·תודה. אבדוק בערב ואעדכן. אני עם UI בעברית מלאה אבל לא שמתי לב לשינוי משמעותי בהיבט הזה (כפי שציינת) ולכן תהיתי באיזה עדכון מדובר.arikbo1 כתב:@blknom1
·
g1107.
אם שלך יותר חדשה רק לא באנגלית תשלח לינק בבקשה....
מה דעתכם על Hisense 65" K700
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- tomernoy
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 724
הכי חשוב יש עידכון לצפייה ב4K דרך יו טיוב ???
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
@tomernoy
·
4K ביוטיוב יש כבר מזמן בעדכון של מאי.
·
4K ביוטיוב יש כבר מזמן בעדכון של מאי.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- tomernoy
-
- עוסק בתחום

טוב אני ינסה לא עידכנתי בכלל מיום הרכישה
- tomernoy
-
- עוסק בתחום

הסמל של עידכון התוכנה כבר תקוע לי יותר מ20 דקות, האם זה כל כך ארוך?
- tomernoy
-
- עוסק בתחום

העידכון דפק לי את המסך
- blknom1
-
- חבר ותיק

·מדובר באותה הגרסה.blknom1 כתב:·תודה. אבדוק בערב ואעדכן. אני עם UI בעברית מלאה אבל לא שמתי לב לשינוי משמעותי בהיבט הזה (כפי שציינת) ולכן תהיתי באיזה עדכון מדובר..........
- Adi123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 341
TV inputs
אהלן אנשים,
המסך שלי מחובר לאמזון אלקסה ולעוד מכשיר שנקרא harmony hub שהוא סוג של שלט אוניברסלי וביחד הם אמורים לעזור לי להפעיל את הטלוויזיה בצורה קולית. מה שכן, יש לי בעיה רצינית באיך שהinputs במסך מוגדרים (זה נקרא Dynamic inputs).
זה בעיקרון אומר שכל פעם שאני מחליף Input במסך, המיקום שלו משתנה וזה מקשה על הharmony לתקשר בצורה תקינה עם המסך כי כל פעם input מסוים נמצא במיקום אחר (אם אתם משתמשים בכמה inputs אתם יודעים על מה אני מדבר).
השאלה שלי היא - האם מישהו מכיר:
א. דרך לנטרל את הdynamic inputs האלו...? (דרך תפריט טכנאים או משהו דומה)
או
ב. דרך לחבר את כל מה שיש לי היום רק דרך הרסיבר ולהשתמש בעצם בinput אחד בלבד במסך? (מה שיפתור לי את הבעיה).
(נכון להיום אלו הinputs שיש לי: chromecast, idan plus, streamer)
תודה לעונים!
המסך שלי מחובר לאמזון אלקסה ולעוד מכשיר שנקרא harmony hub שהוא סוג של שלט אוניברסלי וביחד הם אמורים לעזור לי להפעיל את הטלוויזיה בצורה קולית. מה שכן, יש לי בעיה רצינית באיך שהinputs במסך מוגדרים (זה נקרא Dynamic inputs).
זה בעיקרון אומר שכל פעם שאני מחליף Input במסך, המיקום שלו משתנה וזה מקשה על הharmony לתקשר בצורה תקינה עם המסך כי כל פעם input מסוים נמצא במיקום אחר (אם אתם משתמשים בכמה inputs אתם יודעים על מה אני מדבר).
השאלה שלי היא - האם מישהו מכיר:
א. דרך לנטרל את הdynamic inputs האלו...? (דרך תפריט טכנאים או משהו דומה)
או
ב. דרך לחבר את כל מה שיש לי היום רק דרך הרסיבר ולהשתמש בעצם בinput אחד בלבד במסך? (מה שיפתור לי את הבעיה).
(נכון להיום אלו הinputs שיש לי: chromecast, idan plus, streamer)
תודה לעונים!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
אם יש לך רסיבר בעל כניסות HDMI אז מה הבעיה פשוט לקחת ולחבר הכל דרכו?
רק בנוגע לסטרימר, אם הוא תומך ב-HDR, אז צריך שגם הרסיבר וגם המסך יתמכו.
רק בנוגע לסטרימר, אם הוא תומך ב-HDR, אז צריך שגם הרסיבר וגם המסך יתמכו.
- Adi123
-
- חבר פעיל מאוד

·סבבה אבל מה אני עושה עם שידורים של עידן פלוס? אפשר גם אותם להעביר מהמסך לרסיבר?TheCoolest כתב:אם יש לך רסיבר בעל כניסות HDMI אז מה הבעיה פשוט לקחת ולחבר הכל דרכו?
רק בנוגע לסטרימר, אם הוא תומך ב-HDR, אז צריך שגם הרסיבר וגם המסך יתמכו....
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

@tomernoy
·
כי העדכון הזה לא מתאים למסך שלך.
·
כי העדכון הזה לא מתאים למסך שלך.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@Adi123
אם אתה מתכוון לעידן+ המובנה במסך, אז דרך כבל אופטי או חיבור ARC לרסיבר.
אם אתה מתכוון לעידן+ המובנה במסך, אז דרך כבל אופטי או חיבור ARC לרסיבר.
- Adi123
-
- חבר פעיל מאוד

·TheCoolest כתב:@Adi123
אם אתה מתכוון לעידן+ המובנה במסך, אז דרך כבל אופטי או חיבור ARC לרסיבר....
זו בדיוק הבעיה שלי..:./
מה שהמלצת זה דרך להעביר את האודיו לרסיבר..ככה זה מחובר כרגע ובתצורה הזו קיים INPUT נפרד שנקרא TV.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@Adi123
·
נכון, אין מה לעשות עם זה. אופציה נוספת, לקנות ממיר עידן+ חיצוני ולחבר אותו דרך הרסיבר.
·
נכון, אין מה לעשות עם זה. אופציה נוספת, לקנות ממיר עידן+ חיצוני ולחבר אותו דרך הרסיבר.
- Adi123
-
- חבר פעיל מאוד

בהחלט באסה.
אני חושב שאני צריך למצוא דרך לנטרל את הDynamic inputs במסך. חייבת להיות דרך כלשהי לעשות את זה.
במיוחד אחרי שראיתי את התגובה הרשמית של Hisense לעניין:
https://community.logitech.com/s/feed/0 ... 05jEYzLCAW
אני חושב שאני צריך למצוא דרך לנטרל את הDynamic inputs במסך. חייבת להיות דרך כלשהי לעשות את זה.
במיוחד אחרי שראיתי את התגובה הרשמית של Hisense לעניין:
https://community.logitech.com/s/feed/0 ... 05jEYzLCAW
- blknom1
-
- חבר ותיק

חברים, מעלה סוגיה נוספת הקשורה דווקא לנטפליקס:
אני מנוי לשירות מזה כחודש ומאוד מרוצה. משתמש באפליקציה המובנית בטלוויזיה.
ישנן שתי בעיות עיקריות, שלאחר שיחה עם נציג שירות של נטפליקס לא נמצא פתרון ותהיתי האם עוד מישהו חווה את אותן הבעיות.
1. כאשר אני עומד על חלונית קטנה על מנת לבחור סדדרה כלשהי, בחלק מהסדרות התמונה בחלונית הקטנה היא של סדרה X ואילו בתצוגה הגדולה יותר (זו עם התמונה הגדולה והתקציר וכו') ישנה סדרה Y. כאשר אני לוחץ על החלונית אני נכנס לתוכן של סדרה Y...
2. הוספתי רשימת סדרות ל-MY LIST - בחלק מהסדרות שהוספתי שוב פעם החלונית מציגה סדרה מסוימת אבל לא זו שהוספתי וכאשר אני עומד על החלונית הזו אני רואה את הפרטים של הסדרה שאכן הוספתי לרשימה.
נראה כמו באג באפליקציה וכל ניסיון לריסטרט, חיבור מחדש, רענון וכו' לא עזרו (כאמור גם נטפליקס לא הצליחו לסייע).
מישהו נתקל בבעיה הזו?
ישנן שתי בעיות עיקריות, שלאחר שיחה עם נציג שירות של נטפליקס לא נמצא פתרון ותהיתי האם עוד מישהו חווה את אותן הבעיות.
1. כאשר אני עומד על חלונית קטנה על מנת לבחור סדדרה כלשהי, בחלק מהסדרות התמונה בחלונית הקטנה היא של סדרה X ואילו בתצוגה הגדולה יותר (זו עם התמונה הגדולה והתקציר וכו') ישנה סדרה Y. כאשר אני לוחץ על החלונית אני נכנס לתוכן של סדרה Y...
2. הוספתי רשימת סדרות ל-MY LIST - בחלק מהסדרות שהוספתי שוב פעם החלונית מציגה סדרה מסוימת אבל לא זו שהוספתי וכאשר אני עומד על החלונית הזו אני רואה את הפרטים של הסדרה שאכן הוספתי לרשימה.
נראה כמו באג באפליקציה וכל ניסיון לריסטרט, חיבור מחדש, רענון וכו' לא עזרו (כאמור גם נטפליקס לא הצליחו לסייע).
מישהו נתקל בבעיה הזו?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@Adi123
·
בלי הקודים האלה אין לך הרבה מה לעשות.
בהרבה מקרים אפשר לעבור ישירות לכניסה מסויימת בטלויזיה.
אני יודע שההרמוני ידע לעשות את זה עם טושיבה עתיקה שיש לי.
אבל אם בשלט של הטלויזיה אין כפתור ל-HDMI 1 ו-HDMI 2 וכו' אז לא תוכל ללמד את השלט באופן עצמאי.
תבדוק אם קיימת רשימת הכניסות בהגדרות של התוכנה של ההרמוני.
אם הם עדיין לא הוסיפו אותן, אז אני לא יודע מה עוד תוכל לעשות.
רשימה דינאמית של הכניסות מיועדת לנוחות העברה עם השלט הרגיל, שתצטרך ללחוץ כמות קטנה ביותר של לחיצות, לא נראה לי שזה משהו שניתן לבטל.
·
בלי הקודים האלה אין לך הרבה מה לעשות.
בהרבה מקרים אפשר לעבור ישירות לכניסה מסויימת בטלויזיה.
אני יודע שההרמוני ידע לעשות את זה עם טושיבה עתיקה שיש לי.
אבל אם בשלט של הטלויזיה אין כפתור ל-HDMI 1 ו-HDMI 2 וכו' אז לא תוכל ללמד את השלט באופן עצמאי.
תבדוק אם קיימת רשימת הכניסות בהגדרות של התוכנה של ההרמוני.
אם הם עדיין לא הוסיפו אותן, אז אני לא יודע מה עוד תוכל לעשות.
רשימה דינאמית של הכניסות מיועדת לנוחות העברה עם השלט הרגיל, שתצטרך ללחוץ כמות קטנה ביותר של לחיצות, לא נראה לי שזה משהו שניתן לבטל.
- tomernoy
-
- עוסק בתחום

- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- blknom1
-
- חבר ותיק

·מישהו?blknom1 כתב:חברים, מעלה סוגיה נוספת הקשורה דווקא לנטפליקס:
מישהו נתקל בבעיה הזו?...