לא יודע מה איתכם אך אני כבר מזמן מתחיל חיפוש של מוצר או רכיב באתרים סיניים, עובר ל-Amazon וחבריו ורק בסוף משווה למה שקיים בארץ.
זה מסתיים בד"כ בעגלת קניות וירטואלית באתר מכירות סיני עמוסה במוצר שחיפשתי, מוצר דומה שיהווה גיבוי במקרה והראשון לא מתאים/תקין/[תשלימו לבד], מס' לא קטן של מוצרים נוספים שלא תכננתי לרכוש ואני מוצא עצמי מחפש סיבה טובה למה לא להשלים את הקנייה כאשר מנגד עומד לו התירוץ שהעגלה העמוסה יותר זולה מרכישת מוצר בודד בארץ.
אז כן, האיכות של חלק מהמוצרים שמוצעים לרכישה באתרים הסיניים היא לא משהו בלשון המעטה (ויש מי הבחין שאני נוטה לתאר חלקם בכינויים שלא ראויים להיכתב על דפי הפורום) אך לכלכלה השנייה בעולם יש עוד הרבה מה להציע.
אז אם רכשתם מוצר סיני יחודי, מקורי, כזה שאתם מאוד מרוצים ממנו או רק נתקלתם בו בשיטוט ברשת וחשבתם שראוי לשיתוף אז פרסמו כאן הודעה עם תיאור קצר, תמונה וקישור.
אהה...
והמוצר שגרם לי לפתוח את השרשור הוא מקלט Bluetooth אודיו של CheerLink שמשולב בספק כוח, רעיון די חכם (כל עוד יש בידוד מספק בין השנאי למעגל האלקטרוני של המקלט אחרת יהיה קצת לא נעים) למוצר ייחודי שלא נתקלתי בדומה לו עד כה.
אודיו מעל Bluetooth לא יכנס אלי הביתה (כפתרון נייד כן) כך שויתרתי על רכישת המוצר.
המוצר זמין
לרכישה ב-DX עבור כ-21$ אך ניתן למצוא אותו גם ב-Aliexpress (ללא שם המותג) בכ-16$.