xbmc plugins מחדש....
- ron1196
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 37
זה רק אני או שלכל סדרה זה מראה כאילו יש לה 20 עונות בסדרות טי וי?
- eladme
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 423
לא לכל הסדרות יש את הבאג הזה...
- cubicle
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 139
אצלי זה עדיין עובד כך שלא נראה שמדובר בתקלה כללית. אולי תקלה זמנית באתר ואולי יש לך ESET (קרא אחורה בפורום).eladme כתב:אני גם לא מצליח לגרום לסדרות לעבוד בפלאג. אחרי שבוחרים מיון לפי אות באנגלית או עברית הרשימה ריקה...
אני מציע כך
1. מחק התוכן של ספרית cache/pages מתחת לפלאגין
2. קרא אחורה בשרשור לגבי ESET
3. נסה לגלוש לאתר ולראות שם וידאו. אם אתה לא מצליח, אין סיבה ש-XBMC כן
4. שים לב שהגרסה האחרונה היא 2.01.אם יש לך משהו אחר, עדכן אותה (לינק ל-REPO:
https://github.com/cubicle-vdo/xbmc-isr ... p?raw=true
)
5. אם זה עדיין לא עובד, שלח לוג (xbmc.log, לא צריך מפורט)
- motikfir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 116
שלום רב
התקנתי את העדכון אך גם הוא לא פועל
אולי התקנתי אותו בנתיב לא נכון?
אני רואה את כל הרשימות בהוט אך לא מצליח לפתוח כלום
בשידור חי לא מגיב או רושם חסום
תודה על עזרתכם
התקנתי את העדכון אך גם הוא לא פועל
אולי התקנתי אותו בנתיב לא נכון?
אני רואה את כל הרשימות בהוט אך לא מצליח לפתוח כלום
בשידור חי לא מגיב או רושם חסום
תודה על עזרתכם
- eladme
-
- עוסק בתחום

הסתדר מעצמו , אבל תודה
- cubicle
-
- חבר פעיל מאוד

אפשר בבקשה לקבל דוגמה לסדרה שכן יש לה את "הבאג הזה"?eladme כתב:לא לכל הסדרות יש את הבאג הזה......
- ron1196
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 37
זה קורה לי רק בסדרות טי וי (אני משתמש בו הכי הרבה אז יכול להיות שרק שם שמתי לב), אבל שם זה קורה בכמעט כל סדרה לפי מה שאני רואה, לדוגמה:
דקסטר, האוס, גולשים בזמן, 24, גיבורים, גרים, האירוע, הבזק לעתיד, המירוץ לאתמול, מכושפות, כולם שונאים את כריס ועוד הרבה....
כמו שאתה רואה זה קורה לי בהמון המון סדרות ויש עוד מלא שלא ציינתי כי אי אפשר לציין את הכל, שוב אני אומר זה קרה לי רק ב-Sdarot.tv אבל יכול להיות שרק שם שמתי לב לזה כי בזמן האחרון אני משתמש בעיקר בזה.
עם אני צודק שזה רק שם זה בטח עוד באג בגלל שינוי העיצוב שלהם, לא? אגב אני חייב לציין שלאחר העדכון הראשון שלך אחרי שינוי העיצוב זה לא קרה ופשוט זה התחיל לקרות, כך שזה לא היה מההתחלה, כנראה שינו משהו.
דקסטר, האוס, גולשים בזמן, 24, גיבורים, גרים, האירוע, הבזק לעתיד, המירוץ לאתמול, מכושפות, כולם שונאים את כריס ועוד הרבה....
כמו שאתה רואה זה קורה לי בהמון המון סדרות ויש עוד מלא שלא ציינתי כי אי אפשר לציין את הכל, שוב אני אומר זה קרה לי רק ב-Sdarot.tv אבל יכול להיות שרק שם שמתי לב לזה כי בזמן האחרון אני משתמש בעיקר בזה.
עם אני צודק שזה רק שם זה בטח עוד באג בגלל שינוי העיצוב שלהם, לא? אגב אני חייב לציין שלאחר העדכון הראשון שלך אחרי שינוי העיצוב זה לא קרה ופשוט זה התחיל לקרות, כך שזה לא היה מההתחלה, כנראה שינו משהו.
- eladme
-
- עוסק בתחום

אצלי שמתי לב לראשונה באלקטרז שם זה עונה 1 אבל כמו שציין הבחור שמעלי יש עוד דוגמאותcubicle כתב:אפשר בבקשה לקבל דוגמה לסדרה שכן יש לה את "הבאג הזה"?eladme כתב:לא לכל הסדרות יש את הבאג הזה.........
- cubicle
-
- חבר פעיל מאוד

הנושא טופל. מה שקרה שם הוא שהבאתי את הפרקים של העונה הראשונה כעונות.
העדכון במאגר (אמור להתעדכן אוטומטית)
העדכון במאגר (אמור להתעדכן אוטומטית)
- itzikd1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 48
יש דרך שבפלאגין של SDAROT לדוגמא כשאני בוחר בעונה ה1 של 2גברים וחצי זה ינגן את כול הפרקים ברצף ולא יעשה LOOP על אותו פרק? לא מצליח למצוא תהגדרות...
- RonM123
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
תודה רבה, כל הכבוד לך!cubicle כתב:הנושא טופל. מה שקרה שם הוא שהבאתי את הפרקים של העונה הראשונה כעונות.
העדכון במאגר (אמור להתעדכן אוטומטית)...
- darda
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
האם ראיתי נכון והתוספים עובדים על הRaspberry Pi?
איך??
איך??
- Yanivsa1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- שם מלא: Yanivsa1
האם יש בעיה עם ה repo על אנדרואיד או שזה בעיה רק אצלי?
- duduke
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
בעיה בתצוגת עברית בתוספי ilvideo על גרסאות pre-frodo/git של AppleTV/Raspi
הי,
אני משתמש כבר זמן רב בתוספים הנהדרים של ilvideo .
לאחרונה שידרגתי את הגירסה של ה-XBMC על ה-AppleTV2 וגם התחלתי להשתמש ב-OpenELEC ע"ג ה-RaspberryPi (אני משתמש ב-Nightly Builds בשני המקרים).
הבעיה שאינני מצליח לראות עברית בתוך התוספים עצמם (וואלה, מאקו וכו') האייקונים מופיעים, וגם סימנים אשר אינם עברית (כגון מספרים וסימני פיסוק) מופיעים אבל ללא עברית
ניסיתי לשנות את כל ההגדרות שאני מכיר (פונט לאריאל, שפת ממשק, אזור, קידוד ועוד) אבל שום דבר לא עוזר.
הנקודה המוזרה שבמחשב הסלוני (Ubuntu/NVIDIA ION) אשר גם הוא משודרג לגירסאות Nightly התופעה לא קיימת והעברית מופיעה תקין (כמו גם על ה-AppleTV2 בחדר השינה אשר מריץ גירסה ישנה של EDEN).
האם מישהו אחר נתקל בתופעה זו? יש איזשהו כיוון?
לאחרונה שידרגתי את הגירסה של ה-XBMC על ה-AppleTV2 וגם התחלתי להשתמש ב-OpenELEC ע"ג ה-RaspberryPi (אני משתמש ב-Nightly Builds בשני המקרים).
הבעיה שאינני מצליח לראות עברית בתוך התוספים עצמם (וואלה, מאקו וכו') האייקונים מופיעים, וגם סימנים אשר אינם עברית (כגון מספרים וסימני פיסוק) מופיעים אבל ללא עברית
ניסיתי לשנות את כל ההגדרות שאני מכיר (פונט לאריאל, שפת ממשק, אזור, קידוד ועוד) אבל שום דבר לא עוזר.
הנקודה המוזרה שבמחשב הסלוני (Ubuntu/NVIDIA ION) אשר גם הוא משודרג לגירסאות Nightly התופעה לא קיימת והעברית מופיעה תקין (כמו גם על ה-AppleTV2 בחדר השינה אשר מריץ גירסה ישנה של EDEN).
האם מישהו אחר נתקל בתופעה זו? יש איזשהו כיוון?
- koko1110
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
היי ,
רק בשבוע האחרון הכרתי את הXMBC ונדהמתי מכמות התכנים והאפשרויות.
נתקעתי קצת בעניין הכתוביות , האם ניתן לצרף כתוביות לתכני הצפייה הישירה (סרטים/ סדרות ) מהNAVI-X ??
ניסיתי את תוסף הכתוביות של XMBC המקושר לsratim והוא אינו עובד ,אחרי שביצעתי את התיקון לסקריפט שהועלה פה
באחד הפוסטים , הוא כן מחפש כתוביות אבל ללא קשר לשם הסרט / סדרה
גם טעינה מתוך תיקייה שהגדרתי בהגדרות משום מה לא עובדת לי ...
האם ישנו מדריך / תוסף שאוכל להיעזר בו ??
תודה !!
רק בשבוע האחרון הכרתי את הXMBC ונדהמתי מכמות התכנים והאפשרויות.
נתקעתי קצת בעניין הכתוביות , האם ניתן לצרף כתוביות לתכני הצפייה הישירה (סרטים/ סדרות ) מהNAVI-X ??
ניסיתי את תוסף הכתוביות של XMBC המקושר לsratim והוא אינו עובד ,אחרי שביצעתי את התיקון לסקריפט שהועלה פה
באחד הפוסטים , הוא כן מחפש כתוביות אבל ללא קשר לשם הסרט / סדרה
גם טעינה מתוך תיקייה שהגדרתי בהגדרות משום מה לא עובדת לי ...
האם ישנו מדריך / תוסף שאוכל להיעזר בו ??
תודה !!
- Yanivsa1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- שם מלא: Yanivsa1
אני מתכוון שאחרי שאני מעלה את הקובץ repo אני לא רואה שום פלאגינים תחת הrepoYanivsa1 כתב:האם יש בעיה עם ה repo על אנדרואיד או שזה בעיה רק אצלי?...
- cubicle
-
- חבר פעיל מאוד

- cubicle
-
- חבר פעיל מאוד

Re: בעיה בתצוגת עברית בתוספי ilvideo על גרסאות pre-frodo/git של AppleTV/Raspi
מה שאני יכול להציע לך זה לקחת arial.ttf ממחשב אחר שבו זה עובד ולשים אותו תחתduduke כתב:הי,
האם מישהו אחר נתקל בתופעה זו? יש איזשהו כיוון?...
/usr/share/xbmc/media/fonts (או משהו כזה, חפש במדריכים של Dharma ו-Camelot, שם זו היתה בעיה קבועה)
- darda
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
Re: בעיה בתצוגת עברית בתוספי ilvideo על גרסאות pre-frodo/git של AppleTV/Raspi
זה מה שמפריע לך? אתה מצליח בכלל לצפות בתכנים?duduke כתב:הי,
האם מישהו אחר נתקל בתופעה זו? יש איזשהו כיוון?...
רובם מבוססי פלאש, איך בדיוק?
- holyman200
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
יש כאן ערוצי ספורט 1 ו -2??