות הוגן משחק שלכם.
אבי,
עברה הייתה, אבל להוציא על זה כרטיס אדום (צהוב שני) זה ביזוי המשחק. בתוצאה של 2:1, מחצית הראשונה, משחק רגוע ולא אלים אז שחקן מכשיל שחקן אחר באזור לא מאיים על השער....ושופט מחליט להוציא אדום ושוב לגמור משחק בלי שום סיבה או הגיון זה פשוט טמטום.
אל תשחק אותה תמים....ברור שיש משמעות לכך שזה צהוב שני ולא צהוב ראשון, בדיוק כמו שיש הבדל בין עברה בחצי המגרש ועברה בתוך הרחבה שמובילה לפנדל. תפקידו של השופט זה לתת לשחקנים להכריע על המגרש ולא להכריע בעצמו..כל זה בתנאי שזה לא עובר את הגבול. הצהוב השני אתמול היה מגוחך ורחוק מאוד מלעבור את הגבול של גמירת המשחק (אגב, הפנדל כנגד מילאן היה בכלל הזוי ברמות של העפת השופט ההוא מלשפוט במשחקים בינלואמים).
התאוריה שלי היא פשוטה ורשמתי אותה כאן לא מעט. הקטלונים, מייצירים לחץ מכוון כנגד השופט כטקטיקת המשחק שלהם (בכי, הצגות והתנפלות על השופט בעברות המשפיעות). עם הלחץ הרגיל שיש לכל קבוצה גדולה כנגד השופטים ועם היכולת של ברצלונה להחזיק בכדור 60 אחוז מהזמן ועם הטקטיקה הזאת, קשה מאוד לשופט להיות הוגן משחק שלכם.