השרשור הרישמי: נתב HUAWEI AX3 Wi-Fi 6
Re:
זה בדיוק מה שאמרתי. בעבר הוא אכן מכר את הגלובאלי (ואלו REVIEWS מהעבר) ועכשיו שולח את הברזילאי.30/01/2021 14:22ziv_r כתב: החבר @Fish72 כבר העלה בהודעה קודמת תמונות של ספק הכח שם רואים שהזרם 1A, כלומר לנתב 2 מגברים ולא 4 כמו בגרסה הסינית אותה אנחנו ממליצים לקנות....
אעדכן ברגע שאקבל לגבי הספק כח.
לדעתי זה שילוב מנצח ובגלל זה קניתי ממנו.
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
Re: השרשור הרישמי: נתב HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6
הגיעו שתי יחידות - התקנה פשוטה בעזרת translate בטלפון שמכוון למסך המחשב. חמש דקות, והיה אינטרנט. מדדתי 410 מגה באייפון.
את היחידה השניה הגדרתי כ-mesh לפי ההוראות כאן בשירשור. חמש דקות ולחיצה אחת, והעסק עובד.
בינתיים, מהבדיקה הקצרה שעשיתי, כאשר מיקמתי את היחידה השניה בקומה מעל, כשביניהן תקרת בטון ומדרגות ברזל עם מעקה מברזל - שיוצר מעין חצי כלוב פאראדיי - היחידה השניה נתנה 50 מגה.
לא היה לי זמן לשחק עם מיקומים, אבל אני מקווה שאצליח לקבל מספרים טובים יותר.
את היחידה השניה הגדרתי כ-mesh לפי ההוראות כאן בשירשור. חמש דקות ולחיצה אחת, והעסק עובד.
בינתיים, מהבדיקה הקצרה שעשיתי, כאשר מיקמתי את היחידה השניה בקומה מעל, כשביניהן תקרת בטון ומדרגות ברזל עם מעקה מברזל - שיוצר מעין חצי כלוב פאראדיי - היחידה השניה נתנה 50 מגה.
לא היה לי זמן לשחק עם מיקומים, אבל אני מקווה שאצליח לקבל מספרים טובים יותר.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
היחידות לא מחוברות ביניהן קווית?01/02/2021 22:08kalinium כתב: הגיעו שתי יחידות - התקנה פשוטה בעזרת translate בטלפון שמכוון למסך המחשב. חמש דקות, והיה אינטרנט. מדדתי 410 מגה באייפון.
לא היה לי זמן לשחק עם מיקומים, אבל אני מקווה שאצליח לקבל מספרים טובים יותר....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
לא... נראה לי שכל הקטע של mesh הוא לכסות את כל הבית תוך כדי תקשורת של ראוטר אחד עם השני. אחרת אתה פשוט יכול לשים רצף של access points עצמאיות.
אגב, כן ניסיתי לחבר את היחידה המשנית לחיבור בקיר שיש בקומה מעל, וגם לא קיבלתי מהירות גבוהה. אבל שוב, עדיין לא הספקתי לבדוק את זה לעומק
אגב, כן ניסיתי לחבר את היחידה המשנית לחיבור בקיר שיש בקומה מעל, וגם לא קיבלתי מהירות גבוהה. אבל שוב, עדיין לא הספקתי לבדוק את זה לעומק
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46357
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
אותה מהירות שאתה מקבל ביחידה הראשית, אתה צריך לקבל גם ביחידה המשנית (הלווין) אם היא מחוברת בצורה קוית.
אם הלווין מחוברת אלחוטית, אז מהירות החיבור תלויה בכמות ההפרעות והמרחק בין היחידות כפי שאתה יכול כבר להבין.
אם הלווין מחוברת אלחוטית, אז מהירות החיבור תלויה בכמות ההפרעות והמרחק בין היחידות כפי שאתה יכול כבר להבין.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
בדיוק. במערכת MESH אופטימלית מחברים את כל היחידות ביניהן בצורה קווית.02/02/2021 7:48ziv_r כתב: אותה מהירות שאתה מקבל ביחידה הראשית, אתה צריך לקבל גם ביחידה המשנית (הלווין) אם היא מחוברת בצורה קוית.
אם הלווין מחוברת אלחוטית, אז מהירות החיבור תלויה בכמות ההפרעות והמרחק בין היחידות כפי שאתה יכול כבר להבין....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אגב, בשביל לעשות בניהם מאש קווי, היחידות צריכות להיות מחוברות עם כבל ישיר או מספיק שהמאש יהיה מחובר לרשת הביתית?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Nba,
יחידת הלווין צריכה להיות מחוברת ל- Switch או לאחד ממחברי ה- LAN ביחידה הראשית.
יחידת הלווין צריכה להיות מחוברת ל- Switch או לאחד ממחברי ה- LAN ביחידה הראשית.
- esaly
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2003
- שם מלא: esaly
- נתן תודות: 328 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
היי חברים, קיבלתי זוג AX3 PRO - חיברתי אחד בסלון שעובד, הגדרתי את הרשת וכו' - נראה טוב.
לגבי השני - מיקמתי אותו בממ"ד בחיבור קווי.
האם אני צריך להגדיר אותו כMESH ידנית או שזה מתבצע אוטומטית?
לגבי השני - מיקמתי אותו בממ"ד בחיבור קווי.
האם אני צריך להגדיר אותו כMESH ידנית או שזה מתבצע אוטומטית?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הוראות עבור הגדרת Mesh:
viewtopic.php?p=3109137#p3109137
viewtopic.php?p=3109137#p3109137
- esaly
-
- חבר ותיק

תודה זיו, אתה בטוח שזה לא עובד אוטומטית?...
אני יושב בממ"ד ומקבל קצב מעולה אלחוטית.
נראה שההגדרות ששלחת זה בחיבור אלחוטי בין שני המכשירים - אצלי מחובר עם כבל.
אם ה MESH הוא קווי, כל שצריך הוא לקחת את היחידה השניה החדשה, או אחרי שהוחזרה להגדרות היצרן - ולחבר את פורט הWAN שלה אל פורט LAN של היחידה הראשית.
כמובן שניתן לחבר דרך סוויץ. לאחר מספר דקות האור ביחידה המשנית יתחלף מאדום לירוק וה MESH יעבוד.
זה פחות או יותר ציטוט מהזכרון מהמדריך הרשמי שמגיע עם היחידה.
עבד לי עם שתי יחידות, על מנת ליצור mesh שלוש.
חשוב לציין שאחת היחידות חייבת להיות הראוטר שלכם. זה אומר שראוטר-מודם - חובה להעבירו למוד של bridge.
כמובן שניתן לחבר דרך סוויץ. לאחר מספר דקות האור ביחידה המשנית יתחלף מאדום לירוק וה MESH יעבוד.
חשוב לציין שאחת היחידות חייבת להיות הראוטר שלכם. זה אומר שראוטר-מודם - חובה להעבירו למוד של bridge.
- esaly
-
- חבר ותיק

תודה ניר, אכן היחידה המשנית דולקת על ירוק (גם הראשית אגב)02/02/2021 15:52nir11 כתב: אם ה MESH הוא קווי, כל שצריך הוא לקחת את היחידה השניה החדשה, או אחרי שהוחזרה להגדרות היצרן - ולחבר את פורט הWAN שלה אל פורט LAN של היחידה הראשית.
חשוב לציין שאחת היחידות חייבת להיות הראוטר שלכם. זה אומר שראוטר-מודם - חובה להעבירו למוד של bridge....
אגב, ביצעתי את ההגדרות עם תרגום ממצלמה משום שהתרגום לא עובד לי בכרום.
מישהו יודע מה צריך לעשות כדי שיהיה תרגום בכרום? אין לי אפשרות של תרגום כשאני עומד על שורת הכתובת.
כפתור ימני על הדף ואז תרגום02/02/2021 15:57esaly כתב:תודה ניר, אכן היחידה המשנית דולקת על ירוק (גם הראשית אגב)02/02/2021 15:52nir11 כתב: אם ה MESH הוא קווי, כל שצריך הוא לקחת את היחידה השניה החדשה, או אחרי שהוחזרה להגדרות היצרן - ולחבר את פורט הWAN שלה אל פורט LAN של היחידה הראשית.
חשוב לציין שאחת היחידות חייבת להיות הראוטר שלכם. זה אומר שראוטר-מודם - חובה להעבירו למוד של bridge....
מישהו יודע מה צריך לעשות כדי שיהיה תרגום בכרום? אין לי אפשרות של תרגום כשאני עומד על שורת הכתובת....
רק בתנאי שיש אינטרנט במכשיר
- esaly
-
- חבר ותיק

עובד מעולה, תודה רבה!02/02/2021 16:05vic1234 כתב:כפתור ימני על הדף ואז תרגום02/02/2021 15:57esaly כתב:
תודה ניר, אכן היחידה המשנית דולקת על ירוק (גם הראשית אגב)
מישהו יודע מה צריך לעשות כדי שיהיה תרגום בכרום? אין לי אפשרות של תרגום כשאני עומד על שורת הכתובת....
רק בתנאי שיש אינטרנט במכשיר...
אני חייב לציין שהעיצוב של המכשיק מאוד אלגנטי. מאוד נוח שיש רק נורה אחד, בולטת.
אדומה? אין אינטרנט. ירוקה? יש. כמה נוח.
גם מימשק הניהול מעולה, ויש לו אפילו עברית!
גם מימשק הניהול מעולה, ויש לו אפילו עברית!
- esaly
-
- חבר ותיק

לגמרי...וביצועים נהדרים02/02/2021 18:33nir11 כתב: אני חייב לציין שהעיצוב של המכשיק מאוד אלגנטי. מאוד נוח שיש רק נורה אחד, בולטת.
גם מימשק הניהול מעולה, ויש לו אפילו עברית!...
ובנוסף מצאתי שקיבוע כתובת למכשיר לפי MAC מאד פשוטה - אפילו לא צריך לדעת את הMAC - יש רישומים אוטומטיים להכל.