כמו בכל פתיחת שנה אקדמית באוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע, גם השנה הוקמו במרכז הקמפוס דוכנים של כל מיני גופים שמעוניינים לקדם את עצמם בפני הסטודנטים - בנקים, חברות טלויזיה רב ערוצית, חברות סלולר, פאבים מהסביבה ועסקים אחרים שמעוניינים לפנות לקהל הסטודנטים. כל שנה, הדוכנים האלה קיימים למשך השבוע הראשון של השנה האקדמית (ולפעמים חלקם ממשיכים גם בשבוע השני).
השנה, גם מיזם תשתית האינטרנט "אנלימיטד" פתח דוכן כזה.
מטרת הדוכן היא רק לגרום לקהל להכיר את מותג תשתית האינטרנט החדש.
הנציגים שם מחלקים גלויות, בהן כל מי שמעוניין ממלא את פרטיו (שם, טלפון וכתובת): את הגלויה עם הפרטים הנציגים שמים בתיבת הגרלה - בין כל אלה שימלאו את פרטיהם תוגרל מצלמת גו פרו... פרס המצלמה הוא בעצם הגימיק שאמור למשוך את הסטודנטים לשמוע את הפרטים על אנלימיטד, ולרשום את פרטיהם.
יש שם גם איזה משחק קליעה למטרה - "זרוק ת'צב" - שלא התעניינתי בו...
אמרתי להם שאני משווע שהם יגאלו אותי מחברות תשתית האינטרנט הקיימות! לא מעניינים אותי כל הפרסים והגימיקים - אני פשוט רוצה את המוצר שלהם!
ניסיתי "לתחקר" את הנציגים. אין להם ידע טכני רב בנושא, ואינם יודעים שום מידע לגבי מועדי פריסת הרשת - מלבד אמירות כלליות, ובפרט אופטימיות (כלשהי, ממה שאני מפרש) בנוגע לבאר שבע שלגביה שאלתי. ניסיתי לדלות מהם יותר מידע, אך ניכר שהם פשוט לא יודעים. הם רק משווקים...
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
Smile
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
שליחה
הוט גם משדרגת את התשתית שלה באזורים שונים.
בשבוע שעבר ביצעו אצלי בשכונה עבודות תשתית, מאז ההוטבוקס משתמש ב4 ערוצים עולים במקום בערוץ בודד.
כנראה מרמז משהו על קצב האפלוד שישתפר בתקווה בקרוב.
ofera
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
שליחה
דה מרקר מפרסם היום שהתחילה פריסה ברעננה ... אולי יש תקווה לתושבי המרכז לראות חיבור בקרוב
shayze
חבר ותיק
תגובות: 2626
שליחה
מאות לקוחות...? אני באמת לא מבין מה קורה פה.
במקום לחבר את כל המת"מ ולקבל תזרים מזומנים ולהשקיע אותו חזרה בפריסה מהירה, הם מתגאים במאות לקוחות שהתחברו אליהם?
פריסה מהירה = הכנסה מהירה!
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
אני באמת לא מהבין את האנשים פה..
לא ביום ולא ביומיים פורסים סיבים וכמו שהוט ובזק לא קמו ביום אחד ככה גם חברת החשמל לא.
בזק עד היום לא סיימה את הפריסה שלה ויש מקומות שאתם בכלל לא יכולים אפילו לקבל מעל 15Mb שזה מטורף וגם הוט יש אזורים שבכלל אין תשתית שלה שגם זה מטורף כי אין לך אלטרנטיבה אחרת.
מה כל כך קשה להבין שהם רוצים לשמור על סודיות מסוימת? זה ברור מאליו למה הם לא מפרסמים באיזה אזורים הם פרסו כבר תשתית ואיפה הם נמצאים בגלל בזק והוט.
חברה התאזרו בסבלנות פריסה לוקחת זמן תראות את בזק עד היום פורסים תשתית שאין לי מושג בכלל להם הם פורסים תשתית כי הם עד היום לא יכולים אפילו לספק 100Mb ללקוחות אז איך הם בכלל רוצים לספק ללקוחות אינטרנט במהירות 1GB אין לי מושג אבל שיהיה.
ValorHeart
חבר ותיק
תגובות: 1372
שליחה
נכון מאוד, בזק והוט פורסות סיבים אופטיים הרבה זמן לפני שIBC התחילה לפרוס והן עדיין לא ב50% פריסה, מה שכן אני יודע שלפחות הוט קבעו שאין יותר פריסה של כבלים קוקסיאלים, אם בונים שכונה חדשה אז מחברים בסיב,
IBC שומרת על סודיות בכדי שהמתחרים לא ידעו איפה הם פורסים, זה לא נגדכם, אין מה לעשות, זאת המציאות, לפרוס תשתית לוקח המון זמן, זה לא גולן טלקום שפרס אנטנות סלולריות, זאת ממש תשתית מורכבת מאוד שחברה חדשה פורסת אותה והיא צריכה לגייס טכנאים, ועובדים ולהכשיר אותם הכל מאפס, זה לוקח המון זמן.. לצערי ולצערנו.. בינתיים נמשיך להסתכל ביו-טיוב על סרטונים של אנשים שיש להם סיב אופטי ועל הפינג שלהם..
gabif
חבר במועדון HT
תגובות: 758
שליחה
להוט יש יתרון ברור כרגע מבחינה טכנולוגית (אני לא מדבר על השירות הגרוע שלה שאולי יש ניצנים של שיפור בימים האחרונים)
ציוד הקצה של הוט יכול לתת מהירויות גבוהות כבר היום , פריסת הסיבים שלהם בעיצומה ,ובניגוד לבזק הוט כן מחברת את הסיב לטנכולוגיה קיימת.
במקום שאין סיב - הכבל הנוכחי שלהם, הכבל הקואיקסלי מספיק איכותי ובנוסף עם הטכנולוגיה של דוקסיס 3.1 יוכלו לספק 1 גיגה עם החלפת ציוד מתאים בבתי הלקחות וגם במתקני הוט (הרבה יותר פשוט מאשר לבנות הכל מאפס).
אין צורך בפריסת סיב לבית הלקוח ובאישורים מיוחדים (שחברת unlimited מחוייבת להם) ואז צריך בקדיחות בבניין בדומה לבזק עם הסיב עד לארון תקשורת.
הוט קודחת את הסיב עד ממש קרוב לבניין או עד ארון התקשורת שלהם שמונח לרוב בקיר החיצוני
shayze
חבר ותיק
שליחה
miCkEy6772 כתב:אני באמת לא מהבין את האנשים פה..
לא ביום ולא ביומיים פורסים סיבים וכמו שהוט ובזק לא קמו ביום אחד ככה גם חברת החשמל לא.
בזק עד היום לא סיימה את הפריסה שלה ויש מקומות שאתם בכלל לא יכולים אפילו לקבל מעל 15Mb שזה מטורף וגם הוט יש אזורים שבכלל אין תשתית שלה שגם זה מטורף כי אין לך אלטרנטיבה אחרת.
מה כל כך קשה להבין שהם רוצים לשמור על סודיות מסוימת? זה ברור מאליו למה הם לא מפרסמים באיזה אזורים הם פרסו כבר תשתית ואיפה הם נמצאים בגלל בזק והוט.
חברה התאזרו בסבלנות פריסה לוקחת זמן תראות את בזק עד היום פורסים תשתית שאין לי מושג בכלל להם הם פורסים תשתית כי הם עד היום לא יכולים אפילו לספק 100Mb ללקוחות אז איך הם בכלל רוצים לספק ללקוחות אינטרנט במהירות 1GB אין לי מושג אבל שיהיה.
...
אני לא מאמין שזה המקרה. אחרת לא היו מפרסמים שהם פורסים ברעננה. כמו שאמרתי, במקומם הייתי פורש באיזורי הייטק ותעשייה, מגייס המון לקוחות, ככה גם יהיה לי פיילוט יחסית גדול וכבד וגם את ההון העצמי לבצע פריסה בקצב מהיר.
להתגאות במאות לקוחות מחוברים בנובמבר כשהבטיחו במאי השקה מבצעית בסוף אוגוסט...חברה קטנה כבר היתה פושטת את הרגל מזמן...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
יש ממש מחוץ לרעננה איזור של הייטק, יכול להיות שבגלל זה?
shayze
חבר ותיק
שליחה
המממ אם כן, הם התחילו במקום הלא נכון.
יש שני איזורי תעשיה באיזור רעננה אף אחד מהם לא קרוב לאחוזה פינת מוצקין.
אלא אם הם מכוונים לרשת את כל אחוזה קודם ולגייס את העסקים שם, ואז זה הגיוני רק שבמקרה הזה מדובר על השקעה כספית הרבה יותר גדולה. לעבור ולרשת את כל אחוזה וכל הבניינים שם, ביחס ללרשת כמה רבי קומות עם עשרות או יותר חברות הייטק רעבות לרוחב פס...