מכבי תל אביב בכדורסל
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
אני לא מסכים שלריאל יש יתרון בגבוהים על מכבי. יש לה יתרון בכל פרמטר אחד אבל לא בגבוהים. בגלל זה אני מעדיף אותה כיריבה על ברצלונה או צסק"א
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אני מקווה שמכבי לא נכנסו למצב מנטאלי של "עשינו את שלנו"
- tomer_h
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
אני דווקא חושב שהתבוסה שריאל הנחילה לברצלונה עושה טוב למכבי. מה שריאל לא תעשה, יהיה לה קשה לצאת מהאופוריה של הנצחון הגדול, מה שיכול לשחק לידיים של מכבי, שתבוא שוב כאנדרדוג ויכולה לצאת כווינרית מטורפת.
בכל מקרה, מכבי עשתה את שלה והרבה מעבר, עם קבוצה שהיית אומר שמתאימה למקומות 6-8 פחות או יותר היא בין 2 הטובות באירופה! זה מדהים ואתמול בהחלט היה משחק מדהים שהראה את זה.
בכל מקרה, מכבי עשתה את שלה והרבה מעבר, עם קבוצה שהיית אומר שמתאימה למקומות 6-8 פחות או יותר היא בין 2 הטובות באירופה! זה מדהים ואתמול בהחלט היה משחק מדהים שהראה את זה.
בכל מצב רגיל, הייתי אומר שזה אכן מסוכן, אבל אם הספקנו להכיר את בלאט, ראינו שהוא מצוין בלהוריד את הקבוצה שלו לקרקע ולהכין אותה לכל משחק מחדש. מקווה שגם הפעם הוא יצליח.guyezra כתב:אני מקווה שמכבי לא נכנסו למצב מנטאלי של "עשינו את שלנו"...
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
אכן התבוסה של ברצלונה לטובתינו. אני אופתע אם קבוצה יכולה להביס בתוך יומיים שתי קבוצות בכירות. ככל שהמשחק יתקדם והפער לריאל לא יהיה גדול, הלחץ יהיה עליהם.
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
סחטיין על האופטמיות....אני כאופטימסט מדופלם לא יכול להצטרף אליכם.....ריאל מדריד זה קאלסה אחרת....מבטיח לכם שלרודריגז, פרננדס או מירוטיץ' הכדור לא יברח 11 שניות לסוף המשחק.
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
ראשית אכן WOW,
אומנם התחברתי לאינטרנט בסופ"ש, אבל זה היה לראות שוב ושוב את רגעי הקלאץ' של המשחק.
אכן עונג שבת כהלכתו.
אין ספק שמכבי עשו את שלהם ואפילו מעבר לכך, אבל דווקא הרושם שלי הוא שהם לא רוצים לפספס את ההזדמנות לקחת את התואר במיוחד שיש משחק אחד על הכף.
על הנייר, ריאל עדיפה. יש להם שחקנים עם יכולות גבוהות מאוד שיכולים להכריע משחקים.
לדעתי שחקן המטרה שמכבי צריכים לעשות עליו אקסטרה זה רודריגז חייבים להוציא אותו מהמשחק כי הוא הברומטר שלהם, שהוא משחק הם טסים, קולעים שומרים ברמה אחרת.
הוא שחקן בלבל אחר ויסלח לי מר פרננדז השחקן שלגבי היכולת שלו אין לי ספק,אבל השחצנות והשכונתיות שלו פוגעות בו המון.
אני גם בדעה שזה שריאל דרסו את ברצלונה בשישי משרת את מכבי.
זה מאוד מזכיר לי את הדריסה של מכבי בחצי הגמר את טאו ב-2006 ואז בגמר הם הגיעו בטוחים בעצמם יתר על מידה והפסידו לצסק''א.
נראה לי שקשה מאוד להמר הערב, כי אחרי חצי הגמר כבר אף אחד לא יודע איך לאכול את מכבי.
אני רק מקווה שיתנו אקסטרה ויגיעו מפוקסים.
והלוואי ומחר נדסקס על גביע 6.
אומנם התחברתי לאינטרנט בסופ"ש, אבל זה היה לראות שוב ושוב את רגעי הקלאץ' של המשחק.
אכן עונג שבת כהלכתו.
אין ספק שמכבי עשו את שלהם ואפילו מעבר לכך, אבל דווקא הרושם שלי הוא שהם לא רוצים לפספס את ההזדמנות לקחת את התואר במיוחד שיש משחק אחד על הכף.
על הנייר, ריאל עדיפה. יש להם שחקנים עם יכולות גבוהות מאוד שיכולים להכריע משחקים.
לדעתי שחקן המטרה שמכבי צריכים לעשות עליו אקסטרה זה רודריגז חייבים להוציא אותו מהמשחק כי הוא הברומטר שלהם, שהוא משחק הם טסים, קולעים שומרים ברמה אחרת.
הוא שחקן בלבל אחר ויסלח לי מר פרננדז השחקן שלגבי היכולת שלו אין לי ספק,אבל השחצנות והשכונתיות שלו פוגעות בו המון.
אני גם בדעה שזה שריאל דרסו את ברצלונה בשישי משרת את מכבי.
זה מאוד מזכיר לי את הדריסה של מכבי בחצי הגמר את טאו ב-2006 ואז בגמר הם הגיעו בטוחים בעצמם יתר על מידה והפסידו לצסק''א.
נראה לי שקשה מאוד להמר הערב, כי אחרי חצי הגמר כבר אף אחד לא יודע איך לאכול את מכבי.
אני רק מקווה שיתנו אקסטרה ויגיעו מפוקסים.
והלוואי ומחר נדסקס על גביע 6.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- moshees
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 169
הגבוהים של ריאל ממש לא עדיפים על מכבי.
במשחקים נגדם סופו ויטוס היו מצויינים.
כשסופו פוגש את בורוסיס הוא נותן 200 אחוז ואני מקווה שכך יהיה גם היום
למי שלא יודע באולימפיאקוס בורוסיס היה הסנטר הפותח וסופו המחליף שלו וכך גם בנבחרת יוון
חייבים את סופו וסמית בכושר שיא בלו וריס זה לא מספיק
במשחקים נגדם סופו ויטוס היו מצויינים.
כשסופו פוגש את בורוסיס הוא נותן 200 אחוז ואני מקווה שכך יהיה גם היום
למי שלא יודע באולימפיאקוס בורוסיס היה הסנטר הפותח וסופו המחליף שלו וכך גם בנבחרת יוון
חייבים את סופו וסמית בכושר שיא בלו וריס זה לא מספיק
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 679
אז נכון שהמשחק מעניין את הארופאים בערך כמו דוקים. נכון שהיורוליג זו ליגה שהיא תערובת של שני סוגיי שחקנים
1. לא חלמו אפילו להגיע ל NBA
2. ריג'קטים מה NBA
נכון שרוב אוהדי ריאל מדריד לא יודעים שיש לקבוצה שני גמרים השבוע, ונכון אולי שזה קצת פרובינציאלי איך שאנו מתלהבים מה NON EVENT הזה,
אבל מה שהכי נכון זה שאצלי בבית לא נושמים מרוב מתח.
חמסה חמסה חמסה
1. לא חלמו אפילו להגיע ל NBA
2. ריג'קטים מה NBA
נכון שרוב אוהדי ריאל מדריד לא יודעים שיש לקבוצה שני גמרים השבוע, ונכון אולי שזה קצת פרובינציאלי איך שאנו מתלהבים מה NON EVENT הזה,
אבל מה שהכי נכון זה שאצלי בבית לא נושמים מרוב מתח.
חמסה חמסה חמסה
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

כבר לפני 3000 שנה דויד היה שם של מלך.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

נראה קשה הרבה יותר
לא נראה לי שלספרדים ירעדו הידיים
פתיחה טובה של המשחק עם סיום טוב של הרבע השני ויורדים לחצי עם 35:33 ושלשה של בלו עם הבאזר
לא נראה לי שלספרדים ירעדו הידיים
פתיחה טובה של המשחק עם סיום טוב של הרבע השני ויורדים לחצי עם 35:33 ושלשה של בלו עם הבאזר
- osherov
-
- גורו Android

כל סל של מכבי במשחק הזה מרגיש לי שער בכדורגל...
ולמרות הכל אנחנו ב 2 הפרש...מוזר מאוד
ולמרות הכל אנחנו ב 2 הפרש...מוזר מאוד
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אכן.
מכבי מתקשים מאוד לקלוע והספרדים שואבים ריבאונדים
מכבי מתקשים מאוד לקלוע והספרדים שואבים ריבאונדים
- osherov
-
- גורו Android

רודריגז זה שחקן מזן אחר.
תסלחו לי אבל המאמן של מדריד הוא פשוט טיפש. לא יאמן איך הוא לא מביא לו לשחק כמעט 40 דקות.
תסלחו לי אבל המאמן של מדריד הוא פשוט טיפש. לא יאמן איך הוא לא מביא לו לשחק כמעט 40 דקות.
- osherov
-
- גורו Android

- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

איזה באסה!
- osherov
-
- גורו Android

לא יאמן שזה לא יאמן...בחיים לא ראיתי דבר כזה.
איך קבוצה כל כך חסרת כשרון מסוגלת לקחת קבוצות כל כך טובות את גביע עצמו
איך קבוצה כל כך חסרת כשרון מסוגלת לקחת קבוצות כל כך טובות את גביע עצמו
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
פשוט מדהים, אני בלי מילים... באמת.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אז בסוף גם לריאל רעדו הידיים
לא ברבע הרביעי, אבל בהארכה
למכבי היה את היתרון שהיא ניצחה כבר שני משחקים במצב כזה וגם ריאל ידעו שמכבי מנצחים במצב כזה
פשוט חגיגה
לא ברבע הרביעי, אבל בהארכה
למכבי היה את היתרון שהיא ניצחה כבר שני משחקים במצב כזה וגם ריאל ידעו שמכבי מנצחים במצב כזה
פשוט חגיגה
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

מכבי השנה זו קבוצה שמבינה שכל משחק מתחיל ב 0-0 ונמשך 40 דקות (ולפעמים עוד קצת). האשראי הולך לדויד בלאט שהשריש אצל החבורה "הכי נחותה בפיינל פור"
שאת הכסף סופרים במדרגות..
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
משחק ענק של מכבי, משחק הרבה יותר טוב מחצי, היום הגיע להם לנצח.