שירשור הטריוויה הגדול של פורום סרטים!
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
Re: הפותר הנכון יזכה בעידכון חדש ל-HDX1000
אני כבר יודע כי פתחתי ספרים... תן לאנשים צ'אנס עד הבוקרronen61 כתב:צריכים רמז?...
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
אולי מישהו יכול לעזור למצוא סרט שראיתי אולי לפני שלושים שנה-ויש לי רק תמונות שאני זוכר ממנו-אגב הצטרפתי
לאיזה פורום סרטים ושם לא ידעו-לא שמתי לב שיש פה דבר כזה.אז כך:העלילה מתרחשת כנראה במושב באחת משרשרות
ההרים בארה'ב,אולי הרוקי בשנים המוקדמות של המאה שעברה-כמו מערבון שיש כבר טנדרים אמריקאים ישנים
יש בעיירה בית מסחר גדול כנראה לנשקים פרוות,אוכפים וציוד לחוואים,יש איזה בחור צעיר שחוטף מכות ממישהו
והולך להתאמן על שק איגרוף לנקמה,מישהו שקופץ על גבו של דוב שחור כשהוא עומד,ואיזו משפחה או קומונה של ברברים
שחיה מחוץ לעיירה במעלה הנהר הקר,וגם אולי מישהו שמתעסק עם שעונים?זה מה שיש לי
לאיזה פורום סרטים ושם לא ידעו-לא שמתי לב שיש פה דבר כזה.אז כך:העלילה מתרחשת כנראה במושב באחת משרשרות
ההרים בארה'ב,אולי הרוקי בשנים המוקדמות של המאה שעברה-כמו מערבון שיש כבר טנדרים אמריקאים ישנים
יש בעיירה בית מסחר גדול כנראה לנשקים פרוות,אוכפים וציוד לחוואים,יש איזה בחור צעיר שחוטף מכות ממישהו
והולך להתאמן על שק איגרוף לנקמה,מישהו שקופץ על גבו של דוב שחור כשהוא עומד,ואיזו משפחה או קומונה של ברברים
שחיה מחוץ לעיירה במעלה הנהר הקר,וגם אולי מישהו שמתעסק עם שעונים?זה מה שיש לי
אמן מייסר
nadavck כתב:אבל אגדה אורבנית זה נכון... לפי השאלה שלך: סרט ראשון בסדרה של סרטים!ronen61 כתב:לא התכוונתי לאגדה אורבנית.
הרמז הכי עבה שיש:
תחשבו על אלאדין......
גם אגדה אורבנית זה נכון, רק אני חשבתי בכיוון אחר