מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

ziv_r כתב:The Mechanic
מתנקש עלית מקבל נקיפות מצפון ומלמד את הבן של קורבנו האחרון את סודות המקצוע.
עם ג'יסון סטטם.

מי יכול על סטטם? אף אחד. כמו בכל סרט אחר בו הוא משתתף, גם כאן הוא בתפקיד שנמצא מהצד הלא נכון של החוק ובעל כישורים סופר מקצועיים אשר מפילים את כל מי שעומד מולו. עלילת הסרט דומה קצת ל- Bangkok Dangerous, אך עם הרבה יותר כוחות על מצד סטטם, תורידו מקומית שמתאהבים בה וקצת יותר סצנות פעולה טובות.
פסקול DTS-HD Master Audio ללא רבב.
7/10ל
...
ללא ספק סאונד פצצות

כל יריה מורגשת אצלי ישירות בבטן פשוט תענוג :)

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46462

שליחה

אין ספק שסאבוופר הוא הרמקול החשוב ביותר.
2 סאבים אפילו טוב יותר.

ORAGPU
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 765

The Troll Hunter - Trolljegeren - סרט נוורבגי

שליחה

קבוצת סטודנטים מנורבגיה עושה עבודה מטעם האוניברסיטה וחוקרת סדרת מקרי הרג מסתוריים של דובים, הם מתחילים לעקוב אחר צייד מסתורי וחושדים שהוא זה האחראי על הצייד הלא חוקי ,אבל אט אט הם לומדים שהוא בעצם צייד טרולים.

כצפוי לסרט סטודנטים - הצילום יכול לעצבן במקצת ( טיפה מטושטש , זעזועי מצלמה וכו').
גם השפה הנוורבגית די מעצבנת.

אבל אני נהנתי , ובשלב מסויים אפילו נכנסתי כל כך עמוק לסרט שאתה ממש מתחיל להאמין שזה
סרט אמיתי המתעד צייד טרולים בנוורבגיה

ולאלה שתוהים - רואים לא מעט טרולים לסוגיהם...

ציון שלי 8 מתוך 10.

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629

שליחה

Animal Kingdom

נער צעיר שאימו מתה ממנת יתר נאלץ לעבור לגור אצל סבתו (שמשחקת מרשעת ממש טוב), אלא שבמקום לקבל תמיכה מהמשפחה שנותרה לו הוא מוצא את עצמו נוטל חלק בפעילותם העבריינית.
הסרט אמנם די חד גוני, אך הוא הצליח לרתק אותי למרקע לכל אורכו.

8/10

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

Re: The Troll Hunter - Trolljegeren - סרט נוורבגי

שליחה

ORAGPU כתב:קבוצת סטודנטים מנורבגיה עושה עבודה מטעם האוניברסיטה וחוקרת סדרת מקרי הרג מסתוריים של דובים, הם מתחילים לעקוב אחר צייד מסתורי וחושדים שהוא זה האחראי על הצייד הלא חוקי ,אבל אט אט הם לומדים שהוא בעצם צייד טרולים.

כצפוי לסרט סטודנטים - הצילום יכול לעצבן במקצת ( טיפה מטושטש , זעזועי מצלמה וכו').
גם השפה הנוורבגית די מעצבנת.

אבל אני נהנתי , ובשלב מסויים אפילו נכנסתי כל כך עמוק לסרט שאתה ממש מתחיל להאמין שזה
סרט אמיתי המתעד צייד טרולים בנוורבגיה

ולאלה שתוהים - רואים לא מעט טרולים לסוגיהם...

ציון שלי 8 מתוך 10.
...
ראית עם התרגום באנגלית?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

ואם הוא יגיד שהוא ראה את הסרט ללא כתוביות בכלל בזכות אבותיו הויקינגים?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

:lol:

אז שיבושם לו

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880

Re: The Troll Hunter - Trolljegeren - סרט נוורבגי

שליחה

kingikra כתב:["]ראית עם התרגום באנגלית?
...
הגירסא שיש מתאימה לרוב הגרסאות שיש כולל HD

לגבי הסרט עצמו? נו טוב זה עניין של טעם...
נערך לאחרונה על ידי עופר_צפריר ב 25/04/2011 18:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
:קפה:

manola
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1433

שליחה

יש תרגום בעברית לסרט צייד הטרולים, לידיעתכם

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046

שליחה

הצעקה 4

התגעגתם לסידני, גייל ודואי? הנה הם חוזרים בסרט הרביעי. והפעם בלאגן מתחיל כאשר סידני חוזרת לעיירה שלה בשביל לפרסם את הספר האוטוביוגרפי שלה על קורות אותו רוצח במסכת רוח הרפאים ובדיוק במקרה מסע רציחות דומה מתחיל מחדש.
מככבים שוב נב קמפבל, קורטני קוקס ודיוויד ארקט ואפשר גם לראות את הנערה מגיבורים (קלייר) וחדי העין אפילו יגלו נצר למשפחת קולקין בדמות האח הצעיר רורי.

אצלנו בבית המצב מעט הפוך מכרגיל, אשתי היא זו שאוהבת את האימה והגועל (המסור, הוסטל ודומיהם) ואני לא ממש, רק אם מדובר גם בעלילה ששווה לקפוץ בגללה.
שראיתי את הצעקה 4 חשבתי לעצמי שזה הולך להיות עוד סרט שנועד למקסם רווחים מסדרה גוועת, אבל אשתי רצתה וגם הופתעתי מהציונים הגבוהים שהסרט קיבל, בין היתר אפילו ציון מעל 8 ב-IMDB (בינתיים כבר ירד קצת). לצערי, התחושה אחרי הסרט היא שזה פחות או יותר כמו שחשבתי, עוד סדרת רציחות, עוד פעם ניחושים בעזרת אלימינציה (תרתי משמע) מי זה הרוצח ועוד פעם רוצח שלא החליף תלבושת כבר 10 שנים.

לסיכום -לחובבי הסדרה - 8/10 - הם יקבלו את מנת הדקירות, הצעקות והנערות היפות הנרצחות שקיבלנו בשאר הסרטים (וכנראה הם גם השתלטו בינתיים על IMDB...).
לשאר העולם - 6/10 - ולו רק בגלל שהסרט ישאיר אתכם חושבים, בעיסוק מתמטי-לוגי של מיהו הרוצח הפעם.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

sagi1261 כתב:מצודת ברסט ציון 10
...
מה עם איזה תקציר?

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629

שליחה

guyezra כתב:
sagi1261 כתב:מצודת ברסט ציון 10
...
מה עם איזה תקציר?
...
זה סרט על מצודת ברסט, מה לא ברור? :lol:

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

manola כתב:יש תרגום בעברית לסרט צייד הטרולים, לידיעתכם
...
בגלל זה שאלתי.
תודה על המידע

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

skyline

טוב, למרות האזהרות פה, החלטתי לצפות. קודם כמה שאלות:
1) הסרט הזה היה בקולנוע?
2) הוא לא היה אמור להיות סרט שובר קופות? אם כן, למה בחרו במאי, הפקה ושחקנים כאלה?

אני דווקא חושב שלסרט פוטנציאל לא רע בכלל. הוא פשוט נראה כאילו סטודנטים שנה א' עשו אותו.

4\10

gizzz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 740

שליחה

המכונאי
ראיתי ודי התאכזבתי , לא ציפיתי לאיזה סרט מטורף אבל הסרט הזה היה רדוד וצפוי ודי תלוש.
הסצינה הראשונה בסרט היתה הטובה מכולם , לאחר מכן הסרט מדרדר לתהום.
5\10

נאום המלך
סרט לא רע , לא יודע לגבי האוסקרים אבל סה"כ סרט זורם ,לא כבד מדי ומצולם טוב.
7.5\10

SECRETRAIT
סרט על סוס מרוץ הטוב בכל הזמנים , סיפור אמיתי שנעשה על ידי דיסני.
כמובן שכל הקיטש האמריקאי חייב להישפך פנימה בלי יותר מדי הצמדות לסיפור עצמו ולפרטים הנכונים אבל סה"כ נחמד.
7\10

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

שני סרטי דכאון

winter's bone - מעולה. מראה את ארה"ב האחרת.

rabitt's Hole - דכאוני ולא ממש תפס אותי
העם דורש..... כל מיני דברים

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן

שליחה

The.Brest.Fortress

סיפור ההתנגדות לפלישה הנאצית לברית המועצות במלחמת העולם השנייה, כפי שבאה לידי ביטוי בין ה-20 ל-30 ביוני 1941 במצודת ברסט שברוסיה הלבנה. במרכז העלילה מספר דמויות – מפקד אוגדת הארטילריה הממונעת ה-44 פיוטר גברילוב, הקומיסאר הפוליטי (היהודי) יפים פומין ומפקד מוצב החזית ה-9 אנדריי מיטרופאנוביץ' קיז'באטוב. בנוסף מובא סיפור אהבתם של סשה אקימוב בן ה-15 לאניה היפהפיה, כשהמאורעות האלימים חודרים ומפרים את השלווה הרומנטית. פטריוטיות סובייטית מאת הבמאי אלכסנדר קוט.

סרט מלחמה מעולה, מרבית השחקנים מצליחים להפיך חיים בדמויות ולגרום לצופה להתחבר לדמות אותם הם מגלמים. למרות שקצת יותר קשה להתחבר לסרט בשפה שלא מבינים (למרות התרגום) עדיין נהניתי מאוד מהסרט הנ"ל.

מומלץ בחום לחובבי סרטי מלחמה.

8/01

pargit
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1013

שליחה

הצרעה הירוקה
ישר כשראיתי מי השחקן הראשי ידעתי שהולך להיות סרט מפגר. וכך היה. בן של בעל עיתון עשיר שאביו נפתר הופך להיות גיבור על, או שלא.
אקשן מטופש סרט ילדותי כמו התפקיד הראשי.
4/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46462

שליחה

Staunton Hill
בשנות ה- 60', ארבעה צעירים בטיול מוצאים מחסה בחווה מבודדת לאחר שהרכב עליו תפסו טרמפ התקלקל. הם זוכים לקבלת פנים חמימה מהמארחים, אך להם תוכניות אחרות עבור המבקרים הבלתי צפויים.

לסרט הזה יש כמעט את כל המרכיבים על מנת להיות שובר קופות הסטרי בז'אנר ולהיות סרט קאלט. למי שלא מכיר, עולם סרטי האימה מהסוג המשובח מושתת על שמונה יסודות ברזל, הנה הם לפניכם:
1. התרחשות בחווה מבודדת, עם כל האביזרים הנלווים והנפוצים במקומות כאלו, כולל כלי עבודה.
2. סבתא זקנה ומקומטת בכסא גלגלים ישן.
3. בן צעיר ומגודל אשר פניו מרוטשות ולוקה בבעיה נפשית.
4. צעירים שטופי הורמונים שאיבדו את הדרך ורק מחפשים מקום להניח את ראשם בבטחה.
5. תחנת דלק משת"פית.
6. בימוי של אחד ממשפחת Romero. במקרה שלפנינו אנחנו זוכים להנות מכשרונו של G. Cameron Romero ולפי שם המשפחה כבר הבנתם שהוא הבן של George A. Romero האגדי.
7. Kathy Lamkin.
8. הרבעת צעירות מזדמנות עבור הרחבת המשפחה המאושרת - סעיף זה לא נכלל בסרט וייתכן שהוא ההסבר לשורות הבאות.

אז עם מרכיבי יסוד כאלו טובים, איך אפשר לשגות? זה גם מה שאני חשבתי, עד שראיתי את הסרט. אפילו פעם אחת בסרט לא קפצתי בבהלה וזה לא מכיוון שיש לי עצבי ברזל בגלל קורות החיים שלי בתחום, אלא מכיוון שהסרט לא מנסה אפילו להקפיץ את צופיו. אימה? הצחקתם אותי, זה מותחן לילדים שנשארו שנתיים בגן חובה.
הסרט מכיל יותר מידי סצנות לא קשורות, אם זה אחת הבחורות אשר תופסת את הבן הסורר משחק עם עצמו או עובד תחנת הדלק הטיפש, סצנות שלא תורמות מאומה. גם כשהצעירים מבינים שהמקומיים רק רוצים לשחק ברופא וחולה, משום מה הם לא בורחים או נלחמים, סתם הולכים לטיול במרחבי הדשא בחווה. תוסיפו על הכל איכות וידאו של DVD ביום בינוני ופסקול שאם לא היה מדליק את נורית ה- DTS-HD Master Audio ברסיבר הייתי בטוח שהוא סטריאו, וקיבלתם סרט שאתם חייבים, אבל חייבים לא לראות.
2/10

liranh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 147

Naked Nuns with Guns

שליחה

למי שאוהב לראות סרטים אבל לא באמת מסתכל ולחסרי ריכוז

"נזירות עירומות עם רובים" חשוב ב- HD

חזור אל “סרטים וטלויזיה”