Staunton Hill
בשנות ה- 60', ארבעה צעירים בטיול מוצאים מחסה בחווה מבודדת לאחר שהרכב עליו תפסו טרמפ התקלקל. הם זוכים לקבלת פנים חמימה מהמארחים, אך להם תוכניות אחרות עבור המבקרים הבלתי צפויים.
לסרט הזה יש כמעט את כל המרכיבים על מנת להיות שובר קופות הסטרי בז'אנר ולהיות סרט קאלט. למי שלא מכיר, עולם סרטי האימה מהסוג המשובח מושתת על שמונה יסודות ברזל, הנה הם לפניכם:
1. התרחשות בחווה מבודדת, עם כל האביזרים הנלווים והנפוצים במקומות כאלו, כולל כלי עבודה.
2. סבתא זקנה ומקומטת בכסא גלגלים ישן.
3. בן צעיר ומגודל אשר פניו מרוטשות ולוקה בבעיה נפשית.
4. צעירים שטופי הורמונים שאיבדו את הדרך ורק מחפשים מקום להניח את ראשם בבטחה.
5. תחנת דלק משת"פית.
6. בימוי של אחד ממשפחת Romero. במקרה שלפנינו אנחנו זוכים להנות מכשרונו של G. Cameron Romero ולפי שם המשפחה כבר הבנתם שהוא הבן של George A. Romero האגדי.
7.
Kathy Lamkin.
8. הרבעת צעירות מזדמנות עבור הרחבת המשפחה המאושרת - סעיף זה לא נכלל בסרט וייתכן שהוא ההסבר לשורות הבאות.
אז עם מרכיבי יסוד כאלו טובים, איך אפשר לשגות? זה גם מה שאני חשבתי, עד שראיתי את הסרט. אפילו פעם אחת בסרט לא קפצתי בבהלה וזה לא מכיוון שיש לי עצבי ברזל בגלל קורות החיים שלי בתחום, אלא מכיוון שהסרט לא מנסה אפילו להקפיץ את צופיו. אימה? הצחקתם אותי, זה מותחן לילדים שנשארו שנתיים בגן חובה.
הסרט מכיל יותר מידי סצנות לא קשורות, אם זה אחת הבחורות אשר תופסת את הבן הסורר משחק עם עצמו או עובד תחנת הדלק הטיפש, סצנות שלא תורמות מאומה. גם כשהצעירים מבינים שהמקומיים רק רוצים לשחק ברופא וחולה, משום מה הם לא בורחים או נלחמים, סתם הולכים לטיול במרחבי הדשא בחווה. תוסיפו על הכל איכות וידאו של DVD ביום בינוני ופסקול שאם לא היה מדליק את נורית ה- DTS-HD Master Audio ברסיבר הייתי בטוח שהוא סטריאו, וקיבלתם סרט שאתם חייבים, אבל חייבים לא לראות.
2/10