כן.R-יק כתב:מישהו הצליח להתחבר לטלויזה חכמה של סמסונג?...
http://www.htmag.co.il/vt237084.html
איזה דגם יש לך?
מה לא עובד לך?

כן.R-יק כתב:מישהו הצליח להתחבר לטלויזה חכמה של סמסונג?...

·cafri כתב:@embedded
אם לא תצליח לקבל המלצות לאיש מקצוע ספציפי באזור שלך, אני את החשמלאי שעשה לי את עבודת חיבור המגען (כולל השחלות) מצאתי באתר מדרג : התקשרתי לחשמלאים ב2-3 המקומות הראשונים באזור שלי, ובחרתי בזה שנשמע הכי מקצועי עם מחיר הוגן.
למי שלא מכיר את האתר (אני לא הכרתי את האתר קודם, למרות שגיליתי שהוא קיים כבר המון זמן), הם מתקשרים טלפונית לכל מי שהזמין איש מקצוע דרכם, ומבקשים ציון וחוות-דעת במספר קריטריונים (איכות העבודה, מחיר, סדר ונקיון וכו').
את הציון הם משקללים וכך מדרגים את אנשי המקצוע המופיעים באתר.
לכל איש מקצוע הם מציגים את הציונים וחחות-הדעת עליו, מפרסמים את מספר הטלפון שלו ואתה יוצר קשר ישירות עם איש המקצוע.
לגבי רכישת המגען - נסה להכנס לחנות לציוד חשמל באזור מגוריך - אני מניח שתצליח למצוא שם.
אם לא תמצא ותרצה להגיע קצת יותר צפונה - אני רכשתי את שלי בהרצליה ואם אני לא טועה @morgi23 רכש באזור רמת-גן.
שיהיה בהצלחה....

אין לי מושג - מה שהיה בחנות.R-יק כתב:@cafri
אתה יכול לפרט קצת על המגען שהשתמשת בו לדוד?
יצרן? דגם? לינק? שיקולים?...
1. תראה מה כתבתי למעלה.embedded כתב: 1 - תוכל לשלוח לי את הפרטים המלאים של המגען? אחפש בארכה.
2 - כמה אמורה לעלות עבודה של השחלה + התקנת מגען + התקנת 2 מודולים?
3 - השתמשת בשרטוט שהועלה לפה לפי כחודשיים?...

http://www.hager.co.uk/product-catalogu ... /41722.htmembedded כתב: תוכל לשלוח לי את הפרטים המלאים של המגען? אחפש בארכה.
...

·cafri כתב:@R-יק
יהיו לך 4.
שים לב שאם אתה לא רוכש רשיון, יש לך אמנם עד 3 plugins, אבל בכל אחד יש לכל היותר 5 Inputs ו-5 Conditions.
כאשר אתה רוכש רשיון אין לך מגבלה, פרט לעד 4 plugins.
עוד משהו לשים אליו לב / לדעת:
בדרך-כלל אין סיבה ליצור יותר מ-PLEG אחד (אצלי יש עשרות תנאים וכולם בPLEG בודד).
כל תוספת של PLEG גוזלת עוד זכרון, ומכיוון שבדר"כ המשאב שנמצא בחוסר בVera הוא זכרון (ולא CPU), צריכה להיות סיבה ממש טובה בשביל לפצל את הלוגיקה ליותר מPLEG אחד.
הפיצול יתרום בראש וראשונה ל"סדר".
כמו-כן הוא יתרום לכך שהפעולות יתבצעו יותר מהר: בכל פעם שמשתנה Input הPLEG בודק את כל הConditions בשביל לבדוק אם הם השתנו.
אם יש מספר Inputs-ים שמשתנים כל כמה שניות, ההמלצה היא להפריד אותם לPLEG אחר.
תוכל לקרוא גם את מה שהמפתח של PLEG כתב כאן וכאן.
כמובן שאם אתה מתייחס לעד 4 PLTS, אז זה סיפור אחר - שם צריך plugin לכל רכיב שרוצים לשלוט עליו....

אצלי זה על ידני ו-static ipבאזז כתב:- כתבתי כברבעבר, אך עדיין לא הצלחתי למצוא את הדרך לסדר את בעייתי. הורה שלי לא מחוברת תמיד ל'סרוויס', כיצד אתם מחברים?
יש שלוש אפשרויות:
How does Vera connect to the Internet?
Automatically configure (recommended)
Manually configure (advanced)
Through a wi-fi access point
על הראשונה, שניה או השלישית?
במידה ועל השניה
על DHCP
או על STATIC IP?
...

גם אצליmorgi23 כתב:אצלי זה על ידני ו-static ip.........