מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
הסיפור האמריקאי הקלסי על בחורה שפוגשת בחור וסולדת ממנו ברגע הראשון
ולאט לאט (שעה וחצי בערך) הם...... מתאהבים!!! ממש לא להאמין!
בדרך הם עוברים כמה מצבים די מצחיקים שבעיקר צוחקים על הגבר החד כיווני שהכוון הברור שלו הוא מין לבין האישה החד כיוונית שהכיוון היחיד שלה הוא למצוא את הבחור המושלם.
הסרט כלל לא רע החזיק אותי ער לכל אורכו
לראות עם האישה
7/10
ולאט לאט (שעה וחצי בערך) הם...... מתאהבים!!! ממש לא להאמין!
בדרך הם עוברים כמה מצבים די מצחיקים שבעיקר צוחקים על הגבר החד כיווני שהכוון הברור שלו הוא מין לבין האישה החד כיוונית שהכיוון היחיד שלה הוא למצוא את הבחור המושלם.
הסרט כלל לא רע החזיק אותי ער לכל אורכו
לראות עם האישה
7/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
Henry's Crime
לא יוצלח אשר נכנס לכלא בשל פשע שהוא לא ביצע, מחליט לשדוד את הבנק שבגלל הוא נכנס לכלא.
עם קיאנו ריבס.
איזה סרט מיותר, זה לא קומדיה או דרמה, סתם מפגש בין לא יוצלחים אשר מנסים לשדוד בנק. ברקע סיפור אהבה לא ברור שנדמה ששייך לסרט אחר.
3/10
לא יוצלח אשר נכנס לכלא בשל פשע שהוא לא ביצע, מחליט לשדוד את הבנק שבגלל הוא נכנס לכלא.
עם קיאנו ריבס.
איזה סרט מיותר, זה לא קומדיה או דרמה, סתם מפגש בין לא יוצלחים אשר מנסים לשדוד בנק. ברקע סיפור אהבה לא ברור שנדמה ששייך לסרט אחר.
3/10
The Hit List
בחור (אלן) לא יוצלח, שכל העולם דורך עליו כל הזמן, נפגש במקרה עם אדם (ג'ונאס) שטוען שהוא מחסל "מקצועי". אלן שמסרב להאמין לג'ונאס שהוא מחסל נותן לו רשימת חיסול של אנשים שהוא הוא רוצה במותם. כשאנשים מתחילים למות אלן מבין שהוא מתעסק פה עם הדבר האמיתי.
סרט גרוע, חסר תוכן, משעמם, צפויי, בזבוז זמן שלי ושל ההפקה של הסרט.
1/10
בחור (אלן) לא יוצלח, שכל העולם דורך עליו כל הזמן, נפגש במקרה עם אדם (ג'ונאס) שטוען שהוא מחסל "מקצועי". אלן שמסרב להאמין לג'ונאס שהוא מחסל נותן לו רשימת חיסול של אנשים שהוא הוא רוצה במותם. כשאנשים מתחילים למות אלן מבין שהוא מתעסק פה עם הדבר האמיתי.
סרט גרוע, חסר תוכן, משעמם, צפויי, בזבוז זמן שלי ושל ההפקה של הסרט.
1/10
- vgfreak
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
- יצירת קשר:
Unknown
ראיתי את הסרט אתמול ודווקא מאד אהבתי. הסוף מעניין ומפתיע. ליאם ניסן משחק מצויין, כרגיל, וממשיך את קו הדמויות מ Taken המצויין ומ The Next Three Days שבו יש לו תפקיד משנה קטנטן.kingikra כתב:unknown
סרט בסה"כ בסדר. סאונד ותמונה טובים.
אדם המגיע עם אישתו לברלין כדי להשתתף בועידת מדענים נקלע בטעות לתאונה שגורמת לו לאבד חלק מהזכרון שלו. כשהוא משתחרר מבית החולים, הוא נוכח לגלות שהחיים שהיו לו נעלמו.
7\10...
8/10
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
TrollHunter
פסבדו תעודה: חבורה של צעירים מתעדים את ההרפתקה שלהם עם טיפוס מוזר המתברר כצייד טרולים (אמיתיים לא כאלה ששורצים בפורומים). זהו בעצם לעיסה חוזרת של פרוייקט המכשפה של בלייר רק שהפעם כולם מדברים שם בנורווגית והנופים נראים הרבה יותר קרים.
כל מי שאהב את הכאילו סרט תעודה/סרט סטודדנטים של פרוייקט המכשפה מבלייר גם יאהב את הסרט. מי שלא אוהב חוסר עריכה, תנועה תזזיתית של המצלמה, דיאלוגים סתמיים ולא בא לו למות משעמום עדיף שיתרחק מהסרט.
הטרולים בסדר, חבל רק שהם לא מעכו את הסטודנטים כבר בסצינת הפתיחה.
ציון שלי: 4/10
פסבדו תעודה: חבורה של צעירים מתעדים את ההרפתקה שלהם עם טיפוס מוזר המתברר כצייד טרולים (אמיתיים לא כאלה ששורצים בפורומים). זהו בעצם לעיסה חוזרת של פרוייקט המכשפה של בלייר רק שהפעם כולם מדברים שם בנורווגית והנופים נראים הרבה יותר קרים.
כל מי שאהב את הכאילו סרט תעודה/סרט סטודדנטים של פרוייקט המכשפה מבלייר גם יאהב את הסרט. מי שלא אוהב חוסר עריכה, תנועה תזזיתית של המצלמה, דיאלוגים סתמיים ולא בא לו למות משעמום עדיף שיתרחק מהסרט.
הטרולים בסדר, חבל רק שהם לא מעכו את הסטודנטים כבר בסצינת הפתיחה.
ציון שלי: 4/10
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
The Adjustment Bureau
הסרט קיבל ב IMDB 7.1. פה בפורום בציון הממוצא הרבה פחות מ 5. מוזר. למרות זאת, אני גם לא חושב שהסרט טוב אבל בטח לא 1\10 או 3\10. בסה"כ מדובר בסרט רומנטי. נשים בטח לא יתנו לו פחות מ 5.
הרעיון היה נחמד מאוד. לא זוכר שראיתי משהו בסגנון. השחקנים טובים אבל המימוש לא משהו. מודה.
דייויד, מתמודד לראשות הקונגרס של מדינת ניו יורק, מפסיד את הבחירות בגלל חשיפה בה הוא חשף את אחד מאבריו בהיותו צעיר יותר. תוך כדי הוא מכיר בחורה שמשנה את חייו. האם כל הארועים האלה הם הגורל או שמשהו אחר גורם להם?
6\10
תמונה - חלש
סאונד - חלש מאוד
הסרט קיבל ב IMDB 7.1. פה בפורום בציון הממוצא הרבה פחות מ 5. מוזר. למרות זאת, אני גם לא חושב שהסרט טוב אבל בטח לא 1\10 או 3\10. בסה"כ מדובר בסרט רומנטי. נשים בטח לא יתנו לו פחות מ 5.
הרעיון היה נחמד מאוד. לא זוכר שראיתי משהו בסגנון. השחקנים טובים אבל המימוש לא משהו. מודה.
דייויד, מתמודד לראשות הקונגרס של מדינת ניו יורק, מפסיד את הבחירות בגלל חשיפה בה הוא חשף את אחד מאבריו בהיותו צעיר יותר. תוך כדי הוא מכיר בחורה שמשנה את חייו. האם כל הארועים האלה הם הגורל או שמשהו אחר גורם להם?
6\10
תמונה - חלש
סאונד - חלש מאוד
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
צפיתי, וקשה לי להמליץ על הסרט. מדובר בסלט לא ברור של דרמה עם קצת מדע בדיוני אבל ברובו לא ממש משכנע, לא אמין.kingikra כתב:The Adjustment Bureau
6\10
תמונה - חלש
סאונד - חלש מאוד...
ההתחלה היתה מצויינת, אבל משם הסיפור פשוט עומד במקום רוב הזמן, ומאט דיימון עושה מה שהוא עושה ברוב הסרטים שלו - רץ ממקום למקום. עד שכבר קורה משהו כבר מצאתי את עצמי אפאטי כמעט לגמרי, כך שב 20 דקות האחרונות הסרט פשוט התנגן בזמן שגלשתי באינטרנט.
התוצאה יומרנית ומשעממת.
4/10
50 GB של הסרט לא בא לי בקלות...mulder כתב:צפיתי, וקשה לי להמליץ על הסרט. מדובר בסלט לא ברור של דרמה עם קצת מדע בדיוני אבל ברובו לא ממש משכנע, לא אמין.kingikra כתב:The Adjustment Bureau
6\10
תמונה - חלש
סאונד - חלש מאוד...
ההתחלה היתה מצויינת, אבל משם הסיפור פשוט עומד במקום רוב הזמן, ומאט דיימון עושה מה שהוא עושה ברוב הסרטים שלו - רץ ממקום למקום. עד שכבר קורה משהו כבר מצאתי את עצמי אפאטי כמעט לגמרי, כך שב 20 דקות האחרונות הסרט פשוט התנגן בזמן שגלשתי באינטרנט.
התוצאה יומרנית ומשעממת.
4/10...
אחרי שתכננתי לראות את הסרט היום בערב , והטריילר שלו נראה ממש מובטח יחד עם ציון של 7/10
הוצאתם לי את כל החשק.
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
עשינו לך טובה, תראה את זה ככה50 GB של הסרט לא בא לי בקלות...
אחרי שתכננתי לראות את הסרט היום בערב , והטריילר שלו נראה ממש מובטח יחד עם ציון של 7/10
הוצאתם לי את כל החשק.![]()
...
50GB ? מניסיון, מיותר לגמרי לכל סרט, אבל אם זה עושה לכם טוב..
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

כפי שכתבתי, הסרט הוא קודם סרט רומנטי. נשים יהנו בו יותר מגברים.mulder כתב: צפיתי, וקשה לי להמליץ על הסרט. מדובר בסלט לא ברור של דרמה עם קצת מדע בדיוני אבל ברובו לא ממש משכנע, לא אמין.
התוצאה יומרנית ומשעממת.
4/10...
ברור שמבחינת פעולה וסיפור הוא איטי מאוד. את הציון שלי נתתי לסרט רומנטי ולא לסרט פעולה\הרפתקה\בדיוני וכו'
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
I AM SAM 2001
הוזכר פה פעמים רבות, ולכן אין צורך לחזור שוב על העלילה.
כרגיל משחק ענק של שון פן, שפשוט משכמו ומעלה.
נהניתי מאוד גם מהפסקול.
עוד דוגמא מצוינת מדוע כדאי לעקוב אחרי השרשור הזה. בחרתי לצפות בו רק הודות לתשבחות הרבות שגרף כאן.
לטעמי 10/10 זו קצת היסחפות, כי ראיתי כבר טובים ממנו, אבל בהחלט:
9/10
נהניתי מאוד גם מהפסקול.
עוד דוגמא מצוינת מדוע כדאי לעקוב אחרי השרשור הזה. בחרתי לצפות בו רק הודות לתשבחות הרבות שגרף כאן.
9/10
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

עוד לא החלטתי אם יש הבדל בתמונה בין זה לבין 1080 MKV. אין לי עדיין רסיבר תומךSHLOMIS1Z כתב:בהחלט מסכים עם הניסיון שלך.freddi כתב:תלוי במערכת הסאונד ובסרט
50GB ? מניסיון, מיותר לגמרי לכל סרט, אבל אם זה עושה לכם טוב......
מנסיון...
...
התפריטים זה דבר נחמד.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Bloodrayne: The Third Reich
בסרט השלישי בסידרה ראיין עוזרת למחתרת הצרפתית להילחם בנאצים.
סרט קצר - 75 דקות כולל כיתוביות פתיחה וסיום.
לחובבי סרטים גרועים וטראש.
דיון מורחב עקב הבמאי ההזוי Uwe Boll והטרילוגיה הגרועה פה:
http://www.hometheater.co.il/vt143290
בסרט השלישי בסידרה ראיין עוזרת למחתרת הצרפתית להילחם בנאצים.
סרט קצר - 75 דקות כולל כיתוביות פתיחה וסיום.
לחובבי סרטים גרועים וטראש.
דיון מורחב עקב הבמאי ההזוי Uwe Boll והטרילוגיה הגרועה פה:
http://www.hometheater.co.il/vt143290
טוב, הקטע הבא פשוט כל כך מתבקש אחרי הביקורת המהללת הזו:bariko כתב:I AM SAM 2001
נהניתי מאוד גם מהפסקול.
9/10...
http://vimeo.com/3945205
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
In the Loop
הפעם לא אטרח לתת תקציר, מי שממש מענוניין מוזמן לקרוא פה:
http://www.subscenter.org/he/subtitle/m ... -the-loop/
מעט מאוד פעמים קורה שאני מפסיק סרט באמצע. מבחינתי סרט צריך להיות די משמים בשביל לקבל יחס שכזה. בסרט הזה לקח לי 25 דקות להבין שאני מבזבז את זמן הפנאי היקר שלי ומשתעמם למוות. יתכן שמישהו אחרי ימצא בו עיניין רב (אחרי הכל הסרט משום מה מקבל ציון סביר פלוס ב IMDB), אבל מי שעד היום התחבר להמלצות שלי בת'רד הזה כנראה ולא יהנה כלל.
מבחינתי - מיותר.
הפעם לא אטרח לתת תקציר, מי שממש מענוניין מוזמן לקרוא פה:
http://www.subscenter.org/he/subtitle/m ... -the-loop/
מעט מאוד פעמים קורה שאני מפסיק סרט באמצע. מבחינתי סרט צריך להיות די משמים בשביל לקבל יחס שכזה. בסרט הזה לקח לי 25 דקות להבין שאני מבזבז את זמן הפנאי היקר שלי ומשתעמם למוות. יתכן שמישהו אחרי ימצא בו עיניין רב (אחרי הכל הסרט משום מה מקבל ציון סביר פלוס ב IMDB), אבל מי שעד היום התחבר להמלצות שלי בת'רד הזה כנראה ולא יהנה כלל.
מבחינתי - מיותר.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
manola כתב:טוב, הקטע הבא פשוט כל כך מתבקש אחרי הביקורת המהללת הזו:bariko כתב:I AM SAM 2001
נהניתי מאוד גם מהפסקול.
9/10...
http://vimeo.com/3945205...
אוי הברוך. מי זה שם, סטילר?
אני כל כך שונא את השחקן הזה, יחד עם התאום שלו סנדלר. לא מסוגל לראות אותם בכלל
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
The Eagle
בשנת 140 לספירה חייל רומי צעיר יוצא לחשוף את האמת על היעלמות הליגיון התשיעי עליו פיקד אביו בצפון בריטניה לפני עשרים שנה. הוא יוצא למסע ולצידו עבדו הבריטי אותו הציל ממוות וודאי. במהלך מסעו הוא יתעמת עם השבטים המקומיים על מנת למצוא את הנשר של הלגיון התשיעי ולהחזיר את הכבוד לשמו של אביו ושם משפחתו.
אז מה היה לנו שם? אדון המציל עבד ממוות ויוצר חוב של כבוד - יש. מפקד צעיר היוצא למסע להשבת כבוד משפחתו - יש. קרבות עקובי דם - יש. נופים בראשיתים - יש. שבטים עתיקים - יש. בעצם כמעט כל המרכיבים הנחוצים לסרט אקשן/דרמה תקופתי טוב - יש.
בשילוב עם איכות תמונה יותר מסבירה, סאונד איכותי (הסאונד בקרב הסופי בין הבן של ראש השבט לסנטוריון היה פשוט מצויין וגרם לקרב הנ"ל להיחרט לי בראש) ומשחק יותר מסביר של רב המשתתפים (בעיקר של דונלד סטרלנד שבעיניי נחשב לשחקן משובח) תורמים להיווצרותו של סרט שווה צפייה - בעיקר למי שנהנה מסרטים בסיגנון הנ"ל. אז זה לא ממש "גלדיאטור", אבל בהחלט סרט מומלץ.
7/10
ספוילר:
ד"א, קצת היה קשה לי לעכל את הקרב הסופי בסרט. לא הבנתי איך הבמאי רוצה שנקבל את העובדה שקומץ של חיילים זקנים שלא ראו קרב כ 20 שנה מצליחים לנצח שבט שלם של לוחמים צעירים, בייחוד כשכל הסרט מספרים לנו איך אותו שבט שחט 5000 לוחמים בעבר.
בשנת 140 לספירה חייל רומי צעיר יוצא לחשוף את האמת על היעלמות הליגיון התשיעי עליו פיקד אביו בצפון בריטניה לפני עשרים שנה. הוא יוצא למסע ולצידו עבדו הבריטי אותו הציל ממוות וודאי. במהלך מסעו הוא יתעמת עם השבטים המקומיים על מנת למצוא את הנשר של הלגיון התשיעי ולהחזיר את הכבוד לשמו של אביו ושם משפחתו.
אז מה היה לנו שם? אדון המציל עבד ממוות ויוצר חוב של כבוד - יש. מפקד צעיר היוצא למסע להשבת כבוד משפחתו - יש. קרבות עקובי דם - יש. נופים בראשיתים - יש. שבטים עתיקים - יש. בעצם כמעט כל המרכיבים הנחוצים לסרט אקשן/דרמה תקופתי טוב - יש.
בשילוב עם איכות תמונה יותר מסבירה, סאונד איכותי (הסאונד בקרב הסופי בין הבן של ראש השבט לסנטוריון היה פשוט מצויין וגרם לקרב הנ"ל להיחרט לי בראש) ומשחק יותר מסביר של רב המשתתפים (בעיקר של דונלד סטרלנד שבעיניי נחשב לשחקן משובח) תורמים להיווצרותו של סרט שווה צפייה - בעיקר למי שנהנה מסרטים בסיגנון הנ"ל. אז זה לא ממש "גלדיאטור", אבל בהחלט סרט מומלץ.
7/10
ספוילר:
ד"א, קצת היה קשה לי לעכל את הקרב הסופי בסרט. לא הבנתי איך הבמאי רוצה שנקבל את העובדה שקומץ של חיילים זקנים שלא ראו קרב כ 20 שנה מצליחים לנצח שבט שלם של לוחמים צעירים, בייחוד כשכל הסרט מספרים לנו איך אותו שבט שחט 5000 לוחמים בעבר.