מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
קומדיה חביבה על בחור שמחפש Best Man לחתונה שלו כי פתאום התברר לו שאין לו ממש חברים ובארה"ב אם אין לך Best Man אתה כמעט מנוע מלהתחתן.
ואז מתחיל המצוד אחרי החבר הטוב שיוכל למלא את התפקיד הנכסף
הסרט מתחיל חלש והאצבע רפרפה על כפתור ה FF אבל לא לחצה ולאט לאט הסרט תופס מתחיל לעניין ואפילו מצחיק
ראינו את הסרט קבוצה של 8 גברים עם היו צחקוקים ולעיתים אפילו פרצי צחוק. כך שאפשר לומר שכולם נהנו
שווה ביותר להעביר ערב קליל
7/10
ואז מתחיל המצוד אחרי החבר הטוב שיוכל למלא את התפקיד הנכסף
הסרט מתחיל חלש והאצבע רפרפה על כפתור ה FF אבל לא לחצה ולאט לאט הסרט תופס מתחיל לעניין ואפילו מצחיק
ראינו את הסרט קבוצה של 8 גברים עם היו צחקוקים ולעיתים אפילו פרצי צחוק. כך שאפשר לומר שכולם נהנו
שווה ביותר להעביר ערב קליל
7/10
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
The Rite
כומר צעיר שסיים את לימודיו מגיע לאיטליה לעבור הכשרה ע"י כומר מתמחה (אנטוני הופקינס)כיצד לבצע גירוש שדים.
7/10
כומר צעיר שסיים את לימודיו מגיע לאיטליה לעבור הכשרה ע"י כומר מתמחה (אנטוני הופקינס)כיצד לבצע גירוש שדים.
7/10
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
צריך בזה התמחות מיוחדת? אז זו הסיבה למה זה לא הולך לי אף פעם!
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
Perfect Creature
במציאות חלופית הערפדים שולטים בניו זילנד. הכנסיה היא אוסף של ערפדים שבמשך 300 שנה מגינים על האנושות החלשה וניזונים ממנה מבלי לרצוח.
מי שהצליח לעבור את השורה הקודמת וממשיך לקרוא הוא:
א. חובב סרטי ערפדים
ב. חובב b-movies
ג. לא זיו...
ד. כל התשובות
יש בסרט ערפד ששובר שורות ומתחיל לרצוח בני אדם. בעצם בגלל מחלה שהוא מפיץ. נערך מצוד אחריו והסוף צפוי. מעבר לזה אין הרבה בסרט. פילוסופיה ערפדית בלי הרבה אקשן או מתח.
4/10
במציאות חלופית הערפדים שולטים בניו זילנד. הכנסיה היא אוסף של ערפדים שבמשך 300 שנה מגינים על האנושות החלשה וניזונים ממנה מבלי לרצוח.
מי שהצליח לעבור את השורה הקודמת וממשיך לקרוא הוא:
א. חובב סרטי ערפדים
ב. חובב b-movies
ג. לא זיו...
ד. כל התשובות
יש בסרט ערפד ששובר שורות ומתחיל לרצוח בני אדם. בעצם בגלל מחלה שהוא מפיץ. נערך מצוד אחריו והסוף צפוי. מעבר לזה אין הרבה בסרט. פילוסופיה ערפדית בלי הרבה אקשן או מתח.
4/10
נערך לאחרונה על ידי OferL ב 29/04/2011 14:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
Enjoy the Silence
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
זיו דווקא לא חובב ערפדים...
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
זיו חובב זומבים....
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
זיו כחובב זומבים מה דעתך על REC? (האם שמעת על הסרט הספרדי הנפלא הזה?)
- OferL
-
- חבר מביא חבר

תיקנתי
אבל עכשיו אין בזה היגיון...
אבל עכשיו אין בזה היגיון...
Enjoy the Silence
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
רק תיקונון קטן, בניסוי של מילגרם לא דובר רק על הסיטואציה, אלא על כוח הסמכות. שיחזרו את הניסוי בצרפת בשנת 2002, שם הובטח לאדם שחובר לאלקטרודות שיקבל מיליון יורו ולמשתתפים סכום אחר כלשהו. הסמכות הייתה בידי המנחה שפשוט ביקשה מהמשתתפים לא לעצור ושהאדם שחוטף את השוק החשמלי עושה את זה מבחירה (ברקע הוא צורח שישחררו אותו, הוא רוצה לצאת וכו') התוצאות היו זהות!tnt424 כתב:הייתי שמח להמשיך בקו הדיון הזה אבל אני חושב שזה ירגיז לא מעט חברים בפורום שרוצים לשמור על השרשור הזה כביקורת סרטים ולא כדיון פסיכולוגי מעמיק, אבל אני חולק עליך בייחוד על ההתבטאויות ("נורמטיבים") ישנם הרבה ניסויים בתחום שמראים שאנשים לא מוציאים דחף מודחק כאלים אלא פשוט נגררים לזה מכוח הסיטואציה (שאגב כך קורט לוין מומחה בתחום מכנה זאת), מלבד זאת אתם יכולים לבדוק ולקרוא קצת ולהבין על זה - ניסוי הכלא בוצע על ידי פיליפ זימברדו (עשו חיפוש בגוגל ואפילו תשמעו אותו מספר על כך) , או אפילו הניסוי המפורסם של סטנלי מילגרם שביקש מנבדקים לחשמל נבדק אחר (שחקן בניסוי) ברמות שוק חשמלי העולות בהדרגה - תוצאות הניסוי היו ש - 65% מהנבדקים נתנו לשחקן שוק חשמלי של 450 וואט שהיה רשום עליו קטלני!!! (כמובן שלא ניתן לו שום שוק באמת אלא הוא רק צעק ושיחק אותה) כלומר יש הרבה השפעה לכוח הסיטואציה מעבר לגורמים אישיים.truejoker כתב:אם אתה לא עובד על המידות שלך , אזי אם ניתנת לך היכולת להוציא את השדים שלך , אתה תוציא אותם.liorreem כתב:האם המשמעות היא שאופיינו מושפע בצורה דרמטית מהתפקיד שניתן לנו?
או שאולי התפקיד מאפשר לאלמנטים מסויימים באופיינו להתפרץ ולאחרים להדחק?...
אני זוכר שכשהייתי נער , הייתי מטרה להצקות בכיתה , ולמדתי מהר מאוד שאם אני רוצה להפסיק את זה אני צריך להכות יותר חזק ממה שהם יכולים להרשות לעצמם , אחר כך זה היגיע למצב כזה שם אני רואה "אדום" , אין לי אלוקים . פעם כמעט הרגתי מישהו במכות ואז התחלתי לעבוד על האדום שלי . כך שהיום זה מבוקר מאוד (ובד"כ אני לא מגיע לשם ) , אבל עדיין אם אני אתקל בחבורת בריונים , אני פשוט אתן לזה לצאת החוצה (וזה מפחיד עד כדי כך שאני אף פעם לא ממש צריך להשתמש בזה , הם יותר מידי פחדנים )
למעשה אני שומר את זה בדיוק בגלל העובדה שחבורות בריונים הם פחדנים וזה מונע מצבים כאלו מלהדרדר .
אבל זה נקרא עבודה עצמית , אדם שלא עובד על החלקים הגרועים שלו , יוציא אותם אם הוא יקבל לגיטימציה ע"י התפקיד/סמכות/או כול דבר אחר . זו הסיבה שלעיתים שוטרים הם בריונים כמו הפושעים, וזו הסיבה שאם יש מלחמות , אנשים אעלק נורמאטיביים , נעשים רצחניים .
ד"א יצא לי לא מזמן להתווכח עם חבורת שמאלנים יפי נפש , כשהם באיזור שבו יש להם יתרון , פתאום כול יפיות הנפש שלהם נעלמת ומה שנשאר זה הבריון , וזה לא משנה מה המעמד שלהם בחוץ . ושלא יובן שזה פוליטי , נתתי את הדוגמה כי הם מתגאים בהיותם כאלו שנותנים אפשרות לכול אחד , ועדיין במבחן הם בדיוק כמו כול הבני אדם...
אני שוב מתנצל כלפי כל חברי הפורום שזה לא רלוונטי לשרשור וזה לא מעניין אותם....
חזרה לסרטים
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73432
- שם מלא: ערן
Hobo With A Shotgun
אני אחסוך מכם תמצות של עלילת הסרט מכיוון ששם הסרט בעצם אומר הכל. סרט טראש סוג ג' לחובבי GORE נטו ללא שום דבר מעבר. לדעתי - לא מומלץ, אני וויתרתי אחרי 20 דקות.
4/10
אני אחסוך מכם תמצות של עלילת הסרט מכיוון ששם הסרט בעצם אומר הכל. סרט טראש סוג ג' לחובבי GORE נטו ללא שום דבר מעבר. לדעתי - לא מומלץ, אני וויתרתי אחרי 20 דקות.
4/10
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
דובר כבר רבות על הסרט הזה כאן בפורום וגם על התואם האמריקאי שלו quarantine.blknom1 כתב:זיו כחובב זומבים מה דעתך על REC? (האם שמעת על הסרט הספרדי הנפלא הזה?)...
חפש ותמצא לא מעט דעות של לא מעט חברים כולל זיו.
ד"א, לפחות ל REC יצא כבר חלק שני.
- blknom1
-
- חבר ותיק

ידוע. תודה בכל זאת. אמנם החלק השני נופל מהראשון אך עדיין לא רע בכללkingikra כתב:דובר כבר רבות על הסרט הזה כאן בפורום וגם על התואם האמריקאי שלו quarantine.blknom1 כתב:זיו כחובב זומבים מה דעתך על REC? (האם שמעת על הסרט הספרדי הנפלא הזה?)...
ד"א, לפחות ל REC יצא כבר חלק שני....
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
REC מעולה. אהבתי גם את הגרסה האמריקאית.kingikra כתב:דובר כבר רבות על הסרט הזה כאן בפורום וגם על התואם האמריקאי שלו quarantine.blknom1 כתב:זיו כחובב זומבים מה דעתך על REC? (האם שמעת על הסרט הספרדי הנפלא הזה?)...
לגבי הההמשכון רוב הביקורות לא טובות אז ויתרתי.
- OferL
-
- חבר מביא חבר

Fair Game
מבט מעניין לצד של החיים האמיתיים של סוכנת סמוייה. חיים ללא זוהר 007. ללא קרבות אקדחים, רובים ומכות 24. פשוט עבודת מודיעין שמקשה על חיי המשפחה וכמעט הורסת אותה כאשר הכיסוי שלה נחשף בגלל עניין פוליטי... היציאה למלחמה בעירק. משחק טוב של שון פן ונעמי ווטס.
מבוסס כנראה על סיפור אמיתי. בדקות האחרונות מראים את מי שהיתה כנראה הסוכנת האמיתית מספרת את הסיפור שלה לועדת סנאט.
המקרה הראשון בהיסטוריה שבו הדמות האמיתית נראית יותר טוב מהכוכבת ההוליוודית שנבחרה לגלם אותה...
7.8
מבט מעניין לצד של החיים האמיתיים של סוכנת סמוייה. חיים ללא זוהר 007. ללא קרבות אקדחים, רובים ומכות 24. פשוט עבודת מודיעין שמקשה על חיי המשפחה וכמעט הורסת אותה כאשר הכיסוי שלה נחשף בגלל עניין פוליטי... היציאה למלחמה בעירק. משחק טוב של שון פן ונעמי ווטס.
מבוסס כנראה על סיפור אמיתי. בדקות האחרונות מראים את מי שהיתה כנראה הסוכנת האמיתית מספרת את הסיפור שלה לועדת סנאט.
המקרה הראשון בהיסטוריה שבו הדמות האמיתית נראית יותר טוב מהכוכבת ההוליוודית שנבחרה לגלם אותה...
7.8
Enjoy the Silence
- OferL
-
- חבר מביא חבר

Shaolin
אמל"ח סיני.
שחקנים מוכרים פחות או יותר. מלחמה בין גנרלים על שליטה בעיר. מביאה אחד מהם למצוא מפלט במנזר המפורסם. שם מתחיל סיפור רובין הוד בגירסה סינית.
כמובן שיש כאן הרבה ענייני זן ומכות. שהרי מה מביא לשלווה עילאית יותר מפיצוץ הפרצוף של מישהו אחר.
אין מספיק קרבות. אבל אלו שישנם מבוצעים בצורה יפה ואפילו מקורית מדי פעם.
49 דקות לתוך הסרט מופיע פתאום לא אחר מג'קי צ'אן ירום הודו. תפקיד משני ביותר כ...טבח שלא יודע להילחם. (אולי ג'קי הוא מעריץ של סטיבן סיגל...) כמובן בהמשך הטבח מפליא מכותיו ברעים ומוביל את עמו לגאולה.
7.5 לז'אנר.
אמל"ח סיני.
שחקנים מוכרים פחות או יותר. מלחמה בין גנרלים על שליטה בעיר. מביאה אחד מהם למצוא מפלט במנזר המפורסם. שם מתחיל סיפור רובין הוד בגירסה סינית.
כמובן שיש כאן הרבה ענייני זן ומכות. שהרי מה מביא לשלווה עילאית יותר מפיצוץ הפרצוף של מישהו אחר.
אין מספיק קרבות. אבל אלו שישנם מבוצעים בצורה יפה ואפילו מקורית מדי פעם.
49 דקות לתוך הסרט מופיע פתאום לא אחר מג'קי צ'אן ירום הודו. תפקיד משני ביותר כ...טבח שלא יודע להילחם. (אולי ג'קי הוא מעריץ של סטיבן סיגל...) כמובן בהמשך הטבח מפליא מכותיו ברעים ומוביל את עמו לגאולה.
7.5 לז'אנר.
Enjoy the Silence
- blknom1
-
- חבר ותיק

חבל. הסרט השני אמנם נופל מהראשון ( שפשוט היה סרט מופלא לז׳אנר מסוג זה) אבל עדיין הסרט השני הרבה יותר טוב מסרטי אימה רבים אחרים הקיימים כיום.mulder כתב:REC מעולה. אהבתי גם את הגרסה האמריקאית.kingikra כתב:דובר כבר רבות על הסרט הזה כאן בפורום וגם על התואם האמריקאי שלו quarantine.blknom1 כתב:זיו כחובב זומבים מה דעתך על REC? (האם שמעת על הסרט הספרדי הנפלא הזה?)...
לגבי הההמשכון רוב הביקורות לא טובות אז ויתרתי....
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46476
No Strings Attached
זוג ידידים מחליטים להיות יזיזים בלבד, כמובן שרגשות נכנסים בדרך.
עם נטלי פורטמן ואשטון קוצ'ר.
ה- Chick Flick השבועי שלי לטובת שלום בית. לראות רק אם האישה מנדנדנת שתראו סרט שגם היא תאהב. אם אתם ללא האישה, דלגו הלאה.
פסקול DTS-HD Master Audio, אבל מי שם לב לזה בסרט ברברת שכזה?
4/10
ה- Chick Flick השבועי שלי לטובת שלום בית. לראות רק אם האישה מנדנדנת שתראו סרט שגם היא תאהב. אם אתם ללא האישה, דלגו הלאה.
4/10
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73432
- שם מלא: ערן
Shaolin
אחד מסירטי הקונג פו היותר טובים שיצא לי לראות בשנים האחרונות. עלילה סבירה ביותר ביחס לז'אנר, משחק יותר מסביר של רב השחקנים וכמובן שאי אפשר בלי קטעי קרבות מבוימים היטב, ולמרות שאין מהם בכמות שהייתי רוצה לראות, יש לא מעט ואלו עשויים היטב.
כפי שציינו לפני, ג'קי צ'אן (שגילו כבר ניכר עליו) משחק בתפקיד משנה כטבח ש"לא יודע קונג פו", אך אל דאגה, בסוף כמובן יפליא את מכותיו ברעים.
אפילו האישה נהנתה.
8.5/10
אחד מסירטי הקונג פו היותר טובים שיצא לי לראות בשנים האחרונות. עלילה סבירה ביותר ביחס לז'אנר, משחק יותר מסביר של רב השחקנים וכמובן שאי אפשר בלי קטעי קרבות מבוימים היטב, ולמרות שאין מהם בכמות שהייתי רוצה לראות, יש לא מעט ואלו עשויים היטב.
כפי שציינו לפני, ג'קי צ'אן (שגילו כבר ניכר עליו) משחק בתפקיד משנה כטבח ש"לא יודע קונג פו", אך אל דאגה, בסוף כמובן יפליא את מכותיו ברעים.
אפילו האישה נהנתה.
8.5/10
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
אשטון קוצ'ר די מוכשר ויכול להיות שחקן לא רע כשיש סביבו תמיכה של שחקנים טובים ותסריט מוצלח ("אפקט הפרפר") אבל רוב הסרטים שלו דפוקים והוא גם לא ממש מבריק בהם לדעתי.ziv_r כתב:No Strings Attached
4/10...
- עופר_צפריר
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
איזה קטע
בדיוק עכשיו סיימתי לראות את הסרט ומצטרף לדעתךHuber כתב:Shaolin
אפילו האישה נהנתה.
8.5/10...
סרט קונג-פו עשוי כהלכה. מומלץ.