האריסון פורד גם שיחק באותו סרט.
הריסון פורד שיחק בתור jedi, אני לא מצליח לקשר בינו לבין השחקן היפני (בהודעה הראשונה של החידה שלך טענת כי יש קשר בינהם).OferL כתב:הנה הריסון פורד בתפקיד הרלוונטי לחידה....
אולי גם הוא שיחק jedi בסדרה יפנית כלשהיא?

הריסון פורד שיחק בתור jedi, אני לא מצליח לקשר בינו לבין השחקן היפני (בהודעה הראשונה של החידה שלך טענת כי יש קשר בינהם).OferL כתב:הנה הריסון פורד בתפקיד הרלוונטי לחידה....

ziv_r תגיד אנחנו פה לבד?...ziv_r כתב:אלק גינס שיחק ב star wars - return of the jedi (המקורי משנות ה 80).
האריסון פורד גם שיחק באותו סרט.
אולי גם הוא שיחק jedi בסדרה יפנית כלשהיא?...

1. טוב לדעת.moco כתב:OferL
1) אתם לא לבד, אבל כנראה השאלה קשה גם למומחים ויש פה כמה מאוד רציניים (לא אני).
2) השעון באתר בסדר גמור. יש לך בעיה עם הtimezone שלך, לא עברת לשעון קיץ....

נכון!!charny כתב:שניהם מלווים\מצילים נסיכה?...

יש לנו זוכה!!!taotao7 כתב:ואחרי שראיתי את הרמזים הנוספים, מיד נזכרתי - המבצר הנסתר ! סרט של קוראסווה שראיתי לפני זמן רב, סרט נפלא שלו שהיווה השראה לסרט של מלחמת הכוכבים של לוקאס, אגב (לפי הכתוב מאחורה בדי וי די מהאוסף של קוראסווה) נאמר שם שלוקאס אף רכש את זכויות ההפצה של הסרט לארה"ב וגנז אותו.
השחקן - טושירו מיפונה, אגב, אכן משחק גם בסרטים אחרים של קוראסווה וביניהם כמובן "שבעת הסמוראים" (כפי שאמרתי בתחילת החידה).
חידה מעולה ומעניינת OFERL![]()
אבי...