מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #9101 

מה הבעיה שלך בדיוק? למה אתה חייב עכשיו להכניס קונספירציות והאשמות של ירידה ברמת המוסר, כשכולנו יודעים שמה שיחריב את עולמנו תהייה אפוקליפסת הזומבים הממשמשת ובאה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35088
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #9102 

רגע, אז המאיה חזו שב-21 לדצמבר 2012 תהיה אפוקליפסת זומבים?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9103 

לא. המאיה הפסיקו את לוח השנה אחרי תאריך זה כי זה סיום של מחזור חישובים שבסופו הם היו אמורים להקים פירמידה חדשה ולהתחיל מחזור חישובים חדש שיסתיים ב 26 למרץ 2407. המחזור הקודם הסתיים ב 18 לספטמבר 1618 ושום דבר לא קרה.

אפוקליפסת הזומבים תתרחש כנראה הרבה לפני כן אבל לא לפני התערוכת של האתר בחודש זה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 673
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #9104 

היי
סרט טוב שאני ממליץ הוא Unknown (2011,
זהות לא ידועה

גבר (ליאם ניסן) מתעורר מתרדמת ומגלה כי מישהו חטף את הזהות שלו, אך איש אינו מאמין לו, כולל אישתו (ג'ניוארי ג'ונס). בעזרתה של צעירה (דיאן קרוגר) הוא יוצא להוכיח את האמת.

מאוד מצא חן בעיניי, סרט מתח ברמה טובה מאוד.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #9105 

Season.Of.The.Witch

להבדיל מהדיון שהיה פה, אני דווקא מחבב את ניקולאס קייג' והסרטים שלו.
הסרט הוא סרט ילדים לכל דבר. מכשפות ושטויות

בתקופה בה היו תולים נשים רק כי חשדו שהן מכשפות, קללה קשה רובצת על בני האדם.
כדי להסיר את הקללה, ניקולאס קייג' ויד ימינו צריכים להוביל את ה"מכשפה" שלדעת רבים גורמת לקללה למנזר בו יושבים הנזירים הכי נחשבים.

הסרט בעל סאונד לא רע בכלל ותמונה שלדעתי יכולה בקלות להוות את מרכז הבמה ב SHOOTOUT הבא. הרבה קטעים חשוכים וחשוכים למחצה שיקשו על כל מקרן. אני שומר את הסרט כדי לראות את ההבדל בתמונה בין הפאנא 900 ל פאנא 4000 שיגיע בשבוע הבא.

6\10

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 464
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #9106 

X-Men: First Class

קשה לשפוט סרט כל כך מעורב באיכותו. מצד אחד, ישנם אפקטים וצילומים מרהיבים, מצד שני, לעיתים נראה שמדובר באפקטים הלקוחים מפאור ריינג'רס (קריאת המחשבות של פרופסור X פשוט מגוכחת). המשחק של פרופסור X ומגנטו הוא די טוב, אך כל שאר המוטאנטים מתאימים לסרטי סטודנטים. העלילה גם היא, בעלת שיאים ונפילות. לעיתים כמעט נרדמתי, לעיתים ממש נהנתי. הסרט גם לא מרגיש אחיד באופיו, נראה שכל כך הרבה ידיים ומוחות שונים התעסקו איתו, שלעיתים לא הייתי בטוח שאני צופה באותו סרט (מסע הנקמה של מגנטו בארגנטינה קצת הזכיר את טרנטינו - הקטע החזק בסרט).

סה"כ החוויה הייתה די חיובית, אם כי מרה לעיתים. מומלץ לחובבי קומיקס ומשחקי וידאו. כל השאר - עדיף שתחכו לבלו-ריי.

6/10

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35088
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #9107 

Catskinner כתב:לא. המאיה הפסיקו את לוח השנה אחרי תאריך זה כי זה סיום של מחזור חישובים שבסופו הם היו אמורים להקים פירמידה חדשה ולהתחיל מחזור חישובים חדש שיסתיים ב 26 למרץ 2407. המחזור הקודם הסתיים ב 18 לספטמבר 1618 ושום דבר לא קרה.

אפוקליפסת הזומבים תתרחש כנראה הרבה לפני כן אבל לא לפני התערוכת של האתר בחודש זה.
...
(Y)
הסבר הגיוני.
אני מצטייד בערכה לאפוקליפסת זומבים!

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #9108 

Catskinner כתב: אפוקליפסת הזומבים תתרחש כנראה הרבה לפני כן אבל לא לפני התערוכת של האתר בחודש זה.
...
איך אתה יודע ? תקשרת איתם והם הסכימו ? כי אם כן אתה בוגד , יכולת לסדר עוד דברים :lol: :lol:
ואם לא איך אתה יודע ? :lol: :lol: :lol:

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #9109 

guyezra כתב:
Catskinner כתב:לא. המאיה הפסיקו את לוח השנה אחרי תאריך זה כי זה סיום של מחזור חישובים שבסופו הם היו אמורים להקים פירמידה חדשה ולהתחיל מחזור חישובים חדש שיסתיים ב 26 למרץ 2407. המחזור הקודם הסתיים ב 18 לספטמבר 1618 ושום דבר לא קרה.

...
(Y)
הסבר הגיוני.
אני מצטייד בערכה לאפוקליפסת זומבים!
...
כשתדע איזה ערכה עובדת אני מציע שתפתח דוכן , כי במחיר המתאים אולי אני אקנה ממך

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #9110 

PRIEST - מאמין

במרכז הסיפור נמצא כומר-לוחם אגדי (פול בתאני) שחי בין בני אדם רמוסים אחרים בערי חומה תחת שלטון טוליטארי מדכא של הכנסיה. כשאחייניתו (לילי קולינס) נחטפת על ידי חבורת ערפדים רצחנית, הכומר מפר את הנדרים המקודשים שלו על מנת לצאת למסע חיפוש אובססיבי כדי למצוא אותה לפני שהם יהפכו אותה לאחת מהם.

ראיתי את הסרט הזה רק בגלל שאני חובב סרטי ערפדים, העלילה די סתמית פה והעיקר הם הקרבות, המשחק ממוצע והתסריט די צפוי וידוע. סרט נחמד לשבת בצהריים לא יותר מזה..
5/10
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9111 

truejoker כתב:
Catskinner כתב: אפוקליפסת הזומבים תתרחש כנראה הרבה לפני כן אבל לא לפני התערוכת של האתר בחודש זה.
...
איך אתה יודע ? תקשרת איתם והם הסכימו ? כי אם כן אתה בוגד , יכולת לסדר עוד דברים :lol: :lol:
ואם לא איך אתה יודע ? :lol: :lol: :lol:
...
זיו, העורך שלנו אמר לי. יש לו קשרים שם אז אני מאמין לו.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #9112 

TRON

לא האמנתי כמה ארוך ומיגע יכול להיות סרט בדיוני עם יריות, מרדפים ופיצוצים.
קוין פלין בונה עולם תוכנתי שנקרא הרשת. בנו, לא מבין לאן נעלם אביו ביום בהיר אחד. הוא מגיע לחנות משחקים שהיתה בבעלות אביו, משחק קצת עם מחשב שנמצא במשרדו ומוצא את עצמו בתוך הרשת.

סאונד ותמונה סבירים +

5.5.\10

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #9113 

Unkown

סרט בסגנון Taken (הסרט שהכי נהניתי ממנו בשנים האחרונות) עם אותו שחקן ראשי.
הסרט יותר מתוחכם עם פחות אקשן (אבל עדיין לא חסר).
נראה שנהניתי ממנו פחות בגלל שכל מה שקרה בו לא נראה לי הגיוני עד לשלבים האחרונים.
הזכיר לי סרט אחר בסגנון דומה (סרט אקשן שנראה לא הגיוני עד לסוף המפתיע שמבהיר את הכל) - Butterfly on a Wheel.

בכל מקרה בהחלט שווה צפייה - ציון 8/10 (הסוף העלה את הציון מ-7)

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #9114 

Last Night
זוג רב לאחר שהרעייה רואה את הבעל מתנהג בידידותיות יתר אחת העמיתות למשרד. נאמנות הבעל עומדת למבחן כאשר הוא נוסע עם העמיתה לעבודה לטיול עם לינה. בבית, הרעייה האוהבת מתראה עם חבר לשעבר אשר מנסה לפתות אותה.
עם אווה מנדז, קירה קניאטלי האנורקטית וסאם וורטינגטון שצריך להשאר בסרטי T.

כזה פיהוק הרבה זמן לא פערתי בסרט. מרגע שמתחילים את הסרט ועד תומו, מתח מיני באויר עם המון דיבורי סרק. בצד אחד של הסרט יש לנו את הבעל עם העמיתה הסקסית במלון. מצד שני, יש לנו את הרעייה אשר לא מפסיקה לפלרטט עם האקס. קחו את שתי הסיפורים הללו, תוסיפו להם בערך 50 ליטר של אלכוהול אשר נצרכים בסרט מעל יותר מידי דרינקים וקיבלתם מתכון בדוק לערב מלא רגשות אשמה של כל הצדדים. גם של הצופה.
פסקול DTS-HD Master Audio, אבל למי איכפת בסרט כזה מלא בדיבורים ועם 0 אקשן, גם מיני.
3/10

spazzz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 271
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #9115 

kingikra כתב:TRON

לא האמנתי כמה ארוך ומיגע יכול להיות סרט בדיוני עם יריות, מרדפים ופיצוצים.
קוין פלין בונה עולם תוכנתי שנקרא הרשת. בנו, לא מבין לאן נעלם אביו ביום בהיר אחד. הוא מגיע לחנות משחקים שהיתה בבעלות אביו, משחק קצת עם מחשב שנמצא במשרדו ומוצא את עצמו בתוך הרשת.

סאונד ותמונה סבירים +

5.5.\10
...
(Y) נהניתי בעיקר מהקונטרסט בסרט הזה
ארוך מייגע ומיותר

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73272
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #9116 

X-Men: First Class

הסרט הבא מביא אל המסך את תחילת הסאגה האפית של סידרת סרטי אקס-מן. עוד לפני שהמוטנטים חשפו את עצמם בפני העולם, ולפני שצ'רלס קסאוויאר ואריק לנשר הפכו להיות ל "פרופסור אקס" ו"מגנטו". בתחילה הם לא היו אויבים דגולים, אלא חברים טובים שעבדו ביחד עם עוד מוטנטים בכדי למנוע מלחמת עולם שלישית. תוך כדי העבודה יחדיו נוצר קרע עמוק ביניהם, קרע שהתחיל את המלחמה הנצחית בין האחווה של מגנטו לבין האקס-מן של פרופסור אקס.

זהו בעצם ה"פריקוול" של סידרת הסרטים, ההתחלה בה מסבירים את הרקע לדמויות ואיך הם הגיעו לאן שהם נמצאים כיום (הנכות של פרופסור אקס, הקסדה של מגנטו, ההתפתחות של "החיה" ועוד הרבה דברים מוסברים בסרט הנ"ל). מניסיון שלי רב סירטי הפריקוול בינוניים במקרה הטוב, גרועים במרבית המיקרים, כשהסרט הבא מוכיח שיכולים להיות יוצאי דופן. לטעמי הוא לא נופל ברמתו מהסרטים שקדמו לו ולעיתים עולה עליהם. בהחלט סרט חובה לכל מי שצפה באחד הסרטים הקודמים ואהב את הסיגנון.

8/10

צפיתי בסרט בקיריון בגלובוס מקס, היום היתה הקרנת הבכורה - קרי הקרנה ראשונית של הסרט והם עדיין איכשהו הצליחו לספק איכות זוועתית של ווידאו כולל סריטות, עיגולים שחורים ושאר תופעות שהייתי מצפה להם מפילם שעבר מספר רב של הקרנות ולא סרט שמוקרן בפעם הראשונה. בדיחה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78811
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #9117 

The mechanic

סתת׳ם חוזר לעוד דמות רובוטית שהורגת ביעילות מפחידה אנשים, אלא שהפעם שוכרים אותו לרצוח את הבוס האהוב שהיה כמו אבא עבורו. לאט לאט מבינים למה הוא היה צריך למות ובמקביל מתקרב ״המכונאי״ לבן של הבוס ז״ל ומכניס אותו לעסק המשפחתי.

סרט לעוס קלישאות. אם בא לכם לבלות שעה וחצי של סרט בלי להפעיל אפילו אייקיו בודד, לראות איך רוצח סדרתי מופרך עושה את העבודה, זה הסרט שלכם. בעיקר אקשן, פיצוצים ויריות. סצינת. סקס מטוטשת בודדת שנראית כאילו מישהו הדביק אותה לסרט בטעות.

6.5/10

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73272
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #9118 

Louis C.K.: Hilarious

מופע הסטנדאפ של בחור שעד עכשיו לא ממש הכרתי אבל שאחרי המופע קראתי קצת לגביו ומסתבר שהיה אחראי לכתיבה בתכניות כגון Late Show with David Letterman, Late Night with Conan O'Brien ועוד. הפעם נראה אותו במופע משלו, שלמרות שחלק קטן ממנו כנראה לא יצחיק את חלקנו (הקשרים לתרבות האמריקאית), חלקו הגדול מצחיק מאוד. הסטנדאפ מליח לחצות גבולות טעם טוב כך שלמי ששי "בטן רכה" עדיף שלא יצפה. כל השאר מוטזמנים לצחוק מכל הלב.

8/10

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9119 

Unknown

מתח ופעולה. סרט המוכיח שביוטוכנולוגיה זה עסק רצחני. ליאם ניסן משחק את ד"ר מרטין הריס המגיע עם אישתו ליז (השחקנית ג'ניוארי ג'יונס המזכירה מאוד בחיצוניותה בתפקיד זה את ניקול קידמן) לכנס בנושא תעשיות מזון וביוטכנולוגיה בברלין. הוא נפצע בתאונה, מתעורר מתרדמת אחרי 4 ימים ומגלה שבזמן שחלף מישהו גנב את זהותו, שוהה במקומו במלון ומבלה עם אישתו ועוד יותר גרוע מזה - אוכל ושותה במקומו בסעודות הנשף של הכנס!

הוא נאלץ להיעזר בג'ינה (דיאן קרוגר) נהגת המונית בה נסע בזמן התאונה ומסתבך עם חבורת רוצחים שכנראה אינה מעוניינת שמרטין ישוב לחיקה האוהב של אישתו ליז.

מה עובד: ליאם ניסן המשחק כאן בתפקיד שקטן עליו בכמה מידות.

מה לא עובד: כמעט הכל. החל מדרך הצגת העיר ברלין הנראית בסרט כמו כרך הומה אדם, מה שבדיוק ההיפך ממה שהיא באמת. העלילה הדורשת מאיתנו להאמין שמישהו המוטל בחוסר הכרה והנושא עליו טלפון ויומן שבהם יש אין ספור רמזים שהוא אמריקאי לא יגלה את נציג הקונסוליה למרגלות מיטתו עם התעוררותו מתרדמת. הסוף הכביכול מפתיע והצפוי מראש עבור כל מי ששם לב למה שקורה במרדף המכוניות.

מי שמצפה לראות סרט טוב עם ליאם ניסן שהוא משעשע ומצחיק כמו Gun Shy יתאכזב. מי שמצפה לראות סרט טוב עם ליאם ניסן שהוא מותח ומלא פעולה כמו Taken גם יתאכזב. מי שסתם רוצה לראות סרט פעולה קליל עם אלמנטים עדינים של מתח נוסח היצ'קוק כנראה יהנה מהסרט.

הציון שלי: עובר, 6/10

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #9120 

Huber כתב:X-Men: First Class

צפיתי בסרט בקיריון בגלובוס מקס, היום היתה הקרנת הבכורה - קרי הקרנה ראשונית של הסרט והם עדיין איכשהו הצליחו לספק איכות זוועתית של ווידאו כולל סריטות, עיגולים שחורים ושאר תופעות שהייתי מצפה להם מפילם שעבר מספר רב של הקרנות ולא סרט שמוקרן בפעם הראשונה. בדיחה.
...
כבר המלצתי כאן בעבר להתרחק מרשת גלובוס כמו מאש - מדובר ברשת המזלזלת בצופיה באופן בוטה.
רק ילדים וצופים שאיכות dvix סבירה בעיניהם לא ירגישו באיכות האודיו ווידאו העלובה שלהם.

אחרי הטראומה האחרונה שלי מגלובוס כפר-סבא,הגעתי למסקנה כי הרשתות היחידות בארץ הנותנות תמורה ראויה למחיר הן - סינמה סיטי וייס פלאנט.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”