·moco כתב:גם אצלי זה רק שעשעוע I work for a living
אצלי זה הפוך מאצלך. הימרתי רק על משחקים שלא התכוונתי לצפות בהם, כדי שאוכל להנות ממשחק בלי להיות מוטרד מההימור. הכי גרוע זה אתה נכנס למצב שאתה לא רוצה שיובקעו עוד שערים....
שרשור מונדיאל 2014
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

גם בשני המשחקים אתמול, גרמניה וברזיל הבקיעו שער מוקדם, שבדיעבד התברר כשחמט.
השער המוקדם שיבש לגמרי את המשחק של הקבוצות הסופגות , כי הן נאלצו להתמודד עם פיגור שבו לא נתקלו קודם.
כידוע בסופו של דבר הם לא הצליחו להתאושש ולהפוך את התוצאה.
בלגיה כעת בדיוק באותה סיטואציה, לא נראה לי שהיא תצליח לצאת מזה...
השער המוקדם שיבש לגמרי את המשחק של הקבוצות הסופגות , כי הן נאלצו להתמודד עם פיגור שבו לא נתקלו קודם.
כידוע בסופו של דבר הם לא הצליחו להתאושש ולהפוך את התוצאה.
בלגיה כעת בדיוק באותה סיטואציה, לא נראה לי שהיא תצליח לצאת מזה...
אגב, מדהים שכל הקבוצות הפיברוטיות הם אלה שניצחו בשמנית הגמר ועד עכשיו הם גם אלה שעלו לחצי הגמר. בינתיים רק הולנד חסרה.
נניח שהיא תנצח הלילה אז מי פיבורטית בין הולנד לארגנטינה ובין ברזיל לבין גרמניה זה כבר משהו קשה יותר. תחושתי שההימורים ילכו בקטנה לגמר דרום אמריקני
נניח שהיא תנצח הלילה אז מי פיבורטית בין הולנד לארגנטינה ובין ברזיל לבין גרמניה זה כבר משהו קשה יותר. תחושתי שההימורים ילכו בקטנה לגמר דרום אמריקני
זה רק אני או שהמשחקים במונדיאל הזה לא מתעלים לרמה גבוהה? היו כמה משחקים טובים בשלב הבתים אבל הרמה לא יוצאת דופן.
חוץ מקולומביה אין קבוצות "קטנות" שמלהיבות כמו שבדיה/רומניה/בולגריה של 94, קרואטיה/דנמרק של 98, טורקיה/סנגל של 2002, קוסטה ריקה נחמדה אבל נגררת לרמת כדורגל לא גבוהה של שאר הנבחרות.
בייחוד אני אציין את העובדה שאין משחקים שאני יכול לציין כמשחקים גדולים(חוץ מה5-1 של הולנד על ספרד). ממונדיאלים שציינתי יש משחקים בלתי נשכחים(ארגנטינה- הולנד לדוגמא).
מה לגבי הנבחרות הגדולות, רובן מציגות כדורגל משעמם. איפה ברזיל של 94, צרפת וברזיל של 98, ברזיל של 2002, גרמניה ואיטליה של 2006?
דבר נוסף הוא השיפוט שרמתו ירודה מאוד.
חוץ מקולומביה אין קבוצות "קטנות" שמלהיבות כמו שבדיה/רומניה/בולגריה של 94, קרואטיה/דנמרק של 98, טורקיה/סנגל של 2002, קוסטה ריקה נחמדה אבל נגררת לרמת כדורגל לא גבוהה של שאר הנבחרות.
בייחוד אני אציין את העובדה שאין משחקים שאני יכול לציין כמשחקים גדולים(חוץ מה5-1 של הולנד על ספרד). ממונדיאלים שציינתי יש משחקים בלתי נשכחים(ארגנטינה- הולנד לדוגמא).
מה לגבי הנבחרות הגדולות, רובן מציגות כדורגל משעמם. איפה ברזיל של 94, צרפת וברזיל של 98, ברזיל של 2002, גרמניה ואיטליה של 2006?
דבר נוסף הוא השיפוט שרמתו ירודה מאוד.
רוצה למכור מוצר באיביי? בדוק מה יהיו העמלות והרווח שלך מהמכירה.
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
·דווקא אני הייתי מהמר על גמר אירופאי. ארגנטינה לא שיחקה טוב בשום משחק ונהנתה מהגרלה קלה יחסית.osherov כתב:אגב, מדהים שכל הקבוצות הפיברוטיות הם אלה שניצחו בשמנית הגמר ועד עכשיו הם גם אלה שעלו לחצי הגמר. בינתיים רק הולנד חסרה.
נניח שהיא תנצח הלילה אז מי פיבורטית בין הולנד לארגנטינה ובין ברזיל לבין גרמניה זה כבר משהו קשה יותר. תחושתי שההימורים ילכו בקטנה לגמר דרום אמריקני...
אותו דבר ברזיל שעד אתמול לא פגשה ביריב ברמה גבוהה, בנוסף אין לברזיל כלים התקפיים ללא ניימאר.
דרך אגב אחוז השערים ממצבים נייחים של ברזיל מרשים מאוד, איפה ברזיל שהייתה שוטפת את המגרש??? הם יותר מזכירים לי את אנגליה(ניימאר בתפקיד מייקל אואן חח).
כשכל השחקנים הטובים בעולם משחקים ב 5-6 קבוצות והדובדן של השחקנים נמצא ב 2 קבוצות, אז די הגיוני שהקבוצות האירופיות בטופ הם הרבה יותר טובים מכל נבחרת בטורניר. כשמשווים את ריאל לברזיל או ברצלונה לספרד או את באירן לגרמניה מגיעים למסקנה שזה לא כוחות. היגווין, אוזיל, ניימאר ובנזמה הם שחקנים מרכזים בנבחרות שלהם בעוד בקבוצות הגדולות של אירופה הם שחקניים משניים יחסית.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
באופן טבעי המשחקים בשלב הבתים הרבה יותר "משוחררים". בשלב הזה הקבוצות עושות "ניסויי כלים" ומרשות לעצמם להעז יותר. בשלב הזה יש גם חשיבות להפרשי שערים ולכן מנסים להבקיע כמה שיותר.averaraz כתב:זה רק אני או שהמשחקים במונדיאל הזה לא מתעלים לרמה גבוהה? היו כמה משחקים טובים בשלב הבתים אבל הרמה לא יוצאת דופן....
בשלב הנוק-אאוט תמיד רואים משחק זהיר יותר עם נטייה להגנה כדי לא לספוג. כאן אין הבדל בין נצחון של 1-0 או 6-0 ולכן רואים פחות שערים (מה גם שרמת הקבוצות עולה).
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

כפי שחזיתי מראש, ארגנטינה תטייל לגמר, ושם לראשונה היא באמת תצטרך להתאמץ כדי לזכות בתואר.
היה יכול להיות הרואי מצד הולנד, להעיף בחצי את ארגנטינה,לגבור בגמר על הגרמנים, ובכך להשיג נקמה כפולה על המונדיאלים של 74 ו-78
אבל זה בחלומות הלילה.
בינתיים אני אפילו לא רואה אותה עוברת כל כך בקלות את קוסטה ריקה...
היה יכול להיות הרואי מצד הולנד, להעיף בחצי את ארגנטינה,לגבור בגמר על הגרמנים, ובכך להשיג נקמה כפולה על המונדיאלים של 74 ו-78
אבל זה בחלומות הלילה.
בינתיים אני אפילו לא רואה אותה עוברת כל כך בקלות את קוסטה ריקה...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

·guyezra כתב:הולנד עדיפים בהרבה על קוסטה ריקה
שער זה עניין של זמן
ארגנטינה לא יטיילו מולם...
הולנד לוזרים סידרתיים, אין דברים כאלה.
תמיד זה כמעט, קורה, משקוף, פספוס של השפיץ.
די, נמאס כבר!
ארגנטינה או גרמניה היו דופקים היום רביעייה לקוסטה ריקה הפח הזו...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

זהו נגמר, כיביתי את הטלוויזיה.
הולנד הולכים הביתה.
אין מצב בעולם שהם עוברים את קוסטה ריקה בפנדלים.
נגד יוון הם לא החטיאו שום בעיטה, וגם השוער שלהם אלוף במצבים האלה.
עוד מונדיאל מבוזבז שהלך קפוט...
הולנד הולכים הביתה.
אין מצב בעולם שהם עוברים את קוסטה ריקה בפנדלים.
נגד יוון הם לא החטיאו שום בעיטה, וגם השוער שלהם אלוף במצבים האלה.
עוד מונדיאל מבוזבז שהלך קפוט...