מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

לדעתי זה פשוט הגיל. ב "מלהולנד דרייב" היא הייתה ב-10 שנים יותר צעירה. היום היא כבר בת 43.

אזרה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 639

שליחה

אני מתכוון לנמליץ לכם על סרט מושלם . משנת 1973 .

הסרט הוא "הבריחה" (לא לבלבל עם "הבריחה הגדולה!) . סטיב מקווין מככב עם אלי מקגרו.

סם פקניפה מביים (מהאבות הרוחניים של טורנטינו) . סרט מושלם .

אין הרבה סרטים כאלה .

10/10 יצירת מופת

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

שאולין , טוב אחרי כול ההמלצות כאן , לא ממש ציפיתי ליצירת מופת , אבל גם לא ממש ציפיתי לסרט שכמעט כולו , אני לא ממש מבין מי נגד מי , והמשחק די מודגש כזה , למעשה זה לא סרט זה לוח ענק שיוצר ע"מ להראות קרבות מידי פעם בפעם
אז אם לסרט הציון הוא 4
אם אתה רוצה לראות קרבות טובים , אז אמנם יש יותר טובים , אבל לא תתאכזבו , הציון לאלו שאוהבים את הז'אנר 7.5

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4976

שליחה

אזרה כתב:אני מתכוון לנמליץ לכם על סרט מושלם . משנת 1973 .

הסרט הוא "הבריחה" (לא לבלבל עם "הבריחה הגדולה!) . סטיב מקווין מככב עם אלי מקגרו.

סם פקניפה מביים (מהאבות הרוחניים של טורנטינו) . סרט מושלם .

אין הרבה סרטים כאלה .

10/10 יצירת מופת
...
אתה מתכוון לGETAWAY ?
http://www.imdb.com/title/tt0068638/
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

אזרה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 639

שליחה

כן ,אני מתכוון לסרט הזה.

יש אותו גם בבלוריי , כך שהחוויה בכלל מושלמת

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46470

שליחה

The Rite
כומר מתלמד ומבטיח אשר מקבל מחשבות כפירה, נשלח על ידי מוריו סדנת גירוש שדים ברומא, שם הוא מתוודה לכומר אשר עוסק בתחום עשרות שנים.
עם אנטוני הופקינס.

כשאומרים לנו גירוש שדים, ישר אנחנו חושבים על ראשים מסתובבים ואנשים שהולכים על התקרות. בליווי פסקול מתאים, סצנות כאלו בהחלט יכולות לפעמים להקפיא את הדם וזה מה שחשבתי כשניגשתי לצפות בסרט, אך מסתבר כי כאן לא תראו סצנות כאלו. הסרט נמנע כאמור מסצנות מדע בידיוני ויותר מתרכז ביכולות קצת יותר Down To Earth. מעבר לכך, הסרט מספק הרבה פסיכולוגיה, עם שנינות של כומר שנוטה לכיוון האתאיסטי מול הנצרות הקתולית.
אימה זה לא, מתח טוב זה בהחלט. תוסיפו פסקול DTS-HD Master Audio טוב וקיבלתם סרט יעיל בשמירת עניין שגם ימנע ממכם להירדם.
8/10

pup26
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2813

שליחה

Catskinner כתב: Titanic

12 השנים שבהן הצלחתי להתחמק מהזוועתון הקיטשי הזה נרמסו ברגל גסה כשבת זוגתי גילתה השבוע שמעולם לא צפיתי בטיטניק.

)
...
פה הטעות הבסיסית שלך. חברים ואנוכי נשבענו שבועה שכללה דם, שחיטת תרנגולות ועוד, שלעולם לא נצפה בסרט.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

זו הייתה תוצאה של פליטת פה אומללה מצידי. לפחות היא הייתה מבסוטית עד הגג שהיא שוב זכתה לראות את הסרט. גם זה שווה משהו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

pup26
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2813

שליחה

Catskinner כתב:זו הייתה תוצאה של פליטת פה אומללה מצידי. לפחות היא הייתה מבסוטית עד הגג שהיא שוב זכתה לראות את הסרט. גם זה שווה משהו.
...
שאני אבין, אתה מנסה לתרץ את החולשות שלך?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

חברים, תבינו: טוב לאישה טוב לך...פתאום היא מבינה את התחביב, לא אכפת לה שתשדרג וכו'
זו השקעה כדאית!

tnt424
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387

שליחה

guyezra כתב:חברים, תבינו: טוב לאישה טוב לך...פתאום היא מבינה את התחביב, לא אכפת לה שתשדרג וכו'
זו השקעה כדאית!
...
כמובן, זאת הסיבה היחידה בעולם שאני עדיין מוריד קומדיות רומנטיות ודרמות משמימות, הכל רק כחלק מהתקווה שהיא באמת תבין למה אני צריך כמה אלפי שקלים לשידרוגים...

haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202

שליחה

"קומדיות רומנטיות ודרמות משמימות" זה לא מספיק טוב.
האפקט חייב להיות עמוק אז חייבים תמונה וסאונד ברמה גבוהה

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7416

שליחה

המכונאי . דרך הסטרימר בhd שחקן גדול הסתאאם הזה. ובdts

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

pup26 כתב:
Catskinner כתב:זו הייתה תוצאה של פליטת פה אומללה מצידי. לפחות היא הייתה מבסוטית עד הגג שהיא שוב זכתה לראות את הסרט. גם זה שווה משהו.
...
שאני אבין, אתה מנסה לתרץ את החולשות שלך?
...
לא. הוא מנסה להסביר לך את נקודות החוזקה שלו , שגם שהוא שונא אם היא אוהבת הוא יעשה את זה עבורה

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46470

שליחה

Tigerland
בזמן מלחמת ויאטנם, מספר חיילים אשר מתאמנים לקראת יציאה למלחמה, מקבלים רגליים קרות ומנסים לצאת מהצבא. בראשם עומד באז, חייל בעייתי אשר לא מסכים לסיבות של המלחמה, אך לא ממש מנסה לצאת מהצבא. הכל משתנה כאשר באז מקבל את התפקיד של סמל המחלקה, החיילים נושאים לו עיניים והוא מגלה אחריות.
עם קולין פארל.

סרט מלחמה משנת 2000 אשר רק בימים אלו יצא בפורמט Blu-ray. הסרט לא ממש מחזיק מעמד היום. הוא איטי, עם סיפור מאוד שיטחי וללא שום פואנטה.
פסקול DTS-HD Master Audio שנשמע כמו סטריאו.
4/10

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856

שליחה

pup26 כתב:
Catskinner כתב: Titanic

12 השנים שבהן הצלחתי להתחמק מהזוועתון הקיטשי הזה נרמסו ברגל גסה כשבת זוגתי גילתה השבוע שמעולם לא צפיתי בטיטניק.

)
...
פה הטעות הבסיסית שלך. חברים ואנוכי נשבענו שבועה שכללה דם, שחיטת תרנגולות ועוד, שלעולם לא נצפה בסרט.
...
\
זה הופך אותנו לקבוצה של 3 אנשים היחידים עלי אדמות שלא נכפה עליהם מחזה הזוועה הזה....
(b)

Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1246

סרטים לבעלי הפרעת קשב

שליחה

ספיידרמן וסופרמן מאבדים את עבודתם בעיתון היומי בגלל הפופולריות הגדלה של האינטרנט . כיוון שהם מובטלים הם עוברים לגור עם באטמן, לא לפני שהם הורגים את רובין כדי לפנות מקום בבית ,אבל הם ממש כפויי טובה , ולכן באטמן עוזב את הבית . ספיידר וסופר לא יודעים את נפשם מרוב אושר . לכבוד המאורע הם מקיימים מסיבת ענק וחוגגים את השתלטותם על נכסיו של באטמן ,אלא שבדיוק אז.. מגיע הוצאה לפועל והעיניינים מתדרדרים . מה שיפה זה שהכל קורה מהר בלי בבלת , הסרט רווי קללות הקאות (מה לעשות שסופרמן אוכל, שותה אלכוהול, ואח'כ מרחף..) מכות דם והומור וכמובן ג'וקר ואישתו המכוערת .
-את ה"סרט" עשה ילד מקסים המככב ביוטיוב בכינוי forestfire ויש לו עשרות כאלו !

העידכונים לסירטונים חדשים שלו מגיעים ישר לFB שלי .
לערוץ שלו ביוטיוב .
http://www.youtube.com/user/forrestfire101
GO VEGAN

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

The Last Exorcism

סרט שמצולם בסגנון קלוברפילד אבל לא שונה בהרבה מהסרט the exorcism of emily rose/.

כומר שמוערץ בעיירה מסויימת מודה שרוב גירוש השדים שהוא עשה היו סוג של רמאות. הוא מגיע עם צוות צילום לעיירה נידחת בארה"ב כדי לגרש שדים בפעם האחרונה בחייו מילדה שאביה טוען שהיא נשלטת ע"י שד.

6.8\10

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

למה דווקא 6.8 ולא 6.7 או 6.9?
לי נראה שמספיקה רזולוציה של 1, אם ממש מתעקשים אז אפשר 0.5...
:)

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

אני תמיד משתדל לעגל. הפעם לא יצא. 6.9 זה קרוב מידי ל 7 אבל 6.7 בהחלט גם מתקבל על הדעת :-)

חזור אל “סרטים וטלויזיה”