שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

הניחוש שלי:
א.עירוני נהריה-הפועל חולון=1
ב.לייקרס-פיניקס=1
ג.אורלנדו-בוסטון=1
ד.לייקרס-פיניקס=1
ה.בוסטון-אורלנדו=1
ו.אינטר-באיירן מינכן=None

הניחוש של משה:
א.עירוני נהריה-הפועל חולון=2
ב.לייקרס-פיניקס=2
ג.אורלנדו-בוסטון=2
ד.לייקרס-פיניקס=2
ה.בוסטון-אורלנדו=2

הימור של הקוף:
None
1
1
2
2
2

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

לתשומת ליבכם
נדאל - פדרר ב ESPN
אח"כ בוסטון אורלנדו
העם דורש..... כל מיני דברים

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

אין על המפגשים ביניהם
שוברים אחד לשני
מרגישים הרבה מתח בינהם

ולתשומת ליבכם,
אין את הילדים המסכנים מווימבלדון להחזיר כדורים
לספרדים יש טעם מעודן יותר
אוסף לוליטות

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999

שליחה

ובנתיים נדאל כנראה שומע את התוצאות מהכדורגל, מתעצבן ומנצח בראשונה 4-6 (5 שבירות עד כה...).

למי שלא ראה (אני מניח שאף אחד לא ראה) - רזאי, בפיגור של 5-4, חוזרת 4 פעמים (!) מכדורי מערכה של ונוס, שוברת שוב, ומנצחת את המערכה ואת הטורניר כולו.
ערן

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

אני עדיין בהלם שמישהי מצליחה לנצח את ונוס

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

osherov כתב:הניחוש שלי:
א.עירוני נהריה-הפועל חולון=1
ב.לייקרס-פיניקס=1
ג.אורלנדו-בוסטון=1
ד.לייקרס-פיניקס=1
ה.בוסטון-אורלנדו=1
...
אהבתי.
מגיעה לך עוד נקודה רק על הגישה .
הייתי עושה אותו דבר במצבך.
משה

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

למה אין ESPN ב HD ? באסה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

eg99 כתב:ובנתיים נדאל כנראה שומע את התוצאות מהכדורגל, מתעצבן ומנצח בראשונה 4-6 (5 שבירות עד כה...).

למי שלא ראה (אני מניח שאף אחד לא ראה) - רזאי, בפיגור של 5-4, חוזרת 4 פעמים (!) מכדורי מערכה של ונוס, שוברת שוב, ומנצחת את המערכה ואת הטורניר כולו.
...
מה אף אחד לא רואה :roll:
נדאל נגד פדרר זה הדבר הכי יפה שיש בספורט......לראות את בארסה לוקחת אליפות ממש לא מושך אותי....
אגב, לא יאמן כמה נדאל יותר טוב ממנו! על חימר זה פשוט לא כוחות, אבל גם על משטחים אחרים אני חושב שנדאל עדיין היה ונשאר החסם של פדרר. למזלו של רוג'ר, נדאל נפצע בשנה האחרונה (וגם לא הגיע לגמר של הרולנד גרוס אחרי שהודח בשלב מוקדם ע"י סודרלניג) זה איפשר לפדרר לקחת את הגראנד סלאמים על מנת לשבור את השיא של פיט! אין ספק שפדרר הוא הטניסאי הכי טוב ששיחק אי פעם אבל בין פדרר לנאדל, לא יעזור כלום, הספרדי פשוט טוב ממנו. בעוד אני כותב ופדרר מחזיר בשבירה חזרה במערכה השנייה :)

שימו לב איך נדאל התחזק בחלק העליון של הגוף שלו בתקופה האחרונה, הוא חזר לממדים בהם הוא היה לפני הפציעה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

אני אומר לכם, שמי שלא צופה במשחק עכשיו בין פדרר לנאדל מפסיד פשוט טניס מהאגדות

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

קמפאונס, קמפאונס או אה או אה או או.
ברצלונה תהיה האלופה עם 99! נקודות.
מסי עם 34! שערי ליגה ומשווה את שיאו של רונאלדו בבארסה והוא הפיצ׳צ׳י של הליגה וגם של אירופה.
ומה עם הבלאנקוס?
שם בינתיים תיקו 1, ואני חושב שאפשר להכריז על כשלונה של העונה הראשונה של הגלקטיקוס 2, שלא הביאו שום תואר למדריד.
נכון שהם יסיימו עם 96 או 98 שערים(אם הם ינצחו) שזה הישג ענק, אבל זה לא נותן להם כלום.
:music:
נערך לאחרונה על ידי AviBiton ב 16/05/2010 21:41, נערך פעם 1 בסך הכל.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

מסכים
ת ע נ ו ג
נדאל אכן התחזק מאוד
אבל בראש פדרר קורע אותו.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

אוקיי מחזור אחרון, ואריה די הלך "על בטוח". אהבתי את המתמטיקה של משה :)
כדי לקחת את הגביע אני צריך לסטות מעט מהניחוש של אריה ולעקוף אותו במשחק אחד לפחות.
אני לא שלם עם הטור הזה, ייתכן וישתנה בהמשך, אבל:

ב.לייקרס-פיניקס 1
ג.אורלנדו-בוסטון, 2
ד.לייקרס-פיניקס 1
ה.בוסטון-אורלנדו, 2
ו.אינטר-באיירן מינכן 2

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

רואים טניס אחכ כדורסל
אין רגע (נ)דל בספורט ממאי ואילך

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

קראתי עכשיו (ולא בדקתי אם זה נכון) שבשיטת הניקוד הישנה (מאוד) עם 2 נקודות בלבד על ניצחון, להפועל ולחיפה היו אותו מספר נקודות.

חוץ מהקוריוז, מה זה בא להגיד?
שבלי קשר לטיעונים בעד או נגד שיטה זו או אחרת, אין שום היגיון בלשים כוכבית על אליפות בגלל שהיא לא הייתה בשיטה הקודמת. אין משהו יותר טבעי או יותר נכון בשיטה הקודמת (שלה תרגלנו). גם היא לא הייתה תמיד.
גם לא שמים כוכביות על אלופי ליגת האלופות או גביע העולם אשר נלקחים בטורניר נוקאאוט, בגלל שזה לא ליגה שבו כולם משחקות עם כולם.
האליפות שנקבעת לפי השיטה שבתוקף היא אליפות במלוא מובן המילה, ואינה פחות "צודקת" בשום מובן שהוא.
משה

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

שחר,
אתה ממש אבי מלר

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

איזה משחק, איזה שובר שויון :claps:

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999

שליחה

אריה, מה זה היה הכדור האחרון שפדרר פשוט פספס?

ואגב, נדאל זכה בתואר המאסטרס 1000 (9 טורנירי המאסטרס החשובים ביותר, אחרי הגרנד סלאמים) ה 18 שלו, יותר מכל אחד אחר (אגסי שני עם 17, פדרר שלישי עם 16).
ערן

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

טוב גילי לא פה, לכן אפשר לדבר קצת עד שהוא יחזור מחגיגות המאנחוס :)

אחרי שסיימתי את המלחומות שלי בשדות זרים אפשר לחזור לדבר כאן,
אז על על מה מדברים?!

אבי מזל טוב....על האליפות שלכם :(
אני חייב לא להסכים איתך לגבי כישלון פרויקט הגלקטיקוס! אומנם זה לא הסתיים באליפות, אבל לסיים את הליגה עם 98 נקודות (עזוב את התיקו היום) כאשר אתה רודף אחרי הקבוצה הטובה באירופה, בה משחק השחקן הגדול מכולם, אז זה לא כישלון להפסיד בנקודה. אליפות זאת בטח לא משימה ודאית גם כאשר רוכשים את רונאלדו וקאקה (בלי קשר למחיר ששילמו עליהם). אני בטוח שהאכזבה הגדולה הגיע דווקא מההדחה בליגת האלופות ע"י ליון (גם לי ההדחה הזאת הוציאה את כל הרוח מהמפרשים), אבל, גם שם זאת אכזבה ואולי כישלון שלא הצליחו להגיע לשלבים מאוחרים יותר...אבל בואו לא נהיה תמימים , כי הרי זכייה בליגת האלופות זאת לא משימת "חובה" כמו שמכבי ת"א כדורסל חייבת לקחת בארץ את האליפות. אכזבה כן, כישלון לא! גם ואולי בעיקר בגלל הכדורגל היפה שהקבוצה שיחקה כמעט בכל שלבי העונה!! אני כאוהד נהניתי מהמשחקים שלה!

שחר,
זוכר שאמרת שהאליפות בספרד לא תוכרע רק בתוצאה הישירה במשחק בין הקבוצות בסופר קלסיקו?! עובדה, כל העונה בספרד נקבעה רק במפגשים הישירים בין שתי הקבוצות (באמת נתון חריג מאוד)

הפועל ת"א,
מפרגן להם, כל הכבוד, לקחו אליפות בצדק (יחסי) ובלה, בלה, בלה :) אבל אותי זה מטריף שאני רואה את אבוקסיס ואת כל האוהדים שרים מייד אחרי הזכייה שלהם באליפות שירים בגנות היריבה העירונית.......זה עוד דבר שדפוק בעיני בקרב אוהדים אצלנו! (חוץ מהקהל של רעננה). הם יותר שונאים את היריבה מאשר אוהבים את הקבוצה שלהם. אותי כצופה מן הצד, זה מרגיז.......ניצחתם בגדול, בענק. אליפות שתיכנס להיסטוריה. לכו תחגגו, תהללו את ההישג שלכם, את הקבוצה הגדולה שלכם, אבל כל מה שיוצא להם מהפה זה זה נקמה, נקמה, נקמה.... :roll: לזה קוראים שימחה לאיד....אבל אין צורך להשתמש בה כאשר לוקחים אליפות. אפילו אם יש צדק בדברים, דווקא שקט ואי דיבור על נושא מכבי ת"א והמשחק שלהם נגד חיפה היה עושה נזק גדול יותר לצהובים מאשר ההקנטות המכוונות שלהם.

שיטת הקיזוז היא דבר מגוחך מטופש ולא צודק בעליל!
בשיטות פליאוף (נניח ב NBA) שם הנקודות מתאפסות ונכנסים לסדרות ראש בראש. הקבוצות משחקות באופן שונה לגמרי במשך העונה הסידרה. הן לא נלחמות שם על כל משחק אלא נלחמות על מנת להגיע לפליאוף במאזן טוב מספיק כדי להתחיל לשחק "ברצינות". לכן בגלל החוקים, הם שומרים על שחקנים, מוציאים פחות אנרגיה במשך העונה כדי להגיע לכושר שיא בפליאוף. לא תמיד הקבוצה שסיימה שם במאזן הטוב בליגה היא בהכרח הקבוצה הטובה ביותר שיש וזה בגלל שהכל שם הוא בעצם משחק מקדים לפליאוף (את ההבדל רואים ב NBA כאשר צופים ומשווים בין משחק בעונה הסדירה לבין משחק פליאוף, זה שני דברים שונים לגמרי).

זה שבוחנים ומוצאים שחיפה והפועל היו מסיימות באותו מספר נקודות, אם על ניצחון היו מקבלים 2 ולא 3 נקודות, גם לא השוואה רלוונטית בעיני. כי אז סיגנון המשחק היה שונה. כלומר, לתיקו היה ערך גבוה יותר ואז ייתכן שלדוגמה חיפה הייתה משחקת משחקים במערך שונה ובצורה סגורה יותר ואולי הם לא היו מפסידים משחק אחד או שתיים וככה היו מסיימים לפני הפועל (כנ"ל לגבי הפועל וכנ"ל לגבי כל שאר הקבוצות שהיו פוגשות את חיפה והאדומים), לכן בדיעבד לעשות תיחשוב נקודות כזה הוא לא נכון

בשיטה של לוזון אין שום הגיון....הקבוצות נותנות את הכל במשך עונה שלמה ומקבלות על זה ניקוד בהתאם (זה לא ששומרים שם כוחות או שחקנים עד לשלב הפליאוף (אחרי שמקזזים את הניקוד) זה לא שרק אז הקרב מתחיל). גרוע מהאליפות זה הקרב על הירידה. תארו לכם קבוצה שנלחמת על הירידה ואחרי עונה קשה היא מצליחה לגרד X נקודות, אבל למרות שקבוצה אחרת סיימה עם X-3 נקודות, עדיין הקבוצה תרד! זה כל כך פוגע בספורטיביות....

כל זה נעשה רק כדי לייצר תחרות?! חייבים לנסות לחשוב איך מייצרים תחרות ועניין בליגה שלנו אבל אסור לבחור בדרך הקלה ולייצר תחרות מלאכותית ולא צודקת כמו שנעשה השנה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

אריה, רק משהו אחד.
96 נקודות ולא 98, אני לא עוזב את התיקו של היום (למה לעזוב אותו?).

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

eg99 כתב:אריה, מה זה היה הכדור האחרון שפדרר פשוט פספס?

ואגב, נדאל זכה בתואר המאסטרס 1000 (9 טורנירי המאסטרס החשובים ביותר, אחרי הגרנד סלאמים) ה 18 שלו, יותר מכל אחד אחר (אגסי שני עם 17, פדרר שלישי עם 16).
...
ערן,
אני אומר לך שאם פדרר היה לוקח את שובר השוויון נדאל היה מנצח אותו בקלות במערכה השלישית! הוא פשוט נראה טוב ממנו, בטח על חימר (מעניין שבאותו הטורניר במפגש זהה בגמר בשנה שעברה היה זה דווקא פדרר שלקח את המשחק, אבל אז זה היה יותר משחק מקדים לגראנד סלאם בצרפת ולא הייתה כזאת אינטנסיביות במשחק ביניהם כמו היום). איזה טניס הם מוציאים אחד מהשני.........ממש מרגש (עד היום חרוט לי בזיכרון המפגש ההוא בגמר וימבלדון, בשבור השוויון במערכה הרביעית, בחושך במערכה החמישית שנמשכה נצח. הם שיחקו שם טניס של אלים ולא של בני אנוש)

חזור אל “ספורט”