שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 653

שליחה

גם אני מעדכן שסגרתי עיסקת באנדל:
בזק ובזק בינלאומי 146 ש"ח לחודש (בממוצע) למשך שנה וחצי במהירות 15 מגה.
לירן

b007
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 906

שליחה

בתור לקוח חדש. אפשרי להגיע לשימור לקוחות עלמנת להוריד מחיר?

איך ניתן לדעת את המחיר הכי נמוך שהם מוכנים לרדת עליו?

sharonron
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62

שליחה

*
נערך לאחרונה על ידי sharonron ב 16/01/2011 16:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

amirf
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23

שליחה

היי,

כרגע אני משלם מחיר זוועתי (70 ש"ח לנטווייזן 82 לבזק) על 2.5 מגה.
סיום ההתחייבויות בקרוב מאוד...
נטוויזן - שבוע הבא
בזק - עוד חודש

הציעו לי בבזק 91.90 על תשתית 10 מגה NGN עם התחייבות לשנה.
בנטוויזן הצלחתי להגיע בינתיים ל-58 ש"ח בממוצע עם התחייבות לשנה.

האם המחיר מצדיק את עצמו או לדרוש יותר נמוך? ואם כן, ממי? כי בזק לא מתקפלים מהר

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

amirf,
המחיר שקיבלת, 149.9 ש"ח לחודש הוא מחיר מאוד גבוה לדעתי. כפי שכתבתי כמה פוסטים מעל, אני משלם 146 ש"ח לחודש למשך שנה וחצי לבזק ובזק בינלאומי עבור 15 מגה בחבילת באנדל.
את בזק קשה מאוד להוריד. התחרות בגיזרת התשתית היא קטנה ולכן אתה נאלץ להיות יצירתי. יש דעות חלוקות לגבי כדאיות הבאנדל. יכול להיות שזה אינדבידואלי בהתאם לחברות בהן אתה נמצא ולהצעות שקיבלת, אבל לדעתי בחבילות המהירות יותר כדאיות הבאנדל באה הרבה יותר לידי ביטוי.

אני מציע לך לדבר עם נטויזן ולשאול אותם לגבי באנדל במהירות 10 ו- 15 (המחיר ביניהן יכול להיות זניח, נניח 5 שקלים) ולקבל תמונת מצב.
בנוסף, אם אין לך סיבה קונקרטית להישאר בנטויזן, כדאי לך לבדוק גם חברות אחרות ולשאול אצלן לגבי באנדל. המחיר שאני קבילתי בבזק בינלאומי הוא רלבנטי גם לך, כך שכדאי לך לדבר איתם.
לירן

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

amirf כתב:היי,

כרגע אני משלם מחיר זוועתי (70 ש"ח לנטווייזן 82 לבזק) על 2.5 מגה.
סיום ההתחייבויות בקרוב מאוד...
נטוויזן - שבוע הבא
בזק - עוד חודש

הציעו לי בבזק 91.90 על תשתית 10 מגה NGN עם התחייבות לשנה.
בנטוויזן הצלחתי להגיע בינתיים ל-58 ש"ח בממוצע עם התחייבות לשנה.

האם המחיר מצדיק את עצמו או לדרוש יותר נמוך? ואם כן, ממי? כי בזק לא מתקפלים מהר
...
אל תחכה לסוף ההתחייבות, אני תמיד לקראת הסוף משדרג את רוחב הפס שלי או באותו מחיר או אפילו בפחות. המחירים כל הזמן יורדים וכדי להחתים אותך על עוד כמה שנים הם יעשו הכל.

amirf
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

לידיעתכם, קיים מבצע סטודנטים בבזק בינלאומי - 10 מגה כולל תשתית ב-111 ש"ח של PRIVATE NGN, או לפחות זה מה שהוצע לי

amirf
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

mp3lll כתב:
Elad8 כתב:
theAman כתב:תגידו, יש מישהו שמשלם פחות מ-91 ש"ח על תשתית 10 מגה ב-NGN?
...
אני משלם 85 ש"ח. התחייבות לשנה.
...
איזה עצוב אני משלם 79 על 2.5

לא ברור למה המחירים של בזק כל כך גובהים בצורה מדהימה.
והם פשוט לא מוכנים להוריד גם.

עד שהיא אמרה "בבקשה תתנתק, וכמו ילד טוב התקפלתי.
...
הנציגות בשירות הלקוחות די מעצבנות ולא כל כך מבינות, אם תקופת ההתחייבות עומדת להסתיים בקרוב תבקש מהם שיעבירו אותך ישירות למחלקת שימור לקוחות, חבל לבזבז את הזמן כי אין להן מספיק סמכות להביא לך עסקאות זולות

RYaniv
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78

שליחה

אני צריך תשתית (בזק או הוט) במהירות 5 מגה לכ-7 חודשים, ובכל מקרה לתקופה של פחות משנה. יש לכם מושג מה הדרך הכי זולה? (אם התחייבות ותשלום קנס יציאה יותר משתלם, אני אלך על זה, המחירים ללא התחייבות יקרים משמעותית בד"כ). שאלתי בבזק והוט, אבל הם נותרים מעורפלים כשמתחילים לשאול אותם מה יהיה בתום התקופה.

דבר נוסף, מתי ההגבלה על הקנסות יציאה (עד 10% כפול מס' החודשים שנותרו) תיכנס לתוקף גם לגבי חברות התשתית?

תודה רבה!!

amittzor
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1099

שליחה

מחיר של 60 ש"ח לתשתית 2.5 מגה הוא הגיוני בימינו או שאפשר לדעתם לסחוט יותר?

yanivnn
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22

שליחה

חברה חברה תתעוררו

כל מי שרשם פה {אני מדבר על הסוף} משלם ובגדול...

מה שאני קצת מתפלא זה שאנשים שנמצאים באתר הזה {שלדעתי הם במן רמה אחת למעלה} בנושא הזה מבישים ביותר.

כנסו לאתר כמהזה ותתחילו לחפור {ובעיקר בתגובות הגולשים} שבחיזוק גדול ממנו קיבלתי ככה

תשתית 5 מגה {ואני יכול גם 10 פשוט האזור שלי לא תומך NGN} ב50 שקל ממוצע . חצי שנה חינם חצי שנה 99 {למרות שלפי הפקיד הבנתי שאפשר גם ב50 קבוע}.

ספק בזק בינלאומי 5 מגה ממוצע של 33 - 3 חודשים חינם ועוד 40 בערך אחרי לשנה. אין לי כוח להאריך אבל עוד מלא דברים קטנים שמצטרפים לחשבון גדול.

לקוח חדש.

פשוט לא להתרגש. מכלום

yanivnn
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

amittzor כתב:מחיר של 60 ש"ח לתשתית 2.5 מגה הוא הגיוני בימינו או שאפשר לדעתם לסחוט יותר?
...

צא מהסרט אחי אתה לא סוחט אף אחד ואם מישהו סוחט פה מישהו זה הם אותנו ובגדול

ממש רחמנות עליהם

roey1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 382

שליחה

שלום,

אני צריך את עזרתכם.
לקוח כבר המון שנים של בזק בינלאומי. בעוד כחודש נגמרת לי ההתחייבות איתם על חיבלת באנדל במהירות 2.5 מגה בעלות של 110 או 105 ש"ח (אני יודע שיקר). אני מעוניין לשדרג את המהירות ל-5 מגה (זה הכי הרבה שאפשר לעשות אצלי, אין תשתיות) בבזק לא בהוט. התעניינתי קצת עכשיו בטלפונים וכל החברות (בזק בינלאומי, נטוויז'ן וגם 012 ) ובכולם באנדל 5 מגה לשנה 129 ש"ח לחודש.
התקשרתי לבזק עצמם רציתי לדעת כמה עולה תשתית 5 מגה אומרים לי 100 שקל.
איך אני יכול להוזיל את העניין? איזה חברה עדיפה ( אני כבר כמה שנים בבזק בינלאומי ואין לי תלונות) ?
לפי מה שאני רואה פה אנשים משלמים מחירים הרבה יותר נמוכים וגם מהירויות הרבה יותר גבוהות.

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886

שליחה

עכשיו קיבלתי מנטויז'ן על 12MB חצי שנה ב-45 ש"ח וחצי שנה חינם בהתחייבות לשנה.
לא מוכן להתחייב ליותר מזה...
ממוצע של 22.5 ש"ח לחודש.
קובי

ronentr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267

שליחה

nokobik
וכמה אתה משלם לתשתית?
הוט או בזק?

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

roey1,
כנס לאתר 'כמה זה', תמצא את החבילה האטרקטיבית ביותר עבורך כאשר אתה מתייחס לכל החברות שרלבנטיות מבחינתך.
כנס לאקסל שלנו, שנמצא בראש השרשור, שם אתה יכול לראות את המחירים שהחברים פה משלמים.
עכשיו תתקשר לספקית שאתה רוצה את השירות שלה ותגיד לה שיש את המחיר כך וכך שאתה מעוניין בו. הם יגידו לך שלא קיים דבר כזה, זה הטעיה, ושהאתר 'כמה זה' זה פיקציה או משהו כזה. תמשיך להתמקח עוד קצת. לא הולך? תגיד להם תודה ואז תתקשר מהמספר המקוצר שיש באתר. אז הם רואים שאתה מתקשר דרך האתר ופתאום, ברגע אחד, המחירים הזולים קיימים!
לירן

roey1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

liranmishani כתב:roey1,
כנס לאתר 'כמה זה', תמצא את החבילה האטרקטיבית ביותר עבורך כאשר אתה מתייחס לכל החברות שרלבנטיות מבחינתך.
כנס לאקסל שלנו, שנמצא בראש השרשור, שם אתה יכול לראות את המחירים שהחברים פה משלמים.
עכשיו תתקשר לספקית שאתה רוצה את השירות שלה ותגיד לה שיש את המחיר כך וכך שאתה מעוניין בו. הם יגידו לך שלא קיים דבר כזה, זה הטעיה, ושהאתר 'כמה זה' זה פיקציה או משהו כזה. תמשיך להתמקח עוד קצת. לא הולך? תגיד להם תודה ואז תתקשר מהמספר המקוצר שיש באתר. אז הם רואים שאתה מתקשר דרך האתר ופתאום, ברגע אחד, המחירים הזולים קיימים!
...
אני מדעיף להישאר לקוח של ב"ב . ראיתי באנדל שלהם עם בזק 5 מגה 95 שקל לחודש לשנה.
זה יחסוך לי כ-20 שקל בחודש וגם יכפיל את המהירות.
בכל זאת, זה חבילה שנחשבת לכדאית? או שאפשר להוציא יותר?

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

זה לא מחיר כזה רע, אבל גם לא מחיר כזה טוב.. אני רואה שיש פה אנשים שמשלמים 110 על 10 מגה, אבל כפי שאמרת מבחינה טכנית אתה לא יכול לקבל את המהירויות הגבוהות.
יש כמה עיסקאות באתר שהן זולות יותר (באנדל) לחבילה של ה 5 מגה, אבל בכמה שקלים בודדים לחודש.
נסה שוב את בזק בינלאומי ודבר לאחר מכן גם עם נטויזן. תגיד להם שאתה מעוניין לעבור אליהם. תראה מה הם מציעים..
לירן

roey1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

את הטבלה של האקס לא הצלחתי לפתוח .
דבר שני -מה זה האתר הזה והמחירים הלאה? זה מחירים שאנשים הוציאו או מה? כי זה לא מחירים שהחברה מפרסמת

yanivnn
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תגיד להם שבאתר כמזה המחירים הם ככה וככה {ובאמת תעיין שם ותראה את המחירים - לא הרישמייים אלא את התגובות של האנשים} ושאתה רוצה גם ככה ואם לא שינתקו אותך - אל תדאג הניתוק לא נעשה כל כך מהר אלא רק על ידי מישהו בכיר ואיתו תדבר...

בקיצור נמרץ תעשה בדיקה בכמה זה תתחזק קצת בדעתך ופנה אליהם בלי להתרגש מהם ותעמוד על שלך

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”