מכבי תל אביב בכדורסל

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293

שליחה

אני מסכים עם shraga שהוא שבלוני, אין לי בעיה עם חלוקת דקות מראש, אבל לא לתכנון עד לדקה על המגרש. אני לא אוהב את ההחלטה מראש עם איזה חמישיה לעלות למחצית השנייה למשל.

גם לבלאט יש את החמישיות שלו..למשל אוחיון בחמישיה כשברור לנו שבסוף המשחק זה יהיה רייס. אבל פה יש חשיבה שאני דווקא אוהב.

אני חושב שרודריגז היה טוב למרות שמכבי עצרה אותו באופן יחסי בצורה יפה. והוא היחידי שלקראת הסוף לא פחד מהכדור שם. בכלל לא שמתי לב שרודי על המגרש בהארכה..

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

אתם צוחקים נכון? ריאל לא שיחקה כדורסל מדהים כל העונה? צפיתם במשחק שלה במהלך העונה?
היו כאלה שהשוו אותה למכבי של שאראס פארקר וווייצ'יץ'.
לגבי השבלונה, התכוונתי למשהו אחר. אם זה הפירוש של המילה שבלונה אז יכול להיות שאתם צודקים.
אגב, למה שבלאט עולה עם אוחיון ומחליף אותו ברייס זה בסדר אבל כשלאסו עולה עם יול ומחליף אותו ברודריגז זה לא בסדר?

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362

שליחה

kingikra כתב:אתם צוחקים נכון? ריאל לא שיחקה כדורסל מדהים כל העונה? צפיתם במשחק שלה במהלך העונה?
היו כאלה שהשוו אותה למכבי של שאראס פארקר וווייצ'יץ'.
לגבי השבלונה, התכוונתי למשהו אחר. אם זה הפירוש של המילה שבלונה אז יכול להיות שאתם צודקים.
אגב, למה שבלאט עולה עם אוחיון ומחליף אותו ברייס זה בסדר אבל כשלאסו עולה עם יול ומחליף אותו ברודריגז זה לא בסדר?
...
בתור אחד שצפה בלא מעט משחקי יורוליג השנה, אני אומר לך שהם לא שיחקו מדהים, כן כן מה שאתה שומע.
זה שיש כל מיני פרשנים בשקל שמתיימרים להבין כדורסל או מר רסקין המתלהב לא אומר שהם קבוצה מדהימה.

יש להם פשוט שחקנים ברמה גבוהה מאוד שמול מרבית קבוצות היורוליג החלשות "נראו מדהים".
אני מדבר בתור קבוצה, לא שחקן מול שחקן.
זה אגב גם הדעה שלי לגבי ה-NBA(להוציא את הספרס), כדורסל טהור לא תראה שם.
יכולת אתלטית ,פיזיות והרבה אינדיבידואליות כן.
קבוצות קשוחות(ע"ע היווניות, מכבי, צסק"א) עשו להם חיים קשים כי לא נתנו להם לעשות מה שהיא רוצה.

בחצי הגמר, מול ברצלונה הלך להם והכדורים מבחוץ נכנסו.
נגד מכבי, שהציגה הגנה קצת יותר טובה, שהכינה טראפים וחילופים אוטומטים ואילצה אותם לחשוב זה כבר פחות הלך.

אני לא חושב שאפשר אפילו להזכיר אותה עם מכבי של 2004-2005. איזה שחקן בסגל שלהם אתה יכול להגיד שיש לו את חוכמת המשחק של וויציץ' בעמדת הפנים?
תוציא להם את רודריגז שהוא עילוי ואני לא יודע אם הם מגיעים לפיינל 4.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

אז אחרי משחק דרמטי במיוחד, עם פסילה בצדק של סל של סמית שנקלע על הבאזר ובתום הארכה מכבי חיפה עם ניצוחון שכולו הפסד 84:82 ומכבי זוכים באליפות
משחק טוב של היקמן ואפילו אינגלס קלע כמה סלים חשובים בחלקים הראשונים של המשחק

עכשיו מעניין מי ישאר לשנה הבאה

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

אני בשונה מכולם חושב שהסל סל סמית לא היה צריך להיפסל. ברגע שיש ספק אז צריך ללכת עם השריקה המקורית שקבעה שהסל נכנס בזמן.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

למה יש ספק? בשביל מה יש טלויזיה?
המצלמות הראו בברור ששינוי ההחלטה היה נכון

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

ממש לא ראו את זה בבירור...מאוד קשה להבין האם יש מגע או אין עם הבאזר. הם אומנם פמפמו שזה ברור נגע ביד אבל זה ממש לא ברור מהוידאו

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9467
שם מלא: אורי

שליחה

עם כל הכבוד לחיפה - הם יצאו פארש... לסיים מהלך אחרון עם גג??

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220

שליחה

מצחיק לקרוא את התגובות של חיפה אחרי המשחק.
למה הם לא מזכירים שאת המשחקים הראשון הם הפסידו? :lol:
אם היו עושים את השיטה של שנה שעברה הם היו מפסידים את האליפות במשחק הקודם.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362

שליחה

הייתי במשחק אתמול :)

נתחיל ונאמר שמכבי שיחקו לא טוב.
אבל למרות שיפוט רע, מכבי הפסידו את המשחק בגלל הקו. 14 מ-30 זה אחוז מחפיר, בטח בבית ובטח במשחק קובע אליפות.

לגבי הסל של סמית', ישבתי בשער תשע ממש קרוב לסל המדובר.
בלי הילוכים חוזרים הייתי משוכנע שהסל חוקי, כי האורות במסגרת נדלקו אחרי שהוא שחרר את הכדור.
לאחר מכן, הגיעו את הבשורות שבטלוויזיה אמרו שאין סל, אז קיבלתי את הגזירה.

שחזרתי הביתה צפיתי שוב ושוב בקטע ולדעתי הסל היה חוקי לגמרי.

לגבי חיפה, אפתח ואומר שהם נתנו יופי של עונה ומשחק מצויין אתמול. היוו יריבים ראויים לתואר.
ואם הם היו מנצחים אתמול בהפרש הראוי, הייתי מעריך את האליפות שלהם הרבה יותר מהעונה שעברה בוא הם גנבו אותה ממש.
עונה שעברה עיוות הצדק זעק לשמיים.(6-1 למכבי בסיכום הכולל כל העונה)
קצת צורם לראות שהם פתאום יוצאים נגד השיטה. איפה הם היו עד היום?
הם כנראה שייכים לחסידות "נוח".(אומרים את מה שמתאים ונוח להם)

לסיכום למכבי - למרות הטעם החמצמץ אתמול, אין ספק שזו עונה כבירה של מכבי. 4 תארים, משחקים משובחים ואופי בלתי מתפשר.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

עונה גדולה של מכבי. על זה אין ספק!!
לגבי הסל של סמית, לא היה. אני מצטער אבל לא היה.
ראיתי רק את תחילת הרבע הראשון, קצת מהרבע השלישי, לקראת סוף הרביעי ואז את ההילוך החוזר של הלא סל של סמית והארכה (מה לעשות שמשדרים פרק כל כך חשוב של האח הגדול?).
אין ספק שזה ביזיון שאלופת אירופה צריכה לירוק דם כדי לקחת אליפות בארץ ועוד להפסיד בבית במשחק הקובע לחיפה. תעודת עניות.

קצת עצוב שבלאט עוזב. סיום תקופה. אני צריך לחשוב טוב טוב על המנוי בעונה הבאה. גם מאמן פח וגם שחקנים פח. יהיה רע מאוד. מצד שני אולי יהיה מקום טוב :evil:

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

מכבי צריכה להביא אלייה את דונטה סמית. שחקן כזה אני לא ראיתי בישראל כבר הרבה שנים!

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

osherov כתב:מכבי צריכה להביא אלייה את דונטה סמית. שחקן כזה אני לא ראיתי בישראל כבר הרבה שנים!
...
·

יש לי ויכוחים קשים על זה בקבוצת הוואטסאפ של מכבי שאני חלק ממנה. יש הרבה שחקנים שכשהם לא במכבי, הם נראים מאוד מתאימים מבחוץ ואז כשהם מגיעים למכבי, על כל המשתמש מכך, הם נהפכים לשחקנים סוג ב. אני לא אומר שדונטה יהפך לכזה אבל לא ברור איך הוא עולה מהספסל. לא ברור איך הוא יאכל את העובדה שהוא משחק מקסימום 20 דקות ולא 35.
אני זוכר שלנדסברג בחיפה היה פנומן ובמכבי, איך לומר זאת בעדינות, לא משהו בכלל.

יש לי גם ויכוח עקוב מדם לגבי ישראלים שצריכים או לא צריכים להיות במכבי (אוחיון, מקל, יבזורי ורוט). טבע האדם הוא תמיד לחשוב שמי שלא אצלך הוא יותר טוב ממי שאצלך. צריך רק לזכור שמי שמככב בקבוצה סוג ד, לא בהכרח יפרח בקבוצה כמו מכבי. אגב, גם בלאט עדיין לא הוכיח את עצמו בקבוצה עם תקציב גדול. גם נבחרת רוסיה היתה אנדרדוג באליפות אירופה ואולימפיאדה שהם הגיעו למקום הראשון והשני בהתאמה.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

הפועל ירושלים מנצחת את מכבי 81:78 וזוכה בגביע ווינר
אין לזה הרבה משמעות למעט הצהרת כוונות של ירושלים ובדיקה של כמה מכבי חזקה בשלב זה

מעניין מה יהיה עם גודס-פיני

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אוקיי, שמח שפתחת את הנושא :-)

אני באמת חושב שבנו סגל רחב וטוב העונה. מצד שני, ממה שראיתי היום, אני באמת חושב שנשבר הXXX ממאמנים צעירים וחסרי ניסיון. אולי אני אוכל את הכובע עד סוף העונה כמו שאכלתי בעונה שעברה אבל נכון לכרגע, למרות שמכבי לא מחוברת בכלל ויש עוד הרבה על מה לעבוד, נראה שגודס במילכוד. בטח ובטח שפיני נושף בעורפו גם אם הצהיר ברייש גלי שהוא לא מתכוון להיות המאמן הראשי של מכבי העונה. אני מאמין לפיני שלא ידרוש את עמדת המאמן הראשי של מכבי העונה אבל חושש לעתידו של גודס.

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

כשלוקחים עליך 20 ריבאונד התקפה ואתה מפסיד רק ב 3 נקודות עם שתי אופציות טובות מאוד לניצחון זה אומר משהו על שתי הקבוצות.
מכבי עדיין ממש לא מחוברת, ואני חושב שעל הריבאונד אפשר לעבוד באימונים.
נראה שגם פארגו והיינס אמורים להיות יותר טובים. יש הרבה חלודה להוריד למרות שאני לא בטוח כמה פארגו יחזור לעצמו.
וצריך לזכור שכל זה היה בלי סמית' וסופו...

אני חושב שיכולה להיות קבוצה טובה השנה. יש למה לצפות.

דרך אגב,
נראה שגם לירושליים יש קבוצה טובה ועם האולם החדש שלהם הולכת להיות עונה מעניינת.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

את סמית וסופו היית צרך יותר בשביל החיבור ופחות בשביל היכולת שלהם שאני לא מזלזל בה אבל במשחק טרום עונה, חיבור חשוב יותר מיכולת.
יש למכבי קבוצת שלשות ממש טובה אבל אם על זה בונה גיא גודס, שילך כבר היום הביתה. לא היה שום תרגיל פנימה. התרגילים הצליחו נגד קבוצות פח. פעם אחת מכבי שיחקה נגד קבוצה רצינית ואף תרגיל פנימה לא עבד.
אני חס וחלילה לא מזלזל ביכולת של ירושלים אבל כן מזלזל בקבוצה שהמנהיג שלה זה יותם קוקסי הלפרין

נועם22
טרול
טרול
תגובות: 112

שליחה

השנה הזו לא יהיה למכבי ת"א מה למכור נגד הפועל ירושלים המתחדשת.
לדעתי כבר לאחר הסיבוב הראשון זה יהיה מספיק ברור שהאליפות השנה תעבור לבירה.
אני גם צופה בלגאן גדול בשרות הצהובים,הרבה מלחמות והרבה זעזועים.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

מישהו יודע באיזה ערוץ משדרים את המשחקים ביורוליג העונה? יוצא לי אירוע במשחק נגד צסק"א ואני חושב באילו דרכים אני אוכל לצפות במשחק.
האם השידורים באתרים YNET, ONE וכו' עובדים כמו שצריך?

תודה מראש

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

מכבי פותחת יפה את היורוליג עם 92:76 על לימוז׳
משחק מצויין לסמית, סל מהחצי לפארגו על הצד השלילי ללימוז׳ היו 19 ריבאונדים בהתקפה

חזור אל “ספורט”