מהו המוצר האחרון שקניתם?
- dhead666
-
- גורו HTPC

- תגובות: 2975
השרשור "הסיני" אוחד לשרשור הכללי אז הנה מוצר לא סיני שרכשתי לאחרונה.
YubiKey Standard, עלות 25$ + משלוח 5$.
התקן פיזי לאימות נוסף (two factor authentication) מול שירותים שונים עקב זאת שיש לי יותר מדי מפתחות (SSH ,VPN וכדו') על הלפטופ ואין לי חשק להצפין את מערכת הקבצים.
http://www.yubico.com
YubiKey Standard, עלות 25$ + משלוח 5$.
התקן פיזי לאימות נוסף (two factor authentication) מול שירותים שונים עקב זאת שיש לי יותר מדי מפתחות (SSH ,VPN וכדו') על הלפטופ ואין לי חשק להצפין את מערכת הקבצים.
http://www.yubico.com
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- HT-Assaf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1242
Re: Jabra FREEWAY Bluetooth Speakerphone
@omz
הדיבורית באמת מצויינת, נוחה גם לשימוש ב-WAZE ששומעים מצויין את הקריינות.
הבעייה היחידה שראיתי בקשר לחיווי מצב טעינה, הפקודה הקולית "BATTERY" לא מתקבלת לא משנה איזה מבטא ניסיתי, כל פעם הוא מנסה לעשות pairing. יש לזה פתרון וזה ללחוץ לחיצה ארוכה על VOICE.
בנוסף מצב FM לא יעיל במיוחד, לא מצאתי תדרים שיש בהם מספיק שקט בשביל לשמוע טוב.
אבל בשביל 200 שקלים עם קצת עודף בצד הדיבורית מצויינת.
הדיבורית באמת מצויינת, נוחה גם לשימוש ב-WAZE ששומעים מצויין את הקריינות.
הבעייה היחידה שראיתי בקשר לחיווי מצב טעינה, הפקודה הקולית "BATTERY" לא מתקבלת לא משנה איזה מבטא ניסיתי, כל פעם הוא מנסה לעשות pairing. יש לזה פתרון וזה ללחוץ לחיצה ארוכה על VOICE.
בנוסף מצב FM לא יעיל במיוחד, לא מצאתי תדרים שיש בהם מספיק שקט בשביל לשמוע טוב.
אבל בשביל 200 שקלים עם קצת עודף בצד הדיבורית מצויינת.
- Hertz33
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
@HT-Assaf
·איפה ראיתה את הדיבורית הנ"ל בפחות מ200? אומנם באיביי היא אכן עולה בסביבות 170 אבל זה לא כולל משלוח שהוא כ100 שקל.
וזה עדיין זול יותר מ50 אחוז מהמחיר שנמכר בארץ.
·איפה ראיתה את הדיבורית הנ"ל בפחות מ200? אומנם באיביי היא אכן עולה בסביבות 170 אבל זה לא כולל משלוח שהוא כ100 שקל.
וזה עדיין זול יותר מ50 אחוז מהמחיר שנמכר בארץ.
- HT-Assaf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1242
שלי עלתה ככה, קניתי מאמזון ב-46$ ושלחתי דרך שיפיטו. בגלל שכמעט אין משקל לדיבורית המשלוח זה בסביבות 10$.
דרך אגב, קניתי אותה "Used-Like New" ומהניסיון שלי עם אמזון המוצרים האלו באים באריזה המקורית ונראים חדשים לגמרי. לפעמים זה מוצר שאפילו לא פתחו, אלא האריזה נפגמה.
דרך אגב, קניתי אותה "Used-Like New" ומהניסיון שלי עם אמזון המוצרים האלו באים באריזה המקורית ונראים חדשים לגמרי. לפעמים זה מוצר שאפילו לא פתחו, אלא האריזה נפגמה.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8266
נמאס לחכות למטען של שיאומי (חודשיים ועדיין הזרוע נטויה
) ובינכה צריך עוד אחד אז:

http://www.portablepowersupplies.co.uk/ ... tery-pack/
http://www.portablepowersupplies.co.uk/ ... tery-pack/
- Hertz33
-
- חבר ותיק

@integral
·דיי, עדיין לא קיבלת את הקסיומי? אני נהנה מאוד משלי, במיוחד היית לי לעזר בצו 8. מוצר נהדר ביחס למחיר והטענה סופר מהירה(כמו מטען קיר).
החסרון היחידי שלה לדעתי הוא חוסר שני יציאות הטענה.
·דיי, עדיין לא קיבלת את הקסיומי? אני נהנה מאוד משלי, במיוחד היית לי לעזר בצו 8. מוצר נהדר ביחס למחיר והטענה סופר מהירה(כמו מטען קיר).
החסרון היחידי שלה לדעתי הוא חוסר שני יציאות הטענה.
- amirss
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1065
ארגונית אודיו / וידאו .
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
amirss
באת לי בזמן

אפשר פרטים
באת לי בזמן
אפשר פרטים
העם דורש..... כל מיני דברים
- omz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 434
Hertz33,
הדיבורית עלתה 55$ ומשלוח 25.90& ועדיין זול מאוד מרכישה מהארץ.
הדיבורית עלתה 55$ ומשלוח 25.90& ועדיין זול מאוד מרכישה מהארץ.
- amirss
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1065
ודאיsam22 כתב:amirss
באת לי בזמן
אפשר פרטים...
יצא 1423₪ במשלוח ימי .
http://www.amazon.com/BUSH-FURNITURE-Mi ... B000W8JK5G
שים לב שאם אתה מזמין דרך BUY2USA יש אפשרות להכניס קוד קופון ולקבל עוד 100 שקלים הנחה,
או להגדיר את הכתובת של BUY2USA בהזמנה באמזון ולקבל 30 אחוז הנחה במשלוח ימי (יש קוד קופון באתר) ,
רק שים לב שהמבצע הזה עד ה 31.8 כך שאם המוצר לא מגיע למרכז הלוגיסטי שלהם עד התאריך הזה פספסת את ה 30 אחוז הנחה .
אני בחרתי את האופצייה הראשונה , תשלום סופי במעמד הקנייה.
המוצר הזה שוקל כ 40 ק״ג כך שמשלוח אוויר ממש יקר , כ -500 דולר לעומת משלוח ימי ב 200 דולר לערך.
בהצלחה.
- שחו
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1354
שחר
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
LG G PAD 8.3
הנקסוס 7 שלי - שכמעט לא השתמשתי בו כי ההבדל בין מסך 7 אינץ' למסך 5 אינץ' בסמארטפון לא הצדיק מעבר ממכשיר למכשיר במקרים רבים - התקלקל תוך פחות משנה מהיום שקניתי אותו. מאוד מאכזב, והשירות הנוראי של אסוס ישראל מביא אותי כנראה לנסות ולתקן אותו בארה"ב (שם הוא נקנה) על חשבון האחריות (בינ"ל יש לציין, רק שבאסוס ישראל מתכחשים לכך ופשוט מתעלמים מהפניות שלי בנושא... בזיון אמיתי שאולי שווה שרשור בפורום השירות).
בכל מקרה, בשבוע שעבר נסעתי לחו"ל מהעבודה, והחצי שעה שהייתה להרוג בדיוטי פרי התבררה כיקרה במיוחד. בניגוד לאינסטינקטים שלי, החלטתי לקנות בא.ל.מ. דיוטי פרי טאבלט חדש (בדיעבד גיליתי שהוא מתומחר ב-$100 יותר מבחו"ל - הוא זמין באמזון ב-$270, ונמכר בדיוטי פרי ב-$369), אבל בתירוץ (השקרי לחלוטין) שאני חייב אותו לנסיעת עבודה, החלטתי ללכת עליו בכל זאת.
מה שכן, ביליתי עשרים דקות לפני החלטת הרכישה בקריאת ביקורות, ובסה"כ אני מאוד מרוצה מהבחירה שלי - מסתמן שמבחינת תמורה למחיר, זה כנראה הטאבלט 8 אינץ' הכי טוב בשוק. כן, יש גם את האייפד מיני ("7.9) ואת הסמסונג גלאקסי אס טאב (8.4"), אבל שניהם עולים משמעותית (משהו כמו 60%) יותר מה-LG, שיש לו גם גימור אלומיניום מאוד יפה, שמקרב אותו לאייפד מבחינת איכות ויוקרה הרבה יותר מאשר הגלאקסי שעשוי פלסטיק.
עכשיו רק להחליט אם כדאי להיפטר מכל ה-bloatware ולהתקין ROM של ה-Google Play Edition כדי להשתדרג לקיט-קאט 4.4.4 (הגרסה הרגילה של LG עוד לא קיבלה עדכון מעל 4.4.2...)

הנקסוס 7 שלי - שכמעט לא השתמשתי בו כי ההבדל בין מסך 7 אינץ' למסך 5 אינץ' בסמארטפון לא הצדיק מעבר ממכשיר למכשיר במקרים רבים - התקלקל תוך פחות משנה מהיום שקניתי אותו. מאוד מאכזב, והשירות הנוראי של אסוס ישראל מביא אותי כנראה לנסות ולתקן אותו בארה"ב (שם הוא נקנה) על חשבון האחריות (בינ"ל יש לציין, רק שבאסוס ישראל מתכחשים לכך ופשוט מתעלמים מהפניות שלי בנושא... בזיון אמיתי שאולי שווה שרשור בפורום השירות).
בכל מקרה, בשבוע שעבר נסעתי לחו"ל מהעבודה, והחצי שעה שהייתה להרוג בדיוטי פרי התבררה כיקרה במיוחד. בניגוד לאינסטינקטים שלי, החלטתי לקנות בא.ל.מ. דיוטי פרי טאבלט חדש (בדיעבד גיליתי שהוא מתומחר ב-$100 יותר מבחו"ל - הוא זמין באמזון ב-$270, ונמכר בדיוטי פרי ב-$369), אבל בתירוץ (השקרי לחלוטין) שאני חייב אותו לנסיעת עבודה, החלטתי ללכת עליו בכל זאת.
מה שכן, ביליתי עשרים דקות לפני החלטת הרכישה בקריאת ביקורות, ובסה"כ אני מאוד מרוצה מהבחירה שלי - מסתמן שמבחינת תמורה למחיר, זה כנראה הטאבלט 8 אינץ' הכי טוב בשוק. כן, יש גם את האייפד מיני ("7.9) ואת הסמסונג גלאקסי אס טאב (8.4"), אבל שניהם עולים משמעותית (משהו כמו 60%) יותר מה-LG, שיש לו גם גימור אלומיניום מאוד יפה, שמקרב אותו לאייפד מבחינת איכות ויוקרה הרבה יותר מאשר הגלאקסי שעשוי פלסטיק.
עכשיו רק להחליט אם כדאי להיפטר מכל ה-bloatware ולהתקין ROM של ה-Google Play Edition כדי להשתדרג לקיט-קאט 4.4.4 (הגרסה הרגילה של LG עוד לא קיבלה עדכון מעל 4.4.2...)

- Hertz33
-
- חבר ותיק

- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
טוב. 
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9467
- שם מלא: אורי
אור תודה על הסקירה. אז זה נראה שהוא נמכר בדיוטי במחיר של יבוא לא רשמי בארץ...
- vivi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
epony - איך המצלמה של הטאבלט? יצא לך לשבת עליה?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3631
·vivi כתב:epony - איך המצלמה של הטאבלט? יצא לך לשבת עליה?...
לא כדאי, הוא יכול לשבור אותה ככה.
Batnun
.
- vivi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
סלנג ירושלמי 
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8266
·Hertz33 כתב:@integral
החסרון היחידי שלה לדעתי הוא חוסר שני יציאות הטענה....
עדיין לא קיבלתי. זו הפעם האחרונה שאני מזמין מ GEEKBUYING. פאקינג חודשיים! בזמן הזה הספקתי לקבל מסין 2 פאבלטים, שני משלוחים של כיסויים, שקים לכבלים, פנסים, מנורות לד ושאר ירקות (שלא לדבר על כל מה שקיבלתי מאנגליה וארה"ב).
- Hertz33
-
- חבר ותיק

@integral
·מעצבן אבל קורה. לדעתי יותר אשמת דואר ישראל יותר מהאתר.
למזלי קיבלתי מס' מעקב. החבילה שלי הגיעה אחרי 10 ימים אבל טיילה בארץ שבועיים בין סניפי דואר שונים.
·מעצבן אבל קורה. לדעתי יותר אשמת דואר ישראל יותר מהאתר.
למזלי קיבלתי מס' מעקב. החבילה שלי הגיעה אחרי 10 ימים אבל טיילה בארץ שבועיים בין סניפי דואר שונים.