תומר - אני ממש לא טוען שהאיכות תהיה טובה בהרבה. אנחנו עדיין נתונים לחסדים של התוכן לאפליקציית הסלולר.tomer1749 כתב:כמו שאמרו האיכות תהיה טובה בהרבה.iChrist כתב:משמע האיכות של MakoTV תהיה נורמאלית ולא קריעה מהנייד?voguemaster כתב:אתם לא מודעים לזה אבל נעשתה עבודה על התוסף כדי להביא אותו שוב למצב תקין וטוב. התוסף עצמו, מבחינת
הבאת הקטגוריות ורשימת הפרקים וכו' - עובד היטב כבר הרבה זמן. הייתה לנו בעיה ב-XBMC עצמו וניגון של סוג הפורמט
שה"חבר'ה" מגישים אותו לנו.
בגרסא האחרונה של GOTHAM נעשתה עוד עבודה כדי לקדם אותנו לתמיכה נורמלית ב-HLS עם COOKIES וכד'.
היום מצאתי באג נוסף ב-FFMPEG שמנע שליחה של ה-COOKIES הנכונים לשרת. אצלי בסביבת הפיתוח ב-DEBUG
כבר יש לי תיקון שעובד.
אני אשתדל לדחוף ש-XBMC ישלבו את התיקון הזה למרות שהוא בתוך FFMPEG. נקווה לטוב!
אגב, זה גם אומר שעם התאמה קטנה גם MAKO TV יעבוד. מקווה לעדכן בקרוב עם חדשות טובות......
בנוסף, איזו Repository היא שלך? כי יש היום נראלי שלוש, ואיך אוכל לעדכן בעתיד שתצא הגרסא?......
לדאבוני האיכות לא מרשימה כמו מה שהיינו רוצים. סתם כדוגמא השוואתית - כשאני מקליט מ-DVB-T אני מקבל איכות
ממש סבבה אבל זה לא באותה רמה. שוב, תלוי בתוכנית אני מניח.
בתכלס, אין לי מושג למה האיכות לא טובה. המכשירים של היום מספיק חזקים לזה, האינטרנט הסלולרי מספיק טוב
בשביל זה (ואם לא, בשביל זה בדיוק יש אפשרות בחירה ב-BITRATES שונים) ואפילו על מכשירים יחסית קטנים כמו
טאבלט 7 אינץ' או טלפון סלולרי אפשר לראות שצריך שיפור באיכות.
אני בטח לא מדמיין שהבעיה היא מקום בשרתים של ספקית התוכן. זה יהיה באמת ביזארי. אני מניח שנצטרך לחכות
בסבלנות שהם ישפרו את איכות השירות שלהם. לצערי אני לא רואה כרגע אלטרנטיבה אחרת כי גם התוכן מהאתר
הוא לא באיכות טובה יותר. שניהם היום עובדים עם HLS.