Xtreamer, מישהו מכיר?
ססמאות חוסמות בסטרימר -זקוק לעזרה
אני רואה את ספריות השיתוף בסטרימר; אבל כל פעם שאני מנסה
להיכנס לספריה להגיע לקבצי הסרטים, אני נדרש ל Net Password
ול user . ביטלתי את סיסמת ההתחברות בראוטר ולא עזר. הגדרות שאני מכניס נענות
ב logon failed .
מה עושים?
מה מקור הסיסמאות ? הסטרימר? הראוטר? הרשת שהוגדרה?
אבקש מאד עצה.
אלי
להיכנס לספריה להגיע לקבצי הסרטים, אני נדרש ל Net Password
ול user . ביטלתי את סיסמת ההתחברות בראוטר ולא עזר. הגדרות שאני מכניס נענות
ב logon failed .
מה עושים?
מה מקור הסיסמאות ? הסטרימר? הראוטר? הרשת שהוגדרה?
אבקש מאד עצה.
אלי
ניסית את מה שכתבתי בעבר?
petia כתב:אני מניח שמדובר על ויסטה.
אפשרות אחת היא להגדיר משתמש נוסף וסיסמא עבורו ובעת שיתוף יש לבחור את המשתמש הזה.
אפשרות שנייה היא להוסיף הרשאה לכולם ויש צורך לבטל שיתוף עם סיסמא בתוך network and sharing center...
Re: איך אפשר לדעת אם אני ב 2ND BATCH או ב 3RD?
אני הזמנתי ב-14 ליולי ואני גם ב-Awaiting Fulfillment ..כשהזמנתי את המכשיר היה כתוב שם שנשארו 300 יחידות לגמר הכמות של המשלוח השני, אז אני מסיק מזה שאני במשלוח השני.assaf8888 כתב:הזמנתי ב 16 ליולי...האם מצב ההזמנות שלכם גם ב Awaiting Fulfillment ??
תודה...
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
מה הקשר לשכנוע עצמי?
למכשיר יש אכן בעיות. אבל:
1. אנחנו צפויים לתיקונים קושחה שאמורים לדאוג לרוב הבעיות בו.
2. המחיר שלו מספיק אטרקטיבי כדי שאני אהיה מוכן לקחת את הסיכון שאני לא אהיה לגמרי מרוצה ממנו, ואהיה מוכן לסבול בינתיים ממחלות ילדות.
3. מה לעשות, נראה שתיאלץ להכין סקין גם למכשיר הזה
למכשיר יש אכן בעיות. אבל:
1. אנחנו צפויים לתיקונים קושחה שאמורים לדאוג לרוב הבעיות בו.
2. המחיר שלו מספיק אטרקטיבי כדי שאני אהיה מוכן לקחת את הסיכון שאני לא אהיה לגמרי מרוצה ממנו, ואהיה מוכן לסבול בינתיים ממחלות ילדות.
3. מה לעשות, נראה שתיאלץ להכין סקין גם למכשיר הזה
פששש... יש לי מעריצים סמויים...
בדקתי את תוכנת מוביג'וקבוקס של XTREAMER היא בדיוק כמו של נגני NMT בהבדל אחד , לכל סרט היא מייצרת 2 תמונות בלבד - המכילות פוסטר, תקציר בעברית ונתוני הסרט.
ניתן להשתמש בכל סקין קיים כולל שלי אבל לא תראה אפקטים כי התוצאה היא תמונה לא דף HTML.
אבל עדיין יראה טוב.
בדקתי את תוכנת מוביג'וקבוקס של XTREAMER היא בדיוק כמו של נגני NMT בהבדל אחד , לכל סרט היא מייצרת 2 תמונות בלבד - המכילות פוסטר, תקציר בעברית ונתוני הסרט.
ניתן להשתמש בכל סקין קיים כולל שלי אבל לא תראה אפקטים כי התוצאה היא תמונה לא דף HTML.
אבל עדיין יראה טוב.
יצאה גרסה חדשה ל BETA TESTERS
קוד: בחירת הכל
We are releasing to the Beta Testers Group a new beta based on the older SDK that beta 4 was based on.
The headline for beta 6 is : MKV extrenal subtitle + NFS support
We currently port newer version of the SDK that will enable us to meet your apetite for better more stable device with many improved features you requested, and much up-dated network drivers for both wired/wireless.
The next firmware which will luanch in 2 weeks will be based on the newer SDK and will include BD ISO support as well as many other bug fixes we collected from you.
Please regard this beta firmware another step on our on going efforts to improve the device.
Release Note v 1.0.2 Beta6 (From v. 1.0.1)
===============================
** CAUTION: DO NOT POWER-OFF THE XTREAMER DURING THE FIRMWARE UPGRADE PROCESS **
Improvements as from beta ver 1.02 beta 4:
1. Removed Preview Menu in Setup -> Playback
2. Preview mode can be applied separately to All/Music/Photo/Movies Menus. It will auto save this configuration.
3. Movie preview will start from any random position (m2ts, ts file are not applied).
4. Unified to one digital output setup from each HDMI and SPIDF in SETUP->AV
5. Xtreamer web server Setup menu UI modified (Tabs in double line).
6. Modified "Text Encoding" to SUB-T/ID3TAG in SETUP->system
7.. Modified UI of remote control "func" key in My_Shortcuts
8. During movie playback change in Zoom and position value will be auto stored for each TV OUT (resolutions).
New Features in beta 6 :
1. Supported MKV external subtitles.
2. Internet menu redecorated and lots of new channels added.
3. Removed NTP setting from Web Setup (It is not needed so far, and problematic).
4. NFS Client: Added NFS client option in web setup menu. Now user can add/delete his/her NFS server directories to Xtreamer using web interface.
5. Added HDMI Audio on/off option in SETUP->AV
אם ניצור דף HTML אז יראו אותו כמו במכשירי NMT?
אני רואה בסיפריות של ה SKUNS שיש דפי HTML אז הם תומכים בזה לא?dizingof כתב:פששש... יש לי מעריצים סמויים...
אבל עדיין יראה טוב....
ואם ניצור HTML ב YAMJ הרגיל יראו אותו?
תודה !!
לא יודע מאיפה הקרצת את זה, אבל תודה אחי, הגיע תוך 3 ימים, לא האמנתי.shirazy כתב:מי שמעוניין לקנות X בארץ, מצאתי את זה מפורסם ב YAD2 , המחיר נשמע טוב.
http://xtreamer.ladesign.co.il/...
הורדתי את קובץ הגרסה לכונן החיצוני,כשאני בא ללחוץ על קובץ העדכון דרך->מערכת->עדכון מערכת ,אני מקבל הודעת שגיאה: "הסר מקום בנתיב העדכון או הגדל את מס' נתיב העדכון"......
למישהו יש פיתרון?
אני הורדתי ל-DOK וניתקתי את הכונן החיצוני שיש לי והכנסתי את ה-DOK במקומו והתעדכן יופיdudi79 כתב:הורדתי את קובץ הגרסה לכונן החיצוני,כשאני בא ללחוץ על קובץ העדכון דרך->מערכת->עדכון מערכת ,אני מקבל הודעת שגיאה: "הסר מקום בנתיב העדכון או הגדל את מס' נתיב העדכון"......
למישהו יש פיתרון?...
חיברת את הכונן החיצוני לבד? יש עוד קבצים על הכונן החיצוני הזה?