שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי II-S
- rastamit
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
יש חדש אריה?
תוכל לתת לי מייל של המפתחים כדי שאראה עוד התעניינות ?
תוכל לתת לי מייל של המפתחים כדי שאראה עוד התעניינות ?
- psyshush
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
עזרה - gps לא ננעל
יש לי מכשיר שקניתי ישירות מסאני ורק עכשיו יצא לי לבדוק באמת את הgps והוא לא מצליח להשיג נעילה. לפעמים הוא מצליח להינעל אחרי כמה דקות של נסיונות אבל מייד מאבד את הנעילה.
בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהתקנתי רום אחר (לייטנינג) אז התקנתי חזרה את הרום המקורי של פלאפון אבל עדיין הgps
לא ננעל. למישהו יש מושג אם הבעיה יכולה להיות בגלל הרומים שהתקנתי וניתן לפתור אותה? איזה שהוא רעיון?
בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהתקנתי רום אחר (לייטנינג) אז התקנתי חזרה את הרום המקורי של פלאפון אבל עדיין הgps
לא ננעל. למישהו יש מושג אם הבעיה יכולה להיות בגלל הרומים שהתקנתי וניתן לפתור אותה? איזה שהוא רעיון?
- scarbon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- שם מלא: שלומי קרבון
תקציר הארועים: התקנתי את ליטניג 2.2 והבעיה נעלמה, אז אני מניח שזו לא היתה תוכנה סוררת. לאחר מכן עשיתי שוב WIPE ל CACHE ול DALVIK והתקנתי שוב את 4.2.osherov כתב:scarbon,
האם עשית Wipe ל Cache ול Dalvik לפני צריבת הרום מחדש?
במידה וכן אז לטעמי זאת תוכנה צד ג' שהתקנת וגורמת לבעייה הזאת עם ה apk של המצלמה. במידה ויש לך רוט למכשיר (ויש לך) אז אין בעייה להסיר את אפליקציית המצלמה ואז לשים שם גירסה אחרת (זה בעצם מה שעושה פעולת הצריבה מחדש לאותו הרום). השאלה היא האם זה יעזור, זה מכיוון שאותה אפליקצייה צד ג' סוררת, יכולה לעשות שוב את זממה על ה apk המתוקן של המצלמה...
כרגע הכל תקין, כך שממש לא ברור לי מה השתבש, אבל לא בוכים כשהכל מסתדר
שלומי
Note3
3rd Rock from the Sun
Note3
3rd Rock from the Sun
- eyali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 149
מישהו יודע אם יש תוכנה שאפשר לעשות כיוון עדין של המסך כמו שיש מובנה בהגדרות
dynamic /standard /movie
אני משתמש ב movie אבל חסר לי עוד קצת אופציות לכיוון
dynamic /standard /movie
אני משתמש ב movie אבל חסר לי עוד קצת אופציות לכיוון
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
Re: מה עם עברית ב- SPB 3D ?
זה המייל שלהם:rastamit כתב:יש חדש אריה?
תוכל לתת לי מייל של המפתחים כדי שאראה עוד התעניינות ?...
[email protected]
התשובה האחרונה שקיבלתי מהם לפני 3 שבועות היייתה:
[left]Dear Arie,
It is a known issue that will be fixed in future updates. Unfortunately I can't share any details concerning future releases.[/left]
-
osherov
-
- גורו Android

scarbon,
אני לא בטוח שהמסקנה שלך נכונה. החלפת את ה camera.apk ולכן הכל בסדר עכשיו, השאלה היא מה גרם לשינוי בפעם הראשונה. במידה וזה יחזור על עצמו, מה שישאר לך לעשות זה Wipe מלא למכשיר והתקנת הרום מחדש
אני לא בטוח שהמסקנה שלך נכונה. החלפת את ה camera.apk ולכן הכל בסדר עכשיו, השאלה היא מה גרם לשינוי בפעם הראשונה. במידה וזה יחזור על עצמו, מה שישאר לך לעשות זה Wipe מלא למכשיר והתקנת הרום מחדש
-
osherov
-
- גורו Android

Re: עזרה - gps לא ננעל
הייתה תלונה דומה כאן בעבר. תנסה להתקין מהמרקט את התוכנה FasterFix ותראה אם זה נפתר:psyshush כתב:יש לי מכשיר שקניתי ישירות מסאני ורק עכשיו יצא לי לבדוק באמת את הgps והוא לא מצליח להשיג נעילה. לפעמים הוא מצליח להינעל אחרי כמה דקות של נסיונות אבל מייד מאבד את הנעילה.
לא ננעל. למישהו יש מושג אם הבעיה יכולה להיות בגלל הרומים שהתקנתי וניתן לפתור אותה? איזה שהוא רעיון?...
https://market.android.com/details?id=c ... rch_result
-
osherov
-
- גורו Android

- psyshush
-
- חבר פעיל מאוד

ניסיתי גם את זה, אני כבר לא יודע מה לעשות... נראה לי האפשרות הכי טובה כבר היא למצוא usb jig כדי לאפס את הcounter ולשלוח את המכשיר לסאני...osherov כתב:הייתה תלונה דומה כאן בעבר. תנסה להתקין מהמרקט את התוכנה FasterFix ותראה אם זה נפתר:psyshush כתב:יש לי מכשיר שקניתי ישירות מסאני ורק עכשיו יצא לי לבדוק באמת את הgps והוא לא מצליח להשיג נעילה. לפעמים הוא מצליח להינעל אחרי כמה דקות של נסיונות אבל מייד מאבד את הנעילה.
לא ננעל. למישהו יש מושג אם הבעיה יכולה להיות בגלל הרומים שהתקנתי וניתן לפתור אותה? איזה שהוא רעיון?...
https://market.android.com/details?id=c ... rch_result...
- gover
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
טיפ קטן להתנתקות חיבור ל3G
שלום לכולם,
הרבה למדתי ונעזרתי באנשי הפורום. עכשיו אני רוצה להחזיר קצת. אני משתדל לכבות את התקשורת הסלולרית כאשר אני בסביבת WIFI מסיבות ברורות (חסכון בסוללה, חסכון בחבילה וכו'). בעוד את ה WIFI קל לכבות\להדליק דרך התפריט גלילה את ה 3G כיביתי דרך ההגדרות. לא עוד! שיטוט בפורומים העלה את הפיתרון הבא. לחיצה בו זמנית על כפתור הכיבוי ולחצן ה TAB (ראו תמונה) מעלה תפריט שמאפשר, בין האשר (יש גם כניסה ל recovery mode ועוד אפשרויות) להתחבר\להתנתק מהרשת הסלולרית. וכך בשתי לחיצות ניתן להתחבר להתנתק מה 3G ובעוד אחת להתחבר\להתנתק מה WIFI. מקווה שעזרתי למישהו.
הרבה למדתי ונעזרתי באנשי הפורום. עכשיו אני רוצה להחזיר קצת. אני משתדל לכבות את התקשורת הסלולרית כאשר אני בסביבת WIFI מסיבות ברורות (חסכון בסוללה, חסכון בחבילה וכו'). בעוד את ה WIFI קל לכבות\להדליק דרך התפריט גלילה את ה 3G כיביתי דרך ההגדרות. לא עוד! שיטוט בפורומים העלה את הפיתרון הבא. לחיצה בו זמנית על כפתור הכיבוי ולחצן ה TAB (ראו תמונה) מעלה תפריט שמאפשר, בין האשר (יש גם כניסה ל recovery mode ועוד אפשרויות) להתחבר\להתנתק מהרשת הסלולרית. וכך בשתי לחיצות ניתן להתחבר להתנתק מה 3G ובעוד אחת להתחבר\להתנתק מה WIFI. מקווה שעזרתי למישהו.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
כל יום לומדים משהו חדש
- haim1960
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 244
Re: טיפ קטן להתנתקות חיבור ל3G
מספיק לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי כדי לקבל את המסך.gover כתב:שלום לכולם,
הרבה למדתי ונעזרתי באנשי הפורום. עכשיו אני רוצה להחזיר קצת. אני משתדל לכבות את התקשורת הסלולרית כאשר אני בסביבת WIFI מסיבות ברורות (חסכון בסוללה, חסכון בחבילה וכו'). בעוד את ה WIFI קל לכבות\להדליק דרך התפריט גלילה את ה 3G כיביתי דרך ההגדרות. לא עוד! שיטוט בפורומים העלה את הפיתרון הבא. לחיצה בו זמנית על כפתור הכיבוי ולחצן ה TAB (ראו תמונה) מעלה תפריט שמאפשר, בין האשר (יש גם כניסה ל recovery mode ועוד אפשרויות) להתחבר\להתנתק מהרשת הסלולרית. וכך בשתי לחיצות ניתן להתחבר להתנתק מה 3G ובעוד אחת להתחבר\להתנתק מה WIFI. מקווה שעזרתי למישהו....
אם הרשת wifi מוגדרת אצלך הוא יתחבר אוטומטית, לא צריך לכבות ולנתק.
- gover
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
בסדר למדתי משהו. יותר חשוב היה לי לנתק\להתחבר בקלות ל3G.
כל יום לומדים משהו חדש
- haim1960
-
- חבר פעיל מאוד

יש לי jig אם תזדקק.psyshush כתב: ניסיתי גם את זה, אני כבר לא יודע מה לעשות... נראה לי האפשרות הכי טובה כבר היא למצוא usb jig כדי לאפס את הcounter ולשלוח את המכשיר לסאני......
- tuvi123
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
osherov
אז אתה אומר בעצם שבהגדרות ברירת מחדל גם לך יש את הבעיה הזאת?
מה זאת אומרת הגדרות חשיפה? המכשיר שלי באנגלית עם הרום המקרו שאיתו הוא הגיע מהחנות (KE2).
איזה הגדרות שמת אתה? (בחשיפה / contrast / White balance )?
ועוד משהו הסים שלי (של פלאפון) זוההה במכשיר אתמול ויכולתי להתקשר, לאחר מכן כיביתי את המכשיר.
והיום שבאתי להדליק אותו הוא לא זיהה את הסים (היה רשום לי mobile network not found)
ניסיתי להכבות את הפלאפון להוציא את הבטרייה והסים ואז לשים את הבטרייה ולאחר מכן את הסים.
אך עדיין זה לא עזר..
יש לך רעיון?
אז אתה אומר בעצם שבהגדרות ברירת מחדל גם לך יש את הבעיה הזאת?
מה זאת אומרת הגדרות חשיפה? המכשיר שלי באנגלית עם הרום המקרו שאיתו הוא הגיע מהחנות (KE2).
איזה הגדרות שמת אתה? (בחשיפה / contrast / White balance )?
ועוד משהו הסים שלי (של פלאפון) זוההה במכשיר אתמול ויכולתי להתקשר, לאחר מכן כיביתי את המכשיר.
והיום שבאתי להדליק אותו הוא לא זיהה את הסים (היה רשום לי mobile network not found)
ניסיתי להכבות את הפלאפון להוציא את הבטרייה והסים ואז לשים את הבטרייה ולאחר מכן את הסים.
אך עדיין זה לא עזר..
יש לך רעיון?
- haim1960
-
- חבר פעיל מאוד

שים קודם את הסים , אחר כך את בטריה
-
osherov
-
- גורו Android

tuvi123,
לא בדקתי לעומק איזה הגדרות שמתי. השינויים נעשו רק לצורך העלאת תמונות לכאן, וזה על מנת להציג את ההבדלים בתמונות כאשר משנים את ההגדרות בצילום עם הפלאש. אלה לא התנאים הרגילים שאני מצלם עם המכשיר ולכן זה פחות רלוונטי אלי. שחק קצת עם ההגדרות האלה (אין שם יותר מידי אופציות) עד שתגיע לתמונה שנראית לך אופטימלית
לא בדקתי לעומק איזה הגדרות שמתי. השינויים נעשו רק לצורך העלאת תמונות לכאן, וזה על מנת להציג את ההבדלים בתמונות כאשר משנים את ההגדרות בצילום עם הפלאש. אלה לא התנאים הרגילים שאני מצלם עם המכשיר ולכן זה פחות רלוונטי אלי. שחק קצת עם ההגדרות האלה (אין שם יותר מידי אופציות) עד שתגיע לתמונה שנראית לך אופטימלית
- tuvi123
-
- חבר שרק התחיל

כיביתי את המכשיר הוצאתי את הסים והבטרייה, שמתי את הסים לאחר מכן שמתי את הבטרייה, החזרתי את המכסה
אבל זה לא עזר - עדיין רשום לי mobile network not avaliable..
הקטע שהמכשיר הוא SIMFREE ואתמול הצלחתי להתקשר ממנו עם הסים של פלאפון..
.
אבל זה לא עזר - עדיין רשום לי mobile network not avaliable..
הקטע שהמכשיר הוא SIMFREE ואתמול הצלחתי להתקשר ממנו עם הסים של פלאפון..
.
-
osherov
-
- גורו Android

כנס להגדרות ה Network operator במכשיר (כאשר ה sim בפנים) ותבדוק האם הסריקה מוצאת את המפעיל שלך
- tuvi123
-
- חבר שרק התחיל

osherov
אתה תותח אחי! תקשיב אתה לא מבין השתגעתי פה הוצאתי את הבטריה והסים והכנסתי מאה פעמים וזה לא עזר...
זה מוזר שהוא לא עושה את הסריקה הזאת אוטומטית..
נכנסתי לSettings > Wireless and network > Mobile networks > Network operators
טזה התחיל את התהליך של החיפוש, זה מצא לי את Pelephone - בחרתי וזהו זה עשה לזה register
ועכשיו אני מצליח להתקשר! תודה! זה שיגע אותי..
עכשיו לגבי המצלמה:
ראתי שאכן שינוי הWhite balance לFluorescent כאשר אני מלם עם פלאש בבת באור - פותר את הבעייה חלקית - ואין את הגוון הירוק (אני יודע שה נשמע טיפשי לצלם עם פלאש בבית באור אבל עשיתי את זה רק כדי שתראו את הגוון הירוק יותר - להמחשה, אך גם בלילה יש את הגוון הירוק).
אבל שאני מצלם בחושך עם בפלאש מופעל עדיין יש את הגוון הירוק
עכשיו אני רוצה לבק ממך טובה קטנה.
תוכל לצלם אתה תמונה בבית באור בדומה לתמונות שהעלתי בעמוד הקודם אך כשהWhite balance על Auto (ככה זה הגרת היצרן)
ולראות אם גם לך יש את הבעייה עם הגוון הירוק?
אם יהיה גם לך את זה אז אני יבין שאין לי תקלה בפלאפון ופשוט ככה זה בפלאפון הזה לכולם.. (באייפון 4 של חבר שלי לא צרך לשנות שום הגדרה בצילום עם פלאש ואין את הגוון הירוק הזה)
אתה תותח אחי! תקשיב אתה לא מבין השתגעתי פה הוצאתי את הבטריה והסים והכנסתי מאה פעמים וזה לא עזר...
זה מוזר שהוא לא עושה את הסריקה הזאת אוטומטית..
נכנסתי לSettings > Wireless and network > Mobile networks > Network operators
טזה התחיל את התהליך של החיפוש, זה מצא לי את Pelephone - בחרתי וזהו זה עשה לזה register
ועכשיו אני מצליח להתקשר! תודה! זה שיגע אותי..
עכשיו לגבי המצלמה:
ראתי שאכן שינוי הWhite balance לFluorescent כאשר אני מלם עם פלאש בבת באור - פותר את הבעייה חלקית - ואין את הגוון הירוק (אני יודע שה נשמע טיפשי לצלם עם פלאש בבית באור אבל עשיתי את זה רק כדי שתראו את הגוון הירוק יותר - להמחשה, אך גם בלילה יש את הגוון הירוק).
אבל שאני מצלם בחושך עם בפלאש מופעל עדיין יש את הגוון הירוק
עכשיו אני רוצה לבק ממך טובה קטנה.
תוכל לצלם אתה תמונה בבית באור בדומה לתמונות שהעלתי בעמוד הקודם אך כשהWhite balance על Auto (ככה זה הגרת היצרן)
ולראות אם גם לך יש את הבעייה עם הגוון הירוק?
אם יהיה גם לך את זה אז אני יבין שאין לי תקלה בפלאפון ופשוט ככה זה בפלאפון הזה לכולם.. (באייפון 4 של חבר שלי לא צרך לשנות שום הגדרה בצילום עם פלאש ואין את הגוון הירוק הזה)
נערך לאחרונה על ידי tuvi123 ב 07/08/2011 16:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
- psyshush
-
- חבר פעיל מאוד

חיים, תודה רבה על ההצעה, אני מקווה שאני אצליח לפתור את זה איך שהוא, אבל אם לא אני אצור קשר...haim1960 כתב:יש לי jig אם תזדקק.psyshush כתב: ניסיתי גם את זה, אני כבר לא יודע מה לעשות... נראה לי האפשרות הכי טובה כבר היא למצוא usb jig כדי לאפס את הcounter ולשלוח את המכשיר לסאני.........