שרשור מחירי טלויזיה רב ערוצית (YES / HOT) כמה באמת אתם משלמים?
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
ברור לי שאצל יס והוט משלמים על ערוצי ספורט 1 ו2 ו1HD.
בהוט לא משלמים תוספת מחיר על ערוצי הספורט של חברת ערוץ הספורט (תלוי בחבילה), האם אצל יס קיים חיוב נוסף עבור מי שמעוניין שיהיה לו את כל הערוצים האלה?
בהוט לא משלמים תוספת מחיר על ערוצי הספורט של חברת ערוץ הספורט (תלוי בחבילה), האם אצל יס קיים חיוב נוסף עבור מי שמעוניין שיהיה לו את כל הערוצים האלה?
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
לרוב, כן. מי שמעוניין בערוצי הספורט של ספורט 5 מעבר ל-55 ו-56, ייאלץ להיפרד מכמה עשרות ש"ח לחודש עבור הזכות לצפות ב-57, 58 ו-59 (שני האחרונים ב-HD).DorM כתב:ברור לי שאצל יס והוט משלמים על ערוצי ספורט 1 ו2 ו1HD.
בהוט לא משלמים תוספת מחיר על ערוצי הספורט של חברת ערוץ הספורט (תלוי בחבילה), האם אצל יס קיים חיוב נוסף עבור מי שמעוניין שיהיה לו את כל הערוצים האלה?...
- DorM
-
- חבר מביא חבר

תודה אור.
במידה ויס ירצו ממני סכום נוסף עבור הערוצים האלה אני אאלץ לבחור באפשרות אחרת.
אני נעול על יס אבל לא בכל מחיר.
רוב התוכן שמעניין אותי הם שידורים ישיר מפני ששאר התוכן שמעניין אותי נגיש לי דרך הרשת.
רוב התוכן שמעניין אותי הם שידורים ישיר מפני ששאר התוכן שמעניין אותי נגיש לי דרך הרשת.
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
ציפור קטנה לחשה לי שגם שידורים ישירים ניתן למצוא היום בדרכים שונות ומשונות...DorM כתב:תודה אור.
רוב התוכן שמעניין אותי הם שידורים ישיר מפני ששאר התוכן שמעניין אותי נגיש לי דרך הרשת....
- DorM
-
- חבר מביא חבר

מבחינתי אין פיתרון לשידורים ישירים של ספורט ישראלי באותה איכות שמתקבלת היום דרך כל החלופות.epony כתב:ציפור קטנה לחשה לי שגם שידורים ישירים ניתן למצוא היום בדרכים שונות ומשונות............
מקווה מאוד שאני טועה.
- Psy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 176
אין לי בעיה להתאים את רמת הכדורגל לאיכות הצפייה, כך שהרמה של הליגה הישראלית מבחינתי עושה את העבודה גם בסטרים נחות.
בקשר לממיר יס מקס טוטאל (שוב), לדעתכם תוספת של 35₪ בחודש על הממיר הנ''ל שווה את העסקה? (התקנה חינם, מי ישמע איזה צ'ופר הם מביאים פה)
בקשר לממיר יס מקס טוטאל (שוב), לדעתכם תוספת של 35₪ בחודש על הממיר הנ''ל שווה את העסקה? (התקנה חינם, מי ישמע איזה צ'ופר הם מביאים פה)
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
·בבקשה תנסה :Psy כתב:אין לי בעיה להתאים את רמת הכדורגל לאיכות הצפייה, כך שהרמה של הליגה הישראלית מבחינתי עושה את העבודה גם בסטרים נחות.
בקשר לממיר יס מקס טוטאל (שוב), לדעתכם תוספת של 35₪ בחודש על הממיר הנ''ל שווה את העסקה? (התקנה חינם, מי ישמע איזה צ'ופר הם מביאים פה)...
http://join.yes.co.il/indexy.html?campa ... _content=9
- Psy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 176
מה זה אומר?...
זה ללקוחות חדשים ויש לי כבר פרימיום וvod , אני מדבר על הממיר המקליט שלהם
- stompy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
- ArielAberjil
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- mayeast
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1666
הנה סיפור.
עד היום משלם 361 שח לחודש להוט.
חבילת טלויזיה טופ פלטינום + ממיר HD + ממהיר מגי'ק HD + ממיר VOD ישן.
התשלום התחלק על החבילה, תוספת 30 שח ל VOD, ו 20 שח לממיר מג'יק, ו 35 לערוץ 5 HD
מסתבר שהוט תחמנו כבר זמן רב בחשבונית (שרואים אותה בממיר).
לפני זמן רב הוספתי תוספת של שידורי דיסני ב VOD. ב 20 שח לחודש.
לפני כמה חודשים, הסתכלתי בחשבונית ולא ראיתי שזה מופיע, אז הנחתי שאני כבר לא מחוייב על זה.
בשיחה היום עם נציג, מסתבר שאני משלם ועוד איך משלם. אבל בחשבונית... אופס... זה לא כתוב...
וכבר לא שולחים חשבונית מס בדואר.. רק דרך הממיר...
אז יוצא שתקופה ארוכה משלם על משהוא שלא צריך, כי לא מפרטים את זה בחשבונית.
למי אפשר לפנות על ההטעיה בחשבונית ?
דבר שני - התקשרה נציגה נחמדה, והציעה לי - פייבר בוקס בלי תשלום. לא חודשי ולא התקנה. ולהוריד את המחיר ל 325 שח.
מה מסתבר:
קודם כל - שהם לא טורחים להגיד את המילה "טריפל"... בכדי לא להפחיד אף אחד.
1. ה 325 זה רק לחודשיים, ואז צריך להתקשר לבטל איטנרנט וטלפון ולראות מה המחיר שמציעים.
אחרי חודשיים המחיר הבסיס עולה ל 359
2. לאחר שקראתי את סיכום העסקה, כתוב שפייבר רק ל 3 חודשים חינם ואחכ 30 שח לחודש
כלומר, במקום ה 361 שאני משלם, ה"מתנות" יעלו לי אחרי כמה חודשים משהוא מעל 400 שח.
והכל מוקלט , כן .....
3. מסתבר שעכשיו חבילות ה 5hd נכנסו לטופ פלטינום ולא צריך לשלם.
התקשרתי לשירות לקוחות וביקשתי לבטל את העסקה.
הורדתי את הדיסני ששילמתי בלי לדעת וגם את ה 5hd כי כלול עכשיו בטופ פלטינום, והמחיר החודשי ירד לסביבות 285 שח לחודש.
ושלום על ישראל.
ממש מרגיש איך מטעים את הצרכן, בכדי למכור לו דברים שלא צריך בכלל (לא רוצה פייבר, לא צריך פייבר, ולא רוצה טריפל)
עד היום משלם 361 שח לחודש להוט.
חבילת טלויזיה טופ פלטינום + ממיר HD + ממהיר מגי'ק HD + ממיר VOD ישן.
התשלום התחלק על החבילה, תוספת 30 שח ל VOD, ו 20 שח לממיר מג'יק, ו 35 לערוץ 5 HD
מסתבר שהוט תחמנו כבר זמן רב בחשבונית (שרואים אותה בממיר).
לפני זמן רב הוספתי תוספת של שידורי דיסני ב VOD. ב 20 שח לחודש.
לפני כמה חודשים, הסתכלתי בחשבונית ולא ראיתי שזה מופיע, אז הנחתי שאני כבר לא מחוייב על זה.
בשיחה היום עם נציג, מסתבר שאני משלם ועוד איך משלם. אבל בחשבונית... אופס... זה לא כתוב...
וכבר לא שולחים חשבונית מס בדואר.. רק דרך הממיר...
אז יוצא שתקופה ארוכה משלם על משהוא שלא צריך, כי לא מפרטים את זה בחשבונית.
למי אפשר לפנות על ההטעיה בחשבונית ?
דבר שני - התקשרה נציגה נחמדה, והציעה לי - פייבר בוקס בלי תשלום. לא חודשי ולא התקנה. ולהוריד את המחיר ל 325 שח.
מה מסתבר:
קודם כל - שהם לא טורחים להגיד את המילה "טריפל"... בכדי לא להפחיד אף אחד.
1. ה 325 זה רק לחודשיים, ואז צריך להתקשר לבטל איטנרנט וטלפון ולראות מה המחיר שמציעים.
אחרי חודשיים המחיר הבסיס עולה ל 359
2. לאחר שקראתי את סיכום העסקה, כתוב שפייבר רק ל 3 חודשים חינם ואחכ 30 שח לחודש
כלומר, במקום ה 361 שאני משלם, ה"מתנות" יעלו לי אחרי כמה חודשים משהוא מעל 400 שח.
והכל מוקלט , כן .....
3. מסתבר שעכשיו חבילות ה 5hd נכנסו לטופ פלטינום ולא צריך לשלם.
התקשרתי לשירות לקוחות וביקשתי לבטל את העסקה.
הורדתי את הדיסני ששילמתי בלי לדעת וגם את ה 5hd כי כלול עכשיו בטופ פלטינום, והמחיר החודשי ירד לסביבות 285 שח לחודש.
ושלום על ישראל.
ממש מרגיש איך מטעים את הצרכן, בכדי למכור לו דברים שלא צריך בכלל (לא רוצה פייבר, לא צריך פייבר, ולא רוצה טריפל)
- DorM
-
- חבר מביא חבר

אם זה הייתי אני רק מההרגשה ומהעצבים הייתי מבקש להתנתק.
- firebird
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
מדיווחים ברחבי הפייסבוק שימור לקוחות ביס הגיע כבר ל 45 שקל לחודש למשך 3 חודשים.
ואני התלהבתי מזה שאני משלם 69......
ואני התלהבתי מזה שאני משלם 69......
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
אז כל שלושה חודשים צריך להתכתש איתם מחדש ?
- firebird
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
בפניה דרך אתר נתק אתה מגיע לקו האחרון (מעבר לשימור לקוחות רגיל)
ואז אפשר להשיג את מה שאתה רוצה.
להתכתש???
אני אף פעם לא מגיע שלילי לתהליך (זה עוזר לצד השני לעזור לי) ואני משיג הרבה יותר מאשר בגישה של הישראלי המצוי של "מגיע לי"
ואז אפשר להשיג את מה שאתה רוצה.
להתכתש???
אני אף פעם לא מגיע שלילי לתהליך (זה עוזר לצד השני לעזור לי) ואני משיג הרבה יותר מאשר בגישה של הישראלי המצוי של "מגיע לי"
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- oribe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 123
אז ככה...
אני משלם להוט 400 ש"ח ל2 ממירים מגיק hd + ממיר hd ועוד ממיר רגיל מעאפן. אני כרגע בחבילת פלטינום. ומשלם טלפון + תשתית 30 מגה אינטרנט וגם v.o.d לדעתי המחיר הוא יקר. יש לכם המלצה איך אפשר להוזיל את העלויות ?
אני משלם להוט 400 ש"ח ל2 ממירים מגיק hd + ממיר hd ועוד ממיר רגיל מעאפן. אני כרגע בחבילת פלטינום. ומשלם טלפון + תשתית 30 מגה אינטרנט וגם v.o.d לדעתי המחיר הוא יקר. יש לכם המלצה איך אפשר להוזיל את העלויות ?
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
אם יש משהו שאני שונא זה שמשקרים ומספרים לך שהחבילה שלך היא הזולה ביותר שקיימת, ושההטבה שקיבלת היא חסרת תקדים, וכו' וכו'.
אני מניח שזה בעוד מקומות, אבל לאחרונה ב-YES זה ממש בולט. קשרי לקוחות מספרים סיפורים ומכחישים שמישהו אחר משלם פחות ("אין דבר כזה אצלנו"). הם עוד לא הפנימו את מה שקורה עכשיו...
אני מניח שזה בעוד מקומות, אבל לאחרונה ב-YES זה ממש בולט. קשרי לקוחות מספרים סיפורים ומכחישים שמישהו אחר משלם פחות ("אין דבר כזה אצלנו"). הם עוד לא הפנימו את מה שקורה עכשיו...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- oribe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 123
אחרי שפירסמתי את ההודעה בדף הקודם שמתי לב שאני משלם סכום עתק לחבילה שיש לי. כמובן שמלאתי פרטים באתר נתק ואחרי כמה ימים חזרו אליי משירות לקוחות שהציעו לי "הנחה" של 26 שקלים. צחקו לי בפנים ממש. כמובן שאמרתי להם שאני מעוניין להתנתק אולי ירדו מהעץ הגבוהה שעליו טיפסו. דרך אגב כל אלה שפירסמו שהצליחו להוציא מחירים טובים על חבילת טריפל של הוט. האם זה כולל ספק אינטרנט או שאת זה משלמים בנפרד ?
היום הציעו לי מיס חבילה ב364 שקלים שכוללת ממיר מקליט, 2 ממירי hd, ממיר רגיל. כל הערוצים פתוחים. אינטרנט 40 מגה ספק + תשתית וקו טלפון דיברת שילמת .. נראה לי עדיין קצת יקר משום מה. הצעות ?
תודה רבה וערב טוב.
היום הציעו לי מיס חבילה ב364 שקלים שכוללת ממיר מקליט, 2 ממירי hd, ממיר רגיל. כל הערוצים פתוחים. אינטרנט 40 מגה ספק + תשתית וקו טלפון דיברת שילמת .. נראה לי עדיין קצת יקר משום מה. הצעות ?
תודה רבה וערב טוב.
- AmitShabtay
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 139
יש לי יס מקס+ 2 ממירים רגילים... משלם משהו כמו 260 ש"ח זה נורמלי ?
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
יקר מאד.
על מקס טוטאל + ממיר HD + כל הערוצים (ללא פרימיום) משלמים עכשיו כ-180 ש"ח (כולל הנחה של 50 ש"ח בכל חודש למשך שלושה חודשים). יש כאלה שקיבלו הנחה גבוהה יותר...
על מקס טוטאל + ממיר HD + כל הערוצים (ללא פרימיום) משלמים עכשיו כ-180 ש"ח (כולל הנחה של 50 ש"ח בכל חודש למשך שלושה חודשים). יש כאלה שקיבלו הנחה גבוהה יותר...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!