xbmc plugins מחדש....

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

מישהו יכול לעלות את הקובץ
plugin.video.moviexil-1.0.1.zip

לא תקין הקישור...
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

cubicle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 139

שליחה

totlip כתב:סדרות חזר לעבוד אבל של MOVIES לא עובד...
...
ב-Sdarot.tv אני לא רואה בעיה. זה כנראה היה בזמן שהאתר עצמו לא עבד.

לגבי MovieX - לא הייתי אומר שהפלאגין לא עובד - דגמתי כמה סרטים וזה מה שמצאתי:
האתר הוסיף מאגר סרטים חדש - VideoSlasher (תואם putlocker?) - אני אבדוק ואוסיף.
ישנם לא מעט סרטים שלא עובדים באתר עצמו (בדקתי בזמן כתיבת פוסט זה) ולכן אין סיבה שיעבדו גם בפלאגין.

cubicle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

mp3lll כתב:מישהו יכול לעלות את הקובץ
plugin.video.moviexil-1.0.1.zip

לא תקין הקישור...
...
https://github.com/cubicle-vdo/xbmc-isr ... aster/repo
פה יש את הכל, כולל גם את קבצי ה-REPO מהם אפשר להתקין את ה-PLUGINS עצמם

cubicle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: אפשר plugins לאתר צפיה ישירה http://gozlan.me תודה

שליחה

vcd כתב:8O
...
נשמע מעניין. אני אבדוק את זה במיוחד כי אנחנו צריכים חלופה ל-MovieX אם וכאשר הוא יפול.

cubicle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

asher_pa כתב:cubicle, יש מצב לסדר לפלאגאין של sdarot.tv אפשרות לצפיה בתקציר?

אני יודע שזה "עצלני" משהו אבל לא כולם יודעים על מה כל סידרה מדברת :lol: :lol: :lol: :lol:

אולי יש אפשרות שברגע שעומדים על סידרה ולוחצים על i יקפוץ חלון עם תקציר.

ואם ממש יש לך זמן פנוי אולי אפילו תוכל להציג את הציון מ IMDB וסוג הסדרה (יש לינק ישר מעמוד הסדרה ל IMDB גם באנגלית זה סבבה :lol: )

תודה.
...
כנראה שלא אעשה את זה משתי סיבות:
1. אני מעדיף להשקיע את הזמן בפיתוח פלאגינים חדשים
2. להוסיף ל-UI אופציה חדשה לא בדיוק איפה שהמשתמש מצפה לראות את התקציר (וב-XBMC יש מקום מסודר לתקציר). הבעיה היא שבצורה ש-XBMC בנוי, כדי לספק תקציר אני צריך להביא מראש את התקצירים יחד עם ציור הדף וזה נוגד את מדיניות ה-"Request אחד לעמוד" שלי ששומרת על מהירות ציור הדף בכל מחיר.

shalevmo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6

שליחה

cubicle אני לא יודע אם זה מעבר ליכולות שלך, אבל יש נגן שנקרא bino,זה נגן בקוד פתוח שמנגן סרטי תלת מימד.
תוכל לראות כאן במה מדובר: http://bino3d.org/download.html
לנגן ישנו תוסף לXBMC, אך הוא אינו עדכני ולכן לא עובד.
ניסיתי ליצור קשר עם המפתח, והוא אמר שהוא עובד על גרסא עבור OpenELEC.
אשמח אם תוכל לעבוד על זה, אולי אפילו תיצור קשר עם המפתח ותמשיך מהיכן שהוא עצר.
אני מאמין שהרבה מאוד ישמחו לקבל את האפשרות הזו. כמו כן, גם אלו שאין להם מסך תלת-מימד יוכלו לצפות בטכונולוגיית הanaglyph עם משקפים.

המון תודה, שלו.

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1016

שליחה

cubicle כתב: https://github.com/cubicle-vdo/xbmc-isr ... aster/repo
...
איזה בלגן!
@cubicle
יש לי כמה שאלות:
1. מיכוון שהשרשור הזה התחיל sbentin וגם מכיוון שהשם של ה-repository והתוספים שלך מאוד דומים לשלו, האם אתה ירשת ממנו את אלה או שהם אמורים להיות שונים לגמרי (גם שב-repo של sbentin יש עוד תוספים שאין אצלך)

2. שני התוספים, גם סדרות וגם סרטים מתקינים את עצמם בתור repository ב-XBMC (כלומר הם מופעים גם ברשימת התוספים לוידאו וגם ברשימת ה-repositories)

3. בתוסף של הסרטים יש תת תיקיה בשם סדרות, שנראה כקבוצה מצומצמת של הסדרות בתוסף סדרות. האם אפשר להתעלם ממנו לחלוטין ורק להסתכל ב-sdarot.tv או שיש שמה משהו נוסף?

yaronf
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99

שליחה

cubicle כתב:

אני יודע שזה "עצלני" משהו אבל לא כולם יודעים על מה כל סידרה מדברת :lol: :lol: :lol: :lol:

ואם ממש יש לך זמן פנוי אולי אפילו תוכל להציג את הציון מ IMDB וסוג הסדרה (יש לינק ישר מעמוד הסדרה ל IMDB גם באנגלית זה סבבה :lol: )

תודה.
...
2. להוסיף ל-UI אופציה חדשה לא בדיוק איפה שהמשתמש מצפה לראות את התקציר (וב-XBMC יש מקום מסודר לתקציר). הבעיה היא שבצורה ש-XBMC בנוי, כדי לספק תקציר אני צריך להביא מראש את התקצירים יחד עם ציור הדף וזה נוגד את מדיניות ה-"Request אחד לעמוד" שלי ששומרת על מהירות ציור הדף בכל מחיר.
...
בפלאגין של MOVIEX ניתן לראות תקציר של הסרטים כאשר לוחצים על CTRL+R

cubicle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

yaronf כתב:
cubicle כתב:

תודה.
...
...
בפלאגין של MOVIEX ניתן לראות תקציר של הסרטים כאשר לוחצים על CTRL+R
...
זה בגלל שברשימת הסרטים בדף עצמו מופיע התקציר ואז אני לא צריך ליזום כניסה נפרדת לכל עמוד סרט

cubicle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

mark13 כתב:
cubicle כתב: https://github.com/cubicle-vdo/xbmc-isr ... aster/repo
...
איזה בלגן!
@cubicle
יש לי כמה שאלות:
1. מיכוון שהשרשור הזה התחיל sbentin וגם מכיוון שהשם של ה-repository והתוספים שלך מאוד דומים לשלו, האם אתה ירשת ממנו את אלה או שהם אמורים להיות שונים לגמרי (גם שב-repo של sbentin יש עוד תוספים שאין אצלך)

2. שני התוספים, גם סדרות וגם סרטים מתקינים את עצמם בתור repository ב-XBMC (כלומר הם מופעים גם ברשימת התוספים לוידאו וגם ברשימת ה-repositories)

3. בתוסף של הסרטים יש תת תיקיה בשם סדרות, שנראה כקבוצה מצומצמת של הסדרות בתוסף סדרות. האם אפשר להתעלם ממנו לחלוטין ורק להסתכל ב-sdarot.tv או שיש שמה משהו נוסף?
...
1. מה ש-sbentin פיתח - הוא אמור לתחזק. אני יודע שהוא לא כל כך פעיל אבל מצד שני הפלאגינים די עובדים.
2. זו טכניקה שמאפשרת עדכון אוטומטי גם כאשר הורדת פלאגין אחד. טכניקה זו מוצעת ומתועדת ע"י מפתחי XBMC עצמם.
3. הסדרות שמופיעות ב-PLUGIN של MOVIEX הן סדרות שהאתר מציע. אני מניח שאתה תעריך את זה כשהאתר Sdarot.tv או הפלאגין יפלו ו-MovieX ימשיך (כמובן שזה גם יכול להיות להיפך...)

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

cubicle כתב: 1. מה ש-sbentin פיתח - הוא אמור לתחזק. אני יודע שהוא לא כל כך פעיל אבל מצד שני הפלאגינים די עובדים.
2. זו טכניקה שמאפשרת עדכון אוטומטי גם כאשר הורדת פלאגין אחד. טכניקה זו מוצעת ומתועדת ע"י מפתחי XBMC עצמם.
3. הסדרות שמופיעות ב-PLUGIN של MOVIEX הן סדרות שהאתר מציע. אני מניח שאתה תעריך את זה כשהאתר Sdarot.tv או הפלאגין יפלו ו-MovieX ימשיך (כמובן שזה גם יכול להיות להיפך...)
...
זה מאוד מוזר הטכניקה הזאת שאתה מתאר, מתוך עשרות פלאגינים שמותקנים אצלי ב-XBMC יש לא מעט שמעדכנים את עצמם אבל הפלאגינים שלך הם היחידים שמופעים ברשימת ה-repositories כאשר בעצם הם לא.
(אני פריק של סדר ולכן זה צורם לי כאשר משהו לבמקום שלו, אני יודע שלכל מטרה ממשית זה לא משנה באיזה רשימות הם מופעים)

בקשר ל-MOVIEX, התיקיה של סרטי אקשן מראה רק את הדף הראשון למרות שמצויין שיש כ-666 סרטים. בדקתי וזא לא קורה בתיקיה של קומדיות וגם לא בתיקיה של מדע בידיוני. לא בדקתי שאר התיקיות.

shalevmo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6

שליחה

Cubicle אני מחכה לתשובה שלך.
תודה.

cubicle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

mark13 כתב:
cubicle כתב: 1. מה ש-sbentin פיתח - הוא אמור לתחזק. אני יודע שהוא לא כל כך פעיל אבל מצד שני הפלאגינים די עובדים.
...
זה מאוד מוזר הטכניקה הזאת שאתה מתאר, מתוך עשרות פלאגינים שמותקנים אצלי ב-XBMC יש לא מעט שמעדכנים את עצמם אבל הפלאגינים שלך הם היחידים שמופעים ברשימת ה-repositories כאשר בעצם הם לא.
(אני פריק של סדר ולכן זה צורם לי כאשר משהו לבמקום שלו, אני יודע שלכל מטרה ממשית זה לא משנה באיזה רשימות הם מופעים)

בקשר ל-MOVIEX, התיקיה של סרטי אקשן מראה רק את הדף הראשון למרות שמצויין שיש כ-666 סרטים. בדקתי וזא לא קורה בתיקיה של קומדיות וגם לא בתיקיה של מדע בידיוני. לא בדקתי שאר התיקיות.
...
1. הנה סימוכין. זה מתוך
http://wiki.xbmc.org/index.php?title=HO ... or_add-ons
ההסבר ב-
3.2 How to make an add-on self-updating without distributing a repository file

3. עכשיו אתה מזכיר לי את זה. נתקלתי בזה לפני הרבה מאוד זמן ושכחתי. יש שם איזשהוא משהו שקשור לזה שיש רווח בשם. אני אבדוק את זה (בתקווה היום בערב)

cubicle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

shalevmo כתב:cubicle אני לא יודע אם זה מעבר ליכולות שלך, אבל יש נגן שנקרא bino,זה נגן בקוד פתוח שמנגן סרטי תלת מימד.
תוכל לראות כאן במה מדובר: http://bino3d.org/download.html
לנגן ישנו תוסף לXBMC, אך הוא אינו עדכני ולכן לא עובד.
ניסיתי ליצור קשר עם המפתח, והוא אמר שהוא עובד על גרסא עבור OpenELEC.
אשמח אם תוכל לעבוד על זה, אולי אפילו תיצור קשר עם המפתח ותמשיך מהיכן שהוא עצר.
אני מאמין שהרבה מאוד ישמחו לקבל את האפשרות הזו. כמו כן, גם אלו שאין להם מסך תלת-מימד יוכלו לצפות בטכונולוגיית הanaglyph עם משקפים.

המון תודה, שלו.
...
אני לא חייב לענות. אם לא עניתי, זה די סימן שלא רציתי לענות. ואם התעקשת, אז התשובה היא שלא בא לי להתעסק בזה.
אני עובד מספיק קשה במהלך היום. הפלאגינים האלה זה כמו לפתור תשחצים - תעסוקה למוח

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מתוך Auto-updating addons
This already done since Dharma. When a developer updates the add-on it will auto update.
If the add-on dev doesn't share these or doesn't update it that's out of our hands. Nothing we can do about that
...
@cubicle
כנראה שמאז DHARMA אין צורך בהגדרות שציינת, כל הפלאגינים זוכים לעדכון אוטומטי (אפשר לבטל את זה ב-settings)
:מה?!: לעולם אל תיסוג! תסתובב ותמשיך להתקדם!

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מה זה ה- sportDevil פלאגין?
התקנתי אותו ויצאתי/נכנסתי ל-XBMC אבל כל לינק של הפלאגין הזה, בתיקיה ספורט חוזר עם הודעה "Web request failed"
:מה?!: לעולם אל תיסוג! תסתובב ותמשיך להתקדם!

cubicle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

mark13 כתב:מתוך Auto-updating addons
This already done since Dharma. When a developer updates the add-on it will auto update.
If the add-on dev doesn't share these or doesn't update it that's out of our hands. Nothing we can do about that
...
@cubicle
כנראה שמאז DHARMA אין צורך בהגדרות שציינת, כל הפלאגינים זוכים לעדכון אוטומטי (אפשר לבטל את זה ב-settings)
...
לא ממש. XBMC יודע לבדוק PLUGINS אוטומטית מתוך ה-REPOS שמותקנים לו. לפני DHARMA היה צריך לציין ב-PLUGIN מאיפה להתעדכן, וזאת בנוסף ל-REPO.

אני מתכוון להתקנה של ה-PLUGIN *ללא* ה-REPO

Scanner
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 512

שליחה

cubicle איך מתקינים את הREPO שלך?

cubicle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אני לא מוכן לדבר עם סורקים. דיברתי פעם עם מדפסת משולבת והסורק שלה השמיע כמה צלילים צבעוניים...
8) 8) 8)
בכל מקרה, גלוש אחורה בשרשור ותמצא הכל

dani12o82
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98

שליחה

זה רק אצלי או שתוסף הסרטים כבר לא עובד?

חזור אל “תוכנה - KODI”