מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לא, לא. הטעם שלנו לא דומה בכלל. אבל אתה כן מתייחס לנקודות שעוזרות לי להחליט אם אני רוצה לראות את הסרט או לא. נניח, אם הסרט הוא סרט אקשן מגניב עם קרבות עתירי אפקטים נגד דרקונים, אני בטח ארצה לראות אותו, אבל אם זאת דרמה סוחטת דמעות עשויה בצורה גרועה עם בלון הליום בצורת דרקון, כנראה שאני אוותר.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46354
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Catskinner כתב:Ferocious Planet
יש שם גם מפלצת די סתמית שאינה מצליחה להגיע לשיאי הגיחוך של המפלצות שכבר התרגלנו לפגוש בסרטים של הפקות SciFy . יש גם אורות מנצנצים אז קבלו את זה כאזהרה לחולי האפילפציה שביננו.
2/10 כי הסרט לפחות בצבע. פסקול AC3 רגיל....
נכנס ל-WISH LIST
אני שמח לראות שאני לא היחיד שאוהב הפקות SYFY
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

הממ...ziv_r כתב:Burning Bright
אח חורג מכניס לבית נמר רעב על מנת לחסל את ילדיו מנישואים אשר עולים לו על העצבים.
לפעמים הילדים שלי גם כן מעצבנים, אבל לא חשבתי לעשות דבר כזה.
היא מתרוצצת מזיעה בבית עם מכנסונים. אם הטעם שלכם קצת שונה, הנמר מתרוצץ ערום לגמרי.
2/10...
תכננתי לראות, אבל הנמר הערום קצת מרתיע אותי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
נמר, ערום או לא, הוא גם חתול כך שהסרט לא יכול להיות רע.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אני ראיתי ללא תרגום.Malcontent כתב:זיו - Age of The Dragons נמצא ברשימה שלך? כרגע אני דוחה את הצפייה בו כי הדיאלוג בדקות הראשונות נשמע לי מאוד חלש, אין לו כתוביות בעברית, ואפילו באנגלית מצאתי כתוביות רק להפצה אחת, ולא ב HD. אולי עד שאני אתמודד עם הבעיה כבר תשכנע אותי שחבל לי על הזמן
מדובר בגרסת פנטזיה למובי דיק. אחאב (דני גלובר) וצוותו רודפים אחר דרקון לבן, במקום הלוויתן הלבן של הספר והגרסה הקולנועית הקודמת (שבה, אגב, עיוותו פרט מסויים בספר, והיום כולם בטוחים שמה שהיה בגרסה הקולנועית הוא מה שהיה גם בספר)....
היות ואני לא מחפש דיאלוגים עמוקים מדי, אז זה היה בסה"כ בסדר יחסית לז'אנר.
אין הרבה קרבות דרקונים אם זה מה שאתה מחפש, הוא עוסק יותר בצוות שקם כדי לצוד את הדרקון ובתחמנות של אחאב.
amir073 כתב:The Fighter
סרט מרגש מאד המבוסס על סיפור אמיתי. זה כאילו סרט על אגרוף, אבל הסיפור האמיתי כאן זה היחסים המורכבים בין שני אחים ובינם לבין יתר בני המשפחה. מארקי מארק וולברג מצויין (כמו תמיד). מומלץ.
8/10...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
עכשיו אני בבעיה. קרבות מגניבים נגד דרקונים זה תמיד טוב, ודרקונים מקרטון זה תמיד רע, אבל סרט על הצוות ועל האופי של הקפטן יכול להיות מעולה ויכול להיות *** עופות. אולי עדיף שלא אראה, כי מדובר באחד הספרים האהובים עלי אי פעם.guyezra כתב:אני ראיתי ללא תרגום.Malcontent כתב:זיו - Age of The Dragons נמצא ברשימה שלך? כרגע אני דוחה את הצפייה בו כי הדיאלוג בדקות הראשונות נשמע לי מאוד חלש, אין לו כתוביות בעברית, ואפילו באנגלית מצאתי כתוביות רק להפצה אחת, ולא ב HD. אולי עד שאני אתמודד עם הבעיה כבר תשכנע אותי שחבל לי על הזמן
מדובר בגרסת פנטזיה למובי דיק. אחאב (דני גלובר) וצוותו רודפים אחר דרקון לבן, במקום הלוויתן הלבן של הספר והגרסה הקולנועית הקודמת (שבה, אגב, עיוותו פרט מסויים בספר, והיום כולם בטוחים שמה שהיה בגרסה הקולנועית הוא מה שהיה גם בספר)....
היות ואני לא מחפש דיאלוגים עמוקים מדי, אז זה היה בסה"כ בסדר יחסית לז'אנר.
אין הרבה קרבות דרקונים אם זה מה שאתה מחפש, הוא עוסק יותר בצוות שקם כדי לצוד את הדרקון ובתחמנות של אחאב....
- sivimassivi
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 26
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
המכונאי!
והתאכזבתי קשות
והתאכזבתי קשות
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
Re: The.Next.Three.Days
מסכים עם הביקורת והציוןmolvy כתב:משפחה חמודה מבלה ערב במסעדה ובבוקר שלמחרת האישה מואשמת שרצחה את הבוסית שלה.לאחר שכל האפשרויות החוקיות נוסו, הגבר מנסה להיות יצירתי
סרט אקשן מותח לאללה הסיום מדביק אותך לכיסא וגומר לך על הציפרניים הנקססות בקצב מטאורי
יש אקשן ויש גם נשים מאוד יפות אחת מהן היא מורן אטיאס המופיעה בקטע די קטן והיופי שלה כלל אינו יוצא דופן כי כל הבחורות המשחקות איזשהו תפקיד יפייפיות.
סרט טוב מאוד ומאוד מומלץ
8.5/10...
סרט מעולה והמתח טוב לאורך כל הסרט
נהנתי
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
the time traveler's wife
אדם המטייל בזמן פוגש בשלב מסוים בבחורה שבילדותה פגש אותה הרבה פעמים והוא התאהבה בו. הם מתחתנים ומאותו הרגע הסרט מדבר על חיים עם מטייל בזמן.
אני חייב לומר שמדובר בז'אנר טיול בזמן שונה במעט ממה שהורגלנו לראות. עדיין, הסרט לא מתעלה לרמות גבוהות אבל בהחלט שווה לראות.
6.5\10
אדם המטייל בזמן פוגש בשלב מסוים בבחורה שבילדותה פגש אותה הרבה פעמים והוא התאהבה בו. הם מתחתנים ומאותו הרגע הסרט מדבר על חיים עם מטייל בזמן.
אני חייב לומר שמדובר בז'אנר טיול בזמן שונה במעט ממה שהורגלנו לראות. עדיין, הסרט לא מתעלה לרמות גבוהות אבל בהחלט שווה לראות.
6.5\10
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
חיים יקרים / ערוץ 2
סרט דוקומנטרי מטלטל על תינוק פלסטיני חולה שמובא לבית החולים בישראל ע"מ לעבור ניתוח מסובך ומציל חיים. הסרט מתעד מספר שנים של מציאות ישראלית פלסטינית בלתי אפשרית שנעה בין מלחמה לרגיעה מדומה, כאשר בשני צידי המתרס עומדים צדדים שמעוניינים לגשר על הפערים.
מרגש מאוד.
10/10
סרט דוקומנטרי מטלטל על תינוק פלסטיני חולה שמובא לבית החולים בישראל ע"מ לעבור ניתוח מסובך ומציל חיים. הסרט מתעד מספר שנים של מציאות ישראלית פלסטינית בלתי אפשרית שנעה בין מלחמה לרגיעה מדומה, כאשר בשני צידי המתרס עומדים צדדים שמעוניינים לגשר על הפערים.
מרגש מאוד.
10/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

The Way Back
חבורת אסירים נמלטים ממחנה עבודה בזמן מלחמת העולם השנייה כאשר לפניהם דרך של 6,000 קילומטרים של תנאי אקלים קשים ואוכלוסיה עויינת.
עם קולין פארל ואד האריס.
אני שמח לבשר כי רצף הסרטים הגרועים בהם צפיתי לאחרונה נשבר לרסיסים. הסרט הנוכחי הינו דרמת מלחמה, אשר מגולל בצורה מרתקת את המצב הקשה של בתי הסוהר הפוליטים בזמן WWII ואת ההכרח לברוח משם, לא משנה מהן הסכנות שעומדות לפניהן והקשיים בהם הם עלולים להיתקל, בריחה זהו הפתרון היחיד בו הם חייבים לבחור. למרות שהסרט עוסק במסע האסירים וניתן לחשוב לרגע שנראה אותם למשך שעתיים הולכים והולכים, הוא עושה זאת בצורה מעניינת, עם התמקדות בתנאי האקלים הקשים, המחסור במזון, הפחד מאוכלוסיה מקומית והיחסים הנרקמים בין הדמויות השונות.
הסרט באורך של 130 דקות אשר נעו בהרף עין ואת הכל מלווה פסקול DTS-HD Master Audio אשר לא בלט בצורה מיוחדת, אך חובה לסרט כזה טוב.
8/10
חבורת אסירים נמלטים ממחנה עבודה בזמן מלחמת העולם השנייה כאשר לפניהם דרך של 6,000 קילומטרים של תנאי אקלים קשים ואוכלוסיה עויינת.
עם קולין פארל ואד האריס.
אני שמח לבשר כי רצף הסרטים הגרועים בהם צפיתי לאחרונה נשבר לרסיסים. הסרט הנוכחי הינו דרמת מלחמה, אשר מגולל בצורה מרתקת את המצב הקשה של בתי הסוהר הפוליטים בזמן WWII ואת ההכרח לברוח משם, לא משנה מהן הסכנות שעומדות לפניהן והקשיים בהם הם עלולים להיתקל, בריחה זהו הפתרון היחיד בו הם חייבים לבחור. למרות שהסרט עוסק במסע האסירים וניתן לחשוב לרגע שנראה אותם למשך שעתיים הולכים והולכים, הוא עושה זאת בצורה מעניינת, עם התמקדות בתנאי האקלים הקשים, המחסור במזון, הפחד מאוכלוסיה מקומית והיחסים הנרקמים בין הדמויות השונות.
הסרט באורך של 130 דקות אשר נעו בהרף עין ואת הכל מלווה פסקול DTS-HD Master Audio אשר לא בלט בצורה מיוחדת, אך חובה לסרט כזה טוב.
8/10
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני מאוד אוהב את השחקן אד האריס. לדעתי הוא אחד מהשחקנים הבודדים המסוגל להקרין כלפי חוץ אנושיות מדהימה. בזה הוא מזכיר את ג'ין האקמן וכמוהו הוא לא זוכה מספיק לתפקידים בולטים ומובילים וחבל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
The Tournament
דיברו פה על העלילה ועל כמויות הדם והגוויות כך שאין לי שום דבר חכם להוסיף
סרט אקשן צפוי ורדוד אפשר לראות אותו ללא תרגום גם אם אתה לא מבין מילה באנגלית כי אין לדיאלוגים שום משמעות
הסרט מוביל כל הזמן לסוף הבלתי נמנע ואני חושב שאם זה היה סרט אנגלי אז אולי היתה הפתעה בסוף מה שבטוח שזה סרט לא אנגלי כך שאין הפתעות
מרדפים פיצוצים יריות למכביר.... ציצים ממש אין
לא חובה אלא אם כן זה במקום האח הגדול
6/10
סרט אקשן צפוי ורדוד אפשר לראות אותו ללא תרגום גם אם אתה לא מבין מילה באנגלית כי אין לדיאלוגים שום משמעות
הסרט מוביל כל הזמן לסוף הבלתי נמנע ואני חושב שאם זה היה סרט אנגלי אז אולי היתה הפתעה בסוף מה שבטוח שזה סרט לא אנגלי כך שאין הפתעות
מרדפים פיצוצים יריות למכביר.... ציצים ממש אין
לא חובה אלא אם כן זה במקום האח הגדול
6/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Hatchet
מה שהיה אמור להיות טיול לילי לתיירים בביצה בניו-אורלינס, הופך במהרה לסיוט כאשר מטורף רודף אחרי התיירים והורג אותם אחד אחרי השני בצורה אלימה.
סלאשר Old School עם כל המוטיבים המקובלים: שפריצים של דם, איברים זרוקים לכל עבר, מספר צעירים חרמנים וזוג בנות שלא מפסיקות להראות את הציצים.
לחובבי הז'אנר, זהו סרט חובה. לשאר העם, דלגו.
7/10 כציון מיוחד עבור הז'אנר הספציפי הזה.
מה שהיה אמור להיות טיול לילי לתיירים בביצה בניו-אורלינס, הופך במהרה לסיוט כאשר מטורף רודף אחרי התיירים והורג אותם אחד אחרי השני בצורה אלימה.
סלאשר Old School עם כל המוטיבים המקובלים: שפריצים של דם, איברים זרוקים לכל עבר, מספר צעירים חרמנים וזוג בנות שלא מפסיקות להראות את הציצים.
לחובבי הז'אנר, זהו סרט חובה. לשאר העם, דלגו.
7/10 כציון מיוחד עבור הז'אנר הספציפי הזה.
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
u571
אחלה של סרט (טוב אולי כי אני מכור לסרטים של WW2 )
העביר לי את הזמן בכיף נהנתי מאוד
8/10
חבל שלא מצאתי גרסה איכותית
אחלה של סרט (טוב אולי כי אני מכור לסרטים של WW2 )
העביר לי את הזמן בכיף נהנתי מאוד
8/10
חבל שלא מצאתי גרסה איכותית
how you doin ?