TViXiE תומך מהיום באתר "סרטים" הישראלי !
/
הורדתי את הקישור של
https://dl.dropbox.com/u/9066324/[b]Sratim2012July.dll[/b]
תודה רבה הכנסתי אותה לתקייה שציינתה אבל אני לא רואה את הקובץ בהפעלת התוכנה ?
מכירים את הבעיה ?
https://dl.dropbox.com/u/9066324/[b]Sratim2012July.dll[/b]
תודה רבה הכנסתי אותה לתקייה שציינתה אבל אני לא רואה את הקובץ בהפעלת התוכנה ?
מכירים את הבעיה ?
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
היי DeaglinG ,DeaglinG כתב:היי,
אמרו לי שיש בעיה עם הסקריפט שלי.
יכולים לציין מה בדיוק לא עובד?
תודה...
לא יודע מי אמר, הסקריפט פועל טוב מאוד, פרט לנושא של מדינה - מתקבל ג'יבריש במקום (ראה תמונה מצרפת, מסומן באדום).
אבל זו בעיה זניחה
חג שמח ושנה טובה
מי שמשמש בתוכנה עבור DUNE חסר TEMPLATES מתאימים .שי-כ כתב:שלום לכולם ושבוע טוב,
רצ"ב שוב קישור לתוכנה עם טמפלטים בעברית והפרובידר החדש של סרטים שנעשה ע"י DeaglinG (תודה)
TViXiE 1.3.3(Heb)
בברכה, שי...
שנה טובה
רוני
הייbig27 כתב:היי , ה tvixi יכול לעבוד ל ה c200 או כל nmt אחר ?...
Welcome to TViXiE
TViXiE is a GUI builder for Media Players currently supporting TViX, NMT (Popcorn Hour, etc...), Western Digital WD TV HD Player, Mede8er and Dune.
זה מתוך אתר התוכנה ,מומלץ לבקר שם
רוני
שתי שאלות בקשר לDLL החדש ובקשר להארד דיסק
היי חברים
לגבי ה DLL החדש, העתקתי אותו והעברתי לתיקיית ה PROVIDERS בתוכנת ה TVIXIE שלי, משום מה לא רואים את ה DLL החדש. אני עושה משהו לא נכון?
לגבי הארד דיסק, יש לי הארד דיסק פנימי שפירמטי אותו, כשאני מכניס אותו את תוך ה DVICO S1 , הסטרימר מזהה אותו ורואים את התוכן בטלויזיה. כשאני מחבר את הסטרימר למחשב, הוא לא מזהה את הדיסק. מישהו יודע למה?
תודה
לגבי ה DLL החדש, העתקתי אותו והעברתי לתיקיית ה PROVIDERS בתוכנת ה TVIXIE שלי, משום מה לא רואים את ה DLL החדש. אני עושה משהו לא נכון?
לגבי הארד דיסק, יש לי הארד דיסק פנימי שפירמטי אותו, כשאני מכניס אותו את תוך ה DVICO S1 , הסטרימר מזהה אותו ורואים את התוכן בטלויזיה. כשאני מחבר את הסטרימר למחשב, הוא לא מזהה את הדיסק. מישהו יודע למה?
תודה
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אם אתה מתכוון שאתה לא רואה את ה PROVIDER של סרטים כשאתה מפעיל את התוכנה, אתה צריך להפעיל את התוכנה שוב. אם זה לא עובד, בדוק בהגדרות של ה PROVIDERS שסרטים מסומן ב V.
בקשר להארד דיסק, נסה להכניס דיסק אחר ולראות אם עובד. כנראה זה קשור לצורת הפירמוט.
בקשר להארד דיסק, נסה להכניס דיסק אחר ולראות אם עובד. כנראה זה קשור לצורת הפירמוט.
הפעלתי פעמיים, לא נותן את Sratim2012July.dll , מצד שני יש לי פעמיים את Sratim2011June.dllשי-כ כתב:אם אתה מתכוון שאתה לא רואה את ה PROVIDER של סרטים כשאתה מפעיל את התוכנה, אתה צריך להפעיל את התוכנה שוב. אם זה לא עובד, בדוק בהגדרות של ה PROVIDERS שסרטים מסומן ב V.
בקשר להארד דיסק, נסה להכניס דיסק אחר ולראות אם עובד. כנראה זה קשור לצורת הפירמוט....
לגבי הדיסק, דיסק אחר הוא מזהה כשאני מחבר למחשב
- shaked_atias
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תגידו יש מצב שהפרוביידר לא עובד יותר?
אצל מישהו זה עובד?
אצל מישהו זה עובד?