עדכוני קושחה: Xtreamer

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
maorbe
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #901 

הורדתי את גירסה RC3 ואני מתקין אותה דרך דיסקאונקיי אבל כבר חצי שעה אני רואה את מסך ההתקנה
וה progress bar תקוע באותו מצב...

האם ההתקנה לוקחת יוצר מחצי שעה או שיש בעיה? ואם כן מה אני אמור לעשות ? תודה

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שליחה #902 

ההתקנה נכשלה, כנראה שעכשיו הוא גם לא יעלה לך אם תעשה ריסט. תעשה את הפרוצדורה של הEMERGENCY FIRMWARE.

ilyadan
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #903 

לאחר שקראתי פה את כל התגובות, וניסיתי את הגרסה החדשה בעיות שנתקלתי בהן:
1) הJB לא עובד עם קבצים אשל להם שם בעברית, ולפעמים נתקע כשמנסים לנגן סרט כזה.
2) מדי פעם נתקע באמצע הניווט בין הסרטים.

אילון_דנה
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8

שליחה #904 

האם ניתן להציג סרט המחולק ב 2 קבצים תחת צלמית אחת (לאחר סריקת XJB)

kyossi5
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 97
נתן תודות: 1 פעם

לא

שליחה #905 

אילון_דנה כתב:האם ניתן להציג סרט המחולק ב 2 קבצים תחת צלמית אחת (לאחר סריקת XJB)
...
לא הוא יראה שניים

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #906 

יש לי את האקסטרימר הישן (המקורי) עם כונן USB חיצוני וללא חיבור לאינטרנט . האם אפשר להתקין את ה JUKEBOX ולעדכן אותו דרך המחשב עצמו או שחייבים שהאקסטרימר יהיה מחובר לרשת?

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #907 

התקנתי את הגרסה החדשה ומשום מה אני לא מצליח לנגן סרטים דרך ה JB. הוא מראה סימן של טעינה אבל שום דבר לא קורה. למישהו נוסף יש את הבעיה הזו?

liorreem
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2386
שם מלא: ליאור ראם
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #908 

אני חייב להגיד לכם שגרסת הבטא הזאת מעייפת אותי.
ה- JB שיגע אותי עד שהתקין את עצמו, ועד שהצליח לסרוק את הדיסק.
ועכשיו כל הקושחה קרסה ואני מתחיל בפורוצדורת חרום.
בא לי לחזור לגרסה הקודמת.

avi1333
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 334
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #909 

toxin כתב:התקנתי את הגרסה החדשה ומשום מה אני לא מצליח לנגן סרטים דרך ה JB. הוא מראה סימן של טעינה אבל שום דבר לא קורה. למישהו נוסף יש את הבעיה הזו?
...
אם היית מסתכל מספר עמודים אחורה היית רואה שהפתרון לבעיה הוא לשנות את כל התיקיות ושמות הסרטים לאנגלית,אם אחת התיקיות בעברית הסרט לא יעבוד
liorreem כתב:אני חייב להגיד לכם שגרסת הבטא הזאת מעייפת אותי.
ה- JB שיגע אותי עד שהתקין את עצמו, ועד שהצליח לסרוק את הדיסק.
ועכשיו כל הקושחה קרסה ואני מתחיל בפורוצדורת חרום.
בא לי לחזור לגרסה הקודמת.
...
תכלס אחי גם אני כבר עייפתי הגרסא מלאה בבאגים וקורסת הרבה.
אני מקוה שהגרסא המלאה לא תקרוס כל כך הרבה.
השאלה המתבקשת מתי הגרסא המלאה תיצא?

idanhauser
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #910 

שנה, שנתיים ...גג שלוש

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #911 

avi1333, אני בדרך כלל לא שואל סתם שאלה בלי לבדוק קודם. כל התיקיות הם באנגלית ועדיין אין תגובה.

bullman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 250
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #912 

אצלי דווקא כל ההתקנה עבדה חלק לגמרי הJB זיהה כמעט את כל הסרטים והם מתנגנים בסדר למעט העובדה שכעת הוא לא מזהה לי סאונד 5.1 אבל אני מקווה לפתור את זה לבד.
לגבי הWEV UI האם אני חייב להיות מחובר ברשת קווית כדי להגיע לזה? אפשר לחבר פשוט את הUSB למחשב ולעדכן את הסרטים שלא נמצאו?

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #913 

bullman כתב:אצלי דווקא כל ההתקנה עבדה חלק לגמרי הJB זיהה כמעט את כל הסרטים והם מתנגנים בסדר למעט העובדה שכעת הוא לא מזהה לי סאונד 5.1 אבל אני מקווה לפתור את זה לבד.
לגבי הWEV UI האם אני חייב להיות מחובר ברשת קווית כדי להגיע לזה? אפשר לחבר פשוט את הUSB למחשב ולעדכן את הסרטים שלא נמצאו?
...
גם אצלי ה JB עבד יפה על תיקיה עם מאות סרטים.
סרטים שהוא לא זיהה בגלל שם קובץ שגוי, עדכנתי לבד דרך ה אפשרות ב web ui ואז זה התעדכן.

לגבי רשת-קווית: אני עובד אלחוטית אבל בטח לא התכוונת לזה אלא לעבודה ללא המכשיר XT בכלל:

טכנית זה בטוח אפשרי כי אפשר ליצור XML לסרט ידנית וגם להוריד תמונות לבד. אבל לא נראה לי שהאפשרות הזאת נתמכת כיום. אם כן, זה יהיה מעולה.

avi1333
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #914 

gilg7 כתב:
bullman כתב:אצלי דווקא כל ההתקנה עבדה חלק לגמרי הJB זיהה כמעט את כל הסרטים והם מתנגנים בסדר למעט העובדה שכעת הוא לא מזהה לי סאונד 5.1 אבל אני מקווה לפתור את זה לבד.
...
סרטים שהוא לא זיהה בגלל שם קובץ שגוי, עדכנתי לבד דרך ה אפשרות ב web ui ואז זה התעדכן.

לגבי רשת-קווית: אני עובד אלחוטית אבל בטח לא התכוונת לזה אלא לעבודה ללא המכשיר XT בכלל:

טכנית זה בטוח אפשרי כי אפשר ליצור XML לסרט ידנית וגם להוריד תמונות לבד. אבל לא נראה לי שהאפשרות הזאת נתמכת כיום. אם כן, זה יהיה מעולה.
...
עד כמה שידוע לי הדבר לא אפשרי,אולי אם תריץ על המחשב שלך שרת לינוקס MYSQL זה יהיה אפשרי.

bullman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 250
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #915 

avi1333 כתב:
gilg7 כתב:
...

...
עד כמה שידוע לי הדבר לא אפשרי,אולי אם תריץ על המחשב שלך שרת לינוקס MYSQL זה יהיה אפשרי.
...
לא הבנתי כלום :)

אני מחובר אלחוטית וכל הסרטים נמצאים בכונן חיצוני, כיצד אני יכול להגיע לWEB UI כדי לתקן שמות סרטים ולשנות פוסטרים בJB?

avi1333
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #916 

bullman כתב:
avi1333 כתב:
gilg7 כתב:
...

...
...

אני מחובר אלחוטית וכל הסרטים נמצאים בכונן חיצוני, כיצד אני יכול להגיע לWEB UI כדי לתקן שמות סרטים ולשנות פוסטרים בJB?
...
אם אתה מחובר אלחוטית אז אין בעיה.
פשוט כנס לאיפי של הסטרימר שלך דרך הדפדפן(תוכל רלאות את הIP במסך הראשי של הסטימר)ולאחר מכן לחץ למטה על jukebox

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #917 

bullman כתב:
avi1333 כתב:
gilg7 כתב:
...

...
...

...
אם הכונן חיצוני מחובר ל USB של האקטרימר אז אין בעיה בחיבור אלחוטי.
אם הכונן חיצוני מחובר ל USB של המחשב אז אי אפשר.

avi1333
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #918 

gilg7 כתב:
bullman כתב:
avi1333 כתב:
gilg7 כתב:
...

...
...

...
אם הכונן חיצוני מחובר ל USB של האקטרימר אז אין בעיה בחיבור אלחוטי.
אם הכונן חיצוני מחובר ל USB של המחשב אז אי אפשר.
...
האמת שגם אם הוא מחובר למחשב אפשר אבל זה מאוד מסובך ובאמת כמעט בלתי אפשרי.
אבל הוא יכול פשוט להשאיר את USB מחובר לסטימר והוא מסודר

orenfe
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 25 פעמים

שליחה #919 

orenfe כתב:
danielk כתב:
orenfe כתב:
danielk כתב: orenfe, קראתי בפורום של החברה שיש בעיה קצת עם שיתוף מחיצות רשת לJB.
אם מה שיש לך במחצית הTEMP היה טוב לXJB, אני ממליץ לך לבנות את אותו סגנון עץ במחיצה הראשית שלך.
מה שאני ממליץ בכל אופן, הוא לשים כל סרט במחיצה משלו. וששם המחיצה יהיה כמה שיותר קרוב לשם הסרט המקורי
לדוגמא: avatar.2009.

בעיה שנתקלתי בה, אם למשל שם המחיצה עבור שם הסרט הינו Gladiator Extended Cut, הסרט הזה לא יזוהה אוטמטית ע"י הXJB.
את הבעיה אפשר לפתור ע"י כיוונון ידני דרך ממשק הWEB של הJukebox.
עוד בעיה שמצאתי היא, שהכפתור PAGE UP שבשלט לא מגיב. PAGE DOWN כן עובד.
...
קצת מוזר מה שאתה אומר לאור העובדה שחלק גדול מהמשתמשים שמדווחים על הצלחה עם ה XMJ עובדים רק עם שיתוף מחיצות רשת.
...
אהלן אורן, אני בעצמי עד לכך שהשיתוף ברשת עובד. אך קראתי בפורום של החברה שכמה אנשים נתקלו בבעיה.
אם תוכל לפרט אך בדיוק בנוי העץ של ה HD Movies1 שלך.האם זה:
א.
X:\hd movies1\my movie 1 folder
X:\hd movies1\my movie 2 folder
X:\hd movies1\my movie 3 folder
ב.
בסריקה בממשק הWEB, מה אתה אומר לו לסרוק מחיצות או קבצים?
ג.
כאשר אתה לוחץ מועדפים בדף הפתיחה של המכשיר, האם אתה רואה את המחיצה הזאת?
...
הי דניאל
העץ שלי בנוי כך:
X:\HD Movies1\Movie 1\movie 1.mkv
X:\HD Movies1\Movie 2\movie 2.mkv
X:\HD Movies1\Movie 3\movie 3.mkv

את הסריקה אני מגדיר דרך ה GUI של ה xtreamer ולא דרך ממשק ה web. אני בוחר באופציה של התיקיות. בסוף הריקה הוא רושם שנסרקו 0 קבצים.
ניסיתי להגדיר סריקה עם אופציה של קבצים כדי לראות מה יקרה והתקבלה אותה תוצאה סופית.
המחיצה נמצאת ברשימת המועדפים. בנוסף לכך, בסיום הגדרת תהליך הסריקה ב GUI של המכשיר, לפני שלוחצים על 5 כדי להתחיל את הסריקה, המחיצה מופיעה ברשימת המחיצות שהמכשיר עומד לסרוק.

תודה על העזרה.
...
טוב, נפתרה הבעיה. שיניתי את שם מחיצת האב ל HD_Movies_1 והסריקה עבדה בלי בעיות.
כלומר יש להם באג בגירסה שאי אפשר לשים רווחים בשם המחיצה שנמצאת בעץ מעל המחיצה של הסרט. מה שמוזר הוא שבמחיצות של הסרטים אין בעיה לשים רווחים בשם.

דרך אגב, אחרי שהסתימה הסריקה, בחרתי סרט ולחצתי play. הופיע העיגול הכחול המסתובב בצד ימין למעלה אבל שום דבר לא התחיל להתנגן. אחרי כמה דקות נמאס לי לחכות ועברתי למסך הבית, בחרתי את אותו סרט דרך גישה ישירה והוא התנגן ללא כל בעיות.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't

liorreem
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2386
שם מלא: ליאור ראם
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #920 

שאלה נוספת.

אחרי שה-JB ביצע סריקה, ואני מוסיף להארד דיסק סרט נוסף, מה עלי לעשות?
סריקה חדשה על כל ההארד דיסק?
אם כן, האם הוא ידלג על סרטים שכבר סרק בעבר?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”