שרשור שאלות Boxee Box
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אני הייתי הולך דווקא על NFS אחרי שימוש בSMB בחודשים האחרונים עברתי לNFS ואני מאושר עד הגג הכל עובד חלק וללא בעיות. סך הכל להתקין על המחשב תוכנה hanwin server ולהגדיר כמה הגדרות עניין של כמה דקות.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני משתמש ב boxee media manager
- oris74
- חבר במועדון HT

היה לי בדיוק מקרה כזה עם batman begins 1080 - פשוט הורדתי קובץ אחר (גרסא אחרת של הסרט) וזה עבד
- oris74
- חבר במועדון HT

מישהו נתקל בבעיה לנגן MP3?
הבוקסי בוקס מזהה את הקבצים אבל לא מצליח לנגן אותם (חושב חושב ואז נותן הודעת שגיאה, משהו בסגנון too many attempts...)
הקבצים נמצאים על מחשב ואני מנסה להתחבר דרך boxee media manager
הבוקסי בוקס מזהה את הקבצים אבל לא מצליח לנגן אותם (חושב חושב ואז נותן הודעת שגיאה, משהו בסגנון too many attempts...)
הקבצים נמצאים על מחשב ואני מנסה להתחבר דרך boxee media manager
מדוע אני לא מצליח להתקין את גירסת הבטה החדשה?
ניסיתי בשני מקורות שונים והבוקסי מודיע שהוא לא מזהה או את הזכרון הנייד או שאין בו את הקובץ.
כמובן שאני מנסה להתקין על ידי לחיצה ארוכה וכשהתפריט עולה אני מכוון אותו למקום הנכון.
ניסיתי בשני מקורות שונים והבוקסי מודיע שהוא לא מזהה או את הזכרון הנייד או שאין בו את הקובץ.
כמובן שאני מנסה להתקין על ידי לחיצה ארוכה וכשהתפריט עולה אני מכוון אותו למקום הנכון.
- oris74
- חבר במועדון HT

וידאת ששם הקובץ הוא boxee.iso ?
- oris74
- חבר במועדון HT

- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
היום ניסיתי לראות סרט 3D SBS עם כתוביות, והן מופיעות באמצע, כמו בסרט רגיל, מה שהופך אותן למאוד לא נוחות לקריאה ב-3D...eli007 כתב:להפתעתי הבוקסי מסוגל לנגן כתוביות בסרט תלת ללא שום הטמעה של הכתוביות בסרט....
יש איזה הגדרה שצריך לשנות?
שהדבר היחיד שהגדרתי זה ששיניתי את הבוקסי לתלת מימד (SBS). אח"כ הרצתי את הסרט כרגיל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46429
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
עכשיו הבוקסי עדכן את עצמו לגירסה החדשה.
כבר בעיה רצינית שאני מגלה זה שאני מנגן סרט דרך הארד דיסק חיצוני ובאותה תיקיה של הסרט יש קובץ תרגום הבוקסי לא נותן לשים את התרגום עם הסרט, זה לא קורה עם כל הקבצים רק בקבצים מסוימים.
ממש מעצבן, לא מבין למה מפיצים גירסה חדשה והיא לא טובה.
ניתן לשנמך לגירסה הקודמת?
כבר בעיה רצינית שאני מגלה זה שאני מנגן סרט דרך הארד דיסק חיצוני ובאותה תיקיה של הסרט יש קובץ תרגום הבוקסי לא נותן לשים את התרגום עם הסרט, זה לא קורה עם כל הקבצים רק בקבצים מסוימים.
ניתן לשנמך לגירסה הקודמת?
אלי למיטב הבנתי זאת גרסת בטא (אצלי מסומנת האפשרות להוריד גם עדכוני נסיון, תוודא שאצלך זה לא מסומן) , לגבי העדכון עצמו , קטסטרופה. הפונקציה הכי חשובה לי כרגע שהיא התרגום לא פועלת.eli007 כתב:עכשיו הבוקסי עדכן את עצמו לגירסה החדשה.
ניתן לשנמך לגירסה הקודמת?...