רובוט לניקוי הבית roomba 560
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73402
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
ובת'רד שביעות רצון יש רק 9 תגובות ופה רק כ 3-4 נתנו רשמים מפורטים באמת. אנשים, להתעורר, כל המטרה של הפורום הוא לשתף מידע וחוויות 
היום אספתי את הרומבה של חבר שלי גם הוא שוכנע שכדאי לרכוש את הרובוט!
שהייתי אצלם (שוב) במשרד ראיתי את דגם ה 530 שלטעמי יפה יותר מה 560 של רובנו, אבל זאת רק דעתי.
המזכירה שם סיפרה לי שאכן יש להם גל הזמנות גדול מאוד בתקופה האחרונה בגלל כרטיס חבר, בגלל הכתבה שהייתה בעיתון ידיעות לפני מספר שבועות וכן-כן בגלל הפורום הזה
שהייתי אצלם (שוב) במשרד ראיתי את דגם ה 530 שלטעמי יפה יותר מה 560 של רובנו, אבל זאת רק דעתי.
המזכירה שם סיפרה לי שאכן יש להם גל הזמנות גדול מאוד בתקופה האחרונה בגלל כרטיס חבר, בגלל הכתבה שהייתה בעיתון ידיעות לפני מספר שבועות וכן-כן בגלל הפורום הזה
ספר-ספר,מאיזה מרחק הוא מצליח לשדר לרומבה? כמה קל לנווט את הרומבה לנקודה המלוכלכת? האם ניסת כבר ללמד את ההרמוני והאם זה עובד?Shayosef כתב:טוב השלט המקורי עושה עבודה מצויינת. כל מי שחשובה לו שליטה ברומבה מומלץ בחום....
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
אכן , ספר ספר.osherov כתב:ספר-ספר,מאיזה מרחק הוא מצליח לשדר לרומבה? כמה קל לנווט את הרומבה לנקודה המלוכלכת? האם ניסת כבר ללמד את ההרמוני והאם זה עובד?Shayosef כתב:טוב השלט המקורי עושה עבודה מצויינת. כל מי שחשובה לו שליטה ברומבה מומלץ בחום.......
(השלט כבר אצלי אבל עוד לא ניסיתי , נסה בערב)
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
osherov כתב:ספר-ספר,מאיזה מרחק הוא מצליח לשדר לרומבה? כמה קל לנווט את הרומבה לנקודה המלוכלכת? האם ניסת כבר ללמד את ההרמוני והאם זה עובד?Shayosef כתב:טוב השלט המקורי עושה עבודה מצויינת. כל מי שחשובה לו שליטה ברומבה מומלץ בחום.......
משדר ללא בעיה ממרחק של הנק' הכי רחוקה ששומרת על קשר עין בדירה סטנדרטית, מעבר לזה לא אוכל לבדוק.
לנווט מאוד קל וזה הזכיר לי את ילדותי עם מכוניות על שלט, השליטה מאוד מדוייקת.
בייחוד אחרי שניסיתי כמה ימים להגיע למצב עבודה הגיוני עם ההרמוני ונכשלתי, השליטה עם ההרמוני הרגישה לי רנדומלית ומאוד קשה גם שעבדה.
ציון לשלט
9/10
היה מגניב אם היה מסך קטן על השלט שאתה רואה איפה נמצא הרובוט ואת מה שהוא רואה...
אני מניח שבדור הבא.
שי
השלט משדר IR או RF ?Shayosef כתב:osherov כתב:ספר-ספר,מאיזה מרחק הוא מצליח לשדר לרומבה? כמה קל לנווט את הרומבה לנקודה המלוכלכת? האם ניסת כבר ללמד את ההרמוני והאם זה עובד?Shayosef כתב:טוב השלט המקורי עושה עבודה מצויינת. כל מי שחשובה לו שליטה ברומבה מומלץ בחום.......
משדר ללא בעיה ממרחק של הנק' הכי רחוקה ששומרת על קשר עין בדירה סטנדרטית, מעבר לזה לא אוכל לבדוק.
בייחוד אחרי שניסיתי כמה ימים להגיע למצב עבודה הגיוני עם ההרמוני ונכשלתי, השליטה עם ההרמוני הרגישה לי רנדומלית ומאוד קשה גם שעבדה.
ציון לשלט
9/10
היה מגניב אם היה מסך קטן על השלט שאתה רואה איפה נמצא הרובוט ואת מה שהוא רואה...![]()
אני מניח שבדור הבא....
האם אתה צריך קו ישיר בין השלט לרומבה ?
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
הוא RF אבל שאני מסתתר בדירה יחסית רחוק הוא כבר לא שולט ומאבד "סיגנל"osherov כתב:השלט משדר IR או RF ?Shayosef כתב:osherov כתב:ספר-ספר,מאיזה מרחק הוא מצליח לשדר לרומבה? כמה קל לנווט את הרומבה לנקודה המלוכלכת? האם ניסת כבר ללמד את ההרמוני והאם זה עובד?Shayosef כתב:טוב השלט המקורי עושה עבודה מצויינת. כל מי שחשובה לו שליטה ברומבה מומלץ בחום.......
ציון לשלט
9/10
היה מגניב אם היה מסך קטן על השלט שאתה רואה איפה נמצא הרובוט ואת מה שהוא רואה...![]()
אני מניח שבדור הבא....
האם אתה צריך קו ישיר בין השלט לרומבה ?...
אם במרחק סביר תהיה מאחורי קיר ללא קשר ישיר השלט עדיין יעבוד, המרחק הוא כנראה הפקטור.
שי
חידת רומבה מעשית.
עוד לא יצא לי לבדוק את זה, אולי למישהו כן.
בפעולה תקינה הוא אמור לנקות שלושה חדרים (חדר אחר חדר) כאשר יש מגדלור בין חדר א' לב' ואח"כ בין ב' לג'. באופן מעשי חדר ב' הוא בדרך כלל מזדרון.
מה קורה במצב כמו שמתואר בציור כאשר שני האדומים הם במצב מגדלור?
לפי הכללים הנ"ל, הוא ינקה את החדר הראשון פעמיים ואח"כ יחזור לבסיס דרך החדר השני.
ה"פתרון" הנכון למניעת הבלבול הוא כנראה שבפתח אחד יהיה מגדלור ובשני קיר וירטואלי.
עוד לא יצא לי לבדוק את זה, אולי למישהו כן.
בפעולה תקינה הוא אמור לנקות שלושה חדרים (חדר אחר חדר) כאשר יש מגדלור בין חדר א' לב' ואח"כ בין ב' לג'. באופן מעשי חדר ב' הוא בדרך כלל מזדרון.
מה קורה במצב כמו שמתואר בציור כאשר שני האדומים הם במצב מגדלור?
לפי הכללים הנ"ל, הוא ינקה את החדר הראשון פעמיים ואח"כ יחזור לבסיס דרך החדר השני.
ה"פתרון" הנכון למניעת הבלבול הוא כנראה שבפתח אחד יהיה מגדלור ובשני קיר וירטואלי.
משה
מכיוון שכל מגדלור אמור לאפשר מעבר של הרומבה פעמיים בלבד (לא משנה באיזה כיוון הרומבה מגיע), הרומבה אמור לסיים את הפעולה בצורה תקינה ולהגיע לחדר העגינה.
אופציה 1) יגיע למגדלור הראשון, יצא ממנו, יעבור לשני ויצא ממנו.
אופציה 2) יגיע למגדלור הראשון, יצא מהשני, יחזור לראשון, יצא מהשני.
אופציה 3) יגיע למגדלור הראשון, יצא מהשני, יחזור לשני, ויצא מהראשון.
וכו'...
בכל מקרה הוא אמור לסיים בחדר הראשי ללא תקלה גם כאשר שניהם על מצב "מגדלור".
אופציה 1) יגיע למגדלור הראשון, יצא ממנו, יעבור לשני ויצא ממנו.
אופציה 2) יגיע למגדלור הראשון, יצא מהשני, יחזור לראשון, יצא מהשני.
אופציה 3) יגיע למגדלור הראשון, יצא מהשני, יחזור לשני, ויצא מהראשון.
וכו'...
בכל מקרה הוא אמור לסיים בחדר הראשי ללא תקלה גם כאשר שניהם על מצב "מגדלור".
נערך לאחרונה על ידי eagle75 ב 16/08/2009 17:12, נערך פעם 1 בסך הכל.