שרשור מונדיאל 2014
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
שער נהדר של לואיז
שופט הזוי.
מקווה שניימאר בסדר, ושיטפלו בזוניגה שפגע בו דיי בפרעות. (ברך לגב)
שופט הזוי.
מקווה שניימאר בסדר, ושיטפלו בזוניגה שפגע בו דיי בפרעות. (ברך לגב)
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7043
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
משחק יפיפה כדורגל טוב ומהנה
הקבוצה הטובה יותר ניצחה
חבל שהקסחיסט התורן עשה עבירה כל כך פרועה וחסרת אחריות על ניימאר והשאיר טעם רע בסוף
מעניין מה קרה לניימאר כי הוא קיבל בעיטה די קשה לגב
גרמניה ברזיל בחצי הגמר ווואו!!!
הקבוצה הטובה יותר ניצחה
חבל שהקסחיסט התורן עשה עבירה כל כך פרועה וחסרת אחריות על ניימאר והשאיר טעם רע בסוף
מעניין מה קרה לניימאר כי הוא קיבל בעיטה די קשה לגב
גרמניה ברזיל בחצי הגמר ווואו!!!
זהו, ניימאר גמר את המונדיאל....יהיה קשה לברזיל לסחוב עד לגביע. מצד שני זה כולה עוד שני משחקים
השופט נתן להם להשתולל במקום להוציא כמה צהובים במחיצית הראשונה ולהראות שהוא בשליטה, היו הרבה עבירות שאפשר לתת עליהן צהוב.
דווקא העבירה על ניימאר לא הייתה "חריפה" יחסית למשחק הזה. שימו לב שניימאר נפצע מהנחיתה על הדשא ולא מהעבירה עצמה.
אם ניממאר רוצה לשמור על עצמו הוא יהיה חייב לעלות במסת שריר בשנה-שנתיים הקרובות או שהפציעות יכריעו אותו.
דווקא העבירה על ניימאר לא הייתה "חריפה" יחסית למשחק הזה. שימו לב שניימאר נפצע מהנחיתה על הדשא ולא מהעבירה עצמה.
אם ניממאר רוצה לשמור על עצמו הוא יהיה חייב לעלות במסת שריר בשנה-שנתיים הקרובות או שהפציעות יכריעו אותו.
רוצה למכור מוצר באיביי? בדוק מה יהיו העמלות והרווח שלך מהמכירה.
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7043
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
·averaraz כתב:השופט נתן להם להשתולל במקום להוציא כמה צהובים במחיצית הראשונה ולהראות שהוא בשליטה, היו הרבה עבירות שאפשר לתת עליהן צהוב.
אם ניממאר רוצה לשמור על עצמו הוא יהיה חייב לעלות במסת שריר בשנה-שנתיים הקרובות או שהפציעות יכריעו אותו....
מסכים שהשיפוט היה וותרני מידי וזה נתן פתח מסוים לביצוע העבירה הכול כך ברוטאלית.
אבל אני לא מסכים שהעבירה עליו לא הייתה חריפה!
מבצע העבירה הוא נכנס עם הברך בגבו של ניימאר הסתכלתי כמה פעמים על מהלך העבירה והפציעה ודי ברור שהפציעה אינה בגלל הנחיתה על הדשא אלא בגלל הברך בגב.
לדעתי צריך להעמיד לדין את מבצע העבירה על ניימאר
זה גרוע יותר מהנשיכה! וצריכה לבוא תגובה של FIFA שתזהיר אנשים גם מעבירות אלימות כאלה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14363
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
·osherov כתב:זהו, ניימאר גמר את המונדיאל....יהיה קשה לברזיל לסחוב עד לגביע. מצד שני זה כולה עוד שני משחקים...
איפה ראית אישור רשמי על זה שהוא גמר את המונדיאל?
למרות שברגע שראיתי את הבירכיה שקיבל לגב ובאיזו עוצמה היא היתה... הבנתי שקרוב לודאי גמר את הקריירה.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
איזו מכה איומה לברזילאים, כבר מרגע הפציעה אתמול ראו שזה משהו חמור, נקווה שהוא יתאושש מזה כמה שיותר מהר.
אני לא רואה את הברזילאים עוברים את גרמניה בלי הקפטן שלהם ובלי השחקן היצירתי היחיד שלהם (אוסקר שהיה אמור להיות יצירתי נראה כמו צל של עצמו).
נראה שהדרך אל הגמר סלולה לשיחזור הגמר ההיסטורי ממקסיקו 86.
שם כבר הוכתר שחקן אחד לאלוהים, נראה מה יהיה עם יורשו...
אני לא רואה את הברזילאים עוברים את גרמניה בלי הקפטן שלהם ובלי השחקן היצירתי היחיד שלהם (אוסקר שהיה אמור להיות יצירתי נראה כמו צל של עצמו).
נראה שהדרך אל הגמר סלולה לשיחזור הגמר ההיסטורי ממקסיקו 86.
שם כבר הוכתר שחקן אחד לאלוהים, נראה מה יהיה עם יורשו...
בעיניין השער של דיוויד לואיז אמש, אברם גרנט העיר שאם לא הייתה חומה, סביר שהשוער היה עוצר את הכדור כי בלי חומה היה לו יותר זמן להגיב.
אין לי ניסיון אישי
אך מה שאמר נשמע הגיוני.
אז למה כולם מציבים חומות ארוכות לבעיטות מ35 מטר?
נראה לי שאפשר לוותר על חומה (או מאוד לצמצם את רוחבה) ואת השחקנים העודפים פשוט להציב על קו השער לביטחון נוסף (כשהשוער צעד לפניהם).
אין לי ניסיון אישי
נראה לי שאפשר לוותר על חומה (או מאוד לצמצם את רוחבה) ואת השחקנים העודפים פשוט להציב על קו השער לביטחון נוסף (כשהשוער צעד לפניהם).
משה
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
·moco כתב:אריה, זה "הימור" שקל לעשות כשלא באמת מסכנים כסף...
לפני פתיחת המונדיאל, שמתי כסף על ברזיל, כאלופת הטורניר (יחס 2.60).
(הימור חוקי כמובן, בווינר
מאוחר יותר, כאשר התברר לי המסלול הקל יותר לכאורה של ארגנטינה, הוספתי גם אותם (יחס 3.50)
כעת לאחר הפציעה של ניימאר, ההימור על ברזיל נמצא בסכנה, אבל אין מה לעשות בנדון...
·bariko כתב:·......
לפני פתיחת המונדיאל, שמתי כסף על ברזיל, כאלופת הטורניר (יחס 2.60).
(הימור חוקי כמובן, בווינר)
....
בתגובה שלי לאריה, יותר התכוונתי לעיניין של בלגיה. לברזיל עדיין יש סיכוי טוב גם לאחר ניימאר.
גם אני חטאתי בכמה הימורים בווינר ולשמחתי פרשתי ברווח לאחר חיזוי מדוייק של 3:0 ספרד-אוסטרליה שכיסה על הפסדים בשאר ההימורים.
אני חייב להגיד שהווינר האלה הם גנבים בני גנבים. בעבר אפשר היה להמר באתרי ההימורים הגדולים אבל אי אפשר יותר. היחסים שנותנים שאר האתרים גדולים בצורה משמעותית 40-100% יותר מווינר. פשוט עושק של מונופול .
ה2.60 זה דוגמא מצוינת. מדובר בהימור ששמת לפני המונדיאל שהכל פתוח ולא ידוע. זה ממש כלום החזר.
להשוואה, באתר רגיל אתה מקבל היום 2.0 על זה שברזיל תגבור על גרמניה בלבד, וזה אחרי שידוע כבר שניימאר לא משחק.
אם היום אתה מהמר שם על ברזיל כאלופת הטורניר, כאשר היא כבר בחצי, אתה מקבל 3.25, יותר מה2.60 מלפני הטורניר בווינר.
משה
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
כן, לברזיל יש עדיין סיכוי טוב, אבל לדעתי זה בעיקר הודות לעובדה שהיא הנבחרת המארחת.
ההימורים שלי בווינר הם לא בכדי באמת להרוויח כסף, כי אז צריך לסכן סכומים גדולים.
זה יותר בקטע הפסיכולוגי, להוסיף קצת פלפל .
אני בד"כ נוטה להמר כנגד הקבוצה שלי (מכבי חיפה) או על הקבוצות השנואות עליי, בכדי להבטיח את עצמי מכל צד.
או שאשמח בצד הספורטיבי, או שלפחות אגרוף קצת כסף:)
למשל בעונה הקודמת, הימרתי על מכבי ת"א כאלופת הכדורגל, וזכיתי בסכום נאה.
אכן אתרים אחרים בעולם, הרבה יותר טובים.אבל מה לעשות, שלנו כישראלים אסור להשתתף בהם. ואנחנו הרי אזרחים שומרי חוק.
אגב, בווינר פעם לא היו הימורים של העולה לשלב הבא במשחקי נוק אאוט, כי זה הימור של 50-50 שלא טוב להם.
כתבתי מכתב לווינר, שבו טענתי שזה לא הוגן למנוע מהמהמרים הישראלים הימורים שנהוגים בכל המקומות האחרים.
כנראה שנתקלתי באוזן קשבת, כי למונדיאל הנוכחי הם הכניסו את מה שביקשתי...
ההימורים שלי בווינר הם לא בכדי באמת להרוויח כסף, כי אז צריך לסכן סכומים גדולים.
זה יותר בקטע הפסיכולוגי, להוסיף קצת פלפל .
אני בד"כ נוטה להמר כנגד הקבוצה שלי (מכבי חיפה) או על הקבוצות השנואות עליי, בכדי להבטיח את עצמי מכל צד.
או שאשמח בצד הספורטיבי, או שלפחות אגרוף קצת כסף:)
למשל בעונה הקודמת, הימרתי על מכבי ת"א כאלופת הכדורגל, וזכיתי בסכום נאה.
אכן אתרים אחרים בעולם, הרבה יותר טובים.אבל מה לעשות, שלנו כישראלים אסור להשתתף בהם. ואנחנו הרי אזרחים שומרי חוק.
אגב, בווינר פעם לא היו הימורים של העולה לשלב הבא במשחקי נוק אאוט, כי זה הימור של 50-50 שלא טוב להם.
כתבתי מכתב לווינר, שבו טענתי שזה לא הוגן למנוע מהמהמרים הישראלים הימורים שנהוגים בכל המקומות האחרים.
כנראה שנתקלתי באוזן קשבת, כי למונדיאל הנוכחי הם הכניסו את מה שביקשתי...
·moco כתב:בעיניין השער של דיוויד לואיז אמש, אברם גרנט העיר שאם לא הייתה חומה, סביר שהשוער היה עוצר את הכדור כי בלי חומה היה לו יותר זמן להגיב.
אין לי ניסיון אישיאך מה שאמר נשמע הגיוני.
נראה לי שאפשר לוותר על חומה (או מאוד לצמצם את רוחבה) ואת השחקנים העודפים פשוט להציב על קו השער לביטחון נוסף (כשהשוער צעד לפניהם)....
לדעתי הסיבה לחומה היא די פשוטה. במידה וההגנה לא תשים חומה אז ההתקפה תשים חומה שתסתיר במכוון לשוער. או ואז ברגע האחרון החומה תזוז (נניח השחקנים יתכופפו) והשוער יופתע כפליים (הכדור יגיע מהכיוון של החומה)