מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
לדעתי זה כי מדובר בקומדיה ואין פה כ"כ מקום לעירום. חוץ מזה, בהחלט ייתכן שזה שהיא אמא לילדים שכבר רואים סרטים, עושה אצלה הבדל.Huber כתב:The.Tourist
ד"א, שמתם לב שג'ולי אשר לא יכלה להשאר לבושה בסרטים המוקדמים שלה הפסיקה לחלוק עימנו את מחמדי גופה? כנראה שהיא מפורסמת מידיי בשביל זה, אחרת אני לא מבין למה להביא שחקנית כ"כ יפה ולהשאיר אותה לבושה לאורך כל הסרט, במיוחד כאשר ההיסטוריה שלה רצופה בסצנות עירום/סקס בעברה....
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
קומדיה?
ב IMDB הסרט מוגדר כ:
Genres:
Action | Drama | Romance | Thriller
ב IMDB הסרט מוגדר כ:
Genres:
Action | Drama | Romance | Thriller
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
The.Next.Three.Days
בעל שאשתו מואשמת ברצח שלא ביצעה מחליט לעשות כל מה שצריך בשביל לא לבלות את שארית חייו בלעדיה.
ראסל קרו ואליבת באנקס מככבים בדרמת אקשן מצויינת ועשויה היטב.
8/10
בעל שאשתו מואשמת ברצח שלא ביצעה מחליט לעשות כל מה שצריך בשביל לא לבלות את שארית חייו בלעדיה.
ראסל קרו ואליבת באנקס מככבים בדרמת אקשן מצויינת ועשויה היטב.
8/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
Megamind
בעיר מטרו-סיטי חיים זוג דמויות בולטות, הראשון הינו נבל העל Megamind והשני הוא הגיבור המקומי Metro Man. לאורך השנים תמיד כל המזימות של Megamind מסוכלות על ידי הגיבור Metro Man. לאחר שתוכנית מקורית של Megamind עולה בהצלחה, הוא מצליח לחסל את Metro Man ולכן לא נשאר מי שיסכל את תוכניותיו והוא שולט ביד רמה על העיר. שליטה זאת משעממת לאחר זמן מה מכיוון שאין מי שעומד בפניו והכל יותר מידי קל. Megamind רוקם תוכנית להשתמש ב DNA של הגיבור Metro Man וליצור גיבור חדש על מנת שיהווה לו אתגר, אך התוכנית משתבשת והעיר עומדת בפני סכנה.
סרט אנימציה מאולפני DreamWorks.
בקצרה, לפנינו נבל על, גיבור על והרבה קרבות כאשר באמצע כתבת החדשות אשר מתחרים על ליבה. את הכל עוטף פסקול פסקול Dolby TrueHD עשיר בסראונד ובסים. לצפות רק אם אתם במצב רוח ילדותי.
מומלץ לצפות כמה דקות ב PIP אשר מציג את גרסת ה Draft לסצנה.
7.5/10
בעיר מטרו-סיטי חיים זוג דמויות בולטות, הראשון הינו נבל העל Megamind והשני הוא הגיבור המקומי Metro Man. לאורך השנים תמיד כל המזימות של Megamind מסוכלות על ידי הגיבור Metro Man. לאחר שתוכנית מקורית של Megamind עולה בהצלחה, הוא מצליח לחסל את Metro Man ולכן לא נשאר מי שיסכל את תוכניותיו והוא שולט ביד רמה על העיר. שליטה זאת משעממת לאחר זמן מה מכיוון שאין מי שעומד בפניו והכל יותר מידי קל. Megamind רוקם תוכנית להשתמש ב DNA של הגיבור Metro Man וליצור גיבור חדש על מנת שיהווה לו אתגר, אך התוכנית משתבשת והעיר עומדת בפני סכנה.
סרט אנימציה מאולפני DreamWorks.
בקצרה, לפנינו נבל על, גיבור על והרבה קרבות כאשר באמצע כתבת החדשות אשר מתחרים על ליבה. את הכל עוטף פסקול פסקול Dolby TrueHD עשיר בסראונד ובסים. לצפות רק אם אתם במצב רוח ילדותי.
מומלץ לצפות כמה דקות ב PIP אשר מציג את גרסת ה Draft לסצנה.
7.5/10
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
The Next Three Days
מותחן לא רע. מתחיל קצת דביק אבל הופך למעניין עד הסוף.
8/10
מותחן לא רע. מתחיל קצת דביק אבל הופך למעניין עד הסוף.
8/10
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
MACHETE
טוב היו פה בפורום לא מעט ביקורות טובות על הסרט. למרות שאני לא אוהב את הז'אנר ולמרות שאני יודע שמדובר בסוג של פארודיה על הז'אנר אני חושב שהסרט היה מטומטם ומשעמם.
מצ'טה, סוכ חשאי אמריקאי במקסיקו, כמעט נהרג ע"י המטרה שלו (טורז, סוכן סמים מקסיקני), עובד לארה"ב כפליט לא חוקי.
ככזה, הוא שוב מסתבך בעיניינים של הטורז הזה בארה"ב ונשלח לרצוח סנאטור שרוצה לבנות גדר חשמלית בגבול מקסיקו-ארה"ב.
הסאונד היה סאונד של סרט משנות השמונים ולפחות במערכת הצנועה שלי לא עשה את העבודה (יותר מידי באס לאורך הסרט (מסכנים השכנים
))
5\10
טוב היו פה בפורום לא מעט ביקורות טובות על הסרט. למרות שאני לא אוהב את הז'אנר ולמרות שאני יודע שמדובר בסוג של פארודיה על הז'אנר אני חושב שהסרט היה מטומטם ומשעמם.
מצ'טה, סוכ חשאי אמריקאי במקסיקו, כמעט נהרג ע"י המטרה שלו (טורז, סוכן סמים מקסיקני), עובד לארה"ב כפליט לא חוקי.
ככזה, הוא שוב מסתבך בעיניינים של הטורז הזה בארה"ב ונשלח לרצוח סנאטור שרוצה לבנות גדר חשמלית בגבול מקסיקו-ארה"ב.
הסאונד היה סאונד של סרט משנות השמונים ולפחות במערכת הצנועה שלי לא עשה את העבודה (יותר מידי באס לאורך הסרט (מסכנים השכנים
5\10
מצ'אה אמור להיות איזה מחווה לסרטים מסוג מסויים, אבל בפועל יצא סרט בדיוק כמו הסרטים ההם, בלי שום ערך מוסף. סתם עוד סרט אלימות מגוחך עד טיפשות ומטופש עד גיחוך.
זה שמביאים שורה של "שמות" לסרט גרוע לא עושה אותו פחות גרוע.
מצ'טה הוא בזבוז זמן.
מצ'טה הוא בזבוז זמן.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
The next three days
9/10
אחרי זמן ממושך של צפייה בסרטים שבמקרה הטוב רק אני או אישתי חשבנו שהסרט טוב, סוף סוף סרט ששנינו הסכמנו שהוא הטוב ביותר שראינו שיצא ב-2010.
רק בכדי שתקבלו מושג על הסרטים שנבחרו כסרטים הטובים ביותר ע"י שנינו בשנים הקודמות:
2009 - אזרח שומר חוק
2008 - חטופה
9/10
אחרי זמן ממושך של צפייה בסרטים שבמקרה הטוב רק אני או אישתי חשבנו שהסרט טוב, סוף סוף סרט ששנינו הסכמנו שהוא הטוב ביותר שראינו שיצא ב-2010.
רק בכדי שתקבלו מושג על הסרטים שנבחרו כסרטים הטובים ביותר ע"י שנינו בשנים הקודמות:
2009 - אזרח שומר חוק
2008 - חטופה
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
חששתי לכתוב את מה שכתבת אבל, עכשיו, כשאני מבין שאני לא לבד, אני חייב לומר שאני מסכים איתך במאה אחוז.nir11 כתב:מצ'אה אמור להיות איזה מחווה לסרטים מסוג מסויים, אבל בפועל יצא סרט בדיוק כמו הסרטים ההם, בלי שום ערך מוסף. סתם עוד סרט אלימות מגוחך עד טיפשות ומטופש עד גיחוך.
מצ'טה הוא בזבוז זמן....
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
הייתי בהצגת טרום בכורה של הסרט והיו כאלה שיצאו באמצעguyezra כתב:מצ'טה זה לא לכל אחד.
זה יותר לחובבי טראש ו-B MOVIE...
אבל אני מסכים, זה סך הכל סרט כיפי ומופרך בכוונה. פשוט חייבים לאהוב את הסגנון של רודריגז בשביל להתחבר לזה ולהנות. למרות המראה הכאילו זול זה Bמובי טוב, ומי שראה פעם את הרמה של סרטי הגריינדהוס האמיתיים או כל מיני שארקטופוסים יבין מה הכווונה.
הכי הזוי - הסרט לא הוקרן אחר כך בבתי הקולנוע בארץ כי "הוא אלים מדי" , איזה טמטום וצביעות. אם זה היה איזה דרמה מזרח אירופאית על רועה צאן שאונס את הכבשים שלו היו מראים את זה כי זה נחשב "אומנותי" . אפילו את "ממזרים" של טרנטינו שיבחו והיללו למרות שהוא חולני וגראפי פי כמה, אבל זה עובר מסך כי העם היהודי אוהב לראות שדופקים לנאצים את הצורה.
אני התפוצצתי מצחוק כמעט כל סרט, הסאונד הלא מתואם עם הפיצוצים, מדי פעם משחק גרוע והשיא - חולצת SHE (על בסיס CHE) שאני עומד להדפיס לעצמיamitvv כתב:בדיוקguyezra כתב:מצ'טה זה לא לכל אחד.
זה יותר לחובבי טראש ו-B MOVIE...
ומה שהסרט הזה שאף להיות
הוא מצליח לדעתי .
אני אישית צחקתי כל הסרט
ממראה מצ'טה שהורג אנשים
בדרכים הזויות....
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
127 שעות
גיא פינס ה%$&@#W הזה - במשפט אחד הרס לי את כל הסרט עם הספוילר הכי גדול שיכול להיות.
אסור...אסור להמרח בסלון ולשמוע אותו בזווית האוזן כשאין כח להתמרד לג'אנק הטלוויזיוני הזה שאשתי רואה.
גיא פינס ה%$&@#W הזה - במשפט אחד הרס לי את כל הסרט עם הספוילר הכי גדול שיכול להיות.
אסור...אסור להמרח בסלון ולשמוע אותו בזווית האוזן כשאין כח להתמרד לג'אנק הטלוויזיוני הזה שאשתי רואה.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
Jackass 3D,
האמת היא שאין יותר מידי מה לספר על חבורת מאותגרי הזמן והשכל האלו, כול פעם הם מפתיעים אותי מחדש בכמות השטויות שהם יכולים לעשות לעצמם, מעבר לנזק הפיסי חזר התקדים.
הסרט הזה מתאפיין בשתי נק' מפנה, האחת הינה כול הקונספט של ה 3D, ישנם קטעים של השפרצות, הקאות ושלל ירקות כולל Slow Mo מגניבים ביותר שמקנים לסרט מימד חדש.
המפנה השני הוא, שיש שם כמה סצינות גועליות ביותר, כולל סצינת הכמעט סיום עם השירותיים הכימיים, אני לא אפרט למי שמוכן להמר על הקאה בטוחה. גועלי, מזעזע ומצחיק לאין שיעור, הדבר הראשון שעולה לך בראש שרואים כזו סצינה הוא: כמה לעזעזל קיבל האידיוט בשביל להסכים לעשות דבר כזה...
מומלץ בחום לחובבי הז'אנר, מומלץ גם לאלו שלא ראו עוד שום מעללי טיפשות מעולם שתועדו בשלל מצלמות ושלל זוויות.
10\6 עבור הצחוקים שעברו עלי לאורך כול הסרט, כולל רגעי הגועל הלא דלים.
האמת היא שאין יותר מידי מה לספר על חבורת מאותגרי הזמן והשכל האלו, כול פעם הם מפתיעים אותי מחדש בכמות השטויות שהם יכולים לעשות לעצמם, מעבר לנזק הפיסי חזר התקדים.
הסרט הזה מתאפיין בשתי נק' מפנה, האחת הינה כול הקונספט של ה 3D, ישנם קטעים של השפרצות, הקאות ושלל ירקות כולל Slow Mo מגניבים ביותר שמקנים לסרט מימד חדש.
המפנה השני הוא, שיש שם כמה סצינות גועליות ביותר, כולל סצינת הכמעט סיום עם השירותיים הכימיים, אני לא אפרט למי שמוכן להמר על הקאה בטוחה. גועלי, מזעזע ומצחיק לאין שיעור, הדבר הראשון שעולה לך בראש שרואים כזו סצינה הוא: כמה לעזעזל קיבל האידיוט בשביל להסכים לעשות דבר כזה...
מומלץ בחום לחובבי הז'אנר, מומלץ גם לאלו שלא ראו עוד שום מעללי טיפשות מעולם שתועדו בשלל מצלמות ושלל זוויות.
10\6 עבור הצחוקים שעברו עלי לאורך כול הסרט, כולל רגעי הגועל הלא דלים.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money