Xtreamer, מישהו מכיר?
- elib77
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 146
תודה רבה לכולכם.
אין על הפורום.
והמושג HEX חדש לי. אפשר הסבר?
אלי
אין על הפורום.
אלי
- Bekit
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 217
Re: עזרתם מאד
HEX (מתוך ויקיפדיה)elib77 כתב:תודה רבה לכולכם.
אין על הפורום.
אלי...
ספירה על בסיס הקסדצימלי היא ספירה על בסיס 16. היא משמשת כיום בעיקר בתחום המחשבים, בזכות התאמתה לייצוג תוכנו של זיכרון המחשב. שימושה דומה לבסיס האוקטלי, אבל יש לה יתרון נוסף: שתי ספרות הקסדצימליות הן בדיוק בַּיִת אחד - יחידה שגודלה 8 סיביות. בספירה ההקסדצימלית הספרות מ-0 עד 9 נראית כמו דומותיהן העשרוניות, והספרות הבאות הן האותיות מ-A, המייצגת 10 (בבסיס עשרוני), עד F המייצגת 15 (בבסיס עשרוני).
שפות תכנות רבות מאפשרות כתיבה של קבועים הקסדצימליים, שמייצגים לא רק ספרות אלא תווים כלשהם, כגון תווי ASCII. בשפת C, למשל, קבוע הקסדצימלי מתחיל בסימן '0x', למשל 0x5A.
- Falcon1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
שדה HEX הוא שדה על בסיס 16.
כמו ששדה עשרוני הוא מ0 עד 9, בשדה HEX ה10 הוא 16, ומשתמשים במספרים 1-9 ואחרכך a,b,c,d,e,f.
שדה בינארי 0,1
אוקטלי: 0-7
וכו...
כמו ששדה עשרוני הוא מ0 עד 9, בשדה HEX ה10 הוא 16, ומשתמשים במספרים 1-9 ואחרכך a,b,c,d,e,f.
שדה בינארי 0,1
אוקטלי: 0-7
וכו...
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2083
אם הגדרת סיסמה רגילה ב-ASCII ואתה צריך להזין HEX לא יעזרו שום טבלאות המרה. הראוטר לוקח את הסיסמה שהזנת, מבצע עליה איזשהו "קסם" (HASH TABLE) ובונה ממנה "מפתח" ב-HEX באורך של 64 עד 256 ביט, בהתאם לסוג ההצפנה.
לא תוכל לדעת מהו ערך המפתח ב- HEX רק לפי סיסמת ASCII שהכנסת. זה טוב רק אם יש לך יחידות מאותו יצרן שכולם מוכנות לקבל סיסמה ב-ASCII ושאתה בטוח שהן משתמשות באותו אלגוריתם כדי לייצר מפתח זהה מאותה הסיסמה.
(לא ידוע לי אם האלגוריתם הוא חלק מהתקן או שזה טריק של כל יצרך שעובד רק עם הציוד שלו)
בגלל זה, בהגנת רשתות אלחוטיות אני תמיד מעדיף מראש להכניס את המפתח ב-HEX בכל היחידות (ראוטר ויחידות קצה)
לא תוכל לדעת מהו ערך המפתח ב- HEX רק לפי סיסמת ASCII שהכנסת. זה טוב רק אם יש לך יחידות מאותו יצרן שכולם מוכנות לקבל סיסמה ב-ASCII ושאתה בטוח שהן משתמשות באותו אלגוריתם כדי לייצר מפתח זהה מאותה הסיסמה.
(לא ידוע לי אם האלגוריתם הוא חלק מהתקן או שזה טריק של כל יצרך שעובד רק עם הציוד שלו)
בגלל זה, בהגנת רשתות אלחוטיות אני תמיד מעדיף מראש להכניס את המפתח ב-HEX בכל היחידות (ראוטר ויחידות קצה)
- elib77
-
- חבר פעיל מאוד

הידד ו.....
שיניתי ל HEX והצלחתי להתחבר.
מודה מקרב לב.
מאחר ואני חדש לגמרי בתחום הרשתות (תמיד העברתי תכנים באמצעות חיבור USB
למחשב) מה הלאה?
כיצד מזרימים מהמחשב לסטרימר?
מודה מקרב לב.
מאחר ואני חדש לגמרי בתחום הרשתות (תמיד העברתי תכנים באמצעות חיבור USB
למחשב) מה הלאה?
כיצד מזרימים מהמחשב לסטרימר?
- elib77
-
- חבר פעיל מאוד

התחברתי אבל תקוע
אז כמו שאמרתי התחברתי לרשת באמצעות סיסמת HEX ; " חיבור ישיר ללא ראוטר".
ומשם והלאה כלום.
אני רואה במחשב השני המחובר ברשת את ספריית הסרטים שלי; אך לא רואה אותה
בXtreemer .
מה עושים?
ומשם והלאה כלום.
בXtreemer .
מה עושים?
- stheking
-
- חבר פעיל

- תגובות: 65
רשמים משבועיים של שימוש
טוב, המכשיר נמצא אצלי כבר מעל לשבועיים, ואני אנסה לסכם עד כה חוות דעת.
משתמש בדיסק חיצוני WD PASSPORT או ברשת אלחוטית לדיסק 1TB המחובר לאחד מהמחשבים בבית ומחובר ב HDMI לפלזמת פיליפס מדגם9631 ומוגדר על 1080/60HZ ולרסיבר DENON דרך סיב אופטי.
מוסיקה - מנגן קבצי MP3 ללא בעיה גם מכונן חיצוני וגם ברשת אלחוטית
תמונות - כנ"ל - לא ניתן לבחור סוגי מתיחת תמונות במסך רחב. ניתן להשמיע קובץ MP3 מכל ספריה אחרת ואח"כ להתחיל הצגת תמונות - עובד טוב.
סרטים - DIVX - מנגן ללא בעיה מהרשת ומכונן מקומי - איכות הסרטים שבדקתי לא היתה כ"כ טובה לכן לא יכול להתייחס לאיכות התמונה.
סרטי HD - מכונן חיצוני - מנגן MKV,TS ,AVI ללא בעיות. קובץ IMAX) WMV 720P )- מנגן חלק אבל פס קול רק בערוץ שמאלי - ניגון במחשב תקין
דרך רשת - קבצי AVI ן WMV - מנגן ללא קירטועים, קבצי MKV - מקרטע.
הבעיה המרכזית מהמכשיר - המאוורר!!!! שנמצא במצב בינוני - המכשיר מבצע REBOOT לאחר כרבע שעה בגלל שהוא כנראה מתחמם מאוד ושמועבר למצב גבוהה, הרעש שנוצר הוא בילתי נסבל - כמו דבורה שנמצאתת בסלון (אתמול בצפיה ב"אביר האפל" במצב גבוהה לאחר כחצי שעה הזימזום היה כ"כ חזק - היה נדמה לי שהזימזום בכלל השפיע על פס הקול של הסרט)
חסרון נוסף שאמור להיפתר - כתוביות חיצוניות ל MKV.
אני חושב שאם בעיית האוורור תפתר ויבוצעו עידכונים המכשיר נותן תמורה לא רעה. כפי שכתבתי הבעיה המרכזית הרעש של המאוורר, ושבמצב בינוני מבצע REBOOT
משתמש בדיסק חיצוני WD PASSPORT או ברשת אלחוטית לדיסק 1TB המחובר לאחד מהמחשבים בבית ומחובר ב HDMI לפלזמת פיליפס מדגם9631 ומוגדר על 1080/60HZ ולרסיבר DENON דרך סיב אופטי.
תמונות - כנ"ל - לא ניתן לבחור סוגי מתיחת תמונות במסך רחב. ניתן להשמיע קובץ MP3 מכל ספריה אחרת ואח"כ להתחיל הצגת תמונות - עובד טוב.
סרטים - DIVX - מנגן ללא בעיה מהרשת ומכונן מקומי - איכות הסרטים שבדקתי לא היתה כ"כ טובה לכן לא יכול להתייחס לאיכות התמונה.
סרטי HD - מכונן חיצוני - מנגן MKV,TS ,AVI ללא בעיות. קובץ IMAX) WMV 720P )- מנגן חלק אבל פס קול רק בערוץ שמאלי - ניגון במחשב תקין
הבעיה המרכזית מהמכשיר - המאוורר!!!! שנמצא במצב בינוני - המכשיר מבצע REBOOT לאחר כרבע שעה בגלל שהוא כנראה מתחמם מאוד ושמועבר למצב גבוהה, הרעש שנוצר הוא בילתי נסבל - כמו דבורה שנמצאתת בסלון (אתמול בצפיה ב"אביר האפל" במצב גבוהה לאחר כחצי שעה הזימזום היה כ"כ חזק - היה נדמה לי שהזימזום בכלל השפיע על פס הקול של הסרט)
אני חושב שאם בעיית האוורור תפתר ויבוצעו עידכונים המכשיר נותן תמורה לא רעה. כפי שכתבתי הבעיה המרכזית הרעש של המאוורר, ושבמצב בינוני מבצע REBOOT
- stheking
-
- חבר פעיל

Re: התחברתי אבל תקוע
מאחר ומדובר ברשת אלחוטית אתה צריך להגדיר חיבור דרך ראוטרelib77 כתב:אז כמו שאמרתי התחברתי לרשת באמצעות סיסמת HEX ; " חיבור ישיר ללא ראוטר".
ומשם והלאה כלום.
בXtreemer .
מה עושים?...
- karpe
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1396
Re: רשמים משבועיים של שימוש
עשית עדכון גרסה ל1.01 ? אצלי במצב בינוני המאורר ממש לא נשמע, מספיק שיש קצת ווליום מהסרט. רק אם יש שקט מוחלט באזור שומעים איזשהו רחש. וראיתי סרטים 720P מלאים בלי שום REBOOT, אז משהו אצלך ספציפית לא תקין.stheking כתב:טוב, המכשיר נמצא אצלי כבר מעל לשבועיים, ואני אנסה לסכם עד כה חוות דעת.
אני חושב שאם בעיית האוורור תפתר ויבוצעו עידכונים המכשיר נותן תמורה לא רעה. כפי שכתבתי הבעיה המרכזית הרעש של המאוורר, ושבמצב בינוני מבצע REBOOT...
לגבי הסאונד - גם אין בעיה, 5.1 היקפי עובד מצויין. איך אתה מחובר מבחינת אודיו ? תבדוק את החיבורים שלך.
הכתוביות אמורות להפתר בעדכון הבא. בינתיים אתה יכול להשתמש בMKVMERGE כדי להסיר את הכתוביות המוטמעות, או להחליף אותן בכתוביות בעברית.
- elib77
-
- חבר פעיל מאוד

- elib77
-
- חבר פעיל מאוד

Re: התחברתי אבל תקוע
האם הכוונה שבנוסף להגדרות בסטרימר אני צריך להגדיר גם בראוטר?stheking כתב:מאחר ומדובר ברשת אלחוטית אתה צריך להגדיר חיבור דרך ראוטרelib77 כתב:אז כמו שאמרתי התחברתי לרשת באמצעות סיסמת HEX ; " חיבור ישיר ללא ראוטר".
ומשם והלאה כלום.
בXtreemer .
מה עושים?......
ומה להגדיר?
- stheking
-
- חבר פעיל

רק באקסטרימר
- elib77
-
- חבר פעיל מאוד

מה יהיה עם הרשת
לאחר הגדרות ב"חיבור ישיר ללא ראוטר". אני מקבל הודעה שהחיבור לרשת הצליח אך לא רואה תחת :"אינטרנט"stheking כתב:רק באקסטרימר...
שום אתרים; ולא רואה את ספריית הסרטים ששיתפתי.
די נואש.
האם תוכל לפרט ההגדרות אצלך?
תודה?
- stheking
-
- חבר פעיל

Re: מה יהיה עם הרשת
elib77 כתב:לאחר הגדרות ב"חיבור ישיר ללא ראוטר". אני מקבל הודעה שהחיבור לרשת הצליח אך לא רואה תחת :"אינטרנט"stheking כתב:רק באקסטרימר...
שום אתרים; ולא רואה את ספריית הסרטים ששיתפתי.
די נואש.
האם תוכל לפרט ההגדרות אצלך?
תודה?[/quote
בהגדרות רשת תבחר פרופיל ואח"כ חיבור לרואטר והמכשיר יבצע סריקה של רשתות אלחוטיות. תכנס לרשת שלך ותכניס את מפתח ההצפנה (אם יש), המכשיר יבצע בדיקה לרשת ואז יציין אם הצליח וכל הפרטים יופיעו על המסך תאשר וזהו. שתצא מהמסך יופיע לך תחת כותרת רשת - הגדרת רשת ON וכתובת IP.
צא לתפריט הראשי והכנס לספרית מדיה (MEDIA LIBRARY), הכנס לרשת ושם אתה אמור לראות את שם הרשת שלך (אם לא עובד תנסה לצאת ולהכנס או אפילו לכבות את המכשיר ולהדליק) , תכנס לרשת שלך ואם יש כוננים משותפים אתה אמור לראות אותם.
אני משתמש בנתב אלחוטי של סימנס SL2-141 שמקצה כתובות באפן אוטומטי ו XP SP3
אם עדיין לא הצלחתה , יש בפורום הרישמי תוכנת עזר להגדרת רשת, תנסה שם
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=3&t=1076
מקווה שעזרתי[/i]...
- davidler
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
עיין בשרשור הבא http://www.hometheater.co.il/vt89470 לי זה עזר בהגדרת שיתוף בין הסטרימר למחשב. תבצע את ההנחיות מדף 2 והלאה
בהצלחה
בהצלחה
- assaf8888
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 341
האם האקסטרימר יודע להציג את העטיפות של הסרטים ומידע נוסף
האם האקסטרימר יודע להציג את העטיפות של הסרטים ומידע נוסף על הסרטים?
איך הוא מקבל את המידע?
באיזה תוכנה ניתן להכין לו את כל המידע הזה?
איך מנהלים את האוסף כך שהוא יציג את זה..
תודה
איך הוא מקבל את המידע?
תודה
- gadib
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
Re: האם האקסטרימר יודע להציג את העטיפות של הסרטים ומידע נוסף
הכל בשרשור הזהassaf8888 כתב:האם האקסטרימר יודע להציג את העטיפות של הסרטים ומידע נוסף על הסרטים?
איך הוא מקבל את המידע?
תודה...
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=28&t=1452
- assaf8888
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 341
Re: האם האקסטרימר יודע להציג את העטיפות של הסרטים ומידע נוסף
תודה רבה!gadib כתב:הכל בשרשור הזהassaf8888 כתב:האם האקסטרימר יודע להציג את העטיפות של הסרטים ומידע נוסף על הסרטים?
איך הוא מקבל את המידע?
תודה...
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=28&t=1452...
לפי מה שהבנתי יש כמה תוכנות שניתן להשתמש בהם?
moviejukebox או ה XMJ ?
אני מכין את כל הסרטים ב PC ואקסארימר יודע לקחת את כל המידע?
אם אני משתמש בדיסק חיצוני הוא יידע גם לעשות את זה ?
- petia
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
פשוט עם ה jukebox תבחר את תקיית הסרטים הקיימת בכונן המחובר לאקסטרימר.
זה יוסיף לך תמונת cover עם תמונה ופירוט/תקציר של הסרט.
זה יוסיף לך תמונת cover עם תמונה ופירוט/תקציר של הסרט.
- dror1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 436
אם כל הכבוד לשיחת הטלפון מהשירות של אקסטרימר, זה נראה מאוד לא טוב שהובטח לשלוח ביום שישי יחידות חדשות לכל מי שקיבל מכשירים פגומים והנה יום שישי חלף עבר לו ולא רק שלא נשלח כלום, הם אפילו לא פירסמו איזשהו הסבר למה הם לא עומדים בהבטחה שלהם....
עד עכשיו " דיבורים כמו חול ואין מה לאכול"........
עד עכשיו " דיבורים כמו חול ואין מה לאכול"........