סרט שנות 80 מוגזם קצת של התקופה, הספיקה לי צפיה אחת בעבר רק כדי להשלים פערים....
[פוצל] דיבורים כללים על סרטים
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11455
- נתן תודות: 1181 פעמים
- קיבל תודות: 2399 פעמים
אם יש סרט שלא אראה שוב פעם (אחרי אין ספור פעמים בעבר) זה הסרט הנ"ל. הסצנה בבית כשהוא מסניף סמים בכמויות והורג ללא הבחנה...
זו אחת הסצנות ההזויות של הסרט, ובכלל בקולנוע. לא יכול לראות שוב את ההגזמה הזו - למרות שבתקופתו, הוא היה סרט מעולה.
אני לא כזה זוכר משהו מהסרט כי ראיתי אותו פעם אחת לפני יותר מ20 שנה והיה איזה דיבור בין חברים על הסרט אז חשבתי לצפות בו שוב.
- Kondo10

כן, זה היה בזמנו סרט קאלט, שצפו בו ללא סוף. אני זוכר את הסצנה האחרונה בתור אחת המוגזמות שנראו בקולנוע
לזמנו זה עוד עבד (בכל זאת 40 שנה) כיום זה לא מתקבל על הדעת (גם אז גלגלתי עיניים). אבל אתה יכולה לראות בשביל הנוסטלגיה בכיף.
לזמנו זה עוד עבד (בכל זאת 40 שנה) כיום זה לא מתקבל על הדעת (גם אז גלגלתי עיניים). אבל אתה יכולה לראות בשביל הנוסטלגיה בכיף.
- dons
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
- נתן תודות: 1449 פעמים
- קיבל תודות: 334 פעמים
אני שמח כל פעם שהשרשור הזה פעיל
האם ישנו שרשור מקביל לסדרות, או אפשר
להוסיף : דיבורים כללים על סרטים, וסדרות
?

האם ישנו שרשור מקביל לסדרות, או אפשר
להוסיף : דיבורים כללים על סרטים, וסדרות
?
התרשמיות אישיות✍
! Hurray for Dixie
! Hurray for Dixie
- Kondo10

בהחלט, זה נותן מעט רוח חיים לפורום הנ"ל, וכיף תמיד לדסקס על סרטים. יש שרשור סדרות, אבל אתה יכול לשאול גם כאן.
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... #p3335098+
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... #p3335098+
אז מה... נדבר קצת עם The Housemaid?
אם לא הייתי יודע שצריך לבוא טוויטס בסוף הסרט, כנראה שהייתי עוצר אותו באמצע. לא שיש לי בעיה עם העירום אבל הסצנות אהבה עם השירים האלה פשוט מרגיז אותי, מזכיר סרטים סוג *.
פלוס ההופעה הלא מרשימה של כל כך של סינדי.
חבל.
אם לא הייתי יודע שצריך לבוא טוויטס בסוף הסרט, כנראה שהייתי עוצר אותו באמצע. לא שיש לי בעיה עם העירום אבל הסצנות אהבה עם השירים האלה פשוט מרגיז אותי, מזכיר סרטים סוג *.
פלוס ההופעה הלא מרשימה של כל כך של סינדי.
חבל.
תודה גם אני חיפשתי את זה בשביל לרשום משהו על אחת הסדרות האחרונות שצפיתי.06/02/2026 17:57Kondo10 כתב: בהחלט, זה נותן מעט רוח חיים לפורום הנ"ל, וכיף תמיד לדסקס על סרטים. יש שרשור סדרות, אבל אתה יכול לשאול גם כאן.
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... #p3335098+...
- Kondo10

Nba
אומנם הסרט לא היה מושלם עם כמה כשלים ברורים, אך נראה לי שאתה מחמיר מידי עם הסרט, כי בסה"כ הסרט היה חביב, עם טוויסט טוב בהחלט
אך לא מפתיע בשום לשלב - כי לאורך כל הסרט יכולתי לדעת כמה צעדים לפני, מה יקרה הלאה. סינדי סוויני אכן לא הבריקה במיוחד
להבדיל מאמנדה סייפריד שנתנה הופעה יוצאת מהכלל. בתוך ים סרטים בינוניים, הסרט היה לא רע יחסית לטעמי, אבל מקבל שהסקס היה מופרז
ולא ממש תרם לעלילה.
אומנם הסרט לא היה מושלם עם כמה כשלים ברורים, אך נראה לי שאתה מחמיר מידי עם הסרט, כי בסה"כ הסרט היה חביב, עם טוויסט טוב בהחלט
אך לא מפתיע בשום לשלב - כי לאורך כל הסרט יכולתי לדעת כמה צעדים לפני, מה יקרה הלאה. סינדי סוויני אכן לא הבריקה במיוחד
להבדיל מאמנדה סייפריד שנתנה הופעה יוצאת מהכלל. בתוך ים סרטים בינוניים, הסרט היה לא רע יחסית לטעמי, אבל מקבל שהסקס היה מופרז
ולא ממש תרם לעלילה.
היום א3פה בסרט עם הגברת ,...
האם אני צריך להיזהר מספויילרים בשירשור הזה ?
האם אנשים מקפידים לתת אזהרת "ספויילר" לפני שכתובים מידע רגיש ?
ממבט ראשוני הבנתי שצפוייה לי אכזבה
ואני לא מאלה שמתלהבים מסינדי סוויני בכלל
אין פה ספויילרים וגם לא משהו שלא דיברו עליו בכל מקום או בכל שיחה בהקשר של הסרט הזה.
אם אתה לא מצפה מהסרט להיות גדול כנראה שלא תתאכזב.
אני התאכזבתי כי דיברנו על זה שהיא צריכה לבחור נכון את התפקידים שלה, לדעתי אם ההופעה שלה הייתה משמעותית טובה יותר, אולי זה היה מרים קצת את הסרט.
אם אתה לא מצפה מהסרט להיות גדול כנראה שלא תתאכזב.
אני התאכזבתי כי דיברנו על זה שהיא צריכה לבחור נכון את התפקידים שלה, לדעתי אם ההופעה שלה הייתה משמעותית טובה יותר, אולי זה היה מרים קצת את הסרט.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7641
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
אם אתה רוצה ביקורות אז יש שרשור סרטים אחרונים, שם זה בלי ספויילרים.09/02/2026 8:26pessik כתב: היום א3פה בסרט עם הגברת ,
האם אני צריך להיזהר מספויילרים בשירשור הזה ?
האם אנשים מקפידים לתת אזהרת "ספויילר" לפני שכתובים מידע רגיש ?
ממבט ראשוני הבנתי שצפוייה לי אכזבה
ואני לא מאלה שמתלהבים מסינדי סוויני בכלל...
יש פוסט נפרד לסרט הזה אבל לדעתי שם זה כבר למי שצפה.
מישהו מצא כתוביות לסרט I Swear?
הסרט משודר באפל טי וי אבל לא הגיע לארץ.
הסרט משודר באפל טי וי אבל לא הגיע לארץ.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7037
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
לראות סרט עם מבטא סקוטי ללא תרגום - לא קל להבנה07/02/2026 21:14ariel-ro כתב:I Swear (2025)
הגעתי לסרט בעקבות השרשור הזה.
סרט נהדר, הדירוג שלו בכל מקום מגיע לו.
כמו ש-@Heber אמר, זה הסרט הבא שלכם ברשימת הצפייה
9/10...
תודה !
- Kondo10

Nba
היכן ראית שהסרט I Swear של אפל TV? כי הסרט לא בהפקה שלהם (אני גם מעריך שאין סיבה שלא ישודר בארץ אם הם משדרים אותו).
היכן ראית שהסרט I Swear של אפל TV? כי הסרט לא בהפקה שלהם (אני גם מעריך שאין סיבה שלא ישודר בארץ אם הם משדרים אותו).