עדכון מערכת ה- Infotainment במאזדה

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
Nahmani
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #921 

גם לי היו מלא התנתקויות בבלוטוס. עדכון גרסא פתר את זה(שידרגתי לבד). לא חוויתי ניתוק אחד מאז השדרוג.

gkman
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #922 

יש לי גלקסי נוט 9 וגרסה 44.

אני לא רוצה לעשות רק עדכון גרסה כי אני רוצה גם AA וזה לא יעבוד בלי החלפת הHUB.

נניח ואני כן לוקח את זה לאחד המוסכים הרשמיים שיעשו את השדרוג- יהיה לי AA רק בלי תמיכה טכנית של המוסך או שזה אפילו לא יותקן? כי קראתי שבארה"ב זה מותקן ונתמך והכל בסדר איתו

kfirtito
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #923 

אהלן @dr0r

רק לצורך הבנה , אני נמצא כרגע בגירסא 59.00.545 עם פריצה
ברצוני למחוק את הפריצה את כל התוספים ולהתקין גירסא אחרונה (לא ארצה פריצה בעתיד)
ב AIO אני הולך לfull system restore מסמן אותו וגם את המחיקה של כל ה backups
לאחר מכן מתקין כרגיל את 70.00.335 ללא מעבר דרך גירסאת ביניים ?

תודה

kfirtito
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 10 פעמים

שליחה #924 

עדכון - ריסטור עבר בהצלחה!

tom2017
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה #925 

שלום חברים, אשמח לעזרתכם, עדכנתי לגרסא 59.00.449 אבל כאשר אני מחבר את הפלאפון שלי One Plus 6, ה AA לא נפתח.
אשמח לדעת אם יש פתרון כלשהו?

dr0r
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2182
שם מלא: דרור
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 361 פעמים

שליחה #926 

@tom2017

לא פעם עדכוני גירסה גורמים ל-tweaks להפסיק לעבוד.
תנסה להתקין מחדש את AA, יש גירסה חדשה מוכנה להתקנה, שגם פותרת לא מעט בעיות עם הסאונד ב-http://aa.mazdatweaks.win

akhagar
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #927 

איפה אפשר להוריד את ה גירסא האחרונה של 70?

panter_sheleg
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה #928 

שלום לכולם,

לפני מספר ימים רכשתי את המאזדה הראשונה שלי. אחרי "חריש עמוק" של השרשור המצויין הזה, שידרגתי את המערכת לגרסא 59.00.449 והתקנתי AA וכמה tweaks נוספים - כל התהליך עבר בצורה מושלמת עם אפס תקלות ושיהוקים. הכל גם עובד מצויין ואני יכול לקפוץ מ-AA למערכת המקורית ובחזרה בקלות. המון תודה לכל החברים שתרמו מניסיונם, וביחוד ל-dr0r שהשקיע רבות בהנגשת המידע ובעזרה לכולם. שאפו חבר!
שתי שאלות קטנות לי, ועושה רושם שלפחות על הראשונה dr0r אולי ענה בתגובה האחרונה שלו - כאשר אני משתמש בווייז, אין התראות קוליות דרך המערכת, בכלל. הרדיו ממשיך כרגיל. כרגע, הפעלתי את ההגדרה של "השתמש תמיד ברמקול המכשיר". האם עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת? האם עידכון AA ל-1.12 עשוי לפתור את הבעיה?
שאלה נוספת - אני מחפש Y ספליטר כדי שאוכל להמשיך ולטעון "מהר" את המכשיר שלי בזמן שאני משתמש ב-AA. אני צריך [C נקבה (מהמטען)] [C זכר (לטלפון)] [A זכר (לרכב)]. מישהו מכיר דבר כזה?

תודה!

dr0r
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #929 

@akhagar
כאן.

@panter_sheleg
כן, גירסה 1.12 מסדרת את מעבר הסאונד בניווט שלא עבד ב-1.11. זה עדיין לא עובד מושלם, בטח שלא כמו הגירסה הרשמית שמשמיעה את הניווט בערוץ מקביל, אבל להבנתי זה המקסימום שניתן במגבלות האפליקציה.

בעניין ההטענה, אני קניתי usb hub כזה, שמחובר למצת במקביל ל-usb. לפחות אצלי ברכב יש בעיה שברגע שהטלפון מחובר לזה, ה-CMU נשאר דולק כשמכבים את הרכב. לא ברור לי מה בדיוק קורה שם מבחינה אלקטרונית, אבל זה מציק ברמה שהפסקתי להשתמש בזה. יכול להיות שהבעיה רק אצלי, כי זו ההמלצה שקראתי עליה בפורומים.

akhagar
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #930 

@dr0r
·
תודה!

שידרגתי מ70.00.100, לצערי הבעיה המעצבנת עדיין קיימת: כאשר אני מדליק waze, סאונד של הרדיו נעלם, חייב לחזור לרדיו ולבחור שוב תחנה.
למישהו עוד זה קורה?

dr0r
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #931 

@akhagar

אני מבין שאתה בגירסה הרשמית של AA. לא קרה לי, אבל אני משתמש רק ב-Google maps. זה נשמע די מוזר, כי הניווט בגירסה הרשמית עובד על ערוץ נפרד, עם שליטה נפרדת על הווליום, והשמעה בצד הנהג בזמן שהרדיו ממשיך לנגן בצד השני.

akhagar
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #932 

@dr0r
·
מוזר או לא, זו העובדה :)
לפעמים זה קורה גם כשאני שומה איזו הודעה קולית בווטסאפ, אחרי שההודעה נגמרת, הסאונד של רדיו לא חוזר

krupa
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14

שליחה #933 

שלום לחברי הפורום :)
לאחרונה רכשתי מזדה 3 2018 , מערכת המולטימדיה של המזדה היא בגירסת 59.00.502 , לאחר ברור מעמיק החלטתי לשדרג את המערכת במוסך מזדה לגירסה 70.00.100 כולל החלפת שקע USB + AUX + כבלים למערכת (מה שניקרא שידרוג ל CAR PLAY), השאלה שלי היא האם אנדרואיד אוטו (android auto) יעבוד לי במערכת החדשה , חשוב לציין שהורדתי את האפליקציה בפורמט APK והתקנתי אותה בטלפון.
, ברשותי גלקסי נוט 10 + , מאוד חשוב לי לדעת מפני שמכל השירשור הארוך פה לא הבנתי העם בוודאות זה עובד או שלא ?
המון תודה מראש למשיבים !

dr0r
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #934 

@krupa
התשובה היא כן. השידרוג ל-CarPlay כולל גם את AndroidAuto. המוסכים לא אומרים את זה כי זה לא נתמך כרגע בארץ (מבחינת גוגל).
אבל זה בהחלט עובד, אם מתקינים את ה-APK, או יוצרים חשבון בחנות האמריקאית.

krupa
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #935 

היי דרור המון תודה על התשובה! , כלומר אחרי השידרוג מה שאני צריך לעשות הוא בסך הכל לחבר את הטלפון שלי עם כבל הנתונים למחבר ה USB של הרכב שיש לידו את הצורה של הטלפון וזה יעבוד?

dr0r
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #936 

@krupa

כן. תצטרך לעבור כמה שלבי התקנה ואישורים באפליקציה, בזמן שהרכב עומד על מצב parking, אבל זהו.

krupa
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #937 

מה זה מצב parking ? זה רכב מונע במצב ידית הילוכים P ? או מצב לחיצה על התנעה בלי לילחוץ על דוושת הברקס ? או משהוא אחר .....

dr0r
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #938 

@krupa

כן, ידית הילוכים במצב P, כשהרכב מותנע. זו דרישה שנועדה למנוע התעסקות בהגדרות בטלפון במהלך הנסיעה.

krupa
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #939 

דרור המון המון תודה על המענה והעזרה מעריך זאת מאוד זה לא דבר שמובן מאליו !!!!!
ביום שלישי בבוקר עושה את העידכון ואכתוב פה האם עובד . :)

krupa
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #940 

היי אז כמו שהבטחתי אני מעדכן שאכן אנדרואיד אוטו עובד, אבל יש בעיה גדולה מאוד ואשמח לעזרה ..... הטאצ' לא עובד בכלל :( גם בעמידה במצב P וברור שגם בנסיעה , השאלה שלי היא למה והעם אני צריך לעשות משהוא על מנת שהטאצ' במסך הרכב יעבוד , חשוב לציין שגירסת האנדרואיד שיש לי במכשיר היא אנדרואיד 10 החדש בו אפליקציית אנדרואיד אוטו מותקנת מראש במערכת (לא יודע אם זה קשור ) כלומר בטלפון בכל מיקרא לא נפתחת האפליקציה רק במסך הרכב , תודה רבה על העזרה מראש :)

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”