YAMJ עם מוד Sabish V2 ארוז כולל עברית - עדכון 23/08/2012
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
אנסה, מה אני או איפה אני אמור לשמור את האפשרות האחרונה.
location where i want to jukebox will be stored??
location where i want to jukebox will be stored??
- compman112
-
- חבר ותיק

כמעט הצלחתי.
ואז גם ניסיתי להריץ את CMD מהתייקיה של הסקין וגם מהתיקייה של הסרטים שבה שמרתי, זה רשם לי ERROR בפקודה.
ואז גם ניסיתי להריץ את CMD מהתייקיה של הסקין וגם מהתיקייה של הסרטים שבה שמרתי, זה רשם לי ERROR בפקודה.
- compman112
-
- חבר ותיק

כשאני אומר לו לשמור את התיקייץ jukebox, בכונן של הסרטים או אפילו בתייקיה של הסרטים הוא נותן לי כזאת הודעה:
Movuejukebox.bat does not seem to be in this directory / are you sure you wanr to save here?
לוחץ כן, נותן לי כמה הודעות ושומר.
שאני מריץ אץ הקובץ CMD שהוא שמר לי או בתיקייה של הסקין . הוא רושם לי :
Movuejukebox is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. press any key continue
Movuejukebox.bat does not seem to be in this directory / are you sure you wanr to save here?
לוחץ כן, נותן לי כמה הודעות ושומר.
שאני מריץ אץ הקובץ CMD שהוא שמר לי או בתיקייה של הסקין . הוא רושם לי :
Movuejukebox is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. press any key continue
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
שני דברים:
1. תעשה סיפריה של yamj בתוך ספריה של סרטים. את הקובץ Moviejukebox.bat אתה חייב לשמור באותה תיקיה של yamj, יחד עם כל הקבצים של התוכנה.
2. ליתר ביטחון תוודא ש-java מותקן במחשב. (www.java.com)
1. תעשה סיפריה של yamj בתוך ספריה של סרטים. את הקובץ Moviejukebox.bat אתה חייב לשמור באותה תיקיה של yamj, יחד עם כל הקבצים של התוכנה.
2. ליתר ביטחון תוודא ש-java מותקן במחשב. (www.java.com)
- compman112
-
- חבר ותיק

ליצור תיקייה של YAMJ או פשוט להעתיק את כל תיקיית הסקין ZAPPITI לסיפרייה של הסרטים, (יש לי 4 כוננים שבכל כונן תיקיית סרטים)
?
או להעתיק מהתיקייה של הסקין את הקובץ עם הסיומת BAT בתיקייה yamj ריקה שאצור?
ד''א דימה תודה רבה, אני מאוד מעריך
?
או להעתיק מהתיקייה של הסקין את הקובץ עם הסיומת BAT בתיקייה yamj ריקה שאצור?
ד''א דימה תודה רבה, אני מאוד מעריך
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

בכל סיפריה, אותה אתה רוצה לסרוק, תיצור תיקיית yamj, אליה תעתיק את כל הקבצים וספריות של התוכנה, כולל תיקיה של הסקין שאתה רוצה להשתמש בו. תעשה את זה פשוט בכל כונן בנפרד.
בתוך yamj אמורה להיות כבר תיקיית skins, אז את הסקין שאתה רוצה אמור להיות בה.
בתוך yamj אמורה להיות כבר תיקיית skins, אז את הסקין שאתה רוצה אמור להיות בה.
- JackReacher
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 120
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
מה עם העברית?
- compman112
-
- חבר ותיק

אין לא מצליח!!!
אני מגדיר בYAMJ את הIP של הסטרימר, בוחר תיקייה סרטים, מבצע הכל ואין לי בסוף אפשרות לעשות SAVE, ושאני לוחץ על ADD קופץ לי הודעה שמפנה אותי לפתרון/GUI_Config_Path_Error
מה אני עושה?
-
לאחר שקפץ לי השגיאה וביטלתי את הכניסה לאתר שנותן הסבר למה זה קורה,
קפץ לי הודעה אחרת ששאלה אותי אם איך אני רוצה לתת לזה תיאור.
רשמת, אז אתאפשר לי ללחוץ על ADD.
לאחר מכן בתי'קייה שהגדרתי לו SHARE נכנסתי ולחצתי על הקובץ החדש שעלה שזה : YAMZ.cmd.
אני מקבל בCMD:
'moviejukebox' is not recognized as an internal or external command
operable program or batch file
press any key to continue
אני מגדיר בYAMJ את הIP של הסטרימר, בוחר תיקייה סרטים, מבצע הכל ואין לי בסוף אפשרות לעשות SAVE, ושאני לוחץ על ADD קופץ לי הודעה שמפנה אותי לפתרון/GUI_Config_Path_Error
מה אני עושה?
-
לאחר שקפץ לי השגיאה וביטלתי את הכניסה לאתר שנותן הסבר למה זה קורה,
קפץ לי הודעה אחרת ששאלה אותי אם איך אני רוצה לתת לזה תיאור.
רשמת, אז אתאפשר לי ללחוץ על ADD.
לאחר מכן בתי'קייה שהגדרתי לו SHARE נכנסתי ולחצתי על הקובץ החדש שעלה שזה : YAMZ.cmd.
אני מקבל בCMD:
'moviejukebox' is not recognized as an internal or external command
operable program or batch file
press any key to continue
שלום לכולם,
לפי מה שאני מבין YAMJ נותן גישה למקור וידאו אחד בלבד?
נגיד שמחובר לסטרימר כונן חיצוני שמלא בסרטים ובנוסף יש לי סרטים גם במחשב, לא ניתן לשלב את שתי האופציות כמקור מדיה ל jukebox?
לפי ההסבר של ארז התוכנה מבקשת את מקור הוידאו בהתקנה ואני רואה שם שאפשר לבחור רק מקור אחד.
התוכנה הזו עדיפה על NMJ של POPCORN? אני יודע שיש לה את הבאגים שלה אבל היא סורקת מדיה מכמה מקורות
נגיד שמחובר לסטרימר כונן חיצוני שמלא בסרטים ובנוסף יש לי סרטים גם במחשב, לא ניתן לשלב את שתי האופציות כמקור מדיה ל jukebox?
לפי ההסבר של ארז התוכנה מבקשת את מקור הוידאו בהתקנה ואני רואה שם שאפשר לבחור רק מקור אחד.
התוכנה הזו עדיפה על NMJ של POPCORN? אני יודע שיש לה את הבאגים שלה אבל היא סורקת מדיה מכמה מקורות
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

למה שלא תנסה את yamj ואז את ה-NMJ (או בסדר הפוך) ואז תראה מה יותר קל לך?Eranka כתב:שלום לכולם,
התוכנה הזו עדיפה על NMJ של POPCORN? אני יודע שיש לה את הבאגים שלה אבל היא סורקת מדיה מכמה מקורות...
לגבי המקורות - תוארתית כן אפשר לסרוק כמה תיקיות עם תכנים, אבל אני אישית אף פעם לא הצלחתי להפעיל את זה. בסופו של דבר בכל תיקיה עם התוכן יש לי YAMJ שסורק אותה תיקיה בלבד.
הבנתי תודה אני אנסה את זה. דרך אגב, התקנה של YAMJ בסטרימר מתבצעת דרך המחשב ולא דרך הסטרימר?
אם כן אז אני לא צריך לעשות בסטרימר (שאליו מחובר דיסק חיצוני עם סרטים) כלום חוץ מלהוציא את ה- IP שלו ולתת לתוכנה במחשב כשאני מתקין?
אם כן אז אני לא צריך לעשות בסטרימר (שאליו מחובר דיסק חיצוני עם סרטים) כלום חוץ מלהוציא את ה- IP שלו ולתת לתוכנה במחשב כשאני מתקין?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

נכון, במידה ומדובר בדיסק חיצוני. אם אתה מאחסן תוכן במקום אחר ברשת הביתית צריך להגדיר בסטרימר Network sharesEranka כתב:הבנתי תודה אני אנסה את זה. דרך אגב, התקנה של YAMJ בסטרימר מתבצעת דרך המחשב ולא דרך הסטרימר?
אם כן אז אני לא צריך לעשות בסטרימר (שאליו מחובר דיסק חיצוני עם סרטים) כלום חוץ מלהוציא את ה- IP שלו ולתת לתוכנה במחשב כשאני מתקין?...
תראה עשיתי הכל נכון, זה יצר לי את קובץ הindex אך אני לא רואה אותו בסרימר עצמו למרות שאני רואה אותו כאשר אני מתחבר אליו מרחוק,erezsolan כתב:מה עושים לאחר הורדת חבילת ה YAMJ בכדי להנות מהסקין?
1. במידה ולפופקורן מחובר דיסק USB או מותקן דיסק פנימי, מריצים את הלינק הבא מהדפדפן:
http://x.x.x.x:8008/system?arg0=list_devices
(במקום x.x.x.x יש לרשום את כתובת ה IP של הפופקורן). לדוגמה אצלי מתקבל (מותקן דיסק פנימי):
[left]
<theDavidBox>
−
<request>
<arg0>list_devices</arg0>
<module>system</module>
</request>
−
<response>
−
<device>
<accessPath>SATA_DISK</accessPath>
<name>SATA_DISK</name>
<type>harddisk</type>
</device>
</response>
<returnValue>0</returnValue>
</theDavidBox>
[/left]
מה שמעניין אותנו הוא הערך הרשום בשדה name – כאן: SATA_DISK
2. פותחים את קובץ ה RAR שהורדנו לספרייה כלשהי במחשב.
3. ניגשים לספרייה זו ומריצים את YAMJ GUI Config v0.51.exe
4. בשדה הראשון בוחרים את הספרייה המכילה את הסרטים שלנו.
5. מארבע האפשרויות הבאות בוחרים את האפשרות הרצויה: הראשונה למצב בו מחובר דיסק USB, השניה למצב בו הסטרימר מושך את הסרטים מהרשת המקומית והשלישית למצב בו הסרטים נמצאים על הדיסק המקומי של הסטרימר.
6. נניח לרגע לאופציה השניה, בה הסרטים נמצאים על הרשת. לאחר בחירה של האפשרות הראשונה או השלישית (כאשר הסרטים על דיסק USB או על דיסק פנימי בסטרימר) בוחרים את האפשרות הרצויה ומוודאים כי בוחרים את שם הדיסק הנכון, בדיוק כמו שיצא לנו בסעיף 1 למעלה (במקרה שלי SATA_DISK).
7. זה יעדכן לבד את השורה NMT Path.
8. לאחר מכן יש לבחור את הספריה בה נרצה לשמור את ה JUKEBOX וזאת ע"י לחיצה על כפתור select Dir.
9. מסיימים בלחיצה על Add, מאשרים ואז Save - OK פעם אחת ולשתי השאלות אח"כ לענות No.
10. במידה והסרטים נמצאים על הרשת, יש לבחור באפשרות השניה (on a Network Path on the NMT). לאחר בחירת אפשרות זו, יפתח חלון להזנת כתובת ה IP של הסטרימר. הכניסו אותו ואז תקבלו את כל השיתופים אשר הוגדרו על הסטרימר. בחרו את הרצוי. גם כאן, שורת NMT Path תתעדכן לבד. לסיום, לבצע סעיפים 8-9.
11. לאחר שסיימתם, יש להריץ את My_YAMJ.cmd ולהמתין לסיום הסריקה.
12. להרצת ה JUKEBOX, יש להריץ מהסטרימר את הקובץ Index.html אשר נוצר במיקום אותו בחרתם בסעיף 8.
בהצלחה
אם a300 אתה חייב להשתמש בסקין אחר, ליתר דיוק Eversion, תקרא כאן:arikbidny כתב: תראה עשיתי הכל נכון, זה יצר לי את קובץ הindex אך אני לא רואה אותו בסרימר עצמו למרות שאני רואה אותו כאשר אני מתחבר אליו מרחוק,
יש לי popcorn hour a-300
מה אפשר לעשות ?...
http://www.dentedboxes.com/doku.php
dima_vy כתב:אם a300 אתה חייב להשתמש בסקין אחר, ליתר דיוק Eversion, תקרא כאן:arikbidny כתב: תראה עשיתי הכל נכון, זה יצר לי את קובץ הindex אך אני לא רואה אותו בסרימר עצמו למרות שאני רואה אותו כאשר אני מתחבר אליו מרחוק,
יש לי popcorn hour a-300
מה אפשר לעשות ?...
http://www.dentedboxes.com/doku.php...
יש לו תמיכה לעברית ?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

תעקוב אחרי הדיון הזה, מישהו התחיל להכין עברית, אבל לא יודע האם סייםarikbidny כתב:dima_vy כתב:אם a300 אתה חייב להשתמש בסקין אחר, ליתר דיוק Eversion, תקרא כאן:arikbidny כתב: תראה עשיתי הכל נכון, זה יצר לי את קובץ הindex אך אני לא רואה אותו בסרימר עצמו למרות שאני רואה אותו כאשר אני מתחבר אליו מרחוק,
יש לי popcorn hour a-300
מה אפשר לעשות ?...
http://www.dentedboxes.com/doku.php...
יש לו תמיכה לעברית ?...