מכבי תל אביב בכדורסל
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
מישהו שם לב שמכבי קלעו 25 נקודות ב-5 דקות?
זה קצב של 200 נקודות למשחק....
ומישהו שם לב שכשרייס רץ לסל הניצחון מול צסק"א ארבל צעק שסמית הולך עד הסוף וזה למרות שרייס שם בנדנה על הראש?
ומישהו שם לב שכשרייס רץ לסל הניצחון מול צסק"א ארבל צעק שסמית הולך עד הסוף וזה למרות שרייס שם בנדנה על הראש?
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
מדהים מדהים מדהים - היינו כחולמים!!!

- wer478
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 250
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
כאוהד של הפועל אני מוריד בפני מכבי את הכובע.
הם היו האנדרדוק בגדול והצליחו להתעלות במאני טיים.
לדעתי למאמן יש חלק מאוד גדול בניצחונות הטקטיים הללו.
שאפו!
הם היו האנדרדוק בגדול והצליחו להתעלות במאני טיים.
לדעתי למאמן יש חלק מאוד גדול בניצחונות הטקטיים הללו.
שאפו!
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
אין לי מושג איך אפשר לשמוע אותו משדר משחק, לא מסוגל לשמוע אותו, לא במשחקים של מכבי ולא במשחקי ליגת האלופות.guyezra כתב:מישהו שם לב שמכבי קלעו 25 נקודות ב-5 דקות?
ומישהו שם לב שכשרייס רץ לסל הניצחון מול צסק"א ארבל צעק שסמית הולך עד הסוף וזה למרות שרייס שם בנדנה על הראש?...
למזלי צפיתי ב5HD.
- maya1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1365
איזה כיף לראות משחק כזה... מכבי שמרו מתחת לסל כמו אריות...
איך הם הביסו קבוצה שנחשבה לטובה ביותר באירופה , עם כל התותחים שיש שם...
תענוג...
איך הם הביסו קבוצה שנחשבה לטובה ביותר באירופה , עם כל התותחים שיש שם...
תענוג...
- tomer_h
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
@kingikraosherov כתב:סחטיין על האופטמיות....אני כאופטימסט מדופלם לא יכול להצטרף אליכם.....ריאל מדריד זה קאלסה אחרת....מבטיח לכם שלרודריגז, פרננדס או מירוטיץ' הכדור לא יברח 11 שניות לסוף המשחק....
יש לך כמה כובעים ספייר לחלק?
היה משחק מדהים וכל הטורניר הזה היה הזוי עם כמה ניסים... אתמול גם מכבי הוכיחה שהיא מנצחת בצדק, עם בליץ בהארכה ונצחון מטורף.
כמו שחשבתי בלאט הצליח להוריד את השחקנים לקרקע בצורה מדהימה והם באו מוכנים ועם אש בעיניים.
גם שריאל השיגה הפרש 11 מהם, הם לא נכנעו והאמת שזה הפקטור שהביא למכבי את הגביע העונה, אי אפשר לחסל אותם, לא משנה מה עושים... זה פשוט מייאש כל יריבה. כל הכבוד לקבוצה וכל הכבוד ענק לבלאט.
- boazj
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
עונה משוגעת עם הרבה ניסים.
מדהים.
מדהים.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- kuku1000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
אני קורא עכשיו את השירשור מהתחלה ועד הסוף וזה ממש משעשע כשיודעים איך נגמר...
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
חייב להגיד שעד עכשיו אני לא מבין איך מכבי ניצחו את היורליג וזה לא סתאם לקחו תואר אלא על ידי ניצחון מדהים על הרוסים ועל הספרדים הכל כך עדיפים. זה שקול בעיני לזכייה של יוון באליפות אירופה. פשוט לא יאמן
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
אני חושב שדוויד בלאט אחד במאמנים הגדולים ביותר בשנים האחרונות באירופה בכלל.
הוא גם היה אחד הגורמים המשפיעים בעונות של פיני גרשון .
הבן אדם מקצוען אמיתי - למרות שהיו דקות ב-2 המשחקים האחרונים שרציתי לצרוח עליו .
כל הכבוד לקבוצה , למאמנים ואיך לא - לאוהדים הנאמנים שמחזיקים את הקבוצה בכל המשחקים הללו בארץ וכמובן באירופה .
הכוח של האוהדים במשחקים האלה שווה לפחות 10 נקודות .
הבן אדם מקצוען אמיתי - למרות שהיו דקות ב-2 המשחקים האחרונים שרציתי לצרוח עליו .
כל הכבוד לקבוצה , למאמנים ואיך לא - לאוהדים הנאמנים שמחזיקים את הקבוצה בכל המשחקים הללו בארץ וכמובן באירופה .
הכוח של האוהדים במשחקים האלה שווה לפחות 10 נקודות .
- kuku1000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
ציטוט : אני חושב שדוויד בלאט אחד במאמנים הגדולים ביותר בשנים האחרונות באירופה בכלל.
הבן אדם מקצוען אמיתי - למרות שהיו דקות ב-2 המשחקים האחרונים שרציתי לצרוח עליו
אבל לפני 2 דקות ( או יותר נכון כמה עמודים) כתבתם שהוא גרוע שבגרועים...
אגב, אני לא מצליח להבין איך עדיין אני נאלץ לשמוע את יורם ארבל? מה הוא היחידי בארץ ? תאמינו לי פיני גרשון היה מספיק, לפחות הוא מבין או כמו שאתמול אמר לדיוויד ואני לא בטוח שכולם שמעו: " אתה ואני הבאנו 4 גביעים".
הבן אדם מקצוען אמיתי - למרות שהיו דקות ב-2 המשחקים האחרונים שרציתי לצרוח עליו
אבל לפני 2 דקות ( או יותר נכון כמה עמודים) כתבתם שהוא גרוע שבגרועים...
אגב, אני לא מצליח להבין איך עדיין אני נאלץ לשמוע את יורם ארבל? מה הוא היחידי בארץ ? תאמינו לי פיני גרשון היה מספיק, לפחות הוא מבין או כמו שאתמול אמר לדיוויד ואני לא בטוח שכולם שמעו: " אתה ואני הבאנו 4 גביעים".
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
- yuria
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
משחק אדיר של מכבי ת"א הביא את הגביע לארץ לאחר 9 שנים.
כל הכבוד לשחקנים ולמאמן:lol:
כל הכבוד לשחקנים ולמאמן:lol:
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
לא. סיימתי את כולם. משום מה בתקופה שבין ה 16.5 ל 18.5 היה בציר טוב של כובעים אז לא נשארוtomer_h כתב:@kingikra......
יש לך כמה כובעים ספייר לחלק?...
היה לי כמה ימים משוגעים אז רק עכשיו אני מגיב. משחק ענק. אני עד עכשיו לא מאמין (אולי kanzi יעיר אותי
הכי רע לי עם זה שלא נסעתי.
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
kingikra את האמת, שלאורך כל המשחק הרגשתי רע על זה שלא נסעת (:
הייתי צריך לשבת עליך חזק יותר להכניס בך אופטימיות !
מצחיק שאותה שיטה שפוגעת במכבי בארץ (פיינל פור) נותנת לה את ההזדמנות לנצח באירופה.
מכבי עמדה כשווה מול מדריד לאורך כל המשחק למעט סוף הרבע הראשון וההתחלה של השני, והניצחון הזה לא היה "נס" כמו מול צ'סקא.
מול צ'סקא היה קשה מול הגבוהים, ובעמדת המאמן היתרון לא הלך לאף צד בצורה דרסטית לפחות.
מול מדריד היתרון של בלאט על לסו בלט לאורך המשחק.
הניהול דקות המזעזע של רודריגז היה המרכיב העיקרי, מה שמצחיק שאולי הסיבה העיקרית לנצחון לדעתי היא העבירות שהוציאו מרודריגז וגרמו לו להיות על הספסל בדקות קריטיות לקראת סוף המשחק ובהארכה.
אני מת על רייס, אני חושב שאמרתי את זה מזמן (: . זה היה פיינל פור מדהים, ובמשחק הגמר אפילו סמית' נזכר להופיע (גם אם רק למחצית אחת)!
מקווה שלהבא לא תוותר על משחקים גם כשזה לא נראה טוב (:
הייתי צריך לשבת עליך חזק יותר להכניס בך אופטימיות !
מצחיק שאותה שיטה שפוגעת במכבי בארץ (פיינל פור) נותנת לה את ההזדמנות לנצח באירופה.
מכבי עמדה כשווה מול מדריד לאורך כל המשחק למעט סוף הרבע הראשון וההתחלה של השני, והניצחון הזה לא היה "נס" כמו מול צ'סקא.
מול צ'סקא היה קשה מול הגבוהים, ובעמדת המאמן היתרון לא הלך לאף צד בצורה דרסטית לפחות.
מול מדריד היתרון של בלאט על לסו בלט לאורך המשחק.
הניהול דקות המזעזע של רודריגז היה המרכיב העיקרי, מה שמצחיק שאולי הסיבה העיקרית לנצחון לדעתי היא העבירות שהוציאו מרודריגז וגרמו לו להיות על הספסל בדקות קריטיות לקראת סוף המשחק ובהארכה.
אני מת על רייס, אני חושב שאמרתי את זה מזמן (: . זה היה פיינל פור מדהים, ובמשחק הגמר אפילו סמית' נזכר להופיע (גם אם רק למחצית אחת)!
מקווה שלהבא לא תוותר על משחקים גם כשזה לא נראה טוב (:
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני מאוד מעריך את רודריגז אבל אני חושב שבמשחק הספציפי הזה הוא לא היה במיטבו ולא הוא היה מציל את מדריד מהפסד במשחק הזה גם אם היה משחק 40 דקות. תמיד מאשימים מאמנים שהם לא מכניסים יותר את השחקן הכי טוב שלהם את את זה שהכי חם בערב נתון. זה נכון שסופו לא יעיל יותר מ 16 דקות במשחק אבל אתם צריכים להבין שכל שחקן בעולם לא יהיה יעיל במשך 40 דקות כי אין לו מספיק אויר. אתם מכירים את רודריגז כשחקן במספר דקות X במשחק. אין לכם מושג (ואני בטוח שללאסו יש) איך הוא מתפקד בדקה ה X+1.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
ככה מכבי ניצחו קבוצה עדיפה בכל פרמטר למעט המאמן
ניתוח וידאו
ניתוח וידאו
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
נתחיל ונאמר שרודריגז היה שחקן NBA(כזה שמשחק) ככה שהוא יודע דבר מה על עומס ודקות משחק.kingikra כתב:![]()
אני מאוד מעריך את רודריגז אבל אני חושב שבמשחק הספציפי הזה הוא לא היה במיטבו ולא הוא היה מציל את מדריד מהפסד במשחק הזה גם אם היה משחק 40 דקות. תמיד מאשימים מאמנים שהם לא מכניסים יותר את השחקן הכי טוב שלהם את את זה שהכי חם בערב נתון. זה נכון שסופו לא יעיל יותר מ 16 דקות במשחק אבל אתם צריכים להבין שכל שחקן בעולם לא יהיה יעיל במשך 40 דקות כי אין לו מספיק אויר. אתם מכירים את רודריגז כשחקן במספר דקות X במשחק. אין לכם מושג (ואני בטוח שללאסו יש) איך הוא מתפקד בדקה ה X+1....
לדעתי הוא בשקט יכול לשחק 30-35 דקות ולהיות אפקטיבי לאורך כל אותן דקות.
הבעיה היחידה במשחק היתה שהוא לא יכל לשמור את רייס ולכן, לאסו ניסה לשמור אותו עם דארדן.
בנוסף, בסוף הרבע הרביעי ובהארכה, רודריגז היה עם 4 עבירות, ולכן לא יכל לשמור באותה אינטנסביות כמו שחקן ללא בעיית עבירות.
למרות כל זאת, המאמן של ריאל הוא בדיחה, משחק שבלוני בלי לעשות שום התאמה לפני או תוך כדי משחק.
אני אמרתי לפני, אם הם לא מגיעים עם יום טוב מבחוץ, מכבי יהיו במשחק וכך היה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני מסכים שאין הרבה מאמנים שיותר טובים מבלאט באירופה ולאסו אכן לא אחד מהם אבל להגיד שהוא מאמן שבלוני עם הכדורסל שריאל הציגה העונה?...
לא יודע...
לא יודע...
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
kingikra כתב:אני מסכים שאין הרבה מאמנים שיותר טובים מבלאט באירופה ולאסו אכן לא אחד מהם אבל להגיד שהוא מאמן שבלוני עם הכדורסל שריאל הציגה העונה?...
לא יודע......
איזה כדורסל בדיוק ריאל הציגה השנה? יש להם שחקני ברמה גבוהה שברוב המשחקים מעלימים את הבינוניות של המאמן שלהם.
סרחיו רודריגז הוא כמו מאמן על המגרש ולכן הבינוניות של לאסו לא הורגשה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם