לפני שהצלחתי לעדכן ל2.3.2, חזרתי לגיבןי שעשיתי למכשיר ביום שקיבלתי אותו. אני די בטוח שאיך שהדלקתי אותו בפעם הראשונה, הוא התעדכן ל 2.3.1 ועל הדרך גם המרקט התעדכן. ככה בעצם גיביתי אותו לראשונה, ומאז כנראה שהמרקט נשמר.Shayosef כתב: quique
יכול להיות שמה שעשית זה לחכות שהמכשיר יעדכן למרקט החדש ורק אז התחלת את כל העבודה על העברית...יש בזה הגיון כי אני לא הצלחתי לשדרג ל 2.3.2 אחרי סדור העברית ולכן התחלתי מההתחלה, שדרגתי ל 2.3.2 ורק אז את העברית, יכול להיות שהייתי צריך לחכות לשדרוג המרקט ורק אז לסדר את העברית....
שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הנקסוס S ולא העזתם לשאול
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
בידיוק, עכשיו חזרתי על התהליך וקודם עדכנתי ל 2.3.2 ואז פתחתי את המרקט שגם כן עודכן ורק אז ניגשתי לעברית.quique כתב:לפני שהצלחתי לעדכן ל2.3.2, חזרתי לגיבןי שעשיתי למכשיר ביום שקיבלתי אותו. אני די בטוח שאיך שהדלקתי אותו בפעם הראשונה, הוא התעדכן ל 2.3.1 ועל הדרך גם המרקט התעדכן. ככה בעצם גיביתי אותו לראשונה, ומאז כנראה שהמרקט נשמר.Shayosef כתב: quique
יכול להיות שמה שעשית זה לחכות שהמכשיר יעדכן למרקט החדש ורק אז התחלת את כל העבודה על העברית...יש בזה הגיון כי אני לא הצלחתי לשדרג ל 2.3.2 אחרי סדור העברית ולכן התחלתי מההתחלה, שדרגתי ל 2.3.2 ורק אז את העברית, יכול להיות שהייתי צריך לחכות לשדרוג המרקט ורק אז לסדר את העברית.......
שי
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
Re: רוצים לשמוע משהו מעצבן שקרה לי היום?
תמיד שואלים אותי אם זה אייפון (או חיקוי לאייפון) - ותמיד אני עונה - זה חיקוי גרוע ...mikai כתב:בעבודה כולם ממש מתלהבים מהנקסוס (גם כאלה עם אייפון שרוצים גם) חוץ מאחת שלא מבינה כלום, אז היא מסתכלת ומה אומרת? "אה - זה חיקוי של אייפון?" לא ידעתי אפילו מה אני אמורה לענות על זה.. הכי מעצבן זה אלה שלא מבינים, אפילו אי אפשר להסביר להם בהגיון.....
ובנוסף אני ממליץ להם לקנות אייפון - כעונש.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
אבל עם יד על הלב, אם חושבים על זה, אז זה באמת חיקוי של אייפון. לא?mikai כתב:בעבודה כולם ממש מתלהבים מהנקסוס (גם כאלה עם אייפון שרוצים גם) חוץ מאחת שלא מבינה כלום, אז היא מסתכלת ומה אומרת? "אה - זה חיקוי של אייפון?" לא ידעתי אפילו מה אני אמורה לענות על זה.. הכי מעצבן זה אלה שלא מבינים, אפילו אי אפשר להסביר להם בהגיון.....
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 204 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
התכוונת לשיפור.erezsolan כתב:אבל עם יד על הלב, אם חושבים על זה, אז זה באמת חיקוי של אייפון. לא?mikai כתב:בעבודה כולם ממש מתלהבים מהנקסוס (גם כאלה עם אייפון שרוצים גם) חוץ מאחת שלא מבינה כלום, אז היא מסתכלת ומה אומרת? "אה - זה חיקוי של אייפון?" לא ידעתי אפילו מה אני אמורה לענות על זה.. הכי מעצבן זה אלה שלא מבינים, אפילו אי אפשר להסביר להם בהגיון........
אגב האייפון חיקוי למכשירי WinMo.
הממ..יש בזה משהו..erezsolan כתב:אבל עם יד על הלב, אם חושבים על זה, אז זה באמת חיקוי של אייפון. לא?mikai כתב:בעבודה כולם ממש מתלהבים מהנקסוס (גם כאלה עם אייפון שרוצים גם) חוץ מאחת שלא מבינה כלום, אז היא מסתכלת ומה אומרת? "אה - זה חיקוי של אייפון?" לא ידעתי אפילו מה אני אמורה לענות על זה.. הכי מעצבן זה אלה שלא מבינים, אפילו אי אפשר להסביר להם בהגיון........
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אי אפשר לקרוא לזה ממש חיקוי ,היו טאבלטים לפני האיפד ,היו מכשירים מבוססי מגע גם לפני האיפון.
אפל לא המציאה את הגלגל מחדש ,אלה פשוט עשתה סוף סוף מכשיר אחד שבאמת מתאים למסכי מגע , לפני האיפון מי חשב בכלל שהוא יוכל להשתמש בסמארטפון עם מסך המגע שלו ללא הסטיילוס המעצבן .
אפל לא המציאה את הגלגל מחדש ,אלה פשוט עשתה סוף סוף מכשיר אחד שבאמת מתאים למסכי מגע , לפני האיפון מי חשב בכלל שהוא יוכל להשתמש בסמארטפון עם מסך המגע שלו ללא הסטיילוס המעצבן .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
mikai כתב:בעבודה כולם ממש מתלהבים מהנקסוס (גם כאלה עם אייפון שרוצים גם) חוץ מאחת שלא מבינה כלום, אז היא מסתכלת ומה אומרת? "אה - זה חיקוי של אייפון?" לא ידעתי אפילו מה אני אמורה לענות על זה.. הכי מעצבן זה אלה שלא מבינים, אפילו אי אפשר להסביר להם בהגיון.....
אותי הכי מטריף שבא מישהו בעבודה ורוצה שאני יסביר לו למה המכשיר יותר טוב מהאייפון ואחרי שאני במיטב כוחותיי מסביר ומדגים בא עוד מישהו שרוצה את אותו ההסבר ..בשלב הזה אני פשוט שולח להם לינק ל41 סיבות של אריה
תומר
תופעה שחשבתי שאקראית אך קוראת יותר ויותר.
ב-r10 כמעט כל תמונה/סרטון שמצולם דרך המכשיר ונמחק גם דרך המכשיר איכשהו מוצא את דרכו חזרה לגלריה.
אני מצלם תמונה או סרטון נכנס לגלריה, צופה בו. מוחק אותו. לוחץ על לחצן הבית ולא על לחצן ה-back, נכנס שוב לגלריה והקובץ מופיע שם שוב.
שובר את הראש ולא מצליח להבין מה אני עושה לא בסדר..
ב-r10 כמעט כל תמונה/סרטון שמצולם דרך המכשיר ונמחק גם דרך המכשיר איכשהו מוצא את דרכו חזרה לגלריה.
אני מצלם תמונה או סרטון נכנס לגלריה, צופה בו. מוחק אותו. לוחץ על לחצן הבית ולא על לחצן ה-back, נכנס שוב לגלריה והקובץ מופיע שם שוב.
שובר את הראש ולא מצליח להבין מה אני עושה לא בסדר..
mikai,mikai כתב:.......חוץ מאחת שלא מבינה כלום, אז היא מסתכלת ומה אומרת? "אה - זה חיקוי של אייפון?" לא ידעתי אפילו מה אני אמורה לענות על זה.. הכי מעצבן זה אלה שלא מבינים, אפילו אי אפשר להסביר להם בהגיון.....
היית אומרת לה שהצלחת לשים את היד שלך על האייפון 5 ואחרי שהיא הייתה מתלהבת ממכשיר האייפון החדש המדהים שלך, היית מגלה לה את האמת, שת'כלס זה מכשיר אנדרואיד שהוא טוב מהאייפון 5
שידרגתי,...
נקווה שתוקנו הליקויים
אין פה שום התייחסות לתיקונים כאלו ואחרים של דברים שהרגשנוrichrach כתב:שידרגתי,...
נקווה שתוקנו הליקויים...
למרות שאין לי מושג מה זה תהליך הMCR...
[left]
r11 24/Jan
* Re-optimised with improved MCR process
* Updated Maps
* Restored version information in 'about' screen
[/left]
הוא אפילו השאיר את זה עם תאריך שינוי של פעם קודמת
תומר
- Shayosef
- חבר מכור קשה

רק רציתי לשתף שהחזרה לסטוק היתה הדבר הכי חכם שעשיתי מאז שקיבלתי את המכשיר, יציב הרבה יותר, מהיר יותר, זמן סוללה טוב יותר והמרקט - http://market.android.com/
מזהה את המכשיר ואת כל מה שרכשתי עד היום, גם התקנתי אפליקציות דרכו וזה עובד מעולה.
לסיכום, להיות שפני הנסיון של רומים בזמן האלפה והבטא שלהם זה נחמד מדי פעם רק כדי לבדוק איך הם התקדמו אבל כדי שהמכשיר יעבוד כמו שצריך רק סטוק כרגע.
מזהה את המכשיר ואת כל מה שרכשתי עד היום, גם התקנתי אפליקציות דרכו וזה עובד מעולה.
לסיכום, להיות שפני הנסיון של רומים בזמן האלפה והבטא שלהם זה נחמד מדי פעם רק כדי לבדוק איך הם התקדמו אבל כדי שהמכשיר יעבוד כמו שצריך רק סטוק כרגע.
שי
- Shayosef
- חבר מכור קשה

מה זאת אומרת ?theAman כתב:נראה לי שגם אני חוזר לסטוק.
רק מאיפה אני אביא עכשיו סטוק 2.3.2 מוכן?...
מדריכון חזרה לסטוק 2.3.2
מורידים גיבוי ננדרויד מכאן של סטוק 2.3.1 - http://www.mediafire.com/?ontvvh8z9h9lb7a
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=884093 - שרשור בנושא.
מחלצים את הקובץ "2010-12-22.21.06.07" לתיקיית הגיבויים של clockworkmod/backup
עושים RSTORE ננדרויד של הגיבוי/תיקיה שחלצנו קודם, עושים REBOTE, אנחנו עכשיו על סטוק 2.3.1.
ממתינים או בודקים עדכון דרך ה ABOUT תוך זמן קצר יתריע על 2.3.2, מתקינים, לאחר מכן נכנסים למרקט, מחכים שיעודכן, עושים כיבוי והדלקה רק כדי להיות בטוחים שהכל בסדר.
זהו.
אם רוצים גם עברית, אז נכנסים למצב bootloader ואז דוחפים את ה recovery שוב כי הוא נעלם בכל פעם תחת כיבוי והדלקה של סטוק, ואז נכנסים ישר recovery ומשם פועלים אחרי המדריך הבא - http://iandroid.co.il/forum/topic16174. ... e1de6ee479
שלטעמי נותן את העברית הטובה ביותר כרגע + כולל מקלדת עברית מקורית עם הצעות איות תקינות ועוד.
זהו ,אתה על 2.3.2 סטוק עם עברית שעובד גם ב android market באינטרנט.
שי
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
בפעמים המעטות שנכנסתי למרקט מאז ההתקנה אז לא ,theAman כתב:לא עושה Reboot אחרי התקנות מהמרקט?Rino כתב:R11 עובד לי מצויין מאתמול,
לי אין שום מחשבות לחזור לסטוק......
האמת שזה קרה לי לעיתים מאוד רחוקות עם R10
נמשיך לבדוק,