מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
itsik123
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 684

שליחה

Kill The Irishman

סרט מבוסס על סיפור אמיתי,
הסרט מספר על המאפיונר האירי דני גרין
ששלט בעולם התחתון של קליבלנד בשנות ה-70 המאוחרות.

סרט פשע נחמד, הרבה שחקנים טובים ומוכרים,
מתאר יפה את תקופת שנות השבעים, עיצוב וינטאג מקסים, מכוניות יפיפיות...

8/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46466

שליחה

Vanishing on 7th Street
מספר אנשים מגלים כי הסובבים אותם נעלמו כאשר הם משאירים אחריהם רק את בגדיהם והם נשארו בחיים מכיוון שהם החזיקו אביזר שהקרין אור (פנס, סיגריה...). האנשים מנסים לשרוד על ידי אגירת סוללות ופנסים, אך עם הזמן, הימים נהיים קצרים יותר והחושך טומן בתוכו סכנות.

אני לא יודע מה חשבו לעצמם היוצרים של הסרט עם הביצוע והסיפור הזה. לפנינו 90 דקות של חיפוש סוללות, שאלות קיומיות ומשחק עם פנסים ומכונית גרוטאה. הצלחתי להשאר ער עד לתום הסרט בשאיפה לקבל תשובות מי זה החושך, מי מסתובב בתוכו ולאן כל האנשים נעלמו. האם קיבלתי? תנחשו. האם הסרט שווה צפייה? תנחשו שוב.
פסקול DTS-HD Master Audio עם כמה Rumbles טובים לסאב המנומנם וזהו.
1/10

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220

שליחה

כל הכבוד לך זיו על החוזק לצפות בסרט הזה, אני פסלתי את הסרט רק מהציון של בIMDB.

rm571
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134

שליחה

בעוד יומיים אני מקבל את ה dvd בלו ריי, צריך המלצה לסרט פעולה עשוי טוב עם אפקטים טובים כדי לבחון את המערכת הקולנוע הביתית עם ה dvd הנ''ל..
בתודה מראש.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7665

שליחה

I saw the devil
(קוריאה)

חברתו של סוכן פדרלי נרצחת באכזריות על ידי רוצח סדרתי. הסוכן עולה על עקבותיו ומתחיל בנקמה שהופכת למשחק כוחות אלים של צייד וטרף.

מותחן פסיכולוגי מעולה ויוצא דופן, כזה שזוכרים אחרי הרבה זמן ויוצאים ממנו בהרגשה שעברת חוויה. האלימות מאוד קשה וברוטלית (ראו הוזהרתם), אבל בניגוד להמון סרטים בהם זה העיקר, פה זה הגיוני ומשרת את העלילה. המשחק, הצילום, האווירה, כמעט ללא רבב.

אני לא נותן הרבה ציונים גבוהים, אבל לו מגיע.

9/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

Its Kind Of A Funny Story

שליחה

סרט משגע על משוגעים ועל משתגעים ועל מה שביניהם.

נער סבור שהוא אובדני, הוא סובל מהרבה התקפי דיכאון מחליט לבקש עזרה הוא הולך לחדר מיון ומוצא את עצמו מאושפז במחלקה הפסיכיאטרית של בית החולים.

כמו כל מחלקה כזו הדמויות בה מאוד ססגוניות ומאוד רב גוניות. לא הביאו את משתתפי קן הקוקיה למחלקה אבל הביאו כמה שמזכירים את הדמויות משם.

לתוך הקלחת הזו הנער נזרק ומוצא איזה סעד בדמות אחד החולים שנראה די שפוי בתחילה

הסרט מלא בהתנהגויות הורמונליות של גיל הטיפש עשרה ומראה שההתנהגות של המבוגרים לא פחות מבולבלת.

לדעתי הסרט מקסים מלא טוב לב ופרגון הדדי

מאוד מהנה במיוחד אם האישה מצטרפת לצפייה

8/110

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73430
שם מלא: ערן

שליחה

Julias Eyes

אחותה העיוורת של ג'וליה נמצאת תלויה במרתף ביתה, אך ג'וליה מסרבת להאמין שאחותה התאבדה. ג'וליה, המאבדת גם היא אט אט את ראייתה, מחליטה לחקור את הנושא.

סרט מתח ספרדי המביא עימו רעיון די מקורי (או לפחות לא אחד שנלעס שוב ושוב ושוב) בסירטי מתח דבר המאפשר לו ליצור סצנות מעניינות, אך למרות הכל נופל לכמה קלישאות בתחום. המשחק של רב השחקנים מצויין, הסרט עצמו יותר מסביר, אך בהחלט יכל להיות הרבה יותר טוב. אני אישית הבנתי די מהר מי הרוצח, דבר שקצת הרס את ההנאה.

סה"כ סרט מומלץ.

7/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

In a Better World
שני סיפורי משנה אשר עוסקים בשני ילדים צעירים בבית ספר, האחד איבד את אימו למחלת הסרטן והשני הוריו פרודים.

פיהוק ארוך ומתמשך ללא פואנטה.
2/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78962
שם מלא: עפר לאור

שליחה

Resident evil afterlife

העתק מאוד לא מתוחכם של MATRIX, כאשר בפרק מופרך זה של סדרה אין סופית זו שוב אליס טסה (מאיפה כל הדלק!?!) ברחבי העולם בחיפוש אחרי אותו מקום שאולי יוכל להגן על בני האנוש מהזומבים. הפעם יש להם גם מנהיג, אחד ממנהלי umbrella שעבר מוטציה ועכשיו חובש משקפי שמש (מישהו אמר מטריקס)? כמות השטיקים דמויי מטריקס (חשבתי נמאס לאנשים להעתיק את זה) אין סופי, רק שהפעם זה בתלת מימד...

5/10

Youth without youth

סרט מוזר על אדם בן 70 בתחילת מלחמת העולם השניה, אשר לאחר פגיעת ברק חוזר לפתע לשנות השלושים שלו, מה שמאפשר לו גם להתהולל (בעיקר עם שליחות שונות ומשונות של הרייך השלישי שמנסה להבין איך הוא הפך לצעיר) וגם לנסות ולהשלים את עבודת חייו - ספר מתיש על מקורות השפה והתרבות האנושית. חייו משתנים כשהוא פוגש מישהי שפגע בה ברק אשר גורם להשפעות שונות לחלוטין עליה.

רעיון חביב, סיום מתיש.

7/10

Fair game

במשחק הפוליטי, כל העולם קורבן. סיפור מרתק על הפוליטיקה שמאחורי הקלעים של מכונת הכסת"ח של ג'ורג' W בוש בנסיון להגן על כך שהוא כביכול החזיק במידע קונקרטי על כך שסדאם חוסיין ניסה להשיג נשק אטומי.

9/10

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7665

שליחה

oferlaor כתב:Resident evil afterlife

העתק מאוד לא מתוחכם של MATRIX, כאשר בפרק מופרך זה של סדרה אין סופית זו שוב אליס טסה (מאיפה כל הדלק!?!) ברחבי העולם בחיפוש אחרי אותו מקום שאולי יוכל להגן על בני האנוש מהזומבים. הפעם יש להם גם מנהיג, אחד ממנהלי umbrella שעבר מוטציה ועכשיו חובש משקפי שמש (מישהו אמר מטריקס)? כמות השטיקים דמויי מטריקס (חשבתי נמאס לאנשים להעתיק את זה) אין סופי, רק שהפעם זה בתלת מימד...

5/10
...
אפילו ההמשכים של המטריקס היו העתק לא מחוכם של המקור.

guy_k
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 899

שליחה

נאום המלך...
חביב, ראינו, חייכנו, המשכנו הלאה...
גיא, אני ואתה ודי!

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

Kill the Irishman
דרמה תקופתית אשר מתרחשת בשנות ה- 70' ומגוללת את סיפורו של דני גרין, בריון אירי אשר צמח מפועל פשוט לפושע הכי גדול בקליבלנד.

אין כמו לשבור סדרה של סרטים גרועים עם סרט טוב - וזה סרט טוב. קשה לי לשים את האצבע על מה שעושה את הסרט לכל כך טוב, אולי זה האישיות העוצמתית של הכוכב הראשי אשר לא נותן לאף אחד לדרוך עליו (והרבה מנסים), אולי זה הסיפור הטוב של פועל פשוט אשר מטפס למעלה ואולי זה בכלל התיאור של גרין בנסיונו להשתלט ולגדול בקליבלנד בשנות ה- 70' אשר שפעה בכנופיות וגנגסטרים, מה שאני כן יכול לומר שזה סרט ששובר טוב את הבינוניות אשר שורצת כיום בהרבה סרטים.
הסרט מציג גם את מלחמת הכנופיות בשנים הללו אשר מתבטאת בהרבה חיסולים על ידי הטמנת מטעני חבלה אשר כמובן מתפוצצים ונשמעים נהדר מעל פסקול DTS-HD Master Audio.
8.5/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

Chatroom
חבורת משועממים נפגשים בצ'ט שהופך לקטלני.

אני לא מבין איך Crap כזה רואה אור.
1/10

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

Battle: Los Angeles

אקשן מד"ב: החייזרים הרעים באים לכדור הארץ כדי לגנוב לנו את המים ומבצעים מתקפה מהים על חופי לוס אנג'לס (אלינו לא יגיעו כי אין לנו מים במדינתנו המתייבשת).

כיתת נחתים נשלחת לחלץ אזרחים הלכודים בתחנת משטרה ומאבדת פחות או יותר שני נחתים תמורת כל אזרח שהם מחלצים, לאחר אותה הפגנה מרשימה של מצביאות ומנהיגות מקריב הקצין המפקד על הכיתה את חייו כדי להציל את יתר החיילים והאזרחים ומפקיר בכך את גורלם בידיו של אהרון אקהרט המשחק תפקיד של מש"ק שהגיע לדרגת סמ"ר אחרי 20 שנות שירות.

כאילו שהמצב לא יכול להידרדר ולהיות גרוע יותר מתברר שהם צריכים לחלץ את עצמם לבד, שהחייזרים דופקים לכולם את הצורה והמצב נהפך מסתם גרוע לאסון של ממש.

אל חשש, בסוף הכל מסתדר והחייזרים המגעילים זוכים לחוש את נחת זרועה של ארה"ב בכלל ושל חיל הנחתים בפרט.

120 דקות של כרזת פרסומת ללשכת הגיוס. אקשיין, יריות ופיצוצים. אין רגע דל. 8/10 למי שאוהב לסגור את המוח ולהנות מסרטים לא מסובכים וללא הרבה מטפיזיקה.

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 464

שליחה

Catfish

בעקבות המלצה שראיתי בשרשור הזה, החלטתי לצפות בסרט.

סרט דוקומנטרי אשר הצליח לרתק אותי אל מול המסך. לשם שינוי, לא מדובר בפשע, סמים, נטייה מינית או התמכרות כלשהי. הסרט עוקב אחרי בחור צעיר (ישראלי אשר מתגורר בניו-יורק) שנמצא בקשר וירטואלי עם ילדה בת 8 ומשפחתה, עד שיום אחד מחליט להגיע לצדה השני של ארה"ב ולהפתיע את המשפחה שעמה היה בקשר במשך שמונה חודשים.

הסרט מציג נקודת מבט טרגית על תרבות הפייסבוק. הרבה זמן לא עלו בי כל כך הרבה אמוציות דיכוטומיות. הזדהות, שוק, זלזול, אמפתיה ואף תהיות עלינו כבני-אדם.

העריכה והסאונד ראויים לציון.

מומלץ.

8.5/10

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282

שליחה

The Othe Guys / 2010
סרט טרחני, רעשני ומקושקש, אבל בעיקר מטופש, שבקושי הצליח להעלות שניים-שלושה חיוכים דלים.
ראו הוזהרתם !!! :lol:

liorreem
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2386
שם מלא: ליאור ראם

שליחה

Catskinner כתב:Battle: Los Angeles

אקשן מד"ב: החייזרים הרעים באים לכדור הארץ כדי לגנוב לנו את המים ומבצעים מתקפה מהים על חופי לוס אנג'לס (אלינו לא יגיעו כי אין לנו מים במדינתנו המתייבשת).

כיתת נחתים נשלחת לחלץ אזרחים הלכודים בתחנת משטרה ומאבדת פחות או יותר שני נחתים תמורת כל אזרח שהם מחלצים, לאחר אותה הפגנה מרשימה של מצביאות ומנהיגות מקריב הקצין המפקד על הכיתה את חייו כדי להציל את יתר החיילים והאזרחים ומפקיר בכך את גורלם בידיו של אהרון אקהרט המשחק תפקיד של מש"ק שהגיע לדרגת סמ"ר אחרי 20 שנות שירות.

כאילו שהמצב לא יכול להידרדר ולהיות גרוע יותר מתברר שהם צריכים לחלץ את עצמם לבד, שהחייזרים דופקים לכולם את הצורה והמצב נהפך מסתם גרוע לאסון של ממש.

אל חשש, בסוף הכל מסתדר והחייזרים המגעילים זוכים לחוש את נחת זרועה של ארה"ב בכלל ושל חיל הנחתים בפרט.

120 דקות של כרזת פרסומת ללשכת הגיוס. אקשיין, יריות ופיצוצים. אין רגע דל. 8/10 למי שאוהב לסגור את המוח ולהנות מסרטים לא מסובכים וללא הרבה מטפיזיקה.
...
סליחה, אני חייב לא להסכים פה!
בתור אחד שבהחלט חובב סרטי אקשן/מד"ב שלא מצריכים מחשבה, הסרט הזה הוא אחד הסרטים הדוחים והמשעממים שראיתי בחיי.
לא פסחו פה על אף קלישאה אמריקאית דוחה ככל שתהיה כולל ילדים זבי חוטם, נשים בהריון, לוחמים מיוסרים, ועוד כיד המלך.
האקשן עלוב ביותר, החייזרים נראים כמו משהו שגרדו הממחסנים של STAR WARS, החלליות נראות כמו גיבוב של ברזלים ואנטנות, בקיצור בררה במיטבה.
ראו הוזהרתם:
0/10

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845

שליחה

signs

סרט די ישן (2002) שמספר על פלישת חייזרים לכדה"א . במרכז העלילה כומר (לשעבר) שאשתו נהרגה מתאונת דרכים מחרידה.
התאונה גורמת לו לעזוב את הכנסייה ולהפסיק להאמין באלוהים.יש לו שני ילדים בן ובת ואח שגר איתם,הכל בעצם מתחיל בעיגולים מיוחדים בתבואה שלו
שנעשים בין לילה.בלי להרוס יותר מדי נחשוף שמדובר בפלישה חייזרית וכו'.
כמובן שכל הסרט דוחף לכך שכולנו נבין שאין מקריות בעולם והכל מלמעלה , אפילו סצנת הסיום , החייזרים נראים יותר גרוע מתחפושת שקונים בכפר השעשועים,העלילה שקופה ומגוכחת בצורה פשוט עלובה....
אחד הסרטים הכי גרועים שראיתי אי פעם בהתחשב בציפיות שהיו לי ממל גיבסון ומחואקין פניקס הפנטסטי,צילום חלש ללא כל מעוף , סאונד סביר וזהו , אני לא אתפלא אם בסוף יגלו שהכותב של זה הוא אמנון יצחק.

הטוב : חואקין פניקס , מל גיבסון בתקופה שהוא עוד היה יחסית שפוי.
הרע : המוטיבים החוזרים ונשנים בקצב של אחד כל חמש דקות בערך (see...and tell meryl to swing) שאמורים להחזיר את כולנו בתשובה , העלילה הפטאטית , החייזרים המגוחכים , הסוף העלוב...
גזר הדין : 4/10 , אם הייתי רוצה לשמוע דרשה הייתי פותח ערוץ הקבלה .

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

liorreem, לא מבין מה הבעיה. מאוסף קלישאות שדופות + דמויות מקרטון + פלישט חייזרים עשו סדרה שלמה שנמתחה כמו מסטיק במשך שתי עונות למרות שלא היה בה בכלל לא פיצוצים, לא יריות ולא אקשיין. כאן לפחות יש.

אני כמובן מדבר על V 2009 למי שלא הבין לאיזו סדרה אני מתכוון.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 464

שליחה

אוריאל כתב:signs

סרט די ישן (2002) שמספר על פלישת חייזרים לכדה"א . במרכז העלילה כומר (לשעבר) שאשתו נהרגה מתאונת דרכים מחרידה.
התאונה גורמת לו לעזוב את הכנסייה ולהפסיק להאמין באלוהים.יש לו שני ילדים בן ובת ואח שגר איתם,הכל בעצם מתחיל בעיגולים מיוחדים בתבואה שלו
שנעשים בין לילה.בלי להרוס יותר מדי נחשוף שמדובר בפלישה חייזרית וכו'.
כמובן שכל הסרט דוחף לכך שכולנו נבין שאין מקריות בעולם והכל מלמעלה , אפילו סצנת הסיום , החייזרים נראים יותר גרוע מתחפושת שקונים בכפר השעשועים,העלילה שקופה ומגוכחת בצורה פשוט עלובה....
אחד הסרטים הכי גרועים שראיתי אי פעם בהתחשב בציפיות שהיו לי ממל גיבסון ומחואקין פניקס הפנטסטי,צילום חלש ללא כל מעוף , סאונד סביר וזהו , אני לא אתפלא אם בסוף יגלו שהכותב של זה הוא אמנון יצחק.

הטוב : חואקין פניקס , מל גיבסון בתקופה שהוא עוד היה יחסית שפוי.
הרע : המוטיבים החוזרים ונשנים בקצב של אחד כל חמש דקות בערך (see...and tell meryl to swing) שאמורים להחזיר את כולנו בתשובה , העלילה הפטאטית , החייזרים המגוחכים , הסוף העלוב...
גזר הדין : 4/10 , אם הייתי רוצה לשמוע דרשה הייתי פותח ערוץ הקבלה .
...
מסכים עם כל מילה.

מל גיבסון הוא בדיחה מהלכת.

חזור אל “סרטים וטלויזיה”