מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
mta194, יכול להיות שזה כך בכל או רב הקומפלקסים שלהם. בכל מקרה, חוץ מה MAX (ואולי ה VIP, לא בדקתי), הקומפלקס שלהם בקיריון לא מצדיק השקעה של שקל בודד ואפילו בחינם הרגשתי שעובדים עליי. הסאונד זוועה, איכות הווידאו מזוויעה, האולמות זעירים כולל המסך, הכיסאות לא נוחים, בקיצור במזרח הרחוק ראיתי סרטים באולמות יותר סבירים מזה.
המצחיק זה שוולברג שהוא אחד ממפיקי הסרט הציע את תפקיד אחיו דיקי לכריסטיאן בייל אחרי שפגש אותו בבית הספר המשותף לילדיהם.Huber כתב:The Fighter
את השחקן מארק וולנברג שמשחק את מיקי אף פעם לא ממש אהבתי. לדעתי הוא מסוג השחקנים שנראה זהה בכל דמות בה הוא משחק, מבחינת "ראיתי אותו בסרט אחד, ראית אותו בכולם" מה שלא מעיד על יכולות משחק גבוהות במיוחד. הפעם הוא די מתאים לסוג הדמות הנדרשת ולמזלנו לא נופל תחת החלטת ליהוק שגויה, אבל לדעתי הסרט יכל להיות רמה אחת מעל עם שחקן איכותי יותר.
כריסטיאן בייל לעומתו בתפקיד אחיו דיקי נותן הופעה שלדעתי ראויה לאוסקר. בצורה די אירונית בתפקיד מישני הוא מצליח לגנוב את הפוקוס מהדמות הראשית ודי גונב את ההצגה. בהחלט משחק משובח. גם שאר השחקנים בסרט עושים עבודה ראויה ומצליחים להביא את הסרט הנ"ל לרמה די גבוה.
8.8/10...
....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5073 פעמים
127 Hours
בחור יוצא לטייל בשמורת טבע גדולה. הוא נתקע בנקיק כאשר אבן גדולה מוחצת לו את היד ומונעת ממנו לזוז. האוכל עומד להגמר וגם המים. מה עושים?
127 שעות מתישות שהיו יכולות להכנס בקלות ב 30 דקות של סרט במקום 90 דקות.
אז הבחור נתקע מתחת לסלע, הבנו את זה בדיוק דקה אחרי שהוא נתקע. על מה כבר יש למרוח את שאר הסרט? על הזיות מטופשות וזכרונות ילדות.
לסרט אני נותן ציון של 6/10
אם תהיה גרסה מקוצרת לסרט, היא תזכה בציון גבוה יותר.
בחור יוצא לטייל בשמורת טבע גדולה. הוא נתקע בנקיק כאשר אבן גדולה מוחצת לו את היד ומונעת ממנו לזוז. האוכל עומד להגמר וגם המים. מה עושים?
אז הבחור נתקע מתחת לסלע, הבנו את זה בדיוק דקה אחרי שהוא נתקע. על מה כבר יש למרוח את שאר הסרט? על הזיות מטופשות וזכרונות ילדות.
אם תהיה גרסה מקוצרת לסרט, היא תזכה בציון גבוה יותר.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
אתם מוזמנים לראות סרט בקולנוע גלובוס בקניון ערים כ"ס ולהבין שיש בעיה עם הרשת המזלזלת הזאת.mta194 כתב:Huber,
תודה על ההמלצה - התלבטתי לגביו.
מעניין שהקולנוע הוא של גלובוס, מכיוון שיש להם קולנוע בירושלים בבנייני האומה שחבר (חובב קולנוע ביתי) אמר עליו - "אני מעדיף שימרטו לי שערה שערה עם פינצטה מאשר לראות שם סרט".דרך אגב, גלובוס מקס קריון קרית ביאליק הוא אחד מבתי הקולנוע היותר ביזיוניים לטעמי. אולמות זעירים, מסך קטן, מושבים לא נוחים, איכות סאונד מחפירה ואיכות הקרנה שמזכירה בתי קולנוע משנות השבעים. פשוט בדיחה של קומפלקס....
זה בעייה של החברה או שני מקרים לא מייצגים.......
התיאור שלך Huber תואם בדיוק את שתי החוויות האחרונות שלי מהקולנוע הזה,ושם גם נגמר הרומן שלי עם הרשת הזאת.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6050
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
You Will Meet a Tall Dark Stranger
החדש של וודי אלן. אין הרבה וודי-אלניות, סתם עלילה אופרה-סבונית בלי הרבה צחוקים וכאלה שאלן אמור להביא.
בר-צפייה, מעביר את הזמן.
6/10
The Resident
הילרי סוונק במותחן ניו-יורקי (בית דירות אפלולי-חורק),
עובד, מותח, אבל לא הרבה מעבר לזה.
7/10
Love and Other Drugs
3/10
הציון שלוש מציין 30 דקות שבהן הסרט החזיק מעמד במצב PLAY.
בסצינה הרביעית של השחקנית הראשית, הבנתי שאו שאצטייד בשקיות הקאה, או שאעשה איג'קט.
My Big Fat Greek Wedding
סרט שלא ראיתי והופיע ב#####, קיבל צפייה, ואכן הסרט חביב ביותר, למי שפספס.
חמים, רומנטי, זורם.
8/10
Inception
5/10
שעמומון נפוח.
החדש של וודי אלן. אין הרבה וודי-אלניות, סתם עלילה אופרה-סבונית בלי הרבה צחוקים וכאלה שאלן אמור להביא.
בר-צפייה, מעביר את הזמן.
6/10
The Resident
הילרי סוונק במותחן ניו-יורקי (בית דירות אפלולי-חורק),
עובד, מותח, אבל לא הרבה מעבר לזה.
7/10
Love and Other Drugs
3/10
הציון שלוש מציין 30 דקות שבהן הסרט החזיק מעמד במצב PLAY.
בסצינה הרביעית של השחקנית הראשית, הבנתי שאו שאצטייד בשקיות הקאה, או שאעשה איג'קט.
My Big Fat Greek Wedding
סרט שלא ראיתי והופיע ב#####, קיבל צפייה, ואכן הסרט חביב ביותר, למי שפספס.
חמים, רומנטי, זורם.
8/10
Inception
5/10
שעמומון נפוח.
המכונאי , רימייק לסרט ישן של ברונסון , על רוצח שכיר שנאלץ לרצוח את המפעיל שלו ואת המנטור שלו בגלל בגידה של הממונה עליהם , אני לא יודע אם זה ג'ייסון סטאטהאם או שזה הבמאי , מכול מקום לסרט היה פוטנציאל ולכן רצתי לראות אותו , אבל בסוף הוא יצא סתם בידור נחמד
אם אין לכם מה להוריד ולעשות , כדאי לנסות
ציון 6
אם אין לכם מה להוריד ולעשות , כדאי לנסות
ציון 6
גלובוס מקס זו הרשת הגרועה ביותר שיש .(יכין סנטר בנתניה קרוב אלי)
כל פעם אני הולך וכל פעם מתאכזב מחדש. פשוט ביזיון לתת סאונד גרוע ואיכות תמונה מזעזעת כזו בקולנוע.
הבטחתי לעצמי שאני יותר לא מתקרב לאולמות שלהם.
אני מוכן להשקיע ולהגיע לסינמה סיטי או אפילו עד יס מקס באיילון שהוא הטוב מכולם לדעתי.
.
כל פעם אני הולך וכל פעם מתאכזב מחדש. פשוט ביזיון לתת סאונד גרוע ואיכות תמונה מזעזעת כזו בקולנוע.
הבטחתי לעצמי שאני יותר לא מתקרב לאולמות שלהם.
אני מוכן להשקיע ולהגיע לסינמה סיטי או אפילו עד יס מקס באיילון שהוא הטוב מכולם לדעתי.
.
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
צודק במאה אחוז. הסרט קיבל אמנם ציון די גבוה ב- IMDB, אבל ללא ספק, הרעיון מובן אחרי כמה דקות והסרט פשוט מרוח בצורה מוגזמת שלא תורמת כלל לעלילה. ממליץ לא לצפות בו.ziv_r כתב:127 Hours
אם תהיה גרסה מקוצרת לסרט, היא תזכה בציון גבוה יותר....
לירן
שום דבר שאתם מתארים לא מתקרב בכלל לגלובוס מקס במודיעין.Huber כתב:mta194, יכול להיות שזה כך בכל או רב הקומפלקסים שלהם. בכל מקרה, חוץ מה MAX (ואולי ה VIP, לא בדקתי), הקומפלקס שלהם בקיריון לא מצדיק השקעה של שקל בודד ואפילו בחינם הרגשתי שעובדים עליי. הסאונד זוועה, איכות הווידאו מזוויעה, האולמות זעירים כולל המסך, הכיסאות לא נוחים, בקיצור במזרח הרחוק ראיתי סרטים באולמות יותר סבירים מזה....
ללכלוך המטורף בבתי הקולנוע ובשרותים, העובדים הצעקניים, והמסכים הקטנים כבר התרגלתי.
מה שבאמת מרתיח אותי זה רוב המסכים(מקרנים) הצרובים אפילו באולם הוי.איי.פי , הרמקולים המקולקלים בצורה לא סימטרית (נאלצתי לראות את "גנב עירוני" כאשר את כל הסאונד שומעים מצד ימין בלבד כאילו אני מתחת למים), וההתקמצנות על החשמל כאשר מפעילים לעיתים רק את הרמקולים הקדמיים בלבד.
כמובן שעל כל הדברים האלה אין טעם להתלונן כי מנהל הקולנוע הוא אימבציל שלרוב לא נמצא וגם כשהוא נמצא הוא מתרץ ש"זה עולה הרבה כסף להחליף את הציוד"??????????????!! (איך עונים לתשובה הזויה כזאת?)
הסיבה היחידה שאני הולך לשם זה הקירבה ,המבצע של לאומי קארד וחוסר הסבלנות לחכות שהסרט יגיע לבלו-ריי.
וכמובן תמיד יש לי תקווה שאני אפול על אחד מ-2 האולמות היחידים שעוד תקינים.
בכל מדינה מתוקנת גלובוס מקס כבר מזמן היה נסגר. (מה שיקרה בסופו של דבר ויפה שעה אחת קודם)
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5073 פעמים
The Reef
חבורת אוסטרלים נתקעים בלב ים לאחר שסירה אותה השיטו, עלתה על שרטון. המתח עולה כאשר הם שוחים לאי בקרבת מקום ואחריהם כריש לבן.
לוקחים 4 אנשים, מלבישים אותם כמו כלבי ים וזורקים אותם למים שורצי כרישים. מי נראה לכם ינצח? לא תרצו לגלות וגם אין פה הפתעות או סרט מעניין במיוחד. הנופים שהיו יכולים להיות לנו בסרט כזה לא כאן (שכירת מסוק עבור הסרט הזה הייתה מכפילה את התקציב שלו), גם צילומי הכריש לא משכנעים ואפילו הבנות לא כאלו יפות. סצנות הטריפה של הכריש? גם לא כאלו מאיימות.
סתם סרט חובבני.
4/10
חבורת אוסטרלים נתקעים בלב ים לאחר שסירה אותה השיטו, עלתה על שרטון. המתח עולה כאשר הם שוחים לאי בקרבת מקום ואחריהם כריש לבן.
לוקחים 4 אנשים, מלבישים אותם כמו כלבי ים וזורקים אותם למים שורצי כרישים. מי נראה לכם ינצח? לא תרצו לגלות וגם אין פה הפתעות או סרט מעניין במיוחד. הנופים שהיו יכולים להיות לנו בסרט כזה לא כאן (שכירת מסוק עבור הסרט הזה הייתה מכפילה את התקציב שלו), גם צילומי הכריש לא משכנעים ואפילו הבנות לא כאלו יפות. סצנות הטריפה של הכריש? גם לא כאלו מאיימות.
סתם סרט חובבני.
4/10
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תודה שחסכת לי את הטירחה שבהורדת הסרט
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
דווקא מאוד נהניתי מ THE REEF . זה מזכיר את open water אבל יותר מעניין, והרבה יותר מלחיץ. הסרט לדעתי נראה טוב, וזה שהוא לא עם תקציב ענק דווקא פועל לטובתו, כי זה מרגיש אמיתי יותר. בכלל, תקציב גדול לא מבטיח שום דבר, ראו ערך "רובוטריקים".
7/10 .בהחלט שווה צפייה.
7/10 .בהחלט שווה צפייה.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
והמצב רק ילך ויחמיר. ככל שמערכות ק"ב הולכות ונהיות זולות יותר ותעשיית הורדת הסרטים הולכת וגדלה ככה המצב בקולנועים ילך ויחמיר. לא שווה להם לשדרג היום. הם מנסים בתקופת פרפורי הגסיסה כמה שיותר למכור.sbwolf כתב:שום דבר שאתם מתארים לא מתקרב בכלל לגלובוס מקס במודיעין.Huber כתב:mta194, יכול להיות שזה כך בכל או רב הקומפלקסים שלהם. בכל מקרה, חוץ מה MAX (ואולי ה VIP, לא בדקתי), הקומפלקס שלהם בקיריון לא מצדיק השקעה של שקל בודד ואפילו בחינם הרגשתי שעובדים עליי. הסאונד זוועה, איכות הווידאו מזוויעה, האולמות זעירים כולל המסך, הכיסאות לא נוחים, בקיצור במזרח הרחוק ראיתי סרטים באולמות יותר סבירים מזה....
ללכלוך המטורף בבתי הקולנוע ובשרותים, העובדים הצעקניים, והמסכים הקטנים כבר התרגלתי.
מה שבאמת מרתיח אותי זה רוב המסכים(מקרנים) הצרובים אפילו באולם הוי.איי.פי , הרמקולים המקולקלים בצורה לא סימטרית (נאלצתי לראות את "גנב עירוני" כאשר את כל הסאונד שומעים מצד ימין בלבד כאילו אני מתחת למים), וההתקמצנות על החשמל כאשר מפעילים לעיתים רק את הרמקולים הקדמיים בלבד.
כמובן שעל כל הדברים האלה אין טעם להתלונן כי מנהל הקולנוע הוא אימבציל שלרוב לא נמצא וגם כשהוא נמצא הוא מתרץ ש"זה עולה הרבה כסף להחליף את הציוד"??????????????!! (איך עונים לתשובה הזויה כזאת?)
הסיבה היחידה שאני הולך לשם זה הקירבה ,המבצע של לאומי קארד וחוסר הסבלנות לחכות שהסרט יגיע לבלו-ריי.
וכמובן תמיד יש לי תקווה שאני אפול על אחד מ-2 האולמות היחידים שעוד תקינים.
בכל מדינה מתוקנת גלובוס מקס כבר מזמן היה נסגר. (מה שיקרה בסופו של דבר ויפה שעה אחת קודם)...
mulder כתב:ההתנהלות של בתי הקולנוע בארץ נראית כאילו למשוך צופים זה העדיפות האחרונה שלהם. הם לא מנסים לשנות שום דבר כבר שנים חוץ מלהעלות את מחירי הכרטיסים....
אם היה לך עסק שנראה זוועה אבל זה לא פוגע ברווחים שלך מספיק כדי שתשפץ, גם אתה לא הייתה משנה שום דבר. (אני לא פונה אלייך אישית)
הבעיה הגדולה מבחינתי היא המחירים של הכרטיסים והעמלה ההזוייה של הזמנה באינטרנט
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
כן וכמובן ששכחתי לציין שלרוב האנשים יש בבית טלויזיה CRT או LCD\פלזמה עד 42 אינטש בלי שום רמקולים ורסיבר. הם רואים סרטים עם הרמקולים של הטלויזיה. מבחינתם גם קולנוע שהסאונד בה בו רק מצד אחד או רק מהקדמיים בנוסף למסך הענק זה שידרוג משמעותי.
פה בפורום לא מרגישים את זה אבל אנחנו מיעוט. שלא יהיה לכם ספק בכלל. מיעוט גם מבחינת קניה של מערכות קולנוע בייתיות ומקרנים וגם מבחינת האנינות שלנו באיכות תמונה וסאונד. לא מעט אנשים שהגיעו אלי הביתה אמרו: "מה זה הרעש הזה? אני לא נהנה לראות סרט ככה"
פה בפורום לא מרגישים את זה אבל אנחנו מיעוט. שלא יהיה לכם ספק בכלל. מיעוט גם מבחינת קניה של מערכות קולנוע בייתיות ומקרנים וגם מבחינת האנינות שלנו באיכות תמונה וסאונד. לא מעט אנשים שהגיעו אלי הביתה אמרו: "מה זה הרעש הזה? אני לא נהנה לראות סרט ככה"
אתה מוזמן לסינמה סיטי בראשלצ, וגם ליס פלנט בקנייון איילון.mulder כתב:ההתנהלות של בתי הקולנוע בארץ נראית כאילו למשוך צופים זה העדיפות האחרונה שלהם. הם לא מנסים לשנות שום דבר כבר שנים חוץ מלהעלות את מחירי הכרטיסים....
בשני המקומות האלה אולמות הקולנוע באיכות מעולה, והייתי ברוב האולמות בשני בתי הקולנוע האלה.
אפשר להתווכח עד כמה "עמוסים" המקומות האלה (בעיקר הסינמה סיטי), אבל ברגע שמתיישבים, החוויה באיכות מעולה.
זה פשוט לא נכון לומר שבתי הקולנוע אינם עושים דבר. לא כולם.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
אני מדבר על ההרגשה הכללית מהם. למשל הם הקימו שירות רכישת כרטיסים באינטרנט אז עוד גובים כמה שקלים עמלה עבור כל כרטיס שגם ככה יקר בטירוף. או למשל כמעט 30 שח בשביל פופקורן ושתיה. עד שנת 2000 באמת לא היתה לנו ברירה אחרת, בגלל שהאינטרנט לא היה כזה מהיר אז הם יכלו לעשות כרצונם. אבל זה השתנה מהר מאוד והם איפשהו תקועים בראש שלהם בתקופת הזוהר כמו איזה דוגמנית מזדקנת שבטוחה שעוד רודפים אחריה.nir11 כתב:אתה מוזמן לסינמה סיטי בראשלצ, וגם ליס פלנט בקנייון איילון.mulder כתב:ההתנהלות של בתי הקולנוע בארץ נראית כאילו למשוך צופים זה העדיפות האחרונה שלהם. הם לא מנסים לשנות שום דבר כבר שנים חוץ מלהעלות את מחירי הכרטיסים....
בשני המקומות האלה אולמות הקולנוע באיכות מעולה, והייתי ברוב האולמות בשני בתי הקולנוע האלה.
אפשר להתווכח עד כמה "עמוסים" המקומות האלה (בעיקר הסינמה סיטי), אבל ברגע שמתיישבים, החוויה באיכות מעולה.
זה פשוט לא נכון לומר שבתי הקולנוע אינם עושים דבר. לא כולם....