שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי II-S
- Paranoid-Android
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
טוב אז המכשיר הגיע לפני כמה רגעים (מתרגש כמו ילדה קטנה!), ואיתו השאלות (אני מתנצל מראש על מספר השאלות הרב):
1) כרגע רשום על הקופסה בעברית שהמכשיר מגיע עם אנדרואיד 2.3.3 + עברית (עם הרום של סמסונג). אני רוצה להתקין רום חדש, האם הגירסה האחרונה של Lite'ning מגיעה עם אנדרואיד 2.3.4? איזה עוד רומים אחרים תומכי עברית אתם יכולים להמליץ לי?
2) המלצות וטיפים לגבי טעינה ראשונה של הסוללה?
3) האם יש תוכנת מוסיקה מסוימת שאתם משתמשים בה במחשב ומסנכרים דרכה את השירים עם האנדרואיד? אני יודע שאפשר לעשות COPY/PASTE כמו בכונן חיצוני אך הייתי מעדיף את אופציית ה SYNC. עד עכשיו השתמשתי ב ITUNES (היה לי אייפון 3GS), והיא הייתה מאוד נוחה ומסודרת מהבחינה הזאת.
4) אתם ממליצים להשתמש במגן מסך? זה מקלקל את חוויית הצפייה? המכשיר כרגע עירום בלי שום הגנה ואני ממתין לנרתיק CASE-MATE שהזמנתי. אף פעם לא אהבתי להשתמש במגן מסך ולדעתי זה מפחית מהחוויה, אך בו זמנית המסך של ה-S2 כל כך יפה שאני מפחד לגעת בו.
5) הדרך הכי טובה וקלה להעביר את רשימת אנשי הקשר מהאייפון לגלקסי?
6) מה ההבדל בין ROOT לבין CF-ROOT?
7) מה זה גרסת סטוק? (מתחום הרומים)
אלו השאלות שדחופות לי כרגע. בטח יצוצו כאלו נוספות בהמשך.
תודה מראש לעוזרים.
1) כרגע רשום על הקופסה בעברית שהמכשיר מגיע עם אנדרואיד 2.3.3 + עברית (עם הרום של סמסונג). אני רוצה להתקין רום חדש, האם הגירסה האחרונה של Lite'ning מגיעה עם אנדרואיד 2.3.4? איזה עוד רומים אחרים תומכי עברית אתם יכולים להמליץ לי?
3) האם יש תוכנת מוסיקה מסוימת שאתם משתמשים בה במחשב ומסנכרים דרכה את השירים עם האנדרואיד? אני יודע שאפשר לעשות COPY/PASTE כמו בכונן חיצוני אך הייתי מעדיף את אופציית ה SYNC. עד עכשיו השתמשתי ב ITUNES (היה לי אייפון 3GS), והיא הייתה מאוד נוחה ומסודרת מהבחינה הזאת.
4) אתם ממליצים להשתמש במגן מסך? זה מקלקל את חוויית הצפייה? המכשיר כרגע עירום בלי שום הגנה ואני ממתין לנרתיק CASE-MATE שהזמנתי. אף פעם לא אהבתי להשתמש במגן מסך ולדעתי זה מפחית מהחוויה, אך בו זמנית המסך של ה-S2 כל כך יפה שאני מפחד לגעת בו.
תודה מראש לעוזרים.
- itzikc78
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 136
האם בשביל לתקן את העברית ההפוכה בג'ימייל יש צורך
בשדרוג ROM? או שישנה דרך קצרה יותר.
אם כן, נראה לכם שאסתדר עם השדרוג באופן עצמאי? אני איש טכנולוגיה, אבל בכל הקשור
לסמארטפונים, יש לי "וותק" של יומיים.
אם כן, נראה לכם שאסתדר עם השדרוג באופן עצמאי? אני איש טכנולוגיה, אבל בכל הקשור
לסמארטפונים, יש לי "וותק" של יומיים.
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
Paranoid-Android כתב:טוב אז המכשיר הגיע לפני כמה רגעים (מתרגש כמו ילדה קטנה!), ואיתו השאלות (אני מתנצל מראש על מספר השאלות הרב):
יש לך באתר IANDROID כמה וכמה תיקוני עברית לרומים שונים, כולם תומכים בעברית, הבעיה היא התמיכה בכיוון הכתיבה ולכן אתה צריך רום תומך RTL (ימין לשמאל) באופן טבעי, או תיקון שיעשה את אותו דבר בדיוק
אתה צריך לעבור כמה מחזורי פריקה/טעינה מלאים... כלומר לפרוק לגמרי ולטעון לגמרי
אתה יכול להשתמש בWINAMP או doubleTwist
יש מגני מסך ויש מגני מסך... בכל מקרה אני חייתי עם המכשיר הקודם בלי מגן ולא קרה לו כלום
יש לך בגוגל די ויותר מדריכים לנושא
בגדול, לא הרבה הבדל... רוט זה רוט, פשוט יש כמה דרכים לבצע אותו נכון להרגע
הגרסה ה"נקיה" של סמסונג במקרה שלך
תודה מראש לעוזרים....
- galgo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 231
נו יופי.. אז יש כבר Lite`ning 5.0....
אבל אם אינני טועה - ODEX ללא תמיכת RTL, אז כמדומני בינתיים כדאי לחכות.
אז מה לדעתכם הגירסא המומלצת עד עכשיו? (מבחינת תמיכה בעיברית, יציבות, סוללה וכו'...)?
אחרי גרסאות 3 למיניהן שלא היו יציבות\בעיות התחברות לרשת חזרתי ל2.2... שווה לעבור ל4.2 בינתיים?
שמעתי שהיא לא משהו מבחינת חיי הסוללה...
מישהו יכול לשתף מניסיונו?
גל
אבל אם אינני טועה - ODEX ללא תמיכת RTL, אז כמדומני בינתיים כדאי לחכות.
Lite'ning Rom
Lite'ning Rom v5.0 Released! Happy flashing
Changelog:
02/08/2011 (Lite'ning Rom v5.0)
rebased on offical XXKG6
modem XXKG6
stock browser working @ full speed
speedmod kernel K1-T17
added call recording
added go launcher
added better battery stats
added adFree host
removed logsprovider
removed overscroll glow
no RTL support for now
...
אז מה לדעתכם הגירסא המומלצת עד עכשיו? (מבחינת תמיכה בעיברית, יציבות, סוללה וכו'...)?
אחרי גרסאות 3 למיניהן שלא היו יציבות\בעיות התחברות לרשת חזרתי ל2.2... שווה לעבור ל4.2 בינתיים?
שמעתי שהיא לא משהו מבחינת חיי הסוללה...
מישהו יכול לשתף מניסיונו?
גל
- eyali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 149
נראה לי שאתם מפספסים קצת את הרום הנפלא MIUI .
פשוט רום מדהים .נראה לי שכל אחד חייב לנסות אותו לפחות פעם אחת .
אני לא מאמין שהרמקול של הסמסונג כזה חזק וגם באוזניות אי אפשר להגביר ליותר מחצי .
לדעתי רוב הרומים פה זה שינויים מינורים ושאתה מחליף לmiui אתה מקבל מכשיר חדש .
שקניתי את s2 אחרי שנה שהיה לי את s1 זה היה פחות או יותר אותו דבר . עד שגיליתי את miui .
עניין הסוללה -לפחות טובה כמו הרומים המקוסטמים ואם קצת פחות אז לא נורא .רוב הזמן אני ליד מטען שווה
עניין הרדיו שלא עובד -יש מספיק תוכנות כמו TUNEIN המצוינת ועוד .
מי שאוהב עיצוב פשוט חייב אפשר לשנות הכל ממסך נעילה חייגן . מסך גלילה ועוד הרבה
יאאלה לכו להתקין

פשוט רום מדהים .נראה לי שכל אחד חייב לנסות אותו לפחות פעם אחת .
אני לא מאמין שהרמקול של הסמסונג כזה חזק וגם באוזניות אי אפשר להגביר ליותר מחצי .
לדעתי רוב הרומים פה זה שינויים מינורים ושאתה מחליף לmiui אתה מקבל מכשיר חדש .
שקניתי את s2 אחרי שנה שהיה לי את s1 זה היה פחות או יותר אותו דבר . עד שגיליתי את miui .
עניין הסוללה -לפחות טובה כמו הרומים המקוסטמים ואם קצת פחות אז לא נורא .רוב הזמן אני ליד מטען שווה
עניין הרדיו שלא עובד -יש מספיק תוכנות כמו TUNEIN המצוינת ועוד .
מי שאוהב עיצוב פשוט חייב אפשר לשנות הכל ממסך נעילה חייגן . מסך גלילה ועוד הרבה
יאאלה לכו להתקין
- markav1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 69
שחזור לSGS2 כולל ניקוי של SD
שלום לכולם
מישהו יודע איך עושים פירמוט לגלקסי אס 2
אני מעוניין להחזיר אותו לאותו מצב שקיבלתי בחנות
תודה מראש
מישהו יודע איך עושים פירמוט לגלקסי אס 2
אני מעוניין להחזיר אותו לאותו מצב שקיבלתי בחנות
תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי markav1 ב 07/08/2011 11:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
MIUI מבוסס בסופו של דבר על CM7 שעדיין לא מושלם לS2, אני מחכה לעוד כמה גרסאות של CM7 שיצאו (לא צריך יציב) ואז נשדרג גם לשם
לגבי פרמוט : איפוס הגדרות יצרן, יש את זה בתפריט הזיכרון אם אני לא טועה
לגבי פרמוט : איפוס הגדרות יצרן, יש את זה בתפריט הזיכרון אם אני לא טועה
- Paranoid-Android
-
- חבר שרק התחיל

אני משתמש ברום של Lite'ning, עם תמיכה ב RTL, אך משום מה, למרות שמלים בעברית מוצגות בצורה תקינה לגמרי בכל מקום, הערבית עדיין מופיעה סדר הפוך של האותיות בחלק מהמקומות (כמו למשל ב NEWS FEED בתוך האפליקציה של פייסבוק או כאשר מציגים תוצאות חיפוש בגוגל)? זה קצת מוזר, כי הרי אופן ההצגה של עברית וערבית אמור להיות מבוסס על אותו עיקרון, או שאני טועה?
- scarbon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- שם מלא: שלומי קרבון
Lookout Antivirus scan
שלום לכולם,
במסגרת סריקה שגרתית שמבצע ה AV שלי (lookout) קפצה לי פתאום ההודאה הבאה:
[img2=550x916]http://img838.imageshack.us/img838/2130 ... 162512.png[/img2]
אני משתמש בלייטנינג 4.2 עם ה camera שמגיע בתוכו.
האם מישהו נתקל בזה?
האם באמת להסיר את תוכנת המצלמה?
תודה מראש
במסגרת סריקה שגרתית שמבצע ה AV שלי (lookout) קפצה לי פתאום ההודאה הבאה:
[img2=550x916]http://img838.imageshack.us/img838/2130 ... 162512.png[/img2]
אני משתמש בלייטנינג 4.2 עם ה camera שמגיע בתוכו.
האם מישהו נתקל בזה?
האם באמת להסיר את תוכנת המצלמה?
תודה מראש
שלומי
Note3
3rd Rock from the Sun
Note3
3rd Rock from the Sun
- ofershap
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 166
אצלי ההודעה גם מופיעה.
רום לייטנינג 4.2...
רום לייטנינג 4.2...
- harari
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
לחנונים הרציניים שבינינו : אנימציית BOOT של BIOS עם קולות של דיסק קשיח וצפצופי זמזם שמזכירים לוח אם משנות ה90.
בפעם הראשונה שהמכשיר עלה עם האנימציה לא הפסקתי לצחוק!
וידאו הדגמה : (לא באמת ממחיש את זה, צריך להתקין כדי להבין)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1193456
בפעם הראשונה שהמכשיר עלה עם האנימציה לא הפסקתי לצחוק!
וידאו הדגמה : (לא באמת ממחיש את זה, צריך להתקין כדי להבין)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1193456
- shayze
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2626
גדול! 
יש שם את הקול של הדיסקט לפני שהוא עובר לכונן הקשיח. איזו רמת פירוט
יש שם את הקול של הדיסקט לפני שהוא עובר לכונן הקשיח. איזו רמת פירוט
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
scarbon,
רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך. הייתי מסיר את האפליקצייה הזאת מהמכשיר ומתקין את ה stock camera APK במקומה. בינתיים אתה יכול לעשות
freeze לאפליקצייה הזאת בעזרת Titanium וזה על מנת שהיא לא תעשה לך נזק במכשיר. לדעתי את הסטוק של אפליקציית המצלמה אתה יכול לקחת מכאן (לא בדקתי לעומק אם זה יתאים): http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1098834. אופציה נוספת זה לעשות Wipe ל Cache ול Dalvik (אין צורך ב Wipe מלא) ואז להתקין את הרום שיש לך מחדש (זה ידרוס את גירסת המצלמה הסוררת)
רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך. הייתי מסיר את האפליקצייה הזאת מהמכשיר ומתקין את ה stock camera APK במקומה. בינתיים אתה יכול לעשות
freeze לאפליקצייה הזאת בעזרת Titanium וזה על מנת שהיא לא תעשה לך נזק במכשיר. לדעתי את הסטוק של אפליקציית המצלמה אתה יכול לקחת מכאן (לא בדקתי לעומק אם זה יתאים): http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1098834. אופציה נוספת זה לעשות Wipe ל Cache ול Dalvik (אין צורך ב Wipe מלא) ואז להתקין את הרום שיש לך מחדש (זה ידרוס את גירסת המצלמה הסוררת)
-
osherov
-
- גורו Android

- tuvi123
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
בעייה במצלמה
שלום, קניתי שלושה מכשירים חדשים מחנות פרטית, יש לי בעייה בשלושתם עם המצלמה (מה שגורם לי להאמין שהבעייה ניתנת לפיתרון תוכנתי מאחר שלא הגיוני בעליל שזה יקרה בשלושה מכשירים) , לא ניסיתי לעדכן רום, ביקשתי שהמכשירים יגיעו באנגלית ללא כל שינוי תוכנה עם רום סטוק רגיל כמו שנקנו מסמסונג (לא נגועים) ואכן הם הגיעו כך, מכשירים חדשים עם מדבקות בקופסא סגורה.
ועכשיו לבעייה עצמה:
כשאני מצלם תמונה כשהפלאש מופעל אני מקבל מן גוון ירוק כזה בתמונה
כדי שתבינו על מה אני מדבר:
הנה תמונה שצולמה עם הבעייה (פלאש מופעל):
[imgbig]http://i56.tinypic.com/301esd2.jpg[/imgbig]
הנה תמונה עם פלאש מכובה:
[imgbig]http://i55.tinypic.com/2lu9lhz.jpg[/imgbig]
זה נורמלי? (יש לציין שגם בחושך כשהפלאש מופעל יש את אותה בעייה רק שזה טיפה פחות בולט)
האם גם אתם חוויים את הבעיה? לבקש מהחנות להחליף לי את שלושת המכשירים או לנסות לעדכן רום?
אודה לכם אם תעזרו לי ותייעצו לי מה לעשות.
חברים אני מתחנן לעזרה זה דיי דחוף כי אם זה לא נורמלי ןסה בעייה שהמכשיר תקול חומרתית אז אני יבקש מהם החזר כספי על שלושת המכשירים!!!
לא הגיוני שבנאדם יקנה שלוש מכשירים ובכולם יהיה בעייה..
שמעתי שהמצלמה בגלקסי 2 היא בין הטובות שיש וזה אחת מן הסיבות שקניתי אותו (וגם אחי)
אני מאוכזב! את גלקסי 1 קניתי וגיליתי לאחר מכן שאין פלאש, עכשיו סופסוף יצא 2 עם פלאש - קניתי ועכשיו אני מגלה שיש בעייה בפלאש והוא לא עובד כמו שצרך..
פשוט באסה, הלוואי ויש לזה פיתרון..
אז מה אתם אומרים להחזיר את המכשירים? אין לכם את הבעייה הזאת?
ועכשיו לבעייה עצמה:
כשאני מצלם תמונה כשהפלאש מופעל אני מקבל מן גוון ירוק כזה בתמונה
כדי שתבינו על מה אני מדבר:
הנה תמונה שצולמה עם הבעייה (פלאש מופעל):
[imgbig]http://i56.tinypic.com/301esd2.jpg[/imgbig]
הנה תמונה עם פלאש מכובה:
[imgbig]http://i55.tinypic.com/2lu9lhz.jpg[/imgbig]
זה נורמלי? (יש לציין שגם בחושך כשהפלאש מופעל יש את אותה בעייה רק שזה טיפה פחות בולט)
האם גם אתם חוויים את הבעיה? לבקש מהחנות להחליף לי את שלושת המכשירים או לנסות לעדכן רום?
אודה לכם אם תעזרו לי ותייעצו לי מה לעשות.
חברים אני מתחנן לעזרה זה דיי דחוף כי אם זה לא נורמלי ןסה בעייה שהמכשיר תקול חומרתית אז אני יבקש מהם החזר כספי על שלושת המכשירים!!!
לא הגיוני שבנאדם יקנה שלוש מכשירים ובכולם יהיה בעייה..
שמעתי שהמצלמה בגלקסי 2 היא בין הטובות שיש וזה אחת מן הסיבות שקניתי אותו (וגם אחי)
אני מאוכזב! את גלקסי 1 קניתי וגיליתי לאחר מכן שאין פלאש, עכשיו סופסוף יצא 2 עם פלאש - קניתי ועכשיו אני מגלה שיש בעייה בפלאש והוא לא עובד כמו שצרך..
פשוט באסה, הלוואי ויש לזה פיתרון..
אז מה אתם אומרים להחזיר את המכשירים? אין לכם את הבעייה הזאת?
- scarbon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- שם מלא: שלומי קרבון
אריה, תודה על העזרה.osherov כתב:scarbon,
freeze לאפליקצייה הזאת בעזרת Titanium וזה על מנת שהיא לא תעשה לך נזק במכשיר. לדעתי את הסטוק של אפליקציית המצלמה אתה יכול לקחת מכאן (לא בדקתי לעומק אם זה יתאים): http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1098834. אופציה נוספת זה לעשות Wipe ל Cache ול Dalvik (אין צורך ב Wipe מלא) ואז להתקין את הרום שיש לך מחדש (זה ידרוס את גירסת המצלמה הסוררת)...
נסיתי להסיר את התוכנה אבל איכשהו נשאר ***, נסיתי לעשות UPDATE דרך SAMSUNG APPS אבל הוא טוען שאני עם הגירסה האחרונה ולא צריך לעדכן.
התקנתי את הרום מחדש ושוב חזרה ההודעה על MALWARE.
ה un-install מודיע שהוא נכשל בהסרה של האפליקציה.האם יש דרך להסיר בכוח (לא על ידי מחיקת APK בלבד)?
שלומי
Note3
3rd Rock from the Sun
Note3
3rd Rock from the Sun
-
osherov
-
- גורו Android

tuvi123,
תנסה לשחק עם הגדרות המצלמה. שחק עם הגדרות החשיפה, White balance, ה contrast. הנה הצילומים שיצאו לי בשימוש פלאש על המכשיר בשינויי הגדרות האלה:

תנסה לשחק עם הגדרות המצלמה. שחק עם הגדרות החשיפה, White balance, ה contrast. הנה הצילומים שיצאו לי בשימוש פלאש על המכשיר בשינויי הגדרות האלה:

-
osherov
-
- גורו Android

scarbon,
האם עשית Wipe ל Cache ול Dalvik לפני צריבת הרום מחדש?
במידה וכן אז לטעמי זאת תוכנה צד ג' שהתקנת וגורמת לבעייה הזאת עם ה apk של המצלמה. במידה ויש לך רוט למכשיר (ויש לך) אז אין בעייה להסיר את אפליקציית המצלמה ואז לשים שם גירסה אחרת (זה בעצם מה שעושה פעולת הצריבה מחדש לאותו הרום). השאלה היא האם זה יעזור, זה מכיוון שאותה אפליקצייה צד ג' סוררת, יכולה לעשות שוב את זממה על ה apk המתוקן של המצלמה
האם עשית Wipe ל Cache ול Dalvik לפני צריבת הרום מחדש?
במידה וכן אז לטעמי זאת תוכנה צד ג' שהתקנת וגורמת לבעייה הזאת עם ה apk של המצלמה. במידה ויש לך רוט למכשיר (ויש לך) אז אין בעייה להסיר את אפליקציית המצלמה ואז לשים שם גירסה אחרת (זה בעצם מה שעושה פעולת הצריבה מחדש לאותו הרום). השאלה היא האם זה יעזור, זה מכיוון שאותה אפליקצייה צד ג' סוררת, יכולה לעשות שוב את זממה על ה apk המתוקן של המצלמה
- Paranoid-Android
-
- חבר שרק התחיל

שלום,
כרגע אני על Lite'ning 4.2, והייתי רוצה לעבור לרום של אחת מהמפעילות (סלקום, אורנג' ופלאפון) - עד שייצא רום יציב של CM7, עקב חוסר הערבית המקוטעת (האותיות לא מחוברות) שאני פוגש בחלק מהיישומים (ג'ימייל, פייסבוק, דולפין וכו'..) ברום הזה וגם עקב כמה אתחולים מאולצים שהמכשיר עשה על דעת עצמו ביומיים האחרונים.
צילום מסך למאפיינים של המכשיר:

אני יודע מהיכן להשיג את הרום ואיך להתקין אותו, אך רציתי לדעת האם התקנת הרום תגרום למחיקת המידע הבא מהמכשיר:
1) אנשי קשר והודעות
2) מולטימדיה (תמונות, וידאו וכו')
3) אפליקציות שהורדתי וההגדרות שלהן.
אני רוצה שהמכשיר יהיה כאילו קניתי אותו מאחת המפעילות (כי אני ממש רוצה לוודא שתהיה תמיכה מלאה בערבית ובעברית), האם זה אפשרי בהינתן שכבר נעשה לו ROOT בעבר?
כאשר גוגל תפרסם את מערכת ההפעלה הבאה, האם זה ישפיע על הרום המותקן (מלבד שינויים במערכת ההפעלה עצמה כמובן)?
כרגע אני על Lite'ning 4.2, והייתי רוצה לעבור לרום של אחת מהמפעילות (סלקום, אורנג' ופלאפון) - עד שייצא רום יציב של CM7, עקב חוסר הערבית המקוטעת (האותיות לא מחוברות) שאני פוגש בחלק מהיישומים (ג'ימייל, פייסבוק, דולפין וכו'..) ברום הזה וגם עקב כמה אתחולים מאולצים שהמכשיר עשה על דעת עצמו ביומיים האחרונים.
צילום מסך למאפיינים של המכשיר:

אני יודע מהיכן להשיג את הרום ואיך להתקין אותו, אך רציתי לדעת האם התקנת הרום תגרום למחיקת המידע הבא מהמכשיר:
1) אנשי קשר והודעות
אני רוצה שהמכשיר יהיה כאילו קניתי אותו מאחת המפעילות (כי אני ממש רוצה לוודא שתהיה תמיכה מלאה בערבית ובעברית), האם זה אפשרי בהינתן שכבר נעשה לו ROOT בעבר?
כאשר גוגל תפרסם את מערכת ההפעלה הבאה, האם זה ישפיע על הרום המותקן (מלבד שינויים במערכת ההפעלה עצמה כמובן)?
- psyshush
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
יש כאן מדריך מאוד פשוט להתקנה:Paranoid-Android כתב:
1) אנשי קשר והודעות
כאשר גוגל תפרסם את מערכת ההפעלה הבאה, האם זה ישפיע על הרום המותקן (מלבד שינויים במערכת ההפעלה עצמה כמובן)?...
http://iandroid.co.il/forum/topic41061.html
התקנת רום של המפעילות דורשת full wipe ולכן כל המידע מהמכשיר יימחק, אבל זה לא ממש בעיה לשמור את המידע:
1) אנשי קשר מומלץ מאוד לסנכרן עם gmail. בדרך זו אנשי הקשר יתווספו אוטומטית שתכניס את פרטי החשבון לטלפון. יש תוכנות שמגבות הודעות.
2) תמונות ווידאו לא נמחקות בהחלפת רום אבל שווה לגבות כדי להיות בטוחים.
3) אפליקציות והגדרות ניתן לגבות בעזרת titanium backup מהמרקט.
אין בעיה להתקין את הרום אחרי שנעשה רוט. שים לב שאחרי ההתקנה תאבד את הרוט כך שאם תרצה רוט תצטרך לבצע תהליך להשגת רוט שוב. בכל מקרה ביצוע רוט לא ישפיע על התמיכה בערבית/עברית.