שרשור הטיפים, משחקים ותוכנות הגדול למכשירי אנדרואיד
- ShayGTi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1491
משחק מעולה...יש לי את הפורט שלו ממזמן אבל הגירסה הרשמית עובדת הרבה יותר טוב.
יצא גם גרסה לכל המכשירים למשחק SAMURAI II VENGANCE שהיה זמין למכשירי TEGRA 2 בלבד. (לא שזה הפריע לי להריץ אותו על המכשיר שלי עם דרייברים של NVIDIA, אבל תמיד עדיף את הגרסה הרשמית.)
אני חייב לציין גם שזה המשחק המושקע ביותר מבחינה גרפית שיצא לי לראות על מכשיר אנדרואיד...פשוט מרהיב.
http://www.apktop.com/samurai-ii-vengea ... rsion.html
יצא גם גרסה לכל המכשירים למשחק SAMURAI II VENGANCE שהיה זמין למכשירי TEGRA 2 בלבד. (לא שזה הפריע לי להריץ אותו על המכשיר שלי עם דרייברים של NVIDIA, אבל תמיד עדיף את הגרסה הרשמית.)
אני חייב לציין גם שזה המשחק המושקע ביותר מבחינה גרפית שיצא לי לראות על מכשיר אנדרואיד...פשוט מרהיב.
http://www.apktop.com/samurai-ii-vengea ... rsion.html
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8142
שאלה לגבי עידכוני תוכנות ..
פעמיים בשבוע בממוצע אני מקבל הודעה על עידכוני תוכנות זמינים. כל פעם זה משהו אחר.
האמת היא שאין לי הרבה דברים שמותקנים לי על המכשיר אבל התדירות נראית לי לא הגיונית.
איך זה אצלכם ? ( אני מניח שאותו דבר ) אבל האם אתם מעדכנים בכל פעם ?
בנוסף, לפחות פעמיים נתקלתי בעידכונים שדפקו את האפליקציה. במקרה אחד האפליקציה הפסיקה לעבוד ( הסרתי את העדכון וזה הסתדר ),
פעם שניה ( אפליקציה של וואלה ) העברית לא מיושרת לימין כפי שהיה בגרסה הקודמת.
שאלה נוספת,
יש עדכונים שמסומנים manual. הם לא מתעדכנים כשלוחצים update all.
למה זה קורה ?
תודה,
ליאור
פעמיים בשבוע בממוצע אני מקבל הודעה על עידכוני תוכנות זמינים. כל פעם זה משהו אחר.
האמת היא שאין לי הרבה דברים שמותקנים לי על המכשיר אבל התדירות נראית לי לא הגיונית.
איך זה אצלכם ? ( אני מניח שאותו דבר ) אבל האם אתם מעדכנים בכל פעם ?
בנוסף, לפחות פעמיים נתקלתי בעידכונים שדפקו את האפליקציה. במקרה אחד האפליקציה הפסיקה לעבוד ( הסרתי את העדכון וזה הסתדר ),
פעם שניה ( אפליקציה של וואלה ) העברית לא מיושרת לימין כפי שהיה בגרסה הקודמת.
שאלה נוספת,
יש עדכונים שמסומנים manual. הם לא מתעדכנים כשלוחצים update all.
למה זה קורה ?
תודה,
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- nokobik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2886
כן, יש הרבה עדכונים ואתה יכול לקרוא מה כל עדכון ועדכון כולל.
לי זה לא מפריע, אני פשוט עושה UPDATE ALL וזהו.
לגבי אלה עם ה-MANUAL, זה עבור אפליקציות שהעדכון כולל שינוי הרשאות וכדאי לבדוק איזה הרשאות התווספו/ירדו לפני שמעדכנים אותן.
לגבי אלה עם ה-MANUAL, זה עבור אפליקציות שהעדכון כולל שינוי הרשאות וכדאי לבדוק איזה הרשאות התווספו/ירדו לפני שמעדכנים אותן.
קובי
- Jayush
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 112
לא חינמיShayGTi כתב:משחק מעולה...יש לי את הפורט שלו ממזמן אבל הגירסה הרשמית עובדת הרבה יותר טוב.
http://www.apktop.com/samurai-ii-vengea ... rsion.html...
- scarbon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- שם מלא: שלומי קרבון
הגדרות צלילים ל Notifications
כמשתמש נוקיה לשעבר, תמיד היה לי במקום אחד את היכולת להגדיר צלצולים שונים לכל סוגי ההודעות (אימייל, סמס, הוד' קולית וכו)
מחפש תוכנה להגדרה במקום אחד את כל סוגי ה Notifications השונים?
מחפש תוכנה להגדרה במקום אחד את כל סוגי ה Notifications השונים?
שלומי
Note3
3rd Rock from the Sun
Note3
3rd Rock from the Sun
- Avi_h
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
תמיד יהיה איזה ליצן שחושב שהחברות האלו שייכות לאבא שלו ולא מבין איך הם רוצות לגבות 3$ מבן משפחה.Jayush כתב:לא חינמיShayGTi כתב:משחק מעולה...יש לי את הפורט שלו ממזמן אבל הגירסה הרשמית עובדת הרבה יותר טוב.
http://www.apktop.com/samurai-ii-vengea ... rsion.html......
חברה משקיעה חודשים\שנים בפיתוח כדי שתהנה מהמשחק. גרפיקה, סאונד, תמיכה וכו... החצי מנה פלאפל שלך עוזרת לממן את הפיתוח הזה.
שיהיה בתיאבון
- yoav4x4
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
הי קובי,nokobik כתב:כן, יש הרבה עדכונים ואתה יכול לקרוא מה כל עדכון ועדכון כולל.
לגבי אלה עם ה-MANUAL, זה עבור אפליקציות שהעדכון כולל שינוי הרשאות וכדאי לבדוק איזה הרשאות התווספו/ירדו לפני שמעדכנים אותן....
אני משתדל לקרוא ולעדכן רק את מה שחשוב (כגון WAZE , WHATSAPP וכד')
כשאני קורא את העדכונים אני בד"כ שם לב שהוסיפו איזה תמיכה למכשיר מסוג אחר או לשפה אחרת.
אפליקציות רבות (החינמיות) מעדכנות רק כי הן מוסיפות עוד פרסומות (שלפעמים לא היו...)
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
ליאור,
זאת שאלה טובה. יש מספר סיבות לכמות הגדולה של העידכונים שמגיעים לאפליקציות באנדרואיד (ובעולם הסמארטופנים בכלל), המרכזית בהן לטעמיי נובעת מכך שרוב האפליקצייות במקרט הן באופן יחסי פשוטות (בהשוואה לעולם מערכות ההפעלה למחשבי ביתיים) בנוסף לכך רובן מפותחות ע"י אנשים בודדים או קבוצות קטנות של אנשים\חברות שאין להם באמת צוותי בדיקה רצינים או בכלל הבנה מעמיקה במחזור של אפליקצייה או בשיווק מוצר. לכן יוצאים הרבה עידכונים בתדירות מוגזמת לחלק לא מבוטל של אפליקציות במרקט. זה יכול להיות בגלל תיקון של באגים (שחלקן קשורים בכלל לבעיית הפרגמנטציה באנדרואיד), זה יכול להיות בגלל הוספה של עוד איזה פיטצ'ר בודד, זה יכול להיות בגלל הרצון לקבל מחזור גבוה יותר של מדרגים במרקט ורצון לכך שאנשים ישפרו את הציון שלהם לאפליקצייה המסויימת הזאת (כיודע, לכמות הכוכבים במקרט יש משקל מרכזי בכמות ההורדות של כל אפליקצייה). אגב, אפשר לראות שהאפליקציות של החברות הגדולות יותר, מקבלות עידכוני תוכנה בהפרשים הרבה יותר גדולים והגיונים מאשר שאר החבר'ה
אני אישית מעדכן באופן שקוף את רוב האפליקציות שזוכות לעידכון, למעט אותן אפליקציות "שבאמת מענינות אותי" ושם אני כמובן גן מעדכן, אבל לפני כן אני קורא את ההסבר המציג מה אותו עידכון כולל
זאת שאלה טובה. יש מספר סיבות לכמות הגדולה של העידכונים שמגיעים לאפליקציות באנדרואיד (ובעולם הסמארטופנים בכלל), המרכזית בהן לטעמיי נובעת מכך שרוב האפליקצייות במקרט הן באופן יחסי פשוטות (בהשוואה לעולם מערכות ההפעלה למחשבי ביתיים) בנוסף לכך רובן מפותחות ע"י אנשים בודדים או קבוצות קטנות של אנשים\חברות שאין להם באמת צוותי בדיקה רצינים או בכלל הבנה מעמיקה במחזור של אפליקצייה או בשיווק מוצר. לכן יוצאים הרבה עידכונים בתדירות מוגזמת לחלק לא מבוטל של אפליקציות במרקט. זה יכול להיות בגלל תיקון של באגים (שחלקן קשורים בכלל לבעיית הפרגמנטציה באנדרואיד), זה יכול להיות בגלל הוספה של עוד איזה פיטצ'ר בודד, זה יכול להיות בגלל הרצון לקבל מחזור גבוה יותר של מדרגים במרקט ורצון לכך שאנשים ישפרו את הציון שלהם לאפליקצייה המסויימת הזאת (כיודע, לכמות הכוכבים במקרט יש משקל מרכזי בכמות ההורדות של כל אפליקצייה). אגב, אפשר לראות שהאפליקציות של החברות הגדולות יותר, מקבלות עידכוני תוכנה בהפרשים הרבה יותר גדולים והגיונים מאשר שאר החבר'ה
אני אישית מעדכן באופן שקוף את רוב האפליקציות שזוכות לעידכון, למעט אותן אפליקציות "שבאמת מענינות אותי" ושם אני כמובן גן מעדכן, אבל לפני כן אני קורא את ההסבר המציג מה אותו עידכון כולל
- bennybl
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
שלום
למישהו יש את הפליקציה ZAPPIX?
למי שלא מכיר זה הקישור לאתר:
ZAPPIX
זה נשמע נחמד מאוד רק שהם מבקשים לפני ההתקנה גישה כמעט לכל דבר אפשרי בטלפון,
נראה לכם הגיוני?
תודה
למישהו יש את הפליקציה ZAPPIX?
למי שלא מכיר זה הקישור לאתר:
ZAPPIX
זה נשמע נחמד מאוד רק שהם מבקשים לפני ההתקנה גישה כמעט לכל דבר אפשרי בטלפון,
נראה לכם הגיוני?
תודה
-
osherov
-
- גורו Android

bennybl,
זאת תוכנה חדשה דנדשה ולכן ואני מניח שמעטים כאן, אם בכלל, השתמשו בה.
עברתי ברפרוף על ההרשאות שלה ולא מצאתי שם משהו לא הגיוני יתר על המידה ביחס למה שהיא אמורה לעשות
אגב, האפליקצייה נשמעת מעניינת מאוד ...בדיוק אתמול התקשקשתי עם התפריטים של הוט הרבה מאוד זמן בטלפון:evil:
עברתי ברפרוף על ההרשאות שלה ולא מצאתי שם משהו לא הגיוני יתר על המידה ביחס למה שהיא אמורה לעשות
אגב, האפליקצייה נשמעת מעניינת מאוד ...בדיוק אתמול התקשקשתי עם התפריטים של הוט הרבה מאוד זמן בטלפון:evil:
-
osherov
-
- גורו Android

תשמע בקריאה נוספת על האפליקצייה הזאת (ZAPPIX) זה נראה לי רעיון ענק. אם זה עובד כמו שהם מספרים שזה עובד, אז לטעמי זה יהיה חבל על הזמן
הנה הקישור למרקט: https://market.android.com/details?id=z ... rch_result
הנה הקישור למרקט: https://market.android.com/details?id=z ... rch_result
-
osherov
-
- גורו Android

טוב התקנתי וניסיתי את הסיפור הזה על הוט (יש לי דו שיח ארוך מאוד איתם) ועבד יפה מאוד
האפליקצייה מבקשת ממך לבחור שירות (נניח הוט, בזק, אורנג'...) ואז במצב Off Line (לפני שהחיוג בכלל מתבצע) היא פותחת לך את כל תפריטי השאלות שאתה תתקל בדרך לשירות שמעניין אותך (שזה בדר"כ איזה נציג שירות). היא מבקשת ממך לבחור את התשובות לכל התפריטים בדרך. לדוגמה בחיוג להוט היא תשאל אותך לבחור בין:
1. עברית, רוסית או אנגלית
2. הצטרפות, שירות לקוחות
3. הזן טלפון (אתה מכניס את הטלפון שלך)
4. תוכניות ושירות לקוחות, נושאים כספיים, מעבר דירה, תקלות ותמיכה
5. ביטול שינוי...., טלויזייה, אינטרנט, טלפון
6. תמיכת אינטרנט, תמיכה בנתבי רשת
אחרי כל זה היא מבקשת את אישורך ואז היא רק מתחילה את החיוג ליעד שלך ושם היא מבצעת את כל הפעולות שרצית באופן אוטו', היא נותנת חיווי גם לזמן שכל הפעולות האלה יסתיימו. בפעם הבאה שתחייג לאותו השירות (וזה קורה לי הרבה מאוד) אתה יכול לבחור באותם פעולות שבחרת בעבר
בנוסף האפליקצייה מתממשקת לרשימת אנשי הקשר של המכשיר ובמידה ומחייגים למספר שקיים בשירות שלהם דרך ה Dialer הרגיל של האנדרואיד (נניח להוט) אז אוטו' היא תפתח לך עם חלון השאלות
האפליקצייה מבקשת ממך לבחור שירות (נניח הוט, בזק, אורנג'...) ואז במצב Off Line (לפני שהחיוג בכלל מתבצע) היא פותחת לך את כל תפריטי השאלות שאתה תתקל בדרך לשירות שמעניין אותך (שזה בדר"כ איזה נציג שירות). היא מבקשת ממך לבחור את התשובות לכל התפריטים בדרך. לדוגמה בחיוג להוט היא תשאל אותך לבחור בין:
1. עברית, רוסית או אנגלית
2. הצטרפות, שירות לקוחות
3. הזן טלפון (אתה מכניס את הטלפון שלך)
4. תוכניות ושירות לקוחות, נושאים כספיים, מעבר דירה, תקלות ותמיכה
5. ביטול שינוי...., טלויזייה, אינטרנט, טלפון
6. תמיכת אינטרנט, תמיכה בנתבי רשת
אחרי כל זה היא מבקשת את אישורך ואז היא רק מתחילה את החיוג ליעד שלך ושם היא מבצעת את כל הפעולות שרצית באופן אוטו', היא נותנת חיווי גם לזמן שכל הפעולות האלה יסתיימו. בפעם הבאה שתחייג לאותו השירות (וזה קורה לי הרבה מאוד) אתה יכול לבחור באותם פעולות שבחרת בעבר
בנוסף האפליקצייה מתממשקת לרשימת אנשי הקשר של המכשיר ובמידה ומחייגים למספר שקיים בשירות שלהם דרך ה Dialer הרגיל של האנדרואיד (נניח להוט) אז אוטו' היא תפתח לך עם חלון השאלות
- bennybl
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
אני גם חושב שהרעיון מעולה
רק מפריע לי הגישה שיש להם לכל הנתונים אצלי בטלפון
טוב נו...
נראה לי שבכל זאת אתקין
תודה
רק מפריע לי הגישה שיש להם לכל הנתונים אצלי בטלפון
טוב נו...
נראה לי שבכל זאת אתקין
תודה
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- scarbon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- שם מלא: שלומי קרבון
סיימתי לעבור על כל 61 העמודים
איפה המשאית של המדליות...
מוכרח לומר שהיה מאלף, כודם כל לראות איך דברים התפתחו ואיך תוכנות התקדמו, פשוט מדהים, התקנתי לפחות 20 תוכנות נוספות.
ישר כוח לכל הכותבים, פשוט תענוג

מוכרח לומר שהיה מאלף, כודם כל לראות איך דברים התפתחו ואיך תוכנות התקדמו, פשוט מדהים, התקנתי לפחות 20 תוכנות נוספות.
ישר כוח לכל הכותבים, פשוט תענוג
שלומי
Note3
3rd Rock from the Sun
Note3
3rd Rock from the Sun
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
חשבתי להתקין, אבל:osherov כתב:bennybl,
אגב, האפליקצייה נשמעת מעניינת מאוד ...בדיוק אתמול התקשקשתי עם התפריטים של הוט הרבה מאוד זמן בטלפון:evil:...
- לאפשר לתוכנה לשלוח SMS?
- לכתוב ולשנות אנשי קשר?
- להתקשר ישירות לאנשי קשר?
- אפשרות למחיקת ה SD?
עם כל הכבוד לרעיון, בראה לי שהרחיקו לכת.
אני אוותר בינתיים על ההתקנה.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
-
osherov
-
- גורו Android

- AviBiton
-