העדכון הזה מיותר לחלוטין. תמתין לעדכון משמעותי יותר. כרגע הקושחה האחרונה ששוחררה לפני זו היא אחלה ואין שום סיבה לעדכן לאחרונה ולהסתבך עם בעיות מיותרות.kfirkb כתב:ראיתי שיש גרסה חדשה מ 03/06 ובמהלך העדכון זה נעצר ורושם: Failed ERR012
אז הסטרימר נתקע ורק כיבוי והדלקה מהכפתור האחורי מחזירה אותו לחיים.
ניסיתי כמה פעמים וזה אותו דבר.
אף פעם לא קרה לי דבר דומה במהלך עדכון
מה זה ומה עושים?...
עדכוני קושחה: Popcorn Hour C-200
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
הבעיה היא שמי שיעדכן את הקושה החדשה לא יוכל לחזור לקושחה הישנה יותר
LG LED TV 4K 43UJ752Y
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Astra 19.2E-Badr 26E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Astra 19.2E-Badr 26E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46438
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
הקושחה האחרונה שיצאה הינה Stepstone, כלומר כל שדרוג עתידי יהיה מבוסס על התקנה של הקושחה הנוכחית.
עקב מספר רב של כשלונות בהתקנת הקושחה, היצרן החליף את הקושחה בגרסה אחרת. במידה ועדיין מתקיימות תקלות בהתקנה, יש לפנות ליצרן.
עקב מספר רב של כשלונות בהתקנת הקושחה, היצרן החליף את הקושחה בגרסה אחרת. במידה ועדיין מתקיימות תקלות בהתקנה, יש לפנות ליצרן.
- freddi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
- נתן תודות: 32 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לא מיותר בהכרח ...istarmini כתב:העדכון הזה מיותר לחלוטין. תמתין לעדכון משמעותי יותר. כרגע הקושחה האחרונה ששוחררה לפני זו היא אחלה ואין שום סיבה לעדכן לאחרונה ולהסתבך עם בעיות מיותרות.kfirkb כתב:?......
לפני העדכון אצלי בסרט Fearless לא עבד הסאונד בכלל (גרסת DTS HDMA)
והעידכון סידר לי את הסאונד
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תלחץ stop ותשאיר את הפופקורן על סטנדבייkk123 כתב:רציתי לשאול,
כשאני צופה בסרט בלו ריי,ואני רוצה להפסיק מאותו קטע שראיתי ולראות אותו למחרת אז מה אני עושה כדי שPOPCORN ישמור לי את אותו הקטע
ואני אוכל להמשיך אותו מחר?האם צריך לעשות איזושהי פעולה מיוחדת?...
ליפסינק וגרסאת קושחה
כבר כחצי שנה יש לי בעיית ליפסינק כללית כמעט בכל קובץ. ככל שהקובץ יותר רציני (רזולוציה, פורמט סאונד) הבעיה יותר גדולה. הפתרון המיידי שעובד זה קושחות מלפני שנה וחצי לפחות והלאה (ניסיתי אותן אחת אחת). למישהו יש רעיון איך לפתור את זה אחת ולתמיד? הבעיה הזו מונעת ממני לשדרג לקושחות החדשות. (מה עדיף: ליפסינק שעולה על העצבים או קיר יפה של פוסטרים של הסרטים?)
ברור, טחנתי את האפשרות הזו קדימה ואחורה בלי סוף. זה לא מתקן לי וגם אין לי סבלנות לנסות את זה לכל סרט שמתחיל...Corwin כתב:יש לך אפשרות שליטה ידנית בהפרש הזמנים בין התמונה לפסקול:
כפתור עליון אמצעי בשלט - דפדף להגדרות קול ושנה להפרש הרצוי - זאת בהנחה והפרש הזמנים הוא קבוע....
עובדה מעניינת מדוע לחלק מהאנשים יש בעיות
ולחלק אין כל.Hbar כתב:ברור, טחנתי את האפשרות הזו קדימה ואחורה בלי סוף. זה לא מתקן לי וגם אין לי סבלנות לנסות את זה לכל סרט שמתחיל...Corwin כתב:יש לך אפשרות שליטה ידנית בהפרש הזמנים בין התמונה לפסקול:
כפתור עליון אמצעי בשלט - דפדף להגדרות קול ושנה להפרש הרצוי - זאת בהנחה והפרש הזמנים הוא קבוע.......
לי באף גירסה לא היתה בעיה כזו או כל בעיה אחרת דרך אגב. תמיד עבד מצויין.
יש מצב שהבעיה איננה בגרסה אלא ברכיב כזה או אחר ? רשת ? הרדיסק ? ?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

קושחת בטא חדשה רואה אור.
ב- Release Notes ניתן למצוא תמיכה בקבצי mkv עם פסקול FLAC ותיקוני באגים רבים.
ב- Release Notes ניתן למצוא תמיכה בקבצי mkv עם פסקול FLAC ותיקוני באגים רבים.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag