שרשור הטיפים, משחקים ותוכנות הגדול למכשירי אנדרואיד

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
ShayGTi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1491

שליחה

משחק מעולה...יש לי את הפורט שלו ממזמן אבל הגירסה הרשמית עובדת הרבה יותר טוב.

יצא גם גרסה לכל המכשירים למשחק SAMURAI II VENGANCE שהיה זמין למכשירי TEGRA 2 בלבד. (לא שזה הפריע לי להריץ אותו על המכשיר שלי עם דרייברים של NVIDIA, אבל תמיד עדיף את הגרסה הרשמית.)
אני חייב לציין גם שזה המשחק המושקע ביותר מבחינה גרפית שיצא לי לראות על מכשיר אנדרואיד...פשוט מרהיב.

http://www.apktop.com/samurai-ii-vengea ... rsion.html

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8142

שליחה

שאלה לגבי עידכוני תוכנות ..
פעמיים בשבוע בממוצע אני מקבל הודעה על עידכוני תוכנות זמינים. כל פעם זה משהו אחר.
האמת היא שאין לי הרבה דברים שמותקנים לי על המכשיר אבל התדירות נראית לי לא הגיונית.
איך זה אצלכם ? ( אני מניח שאותו דבר ) אבל האם אתם מעדכנים בכל פעם ?
בנוסף, לפחות פעמיים נתקלתי בעידכונים שדפקו את האפליקציה. במקרה אחד האפליקציה הפסיקה לעבוד ( הסרתי את העדכון וזה הסתדר ),
פעם שניה ( אפליקציה של וואלה ) העברית לא מיושרת לימין כפי שהיה בגרסה הקודמת.

שאלה נוספת,
יש עדכונים שמסומנים manual. הם לא מתעדכנים כשלוחצים update all.
למה זה קורה ?

תודה,

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886

שליחה

כן, יש הרבה עדכונים ואתה יכול לקרוא מה כל עדכון ועדכון כולל.
לי זה לא מפריע, אני פשוט עושה UPDATE ALL וזהו.
לגבי אלה עם ה-MANUAL, זה עבור אפליקציות שהעדכון כולל שינוי הרשאות וכדאי לבדוק איזה הרשאות התווספו/ירדו לפני שמעדכנים אותן.
קובי

Jayush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112

שליחה

ShayGTi כתב:משחק מעולה...יש לי את הפורט שלו ממזמן אבל הגירסה הרשמית עובדת הרבה יותר טוב.

יצא גם גרסה לכל המכשירים למשחק SAMURAI II VENGANCE שהיה זמין למכשירי TEGRA 2 בלבד. (לא שזה הפריע לי להריץ אותו על המכשיר שלי עם דרייברים של NVIDIA, אבל תמיד עדיף את הגרסה הרשמית.)
אני חייב לציין גם שזה המשחק המושקע ביותר מבחינה גרפית שיצא לי לראות על מכשיר אנדרואיד...פשוט מרהיב.

...
לא חינמי :(

scarbon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
שם מלא: שלומי קרבון

הגדרות צלילים ל Notifications

שליחה

כמשתמש נוקיה לשעבר, תמיד היה לי במקום אחד את היכולת להגדיר צלצולים שונים לכל סוגי ההודעות (אימייל, סמס, הוד' קולית וכו)
מחפש תוכנה להגדרה במקום אחד את כל סוגי ה Notifications השונים?
שלומי
Note3
3rd Rock from the Sun

Avi_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1762

שליחה

Jayush כתב:
ShayGTi כתב:משחק מעולה...יש לי את הפורט שלו ממזמן אבל הגירסה הרשמית עובדת הרבה יותר טוב.

...
לא חינמי :(
...
תמיד יהיה איזה ליצן שחושב שהחברות האלו שייכות לאבא שלו ולא מבין איך הם רוצות לגבות 3$ מבן משפחה.
חברה משקיעה חודשים\שנים בפיתוח כדי שתהנה מהמשחק. גרפיקה, סאונד, תמיכה וכו... החצי מנה פלאפל שלך עוזרת לממן את הפיתוח הזה.

שיהיה בתיאבון

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2611
שם מלא: יואב בן חורין

שליחה

nokobik כתב:כן, יש הרבה עדכונים ואתה יכול לקרוא מה כל עדכון ועדכון כולל.
לי זה לא מפריע, אני פשוט עושה UPDATE ALL וזהו.
לגבי אלה עם ה-MANUAL, זה עבור אפליקציות שהעדכון כולל שינוי הרשאות וכדאי לבדוק איזה הרשאות התווספו/ירדו לפני שמעדכנים אותן.
...
הי קובי,

אני משתדל לקרוא ולעדכן רק את מה שחשוב (כגון WAZE , WHATSAPP וכד')
כשאני קורא את העדכונים אני בד"כ שם לב שהוסיפו איזה תמיכה למכשיר מסוג אחר או לשפה אחרת.
אפליקציות רבות (החינמיות) מעדכנות רק כי הן מוסיפות עוד פרסומות (שלפעמים לא היו...)

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

ליאור,
זאת שאלה טובה. יש מספר סיבות לכמות הגדולה של העידכונים שמגיעים לאפליקציות באנדרואיד (ובעולם הסמארטופנים בכלל), המרכזית בהן לטעמיי נובעת מכך שרוב האפליקצייות במקרט הן באופן יחסי פשוטות (בהשוואה לעולם מערכות ההפעלה למחשבי ביתיים) בנוסף לכך רובן מפותחות ע"י אנשים בודדים או קבוצות קטנות של אנשים\חברות שאין להם באמת צוותי בדיקה רצינים או בכלל הבנה מעמיקה במחזור של אפליקצייה או בשיווק מוצר. לכן יוצאים הרבה עידכונים בתדירות מוגזמת לחלק לא מבוטל של אפליקציות במרקט. זה יכול להיות בגלל תיקון של באגים (שחלקן קשורים בכלל לבעיית הפרגמנטציה באנדרואיד), זה יכול להיות בגלל הוספה של עוד איזה פיטצ'ר בודד, זה יכול להיות בגלל הרצון לקבל מחזור גבוה יותר של מדרגים במרקט ורצון לכך שאנשים ישפרו את הציון שלהם לאפליקצייה המסויימת הזאת (כיודע, לכמות הכוכבים במקרט יש משקל מרכזי בכמות ההורדות של כל אפליקצייה). אגב, אפשר לראות שהאפליקציות של החברות הגדולות יותר, מקבלות עידכוני תוכנה בהפרשים הרבה יותר גדולים והגיונים מאשר שאר החבר'ה

אני אישית מעדכן באופן שקוף את רוב האפליקציות שזוכות לעידכון, למעט אותן אפליקציות "שבאמת מענינות אותי" ושם אני כמובן גן מעדכן, אבל לפני כן אני קורא את ההסבר המציג מה אותו עידכון כולל

bennybl
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56

שליחה

שלום

למישהו יש את הפליקציה ZAPPIX?
למי שלא מכיר זה הקישור לאתר:
ZAPPIX

זה נשמע נחמד מאוד רק שהם מבקשים לפני ההתקנה גישה כמעט לכל דבר אפשרי בטלפון,
נראה לכם הגיוני?

תודה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

bennybl,
זאת תוכנה חדשה דנדשה ולכן ואני מניח שמעטים כאן, אם בכלל, השתמשו בה.
עברתי ברפרוף על ההרשאות שלה ולא מצאתי שם משהו לא הגיוני יתר על המידה ביחס למה שהיא אמורה לעשות
אגב, האפליקצייה נשמעת מעניינת מאוד ...בדיוק אתמול התקשקשתי עם התפריטים של הוט הרבה מאוד זמן בטלפון:evil:

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

תשמע בקריאה נוספת על האפליקצייה הזאת (ZAPPIX) זה נראה לי רעיון ענק. אם זה עובד כמו שהם מספרים שזה עובד, אז לטעמי זה יהיה חבל על הזמן (Y)
הנה הקישור למרקט: https://market.android.com/details?id=z ... rch_result

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

טוב התקנתי וניסיתי את הסיפור הזה על הוט (יש לי דו שיח ארוך מאוד איתם) ועבד יפה מאוד :o

האפליקצייה מבקשת ממך לבחור שירות (נניח הוט, בזק, אורנג'...) ואז במצב Off Line (לפני שהחיוג בכלל מתבצע) היא פותחת לך את כל תפריטי השאלות שאתה תתקל בדרך לשירות שמעניין אותך (שזה בדר"כ איזה נציג שירות). היא מבקשת ממך לבחור את התשובות לכל התפריטים בדרך. לדוגמה בחיוג להוט היא תשאל אותך לבחור בין:
1. עברית, רוסית או אנגלית
2. הצטרפות, שירות לקוחות
3. הזן טלפון (אתה מכניס את הטלפון שלך)
4. תוכניות ושירות לקוחות, נושאים כספיים, מעבר דירה, תקלות ותמיכה
5. ביטול שינוי...., טלויזייה, אינטרנט, טלפון
6. תמיכת אינטרנט, תמיכה בנתבי רשת

אחרי כל זה היא מבקשת את אישורך ואז היא רק מתחילה את החיוג ליעד שלך ושם היא מבצעת את כל הפעולות שרצית באופן אוטו', היא נותנת חיווי גם לזמן שכל הפעולות האלה יסתיימו. בפעם הבאה שתחייג לאותו השירות (וזה קורה לי הרבה מאוד) אתה יכול לבחור באותם פעולות שבחרת בעבר

בנוסף האפליקצייה מתממשקת לרשימת אנשי הקשר של המכשיר ובמידה ומחייגים למספר שקיים בשירות שלהם דרך ה Dialer הרגיל של האנדרואיד (נניח להוט) אז אוטו' היא תפתח לך עם חלון השאלות

bennybl
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56

שליחה

אני גם חושב שהרעיון מעולה
רק מפריע לי הגישה שיש להם לכל הנתונים אצלי בטלפון
טוב נו...
נראה לי שבכל זאת אתקין

תודה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

רעיון גאוני!!!

scarbon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
שם מלא: שלומי קרבון

שליחה

סיימתי לעבור על כל 61 העמודים :lol: :lol: :lol: איפה המשאית של המדליות...
מוכרח לומר שהיה מאלף, כודם כל לראות איך דברים התפתחו ואיך תוכנות התקדמו, פשוט מדהים, התקנתי לפחות 20 תוכנות נוספות.

ישר כוח לכל הכותבים, פשוט תענוג (Y) (Y) (Y)
שלומי
Note3
3rd Rock from the Sun

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999

שליחה

osherov כתב:bennybl,
זאת תוכנה חדשה דנדשה ולכן ואני מניח שמעטים כאן, אם בכלל, השתמשו בה.
עברתי ברפרוף על ההרשאות שלה ולא מצאתי שם משהו לא הגיוני יתר על המידה ביחס למה שהיא אמורה לעשות
אגב, האפליקצייה נשמעת מעניינת מאוד ...בדיוק אתמול התקשקשתי עם התפריטים של הוט הרבה מאוד זמן בטלפון:evil:
...
חשבתי להתקין, אבל:
- לאפשר לתוכנה לשלוח SMS?
- לכתוב ולשנות אנשי קשר?
- להתקשר ישירות לאנשי קשר?
- אפשרות למחיקת ה SD?

עם כל הכבוד לרעיון, בראה לי שהרחיקו לכת.
אני אוותר בינתיים על ההתקנה.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

כנ"ל,
כמה שהרעיון נשמע מעולה, עניין ההרשאות פה לא ממש נראה טוב...

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

שלחתי להם משוב, ששואל אותם לצורך מה נדרשות חלק מההרשאות האלה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile