עדכוני קושחה: Xtreamer
- karlos
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
- שם מלא: shay
כמה שאלות ברשותכם:
1. האם הסריקה של הסרטים מתבצעת אוטומטית?
בואו נגיד שעשיתי את הסריקה הראשונה והוא גילה לי את כל 200 הסרטים שיש אצלי.
מה קורה אם אני מוסיף לשרת סרט נוסף, האם הוא יבצע לבד את המשיכה של החומר לגוקבוקס או ששוב צריך לבצע סריקה לכל קובץ שמוסף?
2. כדי ליישר קו, אני מעוניין לבדוק את עניין המהירות.
התצורה היחידה במהירות סבירה אצלי זו תצוגת רשימה, כל שאר התצורות מאוד איטיות.
לי יש 200 סרטים הנמצאים בשרת מרוחק ברשת קווית. למישהו יש תצורה דומה שיכול לאמת איתי את העניין?
3. האם יש חשיבות כלשהי למשיכת המידע ONLINE או שימוש במידע הקיים בשרת כבר? אין לי בעיה למשוך מידע מהשרת. אני משתמש בתוכנה שמושכת ויוצרת META DATA באופן אוטו'.
האם זה ישפר מהירות איכשהו? יציבות? אמינות?
תודה
1. האם הסריקה של הסרטים מתבצעת אוטומטית?
בואו נגיד שעשיתי את הסריקה הראשונה והוא גילה לי את כל 200 הסרטים שיש אצלי.
מה קורה אם אני מוסיף לשרת סרט נוסף, האם הוא יבצע לבד את המשיכה של החומר לגוקבוקס או ששוב צריך לבצע סריקה לכל קובץ שמוסף?
2. כדי ליישר קו, אני מעוניין לבדוק את עניין המהירות.
התצורה היחידה במהירות סבירה אצלי זו תצוגת רשימה, כל שאר התצורות מאוד איטיות.
לי יש 200 סרטים הנמצאים בשרת מרוחק ברשת קווית. למישהו יש תצורה דומה שיכול לאמת איתי את העניין?
3. האם יש חשיבות כלשהי למשיכת המידע ONLINE או שימוש במידע הקיים בשרת כבר? אין לי בעיה למשוך מידע מהשרת. אני משתמש בתוכנה שמושכת ויוצרת META DATA באופן אוטו'.
האם זה ישפר מהירות איכשהו? יציבות? אמינות?
תודה
נערך לאחרונה על ידי karlos ב 27/07/2010 18:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- OmriS
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 543
למען אלו שיתקלו גם בשגיאה הזו,OmriS כתב:idanhauser,
עד עכשיו לא ניסיתי להיכנס ל-JB. עכשיו חיברתי HD חיצוני ולחצתי כן על ההתקנה, וזה עבד! כלומר זה הראה שזה מוריד.
כשזה סיים להוריד זה כתב מיד check network condition ויצא.
כשנכנסתי שוב ל-JB זה חזר להתחלה כאילו לא התקנתי או הורדתי את הקבצים.
באופן מפתיע פתאום עבדה לי גם ההורדה של ה- LIve, אבל כשהיא סיימה קיבלתי בדיוק את אותה הודעה.
החשד שלי הוא שזה קשור שוב בבעיות שהיו לי בפעם הראשונה שהתקנתי את הלייב. בעיות ה- Sda, Sda1 למיניהן. אז פתרתי אותן עם ה fake shell אבל ממש לא מתחשק לי לעשות את זה שוב. מה גם שאז ההתקנה הייתה רק מקובץ חיצוני ולא מהאיטרנט.....
התקנתי את גירסת החירום במקום הרגילה, עשיתי Restore Defaults, חיברתי USB מפורמט Fat32. והכל עובד. תודה על העזרה לכל המגיבים.
וגם שאלה, אם אני מבין נכון ה-JB שמור על הדיסק און קי והוא חייב להיות מחובר כדי שזה יעבוד. חוץ ממנו הכניסה השנייה שלי במכשיר תפוסה על ידי האנטנה. איך אני מחבר גם את ההארדיסק עצמו (חיצוני), מפצל USB?
- karpe
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1396
אתה יכול עם מפצל USB, עם חיבור למתח במקרה שהדיסק שלך מקבל מתח מהUSB.
אבל אתה לא צריך בכלל דיסק און קי, אתה יכול להתקין את הJB ישר להרדיסק.
אבל אתה לא צריך בכלל דיסק און קי, אתה יכול להתקין את הJB ישר להרדיסק.
- OmriS
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 543
גם אם הוא מפורמט ל-NTFS?
- karpe
-
- חבר במועדון HT

כן, עניין הFAT32 רלוונטי רק לדיסק שאתה עושה ממנו את העדכון קושחה. הJB יכול להיות מותקן על NTFS בלי בעיה, ככה זה אצלי.
- ofir_nim
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 338
התקנתי מילה במילה על פי ההנחיות שלהם, רואים את תמונות הסרטים, והמידע עליהם, אבל יש לי בעייה:
ברגע שלוחצים על הסרט, מופיע שעון כחול קטן בצד ימין למעלה, אבל שום דבר לא קורה - הסרט לא מתחיל.
ניסיתי על תיקיות ברשת, על תיקיות בכונן קשיח חיצוני, תיקיות ששמן בעברית ותיקיות ששמן באנגלית - אבל כלום - לא מצליח לראות את הסרט.
מישהו נתקל בבעיה הזאת ומצא לה פיתרון?
אשמח לעזרה
ברגע שלוחצים על הסרט, מופיע שעון כחול קטן בצד ימין למעלה, אבל שום דבר לא קורה - הסרט לא מתחיל.
ניסיתי על תיקיות ברשת, על תיקיות בכונן קשיח חיצוני, תיקיות ששמן בעברית ותיקיות ששמן באנגלית - אבל כלום - לא מצליח לראות את הסרט.
אשמח לעזרה
- avi1333
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 334
הייה לי בדיוק את אותה בעייהofir_nim כתב:התקנתי מילה במילה על פי ההנחיות שלהם, רואים את תמונות הסרטים, והמידע עליהם, אבל יש לי בעייה:
אשמח לעזרה...
תמחק את כל התיקיות מהמועדפים תשנה את כל השמות של התיקויות ושל הסרטים לאנגלית ותוסיף אותם שוב.
לאחר מכן תעשה SCRAPER מחדש
בהצלחה.
- avi1333
-
- חבר פעיל מאוד

בהמשך אני ב"ה יכין סקין שיעבוד טוב עם עבריתavi1333 כתב:ד"א למי שתירגם את הPLOT שלו לעברית.
שילך לכאן
xJukebox\tpl\xjb\viewMovieMultiplex
ושיכנס לקובץ PHP שייש שם
יראה את זה:
// if ($lang == "he" || $lang == "ar") { $plotAlign = "right"; } // disabled for now
כן פשוט תמחקו את ה\\ בהתחלה וזה אמור לעבוד.
עדיין לא בדקתי את זה יש לי פה בעייה עם הראוטר .
לפני:
[img2=550x308]http://img836.imageshack.us/img836/7118/40718179.jpg[/img2]
Uploaded with ImageShack.us
אחרי:
[img2=550x309]http://img340.imageshack.us/img340/1928/40455324.jpg[/img2]
כדי שזה באמת יעבוד כמו שצריך מישהו צריך לערוך את הסקין[/img]
פתרון לבעיה:
באותו קובץ חפשו
<text fontFile="<?= $fontFilePlot ?>" align="<?= $plotAlign ?>" offsetXPC="6.0" offsetYPC="25.6" tailDots="yes" widthPC="51.8" heightPC="25" fontSize="<?= $fontSizePlot ?>" backgroundColor="-1-1" foregroundColor="<?= $fontColorPlot ?>" lines="7">
בOffsetxpc ,F תכתבו 6.0 כמו שאני כתבתי
תמונה:
[img2=550x315]http://img191.imageshack.us/img191/5578/79766665.jpg[/img2]
את גודל הפונט אפשר לקבוע כאן:
xJukebox\conf
בקובץ XML שייש שם
חפשו שם
FONTFILE
ואז תראו שם PLOT ואז יש שם SIZE אני ממליץ לרשום שם 14...
- ofir_nim
-
- חבר פעיל מאוד

תודה - זה פתר את הבעייה !avi1333 כתב:הייה לי בדיוק את אותה בעייהofir_nim כתב:התקנתי מילה במילה על פי ההנחיות שלהם, רואים את תמונות הסרטים, והמידע עליהם, אבל יש לי בעייה:
אשמח לעזרה...
תמחק את כל התיקיות מהמועדפים תשנה את כל השמות של התיקויות ושל הסרטים לאנגלית ותוסיף אותם שוב.
בהצלחה....
רק לעדכן - בהתחלה שיניתי רק את שמות התיקיות שמכילות את הסרטים לאנגלית (אצלי כל סרט נמצא בתיקיה משלו), וזה לא עבד, אבל אחר כך שיניתי לאנגלית את שמות התיקיות הראשיות לאנגלית, לדוגמה שיניתי מ "סרטים" ל- " MOVIES", וזה עבד! צריך פשוט ששמות כל התיקיות ב ADDRESS PATH יהיו באנגלית.
- avi1333
-
- חבר פעיל מאוד

שמח שעזרתי אחי ,מקווה שבמהשך בעדכון הבא נוכל גם להשתמש בתיקיות בשמות בעבריתofir_nim כתב:תודה - זה פתר את הבעייה !avi1333 כתב:הייה לי בדיוק את אותה בעייהofir_nim כתב:התקנתי מילה במילה על פי ההנחיות שלהם, רואים את תמונות הסרטים, והמידע עליהם, אבל יש לי בעייה:
אשמח לעזרה...
בהצלחה....
רק לעדכן - בהתחלה שיניתי רק את שמות התיקיות שמכילות את הסרטים לאנגלית (אצלי כל סרט נמצא בתיקיה משלו), וזה לא עבד, אבל אחר כך שיניתי לאנגלית את שמות התיקיות הראשיות לאנגלית, לדוגמה שיניתי מ "סרטים" ל- " MOVIES", וזה עבד! צריך פשוט ששמות כל התיקיות ב ADDRESS PATH יהיו באנגלית....
- jepe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1411
ה JB יעבוד גם אם ה XT שלי מחובר לכונן חיצוני או שזה חייב להיות כונן פנימי?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46477
ניתן חיצוני וגם שיתופי רשת. בשיתופי רשת יש לדאוג להרשאות כתיבה.
- ofir_nim
-
- חבר פעיל מאוד

לאחר לילה לבן של בדיקות ועבודה עם האקסטרימר לרבות הג'וקבוקס, אני חייב להגיד שהכל עובד חלק וזה פשוט כיף.
גם המהירות סבירה ביותר, ובנוסף לא נתקע כלום וגם הסאונד DTS עובד מצויין!
החיסרון היחיד שאני מוצא כרגע זו התמיכה בעברית גם ברובד של שמות התיקיות, וגם ברובד של מידע הסרטים, אבל אני לא מודאג - אין לי ספק שבקרוב זה גם ייפתר.
למי שאצלו כל התיקיות ושמות הסרטים בעברית, ממליץ לא להתקין כרגע ולחכות לגרסה שתתמוך בעברית, מאחר וזאת סתם עבודה לשנות הכל לאנגלית.
אגב, ובלי קשר לג'וקבוקס - גם קבצי M2TS כבדים של 40 ג'יגה ומעלה עובדים מעולה ברשת קווית! לא מקרטע ולא מפוקסל!
לטעמי כיום ה-XT הינו התמורה הטובה ביותר לכסף.
גם המהירות סבירה ביותר, ובנוסף לא נתקע כלום וגם הסאונד DTS עובד מצויין!
החיסרון היחיד שאני מוצא כרגע זו התמיכה בעברית גם ברובד של שמות התיקיות, וגם ברובד של מידע הסרטים, אבל אני לא מודאג - אין לי ספק שבקרוב זה גם ייפתר.
למי שאצלו כל התיקיות ושמות הסרטים בעברית, ממליץ לא להתקין כרגע ולחכות לגרסה שתתמוך בעברית, מאחר וזאת סתם עבודה לשנות הכל לאנגלית.
אגב, ובלי קשר לג'וקבוקס - גם קבצי M2TS כבדים של 40 ג'יגה ומעלה עובדים מעולה ברשת קווית! לא מקרטע ולא מפוקסל!
לטעמי כיום ה-XT הינו התמורה הטובה ביותר לכסף.
- itsik123
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 684
אתמול החלפתי את גרסת בטא 18 לגרסה הרשמית,
ביצעתי ריסט ל DB של הJB וסרקתי מחדש,
לאחר כמה דקות הפסקתי את הסריקה כי רצינו לראות סרט,
הסריקה בוצעה רק על 60 סרטים ובדקתי כיצד ה JB מתפקד ולהפתעתי
ראיתי שהוא יותר מהיר בהרבה מבטא 18 ושמחתי ואמרתי לעצמי שעכשיו זו מהירות נורמלית,
ראיתי סרט ולפני השינה ביצעתי סריקה מחדש בכוונה לבדוק בבוקר,
בבוקר ראיתי שהסריקה בוצעה על 250 סרטים וניסיתי להשתמש ב JB
והוא היה מאוד מאוד איטי.
אמור להיות קשר בין כמות הסרטים למהירות התיפקוד של ה JB ?
ביצעתי ריסט ל DB של הJB וסרקתי מחדש,
לאחר כמה דקות הפסקתי את הסריקה כי רצינו לראות סרט,
הסריקה בוצעה רק על 60 סרטים ובדקתי כיצד ה JB מתפקד ולהפתעתי
ראיתי שהוא יותר מהיר בהרבה מבטא 18 ושמחתי ואמרתי לעצמי שעכשיו זו מהירות נורמלית,
ראיתי סרט ולפני השינה ביצעתי סריקה מחדש בכוונה לבדוק בבוקר,
בבוקר ראיתי שהסריקה בוצעה על 250 סרטים וניסיתי להשתמש ב JB
והוא היה מאוד מאוד איטי.
אמור להיות קשר בין כמות הסרטים למהירות התיפקוד של ה JB ?
- effioliv
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
שלום חברים,
עידכנתי אתמול את הקושחה לגירסה החדשה ואני ניתקל בתופעות הבאות:
1. לא יכול להתחבר לרשת הביתית באמצעות IP דינאמי אלא רק IP סטאטי
2. לא יכול להתחבר לאינטרנט (XTREAMER LIVE, רדיו, הורדה של XMJB)
3. לא יכול להוסיף ספריות למועדפים (האפשרות של בחירת הוספה למועדפים אפורה)
האם יש למישהוא תובנות?
אני משתמש בראוטר של D-LINK דגם DIR-615
תודה,
אפי.
עידכנתי אתמול את הקושחה לגירסה החדשה ואני ניתקל בתופעות הבאות:
1. לא יכול להתחבר לרשת הביתית באמצעות IP דינאמי אלא רק IP סטאטי
2. לא יכול להתחבר לאינטרנט (XTREAMER LIVE, רדיו, הורדה של XMJB)
3. לא יכול להוסיף ספריות למועדפים (האפשרות של בחירת הוספה למועדפים אפורה)
האם יש למישהוא תובנות?
אני משתמש בראוטר של D-LINK דגם DIR-615
תודה,
אפי.
- orenfe
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
התקנתי את RC3 וסריקת הסרטים לא עובדת אצלי.
הוספתי ל favorites כונן רשת שבו כל סרט נמצא בספריה משל עצמו, כאשר שמות הספריות והסרטים הם באנגלית על פי שם הסרט.
כלומר, שם ספרית האב היא HD Movies1 ותחתיה רשימת ספריות לפי שמות הסרטים שבכל ספריה.
הרצתי את ה scraper והוא לא מוצא כלום.
לחילופין, יש לי ספרית temp באותו כונן רשת, שלשם יורדים הסרטים. גם שם לכל סרט יש ספריה משלו, אבל אין להם שמות יפים. כל השמות הם ללא רווחים וכל מקטעי השם מופרדים ע"י נקודות וקווים. לדוגמה: harry.potter.xyz.
הרצתי את ה scraper על הספריה הזו והוא מצא את כל הסרטים.
עדיין לא הספקתי להגיע למסקנה אם ההבדל בתוצאת הסריקה ששמות הספריות של הסרטים בספרית ה temp לא מכילים רווחים או בגלל ששם ספרית האב (במקרה שלי HD Movies1) מכיל רווח.
יש מישהו נוסף שנתקל בתופעה או שלחילופין כל העץ שלו מכיל שמות עם רווחים שיכול להפריך את המסקנה שלי?
הוספתי ל favorites כונן רשת שבו כל סרט נמצא בספריה משל עצמו, כאשר שמות הספריות והסרטים הם באנגלית על פי שם הסרט.
כלומר, שם ספרית האב היא HD Movies1 ותחתיה רשימת ספריות לפי שמות הסרטים שבכל ספריה.
הרצתי את ה scraper והוא לא מוצא כלום.
לחילופין, יש לי ספרית temp באותו כונן רשת, שלשם יורדים הסרטים. גם שם לכל סרט יש ספריה משלו, אבל אין להם שמות יפים. כל השמות הם ללא רווחים וכל מקטעי השם מופרדים ע"י נקודות וקווים. לדוגמה: harry.potter.xyz.
הרצתי את ה scraper על הספריה הזו והוא מצא את כל הסרטים.
עדיין לא הספקתי להגיע למסקנה אם ההבדל בתוצאת הסריקה ששמות הספריות של הסרטים בספרית ה temp לא מכילים רווחים או בגלל ששם ספרית האב (במקרה שלי HD Movies1) מכיל רווח.
יש מישהו נוסף שנתקל בתופעה או שלחילופין כל העץ שלו מכיל שמות עם רווחים שיכול להפריך את המסקנה שלי?
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- karpe
-
- חבר במועדון HT

העץ שלי מכיל רווחים בשמות של הספריות ואין בעיה עם זה.
אם אני זוכר נכון קראתי בפורום של היצרן פוסט של מישהו שהייתה לו בעיה דומה.
מה שפתר לו את הבעיה - הוא גילה שבספריה הראשית שלו היו כמה סרטים בודדים, שלא נמצאים בתוך ספריה, וזה מה שדפק את העסק. ברגע שהוא יצר לכל סרט ספריה זה עבד לו.
מה שפתר לו את הבעיה - הוא גילה שבספריה הראשית שלו היו כמה סרטים בודדים, שלא נמצאים בתוך ספריה, וזה מה שדפק את העסק. ברגע שהוא יצר לכל סרט ספריה זה עבד לו.
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
itsik123, התשובה היא כן. ככל שיש לך יותר סרטים זה איטי יותר. האיטיות נובעת מצורת הסריקה
ויצירת הDB. כרגע זה עדיין תחת קובץ SWAP.הם מודעים לבעיה ואני בטוח שבמהרה הם יעברו לSQL או משהו דומה.
אגב, האם אתה יכול להגיע לכל ה250 סרטים שלך, או רק ל100. כי קראתי שיש להם תמיכה רק למאה...
orenfe, קראתי בפורום של החברה שיש בעיה קצת עם שיתוף מחיצות רשת לJB.
אם מה שיש לך במחצית הTEMP היה טוב לXJB, אני ממליץ לך לבנות את אותו סגנון עץ במחיצה הראשית שלך.
מה שאני ממליץ בכל אופן, הוא לשים כל סרט במחיצה משלו. וששם המחיצה יהיה כמה שיותר קרוב לשם הסרט המקורי
לדוגמא: avatar.2009.
בעיה שנתקלתי בה, אם למשל שם המחיצה עבור שם הסרט הינו Gladiator Extended Cut, הסרט הזה לא יזוהה אוטמטית ע"י הXJB.
את הבעיה אפשר לפתור ע"י כיוונון ידני דרך ממשק הWEB של הJukebox.
עוד בעיה שמצאתי היא, שהכפתור PAGE UP שבשלט לא מגיב. PAGE DOWN כן עובד.
ויצירת הDB. כרגע זה עדיין תחת קובץ SWAP.הם מודעים לבעיה ואני בטוח שבמהרה הם יעברו לSQL או משהו דומה.
אגב, האם אתה יכול להגיע לכל ה250 סרטים שלך, או רק ל100. כי קראתי שיש להם תמיכה רק למאה...
orenfe, קראתי בפורום של החברה שיש בעיה קצת עם שיתוף מחיצות רשת לJB.
אם מה שיש לך במחצית הTEMP היה טוב לXJB, אני ממליץ לך לבנות את אותו סגנון עץ במחיצה הראשית שלך.
מה שאני ממליץ בכל אופן, הוא לשים כל סרט במחיצה משלו. וששם המחיצה יהיה כמה שיותר קרוב לשם הסרט המקורי
בעיה שנתקלתי בה, אם למשל שם המחיצה עבור שם הסרט הינו Gladiator Extended Cut, הסרט הזה לא יזוהה אוטמטית ע"י הXJB.
עוד בעיה שמצאתי היא, שהכפתור PAGE UP שבשלט לא מגיב. PAGE DOWN כן עובד.
- orenfe
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה, אבל זה לא המצב אצלי.karpe כתב:העץ שלי מכיל רווחים בשמות של הספריות ואין בעיה עם זה.
מה שפתר לו את הבעיה - הוא גילה שבספריה הראשית שלו היו כמה סרטים בודדים, שלא נמצאים בתוך ספריה, וזה מה שדפק את העסק. ברגע שהוא יצר לכל סרט ספריה זה עבד לו....
בספרית HD Movies1 אין לי סרטים ישירות תחת ספרית האב ולעומת זאת בספרית temp יש לי סרט אחד תחת ספרית האב.
טעות אחת שהיתה לי בתיאור הבעיה היא שספריות temp ו HD Movies1 לא נמצאות באותו כונן רשת אלא בשני כונני רשת שונים.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- orenfe
-
- חבר פעיל במיוחד

קצת מוזר מה שאתה אומר לאור העובדה שחלק גדול מהמשתמשים שמדווחים על הצלחה עם ה XMJ עובדים רק עם שיתוף מחיצות רשת.danielk כתב: orenfe, קראתי בפורום של החברה שיש בעיה קצת עם שיתוף מחיצות רשת לJB.
עוד בעיה שמצאתי היא, שהכפתור PAGE UP שבשלט לא מגיב. PAGE DOWN כן עובד....
-1" foregroundColor="<?= $fontColorPlot ?>" lines="7">