·dmitrys כתב:@nadavrut
גם אצלי אתו דבר. סוני XH9505....
אותו מסך סוני ואצלי עובד תקין.
כדאי לכם לעדכן גרסת תוכנה לשניהם. אם עדיין לא תקין תשתפו תמונה של הארטיפקט

·dmitrys כתב:@nadavrut
גם אצלי אתו דבר. סוני XH9505....

·אצלי בגירסה מקורית 4.4 לדעתי עובד תקין וחלק.CRAZYDIAMOND כתב:מישהו יודע, האם בגרסאות ישנות של אנדרואיד, יש עדיין את הבעיה, שמפעילים ערוץ או תוכן כלשהו ועדיין רואים מסך שחור.
אצלי יש את הבעיה הזו עם מכשיר Xtreamer Wonder שמבוסס על אנדרואיד 5.1.1, לכן אני צריך להריץ עליו גרסה ישנה של האפליקציה, אבל גם היא לא עובדת טוב, כי תמיד יש תקיעות בערוצים החיים....

לאחר שהתופעה לא תוקנה גם בגירסה שיצאה השבוע, כתבתי מייל לכתובת שמופיעה בעמודה האפליקציה ב- PLAY. מה כבר יכול להיות.gilc8 כתב:סלקום עדכנו בשבועיים האחרונים את הגרסא ומאז אחרי חצי שעה של צפיה מתחיל ריצוד נוראי, ממש דילוג של פריימים. מעבר בין ערוצים לא פותר את זה, רק אתחול האפליקציה
אני עם mibox s - מישהו חווה את זה גם? זה פשוט בלתי נסבל...

·אלוף, סחטיין עלייך.idabari כתב:לאחר שהתופעה לא תוקנה גם בגירסה שיצאה השבוע, כתבתי מייל לכתובת שמופיעה בעמודה האפליקציה ב- PLAY. מה כבר יכול להיות.......
להפתעתי, חזרו אלי ביום למחרת.
הנציג ששוחח איתי היה סבלני ועינייני. הבין בדיוק מה התקלה ולא התנער. לא תלה את התקלה במכשירים שלי, ברשת שלי, לא ביקש שאוציא מהחשמל ואחזיר. ביקש את דגמי המכשירים ואת מס' הגירסה התקינים מול אלה הלא תקינים ומעט שאלות על קונפיגורציית הרשת. התעניין לדעת האם זה קורה גם ב- FIRE TV (לא, זה קורה רק במיבוקסים אצלי).
שלב א' הפתיע לטובה.
השלב הבא הוא בדיקה של מחלקת ההנדסה מול הפיתוח כדי לבדוק האם התקלה מגיעה מצד השרת או האפליקציה.
על זה לצערי, אני בונה פחות, אבל אולי יפתיעו.
אעדכן...

(יצא עדכון לפני כמה ימים), 

סוף סוף אני נתקל במישהו שחווה את התקלה הסופר מציקה הזאת. זאת הסיבה שאני עדיין עובד עם גרסת 1.3.918 (!).18/07/2020 22:18gilc8 כתב: סלקום עדכנו בשבועיים האחרונים את הגרסא ומאז אחרי חצי שעה של צפיה מתחיל ריצוד נוראי, ממש דילוג של פריימים. מעבר בין ערוצים לא פותר את זה, רק אתחול האפליקציה
אני עם mibox s - מישהו חווה את זה גם? זה פשוט בלתי נסבל...