במהלך עדכון תוכנה של גרסה 70.0 במאזדה 3 הגעתי לחלק של ההתקנה הכל עבר חלק עד שפתאום הופיע מסך שחור.. לצערי ועכשיו עובד לי רק הווליום שהוא מנגן רדיו והמסך עצמו כבוי לי ולא נדלק ואני שובר את הראש לצערי..
יש משהו שאפשר לעשות?? לאפס או לפרמט או אפילו לטעון קובץ התקנה שהוא כבוי ולהתחיל הכל מחדש??
אני חייב את עזרתכם בדחיפות.
במהלך עדכון תוכנה של גרסה 70.0 במאזדה 3 הגעתי לחלק של ההתקנה הכל עבר חלק עד שפתאום הופיע מסך שחור.. לצערי ועכשיו עובד לי רק הווליום שהוא מנגן רדיו והמסך עצמו כבוי לי ולא נדלק ואני שובר את הראש לצערי..
יש משהו שאפשר לעשות?? לאפס או לפרמט או אפילו לטעון קובץ התקנה שהוא כבוי ולהתחיל הכל מחדש??
אני חייב את עזרתכם בדחיפות.
תודה מראש,
...
1. באיזה חלק של ההתקנה זה קרה?
2. תנסה להתחיל את ההתקנה מחדש, עפ"י ההוראות. יש לך את המדריך שדור תירגם?
@tamirso
·
היי,
זה קרה במהלך ההתקנה בדיוק אחרי שהוא כתב באנגלית מכין את העדכון.. ואז היה מסך שחור לרבע שעה.. ופשוט באיזה שלב זה נכבה.. יש לי את המדריך התקנה אבל לא את אותו מדריך שציינת..
Shachar471 כתב:@tamirso
·
היי,
זה קרה במהלך ההתקנה בדיוק אחרי שהוא כתב באנגלית מכין את העדכון.. ואז היה מסך שחור לרבע שעה.. ופשוט באיזה שלב זה נכבה.. יש לי את המדריך התקנה אבל לא את אותו מדריך שציינת..
Shachar471 כתב:@dr0r
תודה על המדריך, אבל לצערי המסך לא נדלק.. אלא רק יש רדיו ברקע.. ובלי מסך אין לי דרך להתקין..
יש פתרון שאפשר לעשות לסדר את זה??
...
המסך לא נדלק גם כאשר אתה נכנס למוד התקנה? זה שונה לחלוטין מאשר עליית המערכת עצמה. ה-CMU עובד, כי אחרת לא היית שומע רדיו. אז תנסה לבצע את ההתקנה לפי ההוראות כלשונן, בתקווה המסך יידלק כשהוא יתחיל להתקין.
@dr0r
יש אופצייה להכנס למצב של התקנה? למרות שהמסך אינו פועל.. יש לציין כי המסך לא פועל בכלל! אלא כמו שציינתי יש רק רדיו.. אבל המסך לא נדלק..
יש אופצייה להגיע למצב של התקנה מבלי שימוש במסך ואז במהלך ההתקנה המסך יש מצב יעלה ויחזור לעצמו?
Shachar471 כתב:@dr0r
יש אופצייה להכנס למצב של התקנה? למרות שהמסך אינו פועל.. יש לציין כי המסך לא פועל בכלל! אלא כמו שציינתי יש רק רדיו.. אבל המסך לא נדלק..
יש אופצייה להגיע למצב של התקנה מבלי שימוש במסך ואז במהלך ההתקנה המסך יש מצב יעלה ויחזור לעצמו?
...
כן, בהחלט. תעקוב אחרי ההוראות, אני מעריך שמסכי הגדרות המערכת כן יעבדו.
לא חובה. תדליק את המערכת במצב ACC (בלי מנוע), אחרי חצי דקה לחץ על כפתור המוסיקה, ואז על הצירוף מוסיקה+מועדפים+השתקה למשך 2 שניות, כדי להיכנס למסך הקונפיגורציה. בהנחה שזה יעבוד, תמשיך משם.