אצלי היא מראה שהתוכנה עודכנה בהצלחה כל פעם מחדשArielAberjil כתב:מדוע התוכנה מראה כביכול שיש "עדכון חדש",מורידה ומעדכנת אבל בפועל זה סתם רענון והתקנה של אותה מערכת.
איך מתקנים את זה?...
ריכוז בעיות ופתרונות עבור YesStreamer
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 204 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
ואז אין עדכון גרסא,תבדוק שזה נשאר באותה הגרסא.
בנוסף לאי-אפשרות סנכרון עם משתמש היוטיוב שעדיין ישנה הרבה זמן.
ואין גלישה ותמיכה מלאה בדפדפן אינטרנט כפי הקיים בסטרימר ואף בתוכנה הראשית,הגבלה מאוד מעצבנת.
האם ניתן לקלוט בסטרימר מחשבים המחוברים בWI-FI לאותה ראוטר המחובר בHPNA ומתואם עם הממירים?
בנוסף לאי-אפשרות סנכרון עם משתמש היוטיוב שעדיין ישנה הרבה זמן.
ואין גלישה ותמיכה מלאה בדפדפן אינטרנט כפי הקיים בסטרימר ואף בתוכנה הראשית,הגבלה מאוד מעצבנת.
האם ניתן לקלוט בסטרימר מחשבים המחוברים בWI-FI לאותה ראוטר המחובר בHPNA ומתואם עם הממירים?
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
+1ronsvis כתב:יש לי עוד בעיה
לפעמים כשאני לוחץ על סרטון "הוסף למועדפים" אז לא קורה כלום... ולא מוסיף... צריך תמיד לצאת מהתוכנה ולהיכנס שוב..
מישהו מכיר את זה?...
עשיתי מה שאמרת וקיבלתי הודעות. איך לשמור את ההקלטה? ומה אני עושה עם ההודעות האלה?yaronkle כתב:omer14,
יש מספר שלבים בתהליך התחברות בין הממיר למחשב.
שלב discovery שבו הממיר שואל ברשת אם יש מכשירים שיכולים להזרים ושלב בקשת נתונים לאחר שהממיר מזהה את המחשב.
יותר קשה לזהות בעיות בשלב ה- discovery ולכן העדפתי לבדוק את השלב השני קודם.
בשלב ה- discovery הממיר שולח הודעה ברשת, הנתב מעביר אותה למחשב והמחשב צריך לענות.
אתה יכול לבדוק אם מגיעה הודעה כזו למחשב ואם המחשב עונה. לא תדע אם יש בעיה בממיר או בנתב.
בשביל זה יש צורך להתקין wireshark:
http://www.wireshark.org/download.html
לאחר ההתקנה יש צורך להריץ את התוכנה כ- administrator.
לבצע הקלטה - capture.
בזמן ההקלטה לרשום ב- filter את התנאי udp.port==1900
להפעיל את ה- yes streamer בממיר ולראות אם מגיעות הודעות. במידה וכן לשמור את ההקלטה.
חשוב לבדוק פעם אחת כשהכל תקין לוודא שרואים את ההודעות.
העברתי את הבעיה הזו ל- yes להבין אם היא מוכרת ויש פתרון....
- uh99
- חבר מביא חבר

אשמח לבשר שיס סוף סוף תרגמה את ממשק של הסטרימר מזל"ט נאחל שגם שתפתור בעיות הגדרות משתמש אינטרנט במחשב
היי,
אני משתמש במערכת windows 7 X64bit ואני מנסה לגרום ל streamer לעבוד עם ffdshow...
התקני הכל לפי המדריך והסרתי את החבילה שמגיע עם התוכה של ה סטרימר (בעצם בחרתי שלא להתקין אותה מראש).
לאחר מכן נכנסי לקובץ ה Profiles והורדתי את השורה של ה AC3 ...
אבל זה לא עזר ה OSD של ה ffdshow עדיין לא מוצג כשאני מדליק סרט
...
כמו כן אני מזהה שאני יכול לערוך את הקובץ גם כשה service פעיל .. האם זה תקין או שזה אומר שכנראה שזה הקובץ הלא נכון ויש profiles.xml בעוד מקום ?
זה שאני עורך נמצא ב C:\ProgramData
אני משתמש במערכת windows 7 X64bit ואני מנסה לגרום ל streamer לעבוד עם ffdshow...
התקני הכל לפי המדריך והסרתי את החבילה שמגיע עם התוכה של ה סטרימר (בעצם בחרתי שלא להתקין אותה מראש).
לאחר מכן נכנסי לקובץ ה Profiles והורדתי את השורה של ה AC3 ...
אבל זה לא עזר ה OSD של ה ffdshow עדיין לא מוצג כשאני מדליק סרט
כמו כן אני מזהה שאני יכול לערוך את הקובץ גם כשה service פעיל .. האם זה תקין או שזה אומר שכנראה שזה הקובץ הלא נכון ויש profiles.xml בעוד מקום ?
זה שאני עורך נמצא ב C:\ProgramData
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

אם אני לא מתבלבל, כשאתה מוסיף למועדפים ישירות ב youtube, התוכנה לא יודעת מזה.ronsvis כתב:יש לי עוד בעיה
לפעמים כשאני לוחץ על סרטון "הוסף למועדפים" אז לא קורה כלום... ולא מוסיף... צריך תמיד לצאת מהתוכנה ולהיכנס שוב..
מישהו מכיר את זה?...
היא מבצעת סריקה מול youtube בזמנים קצובים או כשהיא מופעלת.
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

אם אני לא מתבלבל, כשאתה מוסיף למועדפים ישירות ב youtube, התוכנה לא יודעת מזה.ronsvis כתב:יש לי עוד בעיה
מישהו מכיר את זה?...
היא מבצעת סריקה מול youtube בזמנים קצובים או כשהיא מופעלת.
- uh99
- חבר מביא חבר

יותר נכון שיס לא מאפשרת זאת בחשבונות של משתמש שאיין אפשרות לרשום סיסמא של המשמש youtube Flickr, Picasayaronkle כתב:אם אני לא מתבלבל, כשאתה מוסיף למועדפים ישירות ב youtube, התוכנה לא יודעת מזה.ronsvis כתב:יש לי עוד בעיה
מישהו מכיר את זה?...
היא מבצעת סריקה מול youtube בזמנים קצובים או כשהיא מופעלת....
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
ומה עם שאר התקלות שכתבתי כאן ירון,תוכל להעביר זאת גם כן?
לצערי פניתי ליס מס' פעמים אך אני לא רואה שדברים זזים.
לצערי פניתי ליס מס' פעמים אך אני לא רואה שדברים זזים.
- uh99
- חבר מביא חבר

בעיות נפתר מול מחלקת טכנית שהם מצעים להוציא את החשמל הממיר ולחברו מחדש ........yaronkle כתב:חברים,
בעיות ההתחברות בין הממיר למחשב בבדיקה אצל yes....